Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azt nem értettem hogy mi "lóg a levegõben" szerinted, mivel hibásan írtál
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
amõgy meg csak azt akartam mondani, hogy egy darabig elég komolyan foglalkozik a játék a régi kardunkkal, aztán egyszercsak hipp-hopp eltûnik, és nem magyarázzák meg, miért. (ezt sem)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(tényleg nem lehet)
"The trees move. Do you not see it?"
elég kamuzni kreianak
mivel nem kell tenni rá elég ha mondod...
dark side és force crush rulla, bár szvsz túl erõs...
vagy ha segítesz, kérj sok pénzt érte. ha nem ad esetenként meg is ölheted.
ez mind a sötét oldalra vezet😄
akkor lehetsz "sith" ha 14es levelen beszélsz kreiával, aki azt mondja fejlessz a leggyengébb skilleden. ezután amikor 15ös leszel, választhatsz presztízsosztályt, ha megfelelõen el vagy tolódva az egyik oldal irányába
Egyébként nem egy rázos hely annyira...
Tényleg brutálisan lehet növelni a fénykard erejét.Sõt még ha réteszek egy kis master speedet,akkor az ellenfél lecsapása 1-2 s még meg se tud ütni.(+variálok a fénykard formákkal)
Most épp Mace windu mestert idézõ kombom van.(2db lila kard)
Akkor oda megyek!
Egyébként van már mindenféle kristályom😞zöld,piros,sárga,kék nincs)
Meg egy phond kristály,amit ugy vettem a Coribanon.(14xx vol)
SPOILER
a barlangban találsz egy különleges fénykardkristályt, amit érdemes minél hamarabb megszerezni, mivel kreia képes fejlesztgetni idõnként
Onderon voltam most.
Hova érdemes utána menni?
egyébként a flnykard baromi erõs ha a megfelelõ cuccokkal ápgrédeled
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Egyébként a vártnál gyengébb a fénykard.(Remélem lehet több db-ot csinálni a többi társnak)
Volt piros és zöld kristályom is hozzá.
Egyébként rögtön a Telos utáni elsõ bolygón megvan hozzá minden.(Orderon bolygó)
Gondolom ,akkor több fénykardot is lehet majd készíteni.(Keria-nak is kéne 1 😊 )
Ha van már a dupla pengés kardom,abból lehet csinálni két db-ot?
Egyébként nagyon jo kis játék,de néha annyira bugos,hogy csak na.(patch fent van)
A fénykardról annyit, hogy mind1 hová mész, Telos után elsõ bolygón ugy is megszerzed...
Dark side meg nem rosszabb...használd az erõt és még gördülékenyebb is lesz, mint a fény gyermekeként...😛<#taps>#taps>
elsõ darabot megkapod Teloson, másodikat majd Visas feltünésekor, harmadikat pedig legegyszerûbb ha Dantooine-on szerzed meg a Jedi Enclave romjainál egy pofától (egyszerûbb kinyírni mint nemtommennyiért megvenni tõle).
Értem,akkor még van mit tenni érte....
de a fénykardépítéshez nem az kell. küldikért járnak a darabok
nyomd a gammát, fogsz kapni nyugodj meg
Az lenne még a kérdésem,hogy hogyan szerzek/csinálok még fénykardot?!
Create-ben egy csomo kis vacak van.
' eleme a 3 ból megvan,de mégis azt,mondja a Keriia,hogy már tudnék én is csinálni.
Most akkor ezt nem értem....
Hallgatok rád.
egyébként Keria-val nem is tudok beszélni Atoon -nal tudok,de annál ilyen jelenik meg
szál szeritem a gyereket meg a droidot kell kiszabadítanui csak nem tom hogy.
Ha meg nem megy ,amjd visszatöltöm.
Lehet ezért nem tudok elmenni.