Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Találkozzunk DC-n egy próbára?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
hát DC alap
többek közt én is megosztom, de gyors emberek már nemigen osztják meg

amit Takezó mondott warezt ott fennvan

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
Honnan tom ingyér?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
nincs

állj neki és kapd le mind a 4 cdt😄

McFrost
Hail! Van ennek a játéknak demója?

Dead
De ha már Luxának dolgozik, akkor dark.

Lacee
vagy ha jó oldalon állsz, csak szólni kell a rendõrségnek 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
na ezt most jól megaszondtam. szal ugyanazon a részén van a városnak a medbay mint az ithorian compound...

"The trees move. Do you not see it?"

Dead
Megszerezted már a növényt, meg vmi pajzsot? Mert ha igen akkor már csak a "speciális" egészségügyi csomag van hátra, az ott van az Ithorian Compoundal egy helyen, csak a másik ajtón menj be, ott felkell törni egy plastik cilindert , és ottvan. A három cuccot elviszed ahoz a kereskedõhöz és kész.

Calver
medbay az egy helyen van az ithorian compounddal, csak annak a legvégén, ott keresgélj, majd csörögni fog egy... hmm, telefon.

franco
a medbay pont a legmesszebb esõ szoba a cantinától

de ha már itt elvesztél, próbáld jobban megjegyezni a lakrészeket

Vagy nem lorszót hanem azt az excsenges ficckót nem tom hogy hívják de ott áll a szobája elõtt egy õr akit meg lehet fenyegetni de nem csinál semmit.
Nos az elsõ küldi a fegyvercsempészet mikor a 82.-es szintrõl kell elvinni a cuccot hozzá. Csak épp azt nem tom hogy hol a cucc valami nyugati meg keleti szarságokat ír a végigjátszás de nem találom a mad bay-t. Ez után kellesz kinyírni lorsot ha ez segít a játékban tájékozódni. ha kinyúvadt akkor ki kell menni a tellosra. segítenél kérlek?
Dead
Több küldit..........

Dead
Ha a Czerkáknak dolgozol, akkor Luxa többet is ad, ezért nem tom hanyadikra gondolsz.

Szasztok. Elakadtam a Kotor2-ben. Ott vok a telos-on és a czerkának csinálok küldetést. Valami csókát ki kell nyírni de elõtte le kell menni a cantenben valami fegyvercsemészetre Luxához. Aztán azt írja hogy 82. szint de ott nem értem mit kell csinálni. Valaki leírná pontosan és részletesen hogy ezen hogy juthatnék tovább köszi<#rinya> de én most kérnék helpet<#zavart2>
bár én csak a támadás után kaptam meg 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szólni kell Bao-Durnak a hajón.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hi all. KÉnee kis help. A Dantooinon vagyok, milicia támadásos rész elQtt és még mindíg nincs jedi kardom 😊 "Elvileg" minden alkatrészem megvan hozzá mégsem vágom hogy kéne összerakni....

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Calver
bug valszeg. de nem muszáj a cucc, elég ha csak dumálsz a város vezetõjével, és aszondod mehet az támadás.

Kumesz
hy all! Ott tartok hogy a dantooinon megkell védeni a milliciával a települést és ott ugye megkell javítani a droidokat hogy védjék a várost és megkell gyogyítani a robottal az embereket is a beteg szóbán de az a probléma hogy a beteg szobán nincs ember és a robotok is hiányoznak...

Kumesz
A Szaggatást ugy oldottam meg hogy bementem a grafika beállitásokba mikor elkezdet akadni és mindent alapra nyomtam majd visszaállitottam ahogyan volt és lám már jó is lett :-)
Azt viszont nem értem hogy a CSapatomból már mindenki a jó oldal felé húz egyedül Atton megy egyre a sötét oldal felé!Nem lehet valahogy ezen változtatni?<#conf><#merges3>

Lacee
Handmaiden mindenképp jön veled, csak akkor nem, ha nõi karakterrel vagy...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gyerekek! Nekem valaki azt mondta, hogy Handmaiden lady csak akkor jön velem, ha jou vagyok...<#ticking>

Épp kiírtani készülök a jediket, erre szépen velem van és még a befolyásom is növelem felette...<#beka2>

Igaz, hogy pedzegeti a témát Attonnal együtt, hogy kicsit más kezdek lenni... Árnyéka önmagamnak, de hát ez van...már majdnem teljesen elcsábított a sötét oldal delejes csábítása...<#eplus2>
Megoldodott a fagyas ugy nez ki. Le kellett vennem a AA es a AF-t bar nemtom miert van vele baja.

franco
jah ez egy régi gond, de ezeket a hszeket sose olvastam el mert nekem sose volt semmi bajom...

azt tudom javasolni hogy olvasgass vissza

Kumesz
Leszállok a hajoról és akkor csinálja csak ha arra fordulok a képernyövel amerre menni kell ha háttal futok akkor nem szaggat csak nem látok semmit!

franco
akkor ne kártyázzal a dantooinon a páncélokért....
4x vittem végig, de nemtom mirõl beszélsz....

