8627
.
-
#5887 Esetleg valami módszer a látótáv csökkentésére? -
#5886 Leírtam hogy már próbáltam. De nem lett sokkal jobb :( -
#5885 nézz utánna :D -
#5884 Foggalmam sincs, nem használok ilyesmit. -
#5883 egyébként csomó helyen nem szaggat :P -
#5882 és a cheat?:D -
#5881 A géped miatt van, a videókártya kevés a játékhoz...
Talán a proci is, de azt nemtom. -
#5880 nekem ez a game néha eléggé akadozik meg minden a gépem hibája?:
512mb-ram
Radeon 9200se
Intel Celeron 2.600ghz
vagy ha nem ez mi lehet a baj?
ja és oz unokatesómnak is ugyan így akad!
Jah meg a kodókat hova kell beírni?
Előre is thx! -
dervis_ #5879 Ezt találtam a neten a (füst miatti) akadásról:
A swkotor2.iniben a [Graphics Options] sor alá írd be:
Disable Vertex Buffer Objects=1
-
#5878 Rendben, köszi! Addig is valaki, nem tudná megnézni? -
#5877 Rákerestemde csupa angol mindn..magyarnál meg semmi érdekes heeeeelP!!!!!
-
#5876 Tényleg...
Akkor sorry, de már nem emléxem :( Vmelyik nap felrakom újra a játékot, majd körülnézek az iniben, ha senki nem segít neked addig.
watto: Szarul vagyok, most nincs kedvem keresgélni...
www.google.hu, írd be hogy kotor cheat, biztos megleled. -
#5875 De az nagyon durva: Megyek a szabadban (Telos) semmi akadás, elfordulok és magyon akad :( Próbáltam a Disable Vertex akármit de nem látok javulást :( -
#5874 help -
#5873 Sajnos nem :( Csak a Grass és a Shadows van ott. -
#5872 Ha jól emléxem ki lehet kapcsolni, ott ahol a füvet is. -
#5871 Nem tudjátok hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy a füst+ködeffekteket? Ki lehet egyáltalán? Én ilyen .ini fájl átírásra gondoltam. A gépem elég ratyi, inkább nem részletezem :D Meg az mitől van hogy egy épületben vagyok, semmi szaggatás, balra át és akad mint a zatom? -
#5870 légyszi -
#5869 help -
#5868 nagyon akad neki de vannak helyek ahol jól megy, nem tudja mi a gond!azér kell neki mer meg akarja nézni a cuccokat hogy érdemes -e tovább szenvednie!és nincs nnete! -
#5867 unokatesó -
#5866 légyszi! :((( -
#5865 Hát nemtom...
Megnéztem volna szívesen neked, dehát ha másnak kell...:D -
#5864 hogy kell előhívni a cheat-os valamit ahova a kódokat kell írni?(nem nekm kell) -
#5863 kössz azért valamit tudok angolul de egy végigjátszást nem tudnák lefordítani... -
#5862 Ha nem tudsz angolul akkor minek játszol egy ilyen rpg-vel?
Egyébként itt egy magyar végigjátszás, nem teljes: http://www.rpgvault.hu/?menu=203
És itt egy magyarítás, szintén nem teljes. -
#5861 de nem tudod mit kell csinálni? -
#5860 akkor mind1 :-p
gamebanshee.com-on van teljes leírás. Van valahol magyar is,de én nemtom fejből acímet,keress rá a topigban a lenti keresővel -
#5859 nem tudok angolul:D -
#5858 az mi? -
#5857 érdekes kérdés:-))
gamebanshee a barátod! -
#5856 hello elakadtam az első bolygón amire leszállunk...mit kell csinálni? -
T Zsolti #5855 azt szeretném kérdezni hogy lehet valahogy kapucnit szerezni a saját akrimra?? -
#5854 Sziasztok!Kivittem a Mandalorianos bolygót!Azt megtudnátok mondani hogy az utána lévő pályán hogy tudnék ingyen VISA kártyákat szerezni?És kinél kell kérdezősködni a cantinában Dhagon ügyében?Köszi -
tréj #5853 hogyan lehet a kotor2-be kapucnit szerezni ha lehet? -
#5852 beszélj a K betűs fazonnal, az erdő jobb oldalánál, keleten keresd -
#5851 Szasztok!tudnátok lécci segíteni?ott vok a Kotor 2 ben hogy :Mandalorianok bolygóján Zukának segítettem és helyrehoztam a vezetéket.Namost akárkihez ha odamegyek valami 3. hajóról beszélnek hogy találjam meg vagy mi.Aztán a dzsungelben találkoztam egy K betűs fazonnal akinek kiirtottam a Scoutokat.és most semmi!Gőzöm sincs mit kell.(ja és + kinyírtam azt a páncélos szörnyikét és odaadtam a fülét a kapitánynak smile.gif Lécci segíthetnétek -
#5850 nemtudom hogy ezt miert nem javitjak, ugyanis masnak is kifagy akinek eredeti van meg annak is... -
lord nihilus #5849 már tapasztaltam sajna -
#5848 :DDDD neked is fagyogat?