Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi, most kezdtem el a játékot, még eléggé az elején vagyok, de elakadtam.
Zherron megbízásából fel kell készülnöm az ostromra (droidok megjavítása, stbstb) de nem tudom megcsinálni mert nincs elég alkatrészem a feladatokhoz, és igy nem engedi befejezettnek nyilvánítani a küldit, valamint a jedi enclave romok után nem találkoztam a szakállas faszival akitõl a fénykard darabot kellett volna megvennem. õt hol keressem mert sehol nem találom ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lacee
én harmadik játzásra csaltam, mert valahol tévedésbõl eladtam a HK47-es egyik darabját, és akkor már beraktam egy-két ritka fénykristályt is, vagy a turbo mozgást... ezek nem mentek a játék rovására.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Seth
hát most igazán nincs mit, mint lejjebb olvasom valamelyik kód már mûködött, hát akkor csak elgépelhettél valamit.
Egyébként minek csalsz?

PSN ID.: Beegabor

😄D. Thx.

Seth
azt írja, hogy ha nem mûködik a kód, akkor tuti elírtál valamit, próbáld újra

PSN ID.: Beegabor

Csak azé, mert vmi olyasmit szedtem ki innen, hogyha ezt és ezt csinálod, akkor nem lesznek jók a kódok.

Valaki letudná, ezt fordítani? 😄

Kotor2 Cheats

Open up swkotor2.ini in your KoToRII folder and go under and add EnableCheats=1 and when in game press ` (*Note: The entry box will be invisible, just type in the codes you wish to use and press enter, if they do not work you probably mis-spelled something, try again).

Nekem jobb konfigon fut, mint az elsõ rész, tehát még talán rosszabb is lett a grafja 😄. És a gépem ugyanaz.

Lacee
ízlés dolga 😊

szerintem grafikában alig változott, egy patch-el megoldották volna.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Most szereztem meg a gámát.
Van lehetõség a nem bolti verzió patchelésére?

N1ggA
Hát, inkább: a grafikája jobb lett, a története sokkal rosszabb.

Spread De Love!

:o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Nah. Kezd a csítelés világossá válni. Mostmá a wisdomomat sikerült vagy 130ra megnövelnem, de nemtom, hogy hogyan. Megnyomtam ugyebár az alt+shift+0-át.
Aztán beírtam, hogy setdexterity 12.

Azt entert nyomtam, de akkor még nem tért vissza a játékba. A wisdomnál meg ugyanezt megcsináltam és utána az enter után össze vissza nyomkodtam mindent és végül megnéztem és sikerált. De utána többször már nem tudtam megcsinálni. Tehát mi a rákot is kell pontosan csinálni? 😄

Sir Quno Jedi
Azért a karaterek sokkal jobban kidogozottak lettek mind grafikailag, mind RPG tekintetben !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

köszi
Ráfeküdtem azt megoldottam magamtól.
Lacee
a story szerintem kb hozza az elsõ rész színvonalát, felül is múlja azt... több párbeszéd!

grafika ugyanolyan, mint volt, de történt pár játékmenet-beli változtatás, szerintem hasznosak.

magus
mennyi az ujitas az 1 hez kepest, es mennyire jo a story az 1 hez kepest?

N1ggA
452 ha nem tévedek (régen volt nemtom h jol emléxem e)

Spread De Love!

köszi ezt a segítõkész választ....<#gonosz3>

egyébként igazad van!
HiPPoNaX
Itt a topicban is le volt irva 1000szer, egyebkent meg egy tipp

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

<#help><#help><#help>
hát ilyen nincs
azalsó sort kirakom,de a felsõt már nem tudom
yáyá
mi a sorrend?
annyira idegesítõ...(minek ilyen dolog a játékba?)
hát ilyen nincs
azalsó sort kirakom,de a felsõt már nem tudom
yáyá
mi a sorrend?
annyira idegesítõ...(minek ilyen dolog a játékba?)
Na egy ujabb probléma adodott a játék során:
A kis droiddal megy a nar shadda bolygon(csak vele lehet)
Ki kell nyitnom egy ajtot ,de 2jelszó" védi.
3 forgatást kell csinálni,de nem tudok rájönni a logikájára.
2 számsort kell ugy forgatni ,hogy a megadottal egyzzen
Valaki járt már itt?
köszi N1ggA és HiPPoNaX a segítséget!!!