Kumesz
Hy all! Ahogy a Dantooine -ra érek ahol játszani kell kártyával a páncélokért ugy elkezd akadni mint a fene mitõl lehet ez?<#boxer>

En azert vagyok szomoru hogy 2005-ben mem birnak megcsinalni egy programot ugy hogy minden konfigon menjen...

Nálam 1.1 athlon 384 mega, Radeon 9600 és talán 1x ha kifagyott...<#taps>
Néha belassult, de 1 kis option állítgatás után rendesen futott...<#worship>
Kumesz
Hy all!Itt olvasom hogy a szaggatást meg lehet oldani valami ini beállitással mert nekem is Ati 9600 van!Akkor ez mégis hogy van?

Felraktam a 4.12-s Catalyst-t es ugyanugy fagyokat 5 percenkent. Igy sajnos bucsuzom a jatektol, de a mentesem megmaradt. Remelem lesz valami megoldas ra 😞

Nem hiszem hogy a konfigom a ludas, mert mas jatek gyonyoruen fut csak ezzel van gaz. Jah es a forumok nagy reszen talalhato ATI + KOTOR2 hiba topic is 😞

Lacee
nekem ati radeon 9600SE-m van, semmi gond nem volt... pedig három és félszer végigjátszottam, az egyetlen hiba a szaggatás volt (de ezt a config.ini átállítási megjavította)

5.1-es catalyst

franco
itt szúrnám közbe: /nehogy valakinek elmenjen a kedve a gammától aki még nem tolta/

athlon 1500+on, GF MX440el (!!!!) egyszer nem fagyott még....kb 120 játékóra alatt

Ilyen nincs... Most nem fagyott csutkara, hanem 5 percenkent megall csontra majd beugrik a ATI VPU recover is azt mondja, hogy leallt a hardware gyorsitas es reseteli azt.

Hogy lehet ennyire szarul megirni egy progit?

A szaggatas megoldodott az swkotor2.ini edittel es az uj driverrel

Most megint csutkara fagyott a monitor is kikapcsolt. Nem ertem 😞 Mas game siman fut.

Csak ez a KOTOR 2 totalisan csontra fagy! Ugy hogy meg a monitor is kikapcsol. ilyet meg nem lattam 😞

HiPPoNaX
9600as radeonon nem szaggatott nekem, probald meg a legujabb catalysttal, annak a changelogjaban szerepel a KOTOR kiemelten, vmit javitottak a tamogatasan :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

franco
asszem az ATI a ludas, de nem vagyok expert a témában mivel nvidiam van és sose volt semmi bajom a gammával.

viszont ha visszakeresel tuti hogy min 10szer le van írva a megoldás

Aztan nagy tereknel meg szaggat mint allat. Pedig AMD64 3000+ 1 Giga 400MHZ ramos a gep, igaz a vga mar 2 eves (9700 Pro) de nem hinnem hogy emiatt szaggatnia kellene.

Hela!

Nemtom mi a gond, de nalam a betoltes utan a modelleg olyanok mintha valami felrobbgantotta volna oket. Total szet vannak esve es nem latok semmit. Masnal is van ilyen bug? Rohadt idegesito. Jatszani sem tudok vele 😞 Mas jatekoknal nincs ilyen csak ezzel. Mig eljutottam az elso bolyogra fel orankent fagyott. Ennyire bugos? Mit tudok vele tenni?

franco
kakiszünet😄

Dead
akor hogy írtad be ezt az üzenetet?<#vigyor2>

na sikerült megoldani 😄

fu, megvan a fénykard is, nagyon komoly, nem tudom abbahagyni a játékot 😮 😊

de nemám 😞

hmm, hát ez érdekes, mert ugye, csak akkor indul el, ha azt mondod neki, hogy biztonságos... és a holttestet nem találtad meg valahol menet közben?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

épitettem is már, de még mindig nem elég, a faszi meg nem áll a kukázók között, valszeg meghalt 😮 😞

esetleg itt
egyébként ha nagyon meg vagy szorulva, alkatrészt tudsz csinálni a szerelõ-asztalnál

ha arra a szakállas faszira gondolsz, akit a romok közül mentesz ki, egy zárt szobából, nos, õ ezt követõen a többi kukázó között áll...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu