Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már nyitva a lightsaber akkor körönként tényleg csak 1et lehet amúgy többet is
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mielött találkoznál velem nyomd fel maxra a szimulátorokat segítö jedieröket + a harciemulátorokat stb....
amikor feltölti az életét te is töldsd
amikor feltölti az életét te is töldsd
hópihe
természetesen mindenbõl a legjobb tárgyat szereld fel. lehetõleg a srenghtre gyúrj, mivel a force powereket elég jól védi /kivéve ha sötét jedi vagy, akkor 3 force crushtól kipurcan/. siont 4x kell legyõzni mire végképp kikészül. amikor az elsõ párbeszéd véget ér,akkor nem kerülsz rögtön combat módba. ekkor bemész az inventoryba és beadsz magadnak mindenféle stimulánst ami van. tedd fel a védekezõ force powereket. a speed nagyon fontos! a lightsaberedet úgy upgradeld hogy a lehetõ legnagyobb damage legyen (adegan vagy pontite lens stb) ha lemegy az életed az inventoryban körveszteség nélkül tudsz life support packet használni. így marha könnyû.hajrá!
nem sikerül? pedig sztem elég könnyû. ha beraksz egy képet a karaktered értékeirõl akkor pontosan megmondom mit csinálj (feltételezem ha nem megy egyedül akkor nem vagy tapasztalt játékos)
Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!<#help>#help>
Hogy kell Darth Sion-t Malachor V-n megölni?
Állits be a billentyut, ha nem akarsz T3M4-el menni akkor a legelején amikor kirakja a két választási lehetöséget ne azt válasz😄
hópihe
A kurva életbe most kaptam meg de az elsõ pályán(részen)nem tud menni az a droid az a T34 mittomén jobra balra tud nézni de elõre hátra nem tud menni. Mi lehet a baj?
hópihe
Bakker! Most jövök rá, hogy lekellett menni,de milyen szemétség már, hogy nem oldalt kell letölteni
Hey. Nemtom letölteni a megjelent magyarosítást!!!
magyaritasok.hardwired.hu
Rámegyek a letöltéseknél arra, hogy star wars knight of the......2
Azt kijelenik a kisablak, de semmi. Nézzétek meg plz, hogy nálatok is ez van-e.
magyaritasok.hardwired.hu
Rámegyek a letöltéseknél arra, hogy star wars knight of the......2
Azt kijelenik a kisablak, de semmi. Nézzétek meg plz, hogy nálatok is ez van-e.
Jah. Azoktól énis. Habár cs-n és jeti knight 2-n és battlefield 1942-n nem naon tudtam multiplayeren rendesen hosszabb ideig játszani.
A lézerkardoddal
😊)
😊)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Hogy kell Darth Sion-t Malchor V-n megölni?
Köszi amugy a fordítást...
Nem teljesen volt tiszta, de így már asszem értem...<#worship>#worship>
Nem teljesen volt tiszta, de így már asszem értem...<#worship>#worship>
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#taps>#taps>
Feltétlen...😄D
Bár a multiplayeres csalóktól kiakadok...ott mi a picsnek???
Feltétlen...😄D
Bár a multiplayeres csalóktól kiakadok...ott mi a picsnek???
De utálom, azokat, akik semmi ok nélkül letámadnak, mert õk nem úgy gondolnak vmit. Doom 3 resurrection and evil fórumon tapasztalható.
Mármint engem támadtak le, mert azt írtam, hogy goddal jáccok.
Na és??? Kifognak miatta végezni? 😄D
Mármint engem támadtak le, mert azt írtam, hogy goddal jáccok.
Na és??? Kifognak miatta végezni? 😄D
Az 1. rész készítésében is nagy szerepet jáccott Revair.
Ezmár tehát õsrégi 😄. Mármint februári talán 😄
Ezmár tehát õsrégi 😄. Mármint februári talán 😄
Találtam egy magyarosításra utaló cikket!!!
Mivel a technikai akadályok - úgy tûnik, hogy - elhárultak, ezért megindulhat az SW: KotOR2 fordítása. Aki jelentkezni akar fordítónak az kérem írjon e-mailt nekem a[email protected] címre, és tájékoztatom a fordítás menetérõl.
Mivel a technikai akadályok - úgy tûnik, hogy - elhárultak, ezért megindulhat az SW: KotOR2 fordítása. Aki jelentkezni akar fordítónak az kérem írjon e-mailt nekem a
Spread De Love!
De én az 1-et már 3-szor végigvittem.
De már 3 éve vagy 2? Azóta meg 100 százalékos magyarosítás is van, tehát annál jobban kõne.
De már 3 éve vagy 2? Azóta meg 100 százalékos magyarosítás is van, tehát annál jobban kõne.
Én is a 2-t játszottam elöször. Mert réges régen amikor kijött a kotor1, akkor azt letöltöttem, de még szar gépem volt és akadozott és csak a telosig vittem ott meg nagyon akadozott és abbahagytam. Most nemrég amikor kijött a kotor2, az osztálytársam megvette 1. nap asszem, és oda is adta nekem, én végigvittem, beleszerettem, aztán ö valahonnan beszerezte a kotor1-et, és odaadta, és nekem jobban tetszett a kotor1 mint a kotor2. vagyishát története, meg a pályák, meg a magyarosítás. A grafika az kicsit szar volt, de ajánlom vidd végig
Spread De Love!
Ja. Nekem sincs sok kedvem jáccani vele.
A kotor1el viszont nagyon sok kedvem van jáccani 😄.
Most jönnek ki az új gamek. Pár új. Inkább azok.
De ezt a kotort bármikor elõlehet kotorni.
Az a jó benne. De az 1.-et már sajnos nemtom elõkotorni 😞
A kotor1el viszont nagyon sok kedvem van jáccani 😄.
Most jönnek ki az új gamek. Pár új. Inkább azok.
De ezt a kotort bármikor elõlehet kotorni.
Az a jó benne. De az 1.-et már sajnos nemtom elõkotorni 😞
Van egy hírem.
8%-nál tart a fordítás. De mintha vmi olyasmit írtak volna a fórumba, hogy egy ember csinálja.
Ugye nem igaz? <#rinya>#rinya>
Nézzétek meg a magyaritasok.hardwired.hu - n.
És a kotor 1-et mérnem lehet sehonnan sem megszerezni? <#violent>#violent><#boxer>#boxer>.
Már eredetibe se lehet kapni. Szemét warezosok nem képesek felrakni.
Már 5000 oldalt átnéztem (warezt), de sehol semmi.
8%-nál tart a fordítás. De mintha vmi olyasmit írtak volna a fórumba, hogy egy ember csinálja.
Ugye nem igaz? <#rinya>#rinya>
Nézzétek meg a magyaritasok.hardwired.hu - n.
És a kotor 1-et mérnem lehet sehonnan sem megszerezni? <#violent>#violent><#boxer>#boxer>.
Már eredetibe se lehet kapni. Szemét warezosok nem képesek felrakni.
Már 5000 oldalt átnéztem (warezt), de sehol semmi.
ha annyit játszhatnék vele amennyit szeretnék már 200 játékóra felett lennék😊
amúgy teljesen újra nem hiszem h nekiállok újra, legutóbb okosan mentegettem.
amúgy teljesen újra nem hiszem h nekiállok újra, legutóbb okosan mentegettem.
Elkezdted már 4.szerre?
Én tegnap igen. Én viszont még késöbb kezdtem el harmadszorra, mint te. Bibibí én gyorsabban haladok <#eplus2>#eplus2>
Én tegnap igen. Én viszont még késöbb kezdtem el harmadszorra, mint te. Bibibí én gyorsabban haladok <#eplus2>#eplus2>