8627
.
-
lord nihilus #5847 ez jó kérdés, ha találsz nekem is szóljál :D -
#5846 amugy en a magyaritasra gyanakszom -
#5845 hmm es hol lehet 'jo exet szrezni?' :P -
lord nihilus #5844 amúgy szvsz a rossz crack miatt faty ki -
lord nihilus #5843 tedd vissza az eredeti exe -t mert a krekket zokon veszi ;) -
#5842 a patchet meg nem hajlando feltenni. valami old filera hivatkozik -
#5841 Ne mond hogy nem eleg a gép..
3.2Ghz p4
1GB ram (533Mhz)
x600xt kártya 256mb -
SaGa Jr #5840 Defrag, vagy több virtuális memória avagy több RAM, netán patch. Ezeket végigzongorázva szerintem megoldódik a probléma. -
#5839 Hmm Nemrossz a kotor2 csak ven egy mocsok nagy gondom..
Töltéseknél fogja magát ez a xar és mindig kifagy avval az okkal, hogy a winfos hibát észlelt.. másik haveromnál is ezt csinalja. erre van valami megoldás esetleg?.. -
tosatt #5838 Tudna valaki egy értelmes leírást küldeni a Telosról amiben a Czerkák oldalán álok??? -
lord nihilus #5837 a menübe ki kell venned a két másik tagot -
tosatt #5836 Sziasztok!!
A Teloson tartok és egy olyan misziót csinálok amibe a B3-as apartmanhoz kell menni egyedül. Hiába megyek be oda egyedül nem nyílik ki és azt mondja egy hang hogy mennyek oda egyedül. Mit kell csinálni?? -
lord nihilus #5835 persze, de a hangok eredetiek :) -
Lyan Kyj #5834 magyaritasok.hu -
#5833 hol lehet a legfrissebb magyarositást letöltenni? -
#5832 nincs azota se full magyaritas kotor2hoz :( -
#5831 sztem ezt fanok csinálták...node mindegy nem ezért jöttem:)
szal kotor 1-2 rulez:o) most valahogy kurvára kedvet kaptam a tron 2.0 + kotor 2-höz
a tron2 CD-m tropa, a kotor 2 most jön ^^,
aztán végigtolom az 1-et magyarítással, majd a 2-t (persze jó oldalon) téleg magyarításra van vmi oldal? az 1. részhez is -
lord nihilus #5830 ety kifágott jelenet -
#5829 háááát nemtom melyik a jobb....fene se akarna még plusszba fizetni. De mind1 hagyjuk ez it OFF -
#5828 Axelerónál gigánként 500-at kell fizetni ha túlléped.A sávodhoz és a sebességedhez nem nyúlnak.Próbálnák csak meg. -
#5827 ez szolgáltató függő,nem?
chellonál példul nem kell fizetni,de lekorlátozza a sávszélességet... -
#5826 Ha túltöltesz szerintem enged tovább tölteni csak gigánként 500Ft-ot kell pengetni.Nekem is korlátolt a letöltés és bőven többet szedek a határnál -
#5825 vársz 4 napot,és lám köv hónap.... -
#5824 igen hatékony tömörítési eljárásokat ismersz. bár sztem inkább csak egy meglehetősen sötét kétlábú vagy. -
#5823 attol meg beleszamit az adatforgalmadba ugyanugy (ld. szomszed topic...) -
tosatt #5822 Na Ne mond. Tudom. De ha valaki összetömöríti akkor nem lesz 2.5 gb csak 1.5.
Na megvan valakinek tömörítve??? -
#5821 Lol ha túltöltöttél akkor msn-en se fogja átengedni, mer akkor ugyanúgy jön át a fájl mint ha simán letöltenéd... szal ezt szívtad... majd jövő héten jövő hónap és akkor töltsd le -
tosatt #5820 Hy!! Valaki áttudná küldeni msn-n a republic commandot vagy a KOTOR 1-2-t tömörített formátumba mert már 10gb túltöltöttem ebbe a hónapba. msn: [email protected] -
#5819 sőt ez majdhogynem gyorsabb annál..amiben más az a sztori ugyebár, kicsit a szinvilága sötétebb, harcrendszer továbbfejlesztve egy cseppet, változatosabbak az animációk. Jah és néhol sajnos benéz egy-két bug. -
#5818 Köszi.Tudnál nekem valamit mondani hogy miben más mint a kotor1-hez képest. -
#5817 az engine ugyanaz, szoval elvileg ha a kotor1 ment, akkor ennek is mennie kene -
#5816 Helló.Én a kotor1-el játszom és azt szeretném kérdezni hogy milyengép kell ennek.A kotor minimumon megy élvezhetően.Ez menne?Valaki segítsen.köszi -
#5815 Azért játszok szerepjátékot mert szeretek szerepjátékot játszani.(a Gothic 2t 3féleképpn vittem végig) Az igaz hogy szar hogy nem érted a szövegelést de ki lehet következtetni mert azért értek valamit belőle. Amúgy megoldottam. Kösz! -
#5814 Ha nem érted akkor minek játszol szerepjátékot? El nem tudom képzelni hogy úgy milyen lehet...
A csapos ha jól emlékszek tudja hogy mi volt a droiddal, akkor kimész megtámadnak..valahogy így és a droidot vissza kell vásárolni még ez is rémlik. -
#5813 első látogatás -
#5812 A nyomozgatós részbe mélyedek bele éppen de mivel nem értem így nemtok vele mit kezdeni. Volt egy olyan rész hogy asszem a csapos mongya hogy a Nikkoval kell beszélni. de hogy az mit mond azt nemtudom. Vannak még akik vízumér segítenének de azt már eladtam. már senki nem mond semmi újat és a számítógépekel se tudok már mit kezdeni... -
SaGa Jr #5811 Questlog megnyit és elolvas. Ha először jársz ott, akkor meg kell keresni Mandalore haverját a házában (nem lesz ott a helyén mert lesittelték, és majd lehet jókat nyomozni ezügyben).
Ha másodszor jársz ott elég egyértelmű mit kell tenni. Beszélgetni nem is nagyon lehet... Menni kell előre és írtani. Meg egy helyütt némi kis ügyeskedéssel számítógépet berhelni azt annyi. -
lord nihilus #5810 első vaty második látogatás? -
#5809 Izizbe mit kell csinálni? Nagyon nem vágom!! mindenkit végigkérdeztem. Nem tudok elmenni se. Utoljára Nikkoval beszéltem...(de nemtom mit)hogyan kell továbbmenni??
Help me pls! -
#5808 Hát mondjuk többet tudok angolul mint németül (angolt 1 éve tanulom, németet 9 éve tanítják) amúgy most nálam behalt az az oldal amit mondtatok. De nem gond maj megjavul talán.