Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
látom divat lett a VIP

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Enosh Chan
pukkadjatok meg
😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
na most senki sincs itt???

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
most akkó még van esélyem rá?

Enosh Chan
hogy már darth nihilus kinyírásánál vok és még mindíg nem találkoztam se carth-tal vagy nem tom kivel se bastillaval

Enosh Chan
emberek van egy kis gondom

Enosh Chan
mint a kis angyal

Enosh Chan
mert nekem gforce-om van 440-es és a legnagyobbra állítottam mindent és úgy ment

Enosh Chan
oldaná meg

Enosh Chan
ez nem nagyo meg

Enosh Chan
igazábol

Stark
Akkor szojj neki hogy ez a probléma

hópihe

Mhosah Myth
Nem én csesztem el már mondtam, hogy havernál van... <#buck>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

N1ggA
azért lehet, mert elcseszted a felbontását a játéknak. A launcher.exe-ben menj a configra és rakd lejjebb a felbontást!!!

Spread De Love!

Mhosah Myth
Valaki nem tudja, hogy mi lehet a gondja a játéknak... Egyik ismerõsömnek Radeon 9600-os kártyája van és amikor elindítja a játékot akkor csak a hang megy a kép meg sehol sincs... <#gonosz2>
Valakinek volt már ilyen problémája vagy esetleg egy valamilyen driver megoldaná a problémát?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Stark
LOL

hópihe

1.: Rádióban hallottam
2.: vicclapról
3.: Saját

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Stark
Most veszem észre mijen király aláírásod van
Honnan szetted ezeket a zokos idézeteket

hópihe

Mondom csak szvsz!!!! Szerintem, vágoood? 😊

tigeroo
oké..
akkor nem csekkolom mek😞 û
Stark
oda van irva h a szövegben valamikor feltünik 1-1 magyar mondant.
Tigeroo kiprobálhatod de télleg csak annyi😄, de több mint a semmi

mamint a letöltött cuccos mellé

hópihe

tigeroo
igen..?😄D
lol..
#4731: "Itt 1 béta magymarítás a KotOR 2-höz!!!!
(köszönjük a magyarítás portálnak)"
komoly..?nema..
szvsz csak a menü van lefordítva 😊

tigeroo
béta magyarítás..
menjek neki, vagy várjam meg a 100%-ot..?
Jah...<#miaz>

Stark
Kül annak a fehérhaju csajnak a havas bolygon(nem Handmaiden) az me lessz Sith?

hópihe

Green Ghost
félelmetes, hová fajult ez a fórum <#nevetes1>

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Stark
😄

kül a logodban az Tankcsapda-"Élni vagy égni" kép lenne?

hópihe

<#vigyor5>

Yang: Skandi- senior shao wari

Thanx. Sokat fogok majd kotorászni, hogy visszaemlékezzek a kotor legjobb pillanataira <#rinya>.

Hátha felrobban a buszunk, leesünk a szakadékba, elég mindenki, csak én maradok élve, de nemtok kimászni a szakadékból, és akkor jön egy griffmadár aki kiszabadít, már majdnem hazavisz, de ausztria határánál ledob és nekem az fáj.

Aztán már 3. napja gyalogolok a mezõkõn és a pusztán át, amikor meglátok egy vaddisznót és az elkezd kergetni. Felkerget a fára én meg leköpöm, erre õ sértõdötten elmegy.

Aztán elérem Budapestet, átúszok a dunán, mert az összes híd lerobbant egy véletlenszerû bombázás miatt, aztán elérek a kerületbe, felszállok a hévre és, de kisiklik, mert túl gyorsan megy.

Megint csak én vagyok az eggyetlen túlélõ.
Elkezdek hazagyalogolni, és felszállok egy buszra, ami pont az elõttem levõ eg ymegállóban robban fel. Természetesen megint csak én élem túl.

