Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
igaz, hibásan írtam... viszont 5105-ben meg is magyaráztam, ha minden igaz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

franco
azt vágom hogy készül a kieg, a 2. mondatomból következett...

azt nem értettem hogy mi "lóg a levegõben" szerinted, mivel hibásan írtál

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Lacee
errõl...

amõgy meg csak azt akartam mondani, hogy egy darabig elég komolyan foglalkozik a játék a régi kardunkkal, aztán egyszercsak hipp-hopp eltûnik, és nem magyarázzák meg, miért. (ezt sem)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

franco
nemtom mirõl beszélsz...
de készül mod állítólag

Lacee
gondolom ez is az utólagós változtatások eredménye, mert (nagyon sok máshoz hasonlóan) a rég kard-biznisz is csak "lóg a levegõben", egyszercsak megszakad a szál. remélem minél elõbb elkészül a mod, ami a kihúzott részeket visszahozza...

Calver
(régebben írta h már light sideosként végignyomta)

"The trees move. Do you not see it?"

franco
ehh...hol tartasz hogy ennyire biztosan tudod?😄

(tényleg nem lehet)

Kár , hogy nem tudod visszaszerezni a fénykardodat.Pedig biztos király lenne.😊
Calver
jah! ill. ugytom elég ha felnyomsz vmi cuccot és azzal növeled a leggyengébb skilled...

franco
azt írtam hogy a progi nem ellenõrzi hogy ténleg nõtt-e a legyengébb skilled
elég kamuzni kreianak

Calver
bocs, de elsõ 2 sort nem értem... mind1. nekem amikor teljesen DS volt a karim kedves kicsi Kreira fogta és felajánlotta a light sideos kasztokat... de mind1, az a consular/weapons master is kedves volt. most kezdetben LS Sentinel csajjal küldöm, aztán majd vmikor Dantooine után kivánok "oldalt váltani", bár sztem ha köze lenne a legtöbbeknek ahhoz amit szerepjátéknak neveznek ebben a gémben nem lenne LS/DS mastery-n lévõ kari...

franco
igen, elég a 15ön de nem akartam bonyolítani. bug na...
mivel nem kell tenni rá elég ha mondod...

dark side és force crush rulla, bár szvsz túl erõs...

Calver
elég ha 15ösön beszélsz azzal a kriptaszökevénnyel, akkor is meglesz prestige class. a 3 sith kaszt meglehetõsen hasonlít a light sideos megfelelõhöz, a sith lord teljesen ugyanaz csak darkba, a maraudernek nincsenek olyan jó pofozóképességei mint weaponsmasternek de megteszi, az assasin pedig szép mennyiségben kapja sneak attackot ami pofássá teheti elvileg...

franco
általában van olyan opció hogy mindenkit megölsz
vagy ha segítesz, kérj sok pénzt érte. ha nem ad esetenként meg is ölheted.
ez mind a sötét oldalra vezet😄

akkor lehetsz "sith" ha 14es levelen beszélsz kreiával, aki azt mondja fejlessz a leggyengébb skilleden. ezután amikor 15ös leszel, választhatsz presztízsosztályt, ha megfelelõen el vagy tolódva az egyik oldal irányába

Engem igazán az zavar , hogy amikor valaki kéri , hogy mentsem meg , és én hagyom , hogy megöljék , értékes xp-t veszítek.😞Mellesleg mikor lehetek Jedi Sentinelbõl valamilyen Sith?
😊
Egyébként nem egy rázos hely annyira...
Tényleg brutálisan lehet növelni a fénykard erejét.Sõt még ha réteszek egy kis master speedet,akkor az ellenfél lecsapása 1-2 s még meg se tud ütni.(+variálok a fénykard formákkal)
Most épp Mace windu mestert idézõ kombom van.(2db lila kard)
Dead
Én, amikor elsõre vittem, a Dantooine volt az uccsó bolygó, ahova mentem 😄

Ok

Akkor oda megyek!
Köszi srácok a segítséget.
Egyébként van már mindenféle kristályom😞zöld,piros,sárga,kék nincs)
Meg egy phond kristály,amit ugy vettem a Coribanon.(14xx vol)
Lacee
na igen, + 2x1-12 sebzés már nem rossz...

franco
nem is a kristályok a komolyak hanem pl a pontite vagy az adegan lens

Calver
beledobsz sigil/phond/nemtommilyen de +1d8 dmg/saját kristályt+ráraksz mindenféle update-et akkor kegyetlen magas sebzéseket lehet elérni, nekem ha jól emlékszem kiszámolva 60 volt az átlag sebzés végére...

franco
sztem nar shaddaa-t

Lacee
szerintem is dantooine, és korribant érdemes a végére hagyni.

franco
hát én dantooinnal kezdtem volna. sztem menj oda minnél hamarabb.