Calver
windowsban alapból be van állítva bal alt+shiftre a nyelvek közötti váltás - szépen megnyomod és rátaposol nullára, utána pedig beírod vakon - persze legyen benyomva a konfig fájlba az EnableCheats=1 sor a Game Options alá. sokadszorra ugyanis már én is turbo csíttel küldtem gémet (3szor olyan gyorsan futsz tõle)

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
kell space, utána meg sima entert kell nyomni, és vissza is tértél a játékba.

hasznájj vmi trainert...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Énis mivel már 4.szerre jáccom, ezér már rántam és abbahagytam, de ha jók lennének a cheatek, akkor végigmulatnám, ezt a 4. végigjátszást, de vhogy nem mûxenek.

Eleve nekem ez a +7 kombináció nem jó.
Csak az jó, ha megnyomom az al1+1-et vagy 0-val is jó szokott lenni, azt nyomok egy entert. Akkor lefagy az emberkém.

És akkor beírom pl., hogy setdexterity 8

Utána, hogy az emberkén megint mûködjön össze vissza kell nyomogatnom, ezt a alt+0 vagy 1-es verziót.

Nos. A setdexterity után ijjenkor kell space? És ha beírtam mit nyomjak? 😄

N1ggA
kártya szabályai: majdnem olyan, mint a 21-ezés, csak itt 20 kell, és van 4 kártyád, amiket végig látsz, és bármikor felhasználhasz. Ha még kérsz lapot, akkor nyomd a passz-t

Spread De Love!

HiPPoNaX
A swoop raceben egy ismert bug hogy nem ismeri el az eredmenyedet, ha jol remlik volt hozza valami fix (bar asszem nem hivatalos)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

üdvözlet mindenkinek!
az a kérdésem lenne h ismertetné velem valaki a kártya játékszabályait? mert én egyáltalán nem értem!
vissza kell szereznem a táncos csajt, de nem tudom legyõzni kártyában a csávót, mert nem értem a játékszabályokat!
és mégegy: uyganott a kocsmában van a hajóverseny...ott lehet valamit nyerni? mert a 3. idõt sikerült megdöntenem, de azt irta ki h nem értem el egyik idõt sem, pedig az biztos h a 3. idõt megdöntöttem!
elõre is köszönöm!

Lacee
igen, ezt mondom én is <#vigyor3>

Calver
nem jelenik meg a konzol, vakon kell írni, annyi a trükkje.

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
nem fog megjelenni... amúgy jobbalt+7 a kombináció, amit el is fogad. de akkor sem jelenik meg konzol, csak úgy tudo h jól csináltad, hogy bármit nyomhatsz, nem történik semmi 😊

Dead és hogy kell a konzolt lehívni? mert én nyomhattam akármit nekem sehol nem jelent meg,
franco
nem szép dolog a csít....😄

nemtom hogykell

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Dead
Én azzal nyomtam<#smile>

sziasztok
nemtudjátok hogy hogy lehet lehívni a konzolt a játékban, elvileg ezzel kéne ' de nem jön le semmi, az elsõrészbe a nulla volt de itt nem jön be az se, SEGÍTSETEK LÉGYSZI köszi
franco
az én kedvencem az egy db orange

mire rájöttem hogy a szimpla kék is sirály, már rég dark sider voltam😄

Én 1 double silverrel mentem...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Senki se megy a hagyományos kék,zöld párossal?
Lacee
én narancs hosszú- és ezüst rövdkarddal nyoulok, disciple/handmaiden pedig legtöbbször ciánkék 😊

Sir Quno Jedi
Nekem kínszenvedés volt összeszedni a két ezüst kristályt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

franco
ehhe én orange párti vagyok😄

viszont a legelsõ szablyám ezüst volt.
a telosi kereskedõtestvérek idõsebbikétõl vettem a kristályt.

Sir Quno Jedi
Jah, enyém egy ezüst pengés egykezes volt ! Mire összeraktam egy ugyanilyen kardot, phhh... Nameg késõbb hozzá egy rövidebb kardot párnak (lájk wakizashi) azt is ezüst pengével !

Sir Quno Jedi
"adtad le", na igen, az egy szép jelenet ! 😄DD

OK
franco
az a kard nem mindenkinél dupla pengés és kék.
a játék megkérdezi milyen lézerkardot gondoltál magadnak. akkor amikor peragus után atton a lightsaber-ödrõl kérdez.

atris pedig nem ellopta. Te magad adtad le amikor kizártak a rendbõl. ez pedig abból a holorecordból derül ki, amit a kis droid Atris akadémiájáról lop el.

Most arról a dupla pengés kék kardról van szó,ami anno a jedi-é volt?
Mert,azt Artis ellopta.(nála van)
Vagy más kardról?