Azmár nincs olyan messze. Elindulok haza. Arra jön egy csöves, aki meg akar verni, de én elszaladok elõle.

Egészen a sarkunkig kerget.

Atán ott befordulok és lerázom.

Amikor már a sarkunkra érek, jön egy autós aki megcsúszik a kanyarba és neki megy a szomszéd betonszerû kerítésének.

A reflexeimnek hála én felugrok.

Amikor meg már bemegyek az ajtómhoz és indulnék kotor2ni, megcsúszok és agyvérzéssel kórházba szállítanak.

És fél év múlva, amikor kikerülök és hazamegyek, közlik velem a szüleim, hogy ellenõrök jártak nálunk, és mivel másolt ba van meg a kotor2 letörölték a géprõl és pénzbírsággal megbüntettek.

Arra az esetre, hogy, ezt elkerüljem, eszek egy kekszet!

Jó utat, meg szórakozást

Yang: Skandi- senior shao wari

Megyek Londonba. Sajnos egy hétig nem fogok a fórumba írni.

Nemtom, hogy fogjátok kibírni, de legyetek erõsek! Kitartás! Menni fog!

Lehet, hogy nálad van a baj. Nekünk nem csinál ilyet.
Nekünk is másolt. Vagy ha esetleg neked nem, akkor töltsd le az 1.0a-s peccset. Habár nem hinném, hogy sokat segítene.

Van egy "kis" problemam. Most tartok ott, hogy vissza kell mennem Dantooine-ra (enclave). De itt, ha at akarok menni az egyik helyszinrol a masikra vagy be akarok menni Khoonda-ba (szoval tolteskor) kidob a new game, load game... ablakhoz. Mi lehet ez, valami bug? Mit csinaljak?

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

Vááá! Ma reggel egy bogár volt a fülembe. Felébredtem rá, mert rohadtul zengett tõle a fülem. Azt nagy nehezen ki kotortam <#idiota>. Köcsög bogár! Elcseszte a napomat.

Green Ghost
tökjó igy olvasni az üzeneted 😊
irjál inkább star warsos fõcimszerûen 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Stark
mer az 1be is a Yavinon eljácottam az összes pénzem pazaakban, de aakor csak kezdö pazaakos voltam

de miután rájöttem hogy UA mint a 21 akkor jobban ment😄😄<#idiota>

hópihe

Stark
de én csak nyomogattam fel a cuccost😄
mer csak ha akartam akkor jáccottam ugy hogy minden apro részletre kimegyek😄

mint pl a pazaak

hópihe

franco
majd Te megmondod ha akarod

Stark
Franco ha berakom a karimat, megmondod hogy szerinted milyen taktikát folytathattam vagy ilyesmi?

hópihe

Lacee
nekem is dettó ez volt a menetrend 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Stark
Talán majd 2 év mulva

hópihe

Stark
Aha biztos én az 1et se tuttam másoggyára végigvinni

hópihe

franco
én akkor éreztem teljesnek, amikor harmadszorra eltoltam...teljesen más játékélményt nyújtott
1.férfi lightside,harcorientált
2.férfi darkside,erõhasználat
3.nõ lightside intelligence+constitution
egyébként sok dolog van amit még az elsõ végigjátszásban nem tudtam, sõt az intelligens karim által plusz infókat tudtam meg

franco
a cím és a pass kézrõl kézre jár, és csak kiváltságosok kapják meg😊
legalábbis én így értettem

Stark
Én csak 1ccer mer 2jára már unalmas, probáltam de nem megy

hópihe

Lacee
egyébként biztos hülye kérdés, de mijaza privátftp? haver ftp-je?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
pfff, jóknak mondod, itt már szinte mindenki háromszor-négyszer végigtolta a játékot 😄

franco
sztem a válasz gombot használd néha
námtok, dc és privátftp figyel be nálam

Stark
tucc valami warezos oldalt?
(a Wandoon kivül?.....márha azt ismered)

hópihe