Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Spread De Love!
Valakinek volt már ilyen problémája vagy esetleg egy valamilyen driver megoldaná a problémát?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
2.: vicclapról
3.: Saját
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tigeroo kiprobálhatod de télleg csak annyi😄, de több mint a semmi
mamint a letöltött cuccos mellé
hópihe
lol..
#4731: "Itt 1 béta magymarítás a KotOR 2-höz!!!!
(köszönjük a magyarítás portálnak)"
komoly..?nema..
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Yang: Skandi- senior shao wari
Hátha felrobban a buszunk, leesünk a szakadékba, elég mindenki, csak én maradok élve, de nemtok kimászni a szakadékból, és akkor jön egy griffmadár aki kiszabadít, már majdnem hazavisz, de ausztria határánál ledob és nekem az fáj.
Aztán már 3. napja gyalogolok a mezõkõn és a pusztán át, amikor meglátok egy vaddisznót és az elkezd kergetni. Felkerget a fára én meg leköpöm, erre õ sértõdötten elmegy.
Aztán elérem Budapestet, átúszok a dunán, mert az összes híd lerobbant egy véletlenszerû bombázás miatt, aztán elérek a kerületbe, felszállok a hévre és, de kisiklik, mert túl gyorsan megy.
Megint csak én vagyok az eggyetlen túlélõ.
Elkezdek hazagyalogolni, és felszállok egy buszra, ami pont az elõttem levõ eg ymegállóban robban fel. Természetesen megint csak én élem túl.
Azmár nincs olyan messze. Elindulok haza. Arra jön egy csöves, aki meg akar verni, de én elszaladok elõle.
Egészen a sarkunkig kerget.
Atán ott befordulok és lerázom.
Amikor már a sarkunkra érek, jön egy autós aki megcsúszik a kanyarba és neki megy a szomszéd betonszerû kerítésének.
A reflexeimnek hála én felugrok.
Amikor meg már bemegyek az ajtómhoz és indulnék kotor2ni, megcsúszok és agyvérzéssel kórházba szállítanak.
És fél év múlva, amikor kikerülök és hazamegyek, közlik velem a szüleim, hogy ellenõrök jártak nálunk, és mivel másolt ba van meg a kotor2 letörölték a géprõl és pénzbírsággal megbüntettek.
Arra az esetre, hogy, ezt elkerüljem, eszek egy kekszet!
Yang: Skandi- senior shao wari
Nemtom, hogy fogjátok kibírni, de legyetek erõsek! Kitartás! Menni fog!
Nekünk is másolt. Vagy ha esetleg neked nem, akkor töltsd le az 1.0a-s peccset. Habár nem hinném, hogy sokat segítene.
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
irjál inkább star warsos fõcimszerûen 😊
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
de miután rájöttem hogy UA mint a 21 akkor jobban ment😄😄<#idiota>#idiota>
hópihe
mer csak ha akartam akkor jáccottam ugy hogy minden apro részletre kimegyek😄
mint pl a pazaak
hópihe
hópihe
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1.férfi lightside,harcorientált
2.férfi darkside,erõhasználat
3.nõ lightside intelligence+constitution
egyébként sok dolog van amit még az elsõ végigjátszásban nem tudtam, sõt az intelligens karim által plusz infókat tudtam meg
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
legalábbis én így értettem
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
námtok, dc és privátftp figyel be nálam