Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zherron megbízásából fel kell készülnöm az ostromra (droidok megjavítása, stbstb) de nem tudom megcsinálni mert nincs elég alkatrészem a feladatokhoz, és igy nem engedi befejezettnek nyilvánítani a küldit, valamint a jedi enclave romok után nem találkoztam a szakállas faszival akitõl a fénykard darabot kellett volna megvennem. õt hol keressem mert sehol nem találom ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként minek csalsz?
PSN ID.: Beegabor
Kotor2 Cheats
Open up swkotor2.ini in your KoToRII folder and go under
szerintem grafikában alig változott, egy patch-el megoldották volna.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Van lehetõség a nem bolti verzió patchelésére?
Yang: Skandi- senior shao wari
Aztán beírtam, hogy setdexterity 12.
Azt entert nyomtam, de akkor még nem tért vissza a játékba. A wisdomnál meg ugyanezt megcsináltam és utána az enter után össze vissza nyomkodtam mindent és végül megnéztem és sikerált. De utána többször már nem tudtam megcsinálni. Tehát mi a rákot is kell pontosan csinálni? 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ráfeküdtem azt megoldottam magamtól.
grafika ugyanolyan, mint volt, de történt pár játékmenet-beli változtatás, szerintem hasznosak.
egyébként igazad van!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
azalsó sort kirakom,de a felsõt már nem tudom
yáyá
mi a sorrend?
annyira idegesítõ...(minek ilyen dolog a játékba?)
azalsó sort kirakom,de a felsõt már nem tudom
yáyá
mi a sorrend?
annyira idegesítõ...(minek ilyen dolog a játékba?)
A kis droiddal megy a nar shadda bolygon(csak vele lehet)
Ki kell nyitnom egy ajtot ,de 2jelszó" védi.
3 forgatást kell csinálni,de nem tudok rájönni a logikájára.
2 számsort kell ugy forgatni ,hogy a megadottal egyzzen
Valaki járt már itt?
"The trees move. Do you not see it?"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Eleve nekem ez a +7 kombináció nem jó.
Csak az jó, ha megnyomom az al1+1-et vagy 0-val is jó szokott lenni, azt nyomok egy entert. Akkor lefagy az emberkém.
És akkor beírom pl., hogy setdexterity 8
Utána, hogy az emberkén megint mûködjön össze vissza kell nyomogatnom, ezt a alt+0 vagy 1-es verziót.
Nos. A setdexterity után ijjenkor kell space? És ha beírtam mit nyomjak? 😄
Spread De Love!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
az a kérdésem lenne h ismertetné velem valaki a kártya játékszabályait? mert én egyáltalán nem értem!
vissza kell szereznem a táncos csajt, de nem tudom legyõzni kártyában a csávót, mert nem értem a játékszabályokat!
és mégegy: uyganott a kocsmában van a hajóverseny...ott lehet valamit nyerni? mert a 3. idõt sikerült megdöntenem, de azt irta ki h nem értem el egyik idõt sem, pedig az biztos h a 3. idõt megdöntöttem!
elõre is köszönöm!
"The trees move. Do you not see it?"
nemtudjátok hogy hogy lehet lehívni a konzolt a játékban, elvileg ezzel kéne ' de nem jön le semmi, az elsõrészbe a nulla volt de itt nem jön be az se, SEGÍTSETEK LÉGYSZI köszi
mire rájöttem hogy a szimpla kék is sirály, már rég dark sider voltam😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
viszont a legelsõ szablyám ezüst volt.
a telosi kereskedõtestvérek idõsebbikétõl vettem a kristályt.
a játék megkérdezi milyen lézerkardot gondoltál magadnak. akkor amikor peragus után atton a lightsaber-ödrõl kérdez.
atris pedig nem ellopta. Te magad adtad le amikor kizártak a rendbõl. ez pedig abból a holorecordból derül ki, amit a kis droid Atris akadémiájáról lop el.
Mert,azt Artis ellopta.(nála van)
Vagy más kardról?