SPOILER
a barlangban találsz egy különleges fénykardkristályt, amit érdemes minél hamarabb megszerezni, mivel kreia képes fejlesztgetni idõnként

Érdemes!
Áááá super.
Onderon voltam most.
Hova érdemes utána menni?
franco
nos, csinálni nem tudsz már, de kész fénykardot sokat fogsz találni.
egyébként a flnykard baromi erõs ha a megfelelõ cuccokkal ápgrédeled

franco
ha az elsõt végigvitted akkor kötelezõ...

Timbo
HI! Érdemes letölteni ? jobb mint az elsõ? Már rég leakartam tölteni csak kedv nem volt kivárni😞

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ja
Egyébként a vártnál gyengébb a fénykard.(Remélem lehet több db-ot csinálni a többi társnak)
Már megvan a fénykard:
Volt piros és zöld kristályom is hozzá.
Egyébként rögtön a Telos utáni elsõ bolygón megvan hozzá minden.(Orderon bolygó)
Gondolom ,akkor több fénykardot is lehet majd készíteni.(Keria-nak is kéne 1 😊 )
Ha van már a dupla pengés kardom,abból lehet csinálni két db-ot?
Egyébként nagyon jo kis játék,de néha annyira bugos,hogy csak na.(patch fent van)
Calver
pont hogy nem, dark side powa! force stormal pillanatok alatt teli szobákat takarítassz ki, és globálba kegyetlen gyorsan lehet DS erõkkel irtani. viszont ha dark side, akkor consular az abszolut nyerõ!

A sztori vége azért annyira nem különbözik...:S Az óda vezetõ út viszont nagyon különbözhet...

A fénykardról annyit, hogy mind1 hová mész, Telos után elsõ bolygón ugy is megszerzed...

Dark side meg nem rosszabb...használd az erõt és még gördülékenyebb is lesz, mint a fény gyermekeként...😛<#taps>
Én már végig vittem , de gyvalami zavar.Állítólag négy befejezés lehetséges , de nekem az egyik jött csak össze.Mellesleg most elkezdtem újra , és teljesen dark sideos akarok lenni.de szerintem azok gyengébbek a rendeseknél.
franco
azért nem írtam be neki, mert rég rossz ha valaki egybõl szalad a forumra hogy mi lesz késõbb...amikor én toltam fel ki se léptem az 1. lightsaberig

Calver
SPOILER
elsõ darabot megkapod Teloson, másodikat majd Visas feltünésekor, harmadikat pedig legegyszerûbb ha Dantooine-on szerzed meg a Jedi Enclave romjainál egy pofától (egyszerûbb kinyírni mint nemtommennyiért megvenni tõle).

Ok

Értem,akkor még van mit tenni érte....
franco
sztem arra gondol h pl van neki valamilyen lens vagy emitter amit tud a workbenchen csinálni
de a fénykardépítéshez nem az kell. küldikért járnak a darabok

Dead
Össze kell gyûjteni mind a hármat, és akkor oda mész Bao-Dur hoz, és õ megcsinálja.

franco
mindig felhúz ha ezt a kérdést olvasom...

nyomd a gammát, fogsz kapni nyugodj meg

Igazad volt most már megy.
Az lenne még a kérdésem,hogy hogyan szerzek/csinálok még fénykardot?!
Create-ben egy csomo kis vacak van.
' eleme a 3 ból megvan,de mégis azt,mondja a Keriia,hogy már tudnék én is csinálni.
Most akkor ezt nem értem....
OK
Hallgatok rád.
Calver
ez a szöveg amit mondtam, csak hirtelen nem jutott eszembe. Bao-Durnak ott kéne lennie ahol a többi csapattársnak is, egy force cageben, a droidnak a hajó felé vezetõ uton egy másik force cageben, valamint amikor bejöttél eleve rögtön Atrishoz kellett volna hogy a vezessenek a Handmaidenek, ami biztos vagyok benne hogy nem történt meg. felõlem szenvedj nyugodtan tovább, de elhiheted hogy egyszerûbb lenne visszatölteni...

Lehet,hogy bug,de a bao-t és droidot még nem szabadíttam ki.
egyébként Keria-val nem is tudok beszélni Atoon -nal tudok,de annál ilyen jelenik meg
szál szeritem a gyereket meg a droidot kell kiszabadítanui csak nem tom hogy.
Ha meg nem megy ,amjd visszatöltöm.
Calver
hidd el az, ilyen velem is volt, nem tudsz továbbmenni ha nem töltessz vissza. na most beszélj Atton-al/Kreira-val, vmelyiküknél lesz egy sor amibõl egyértelmûen kiderül h bebugzottál...

Még nem tuti ,hogy bug.(elválik)
Õket,hogyan kell kiszabadítani,mert még nem tettem meg?(bao-durt,droid)
Lehet ezért nem tudok elmenni.
Calver
bug, tölts vissza még mentést a hidden base-rõl (vagymi, ahonnan eljössz a shuttlelel) és müködni fog rendesen

franco
ha kiszabadítottad õket a cellából /bao-durtés a droidot is/ akkor kreiát és attont kell berakni a party selectionbe, majd a hajóhoz menni.
ha nem sikerül akkor bug. tölts vissza egy régebbi állást