Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
többek közt én is megosztom, de gyors emberek már nemigen osztják meg
amit Takezó mondott warezt ott fennvan
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"The trees move. Do you not see it?"
de ha már itt elvesztél, próbáld jobban megjegyezni a lakrészeket
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Azt viszont nem értem hogy a CSapatomból már mindenki a jó oldal felé húz egyedül Atton megy egyre a sötét oldal felé!Nem lehet valahogy ezen változtatni?<#conf>#conf><#merges3>#merges3>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Épp kiírtani készülök a jediket, erre szépen velem van és még a befolyásom is növelem felette...<#beka2>#beka2>
Igaz, hogy pedzegeti a témát Attonnal együtt, hogy kicsit más kezdek lenni... Árnyéka önmagamnak, de hát ez van...már majdnem teljesen elcsábított a sötét oldal delejes csábítása...<#eplus2>#eplus2>
azt tudom javasolni hogy olvasgass vissza
4x vittem végig, de nemtom mirõl beszélsz....
Néha belassult, de 1 kis option állítgatás után rendesen futott...<#worship>#worship>
Nem hiszem hogy a konfigom a ludas, mert mas jatek gyonyoruen fut csak ezzel van gaz. Jah es a forumok nagy reszen talalhato ATI + KOTOR2 hiba topic is 😞
5.1-es catalyst
athlon 1500+on, GF MX440el (!!!!) egyszer nem fagyott még....kb 120 játékóra alatt
Hogy lehet ennyire szarul megirni egy progit?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
viszont ha visszakeresel tuti hogy min 10szer le van írva a megoldás
Nemtom mi a gond, de nalam a betoltes utan a modelleg olyanok mintha valami felrobbgantotta volna oket. Total szet vannak esve es nem latok semmit. Masnal is van ilyen bug? Rohadt idegesito. Jatszani sem tudok vele 😞 Mas jatekoknal nincs ilyen csak ezzel. Mig eljutottam az elso bolyogra fel orankent fagyott. Ennyire bugos? Mit tudok vele tenni?
fu, megvan a fénykard is, nagyon komoly, nem tudom abbahagyni a játékot 😮 😊
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
egyébként ha nagyon meg vagy szorulva, alkatrészt tudsz csinálni a szerelõ-asztalnál
ha arra a szakállas faszira gondolsz, akit a romok közül mentesz ki, egy zárt szobából, nos, õ ezt követõen a többi kukázó között áll...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu