Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
szntem bontsd ki és játsz vele

Spread De Love!

Eladó egy darab eredeti, fóliás azaz bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, a bolti 7000 Ft + csomagküldés [email protected]

franco
atton és force storm. nemgyenge...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Dead

Nekem lézerpajzsom is van<#hehe>

N1ggA
Asszem most felveheted a régi fegyvereidet és "elmehetsz" a bolygóról. Azért "elmehetsz" mert még mielött elhagynád a bolygót történni fog vmi

Spread De Love!

de azért ki tudom találni a dolgokat és még a bátyám is segít.Már jól megy a pazaak csak már uncsi.Valaki segítsen ott tartok hogy valami Bonano nevû gyereket megmentettem.Utána?

Dead
Valamit azzal is kezdeni kellett...
Nem sok értelme van, ha már kijátszuk, mert akkor már úgysem lehet paazakozni.

Lacee
az is 😊

szvsz nem sok értelme van ezeknek az új lapoknak, de gondolom a változatosság volt a cél.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

...és én még egyszerû játéknak gondoltam a Pazaakot...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Lacee
ha kijátszod, akkor megcseréli a 3-as és 6-os lapjaid elõjelét.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dead
Azt én se...

Valaki a kedvenc kártyajátékomat emlegeti?
Én csak az új sárga lapokat nem értem...pl. azt a 3&6-ot..

N1ggA
Tom Tom, ha gyenge vagy angolból, akkor szntem el se kezd a játékot mert nélküle lehetetlen...

Spread De Love!

N1ggA
Igen minden körben 1-et, ezt mondtam én is

Spread De Love!

Dead
De meg lehet!

Nem egy körben rakod le az összeset, hanem minden körben 1-et.
És ha 20 alatt tartod, és betelik a kártyamezõ nyerted a fordulót.<#duhos2>

kösz

light vagyok de nem sokat tudok angolul

Lacee
az ûrállomás?

ott beszélned kell vagy az ithorianokkal vagy a Czerka vállalattal (attól függ h light vagy dark vagy), és segíteni nekik. ezután még pár küldetés (elég egyértelmû szerintem, de majd kérdezz 😊) és mehetsz is tovább, a bolygó felszínére...

még az elején amikor elõször repültem el a hajómmal.A meteor utáni pálya vagy bolygó

Lacee
minden kocsmában lehet...

én meg csak arra céloztam h nem tudunk segíteni ha nem mondod el hogy hol vagy éppen, csak "pár csukott ajtó"

Jól van na nemtom a bolygó nevét de gondoltam csak egy bolygón lehet pazaakot játszani

Lacee
hát most ezzel marhára leszûkítetted a kört, hogy merre járhatsz 😄

Ja a pazak vagy mi ott tuti hogy kell játszani?Most ott tartok hogy van pár ajtó amit nem tudok kinyitni és beszélgetni se tudok...

N1ggA
Ugyy nem lehet, egyszerre csak 1.et rakhatsz le

Spread De Love!

Dead
De úgy is meg lehet nyerni, a kört, hogy telerakod a mezõt kártyával.

Pazaakra gondolsz? Olyan mint a 21ezés, csak 20al 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Stark
😄

hópihe

franco
az 1. kérdés igen zavaros. lightsabered meg lesz elõbb-utóbb csak nyomd a gámát. nem egy meghatározott helyen kapod meg

az a hátrálás bejön.Amúgy mit kell csinálni amiután elindultál arról a meteorról van valami kártya azt hogy kell??Ja és mikor kapok lézerkardot?

Green Ghost

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Van 1 módszerem kotor szaggatása ellen:
menj hátrafelé és naivgálj a minimapon...nekem bejött 1ben is, 2ben is...

Dantun lazán elfutott, SP1el 😊

Elvileg az SP2.

Dead
Nem a gépeddel van a baj.

Azon a részen vmi miatt nagyon bugos a játék, ezért sztem töltsd le a KotOR 2 patch-t!

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a játék a Dantooine nevû bolygón a Kohonda plans közelében játszhatatlanul beszaggat. Mi lehet a gond? A gépem Athlon64 3000+ proci, MSI K8N Neo 2 Platinum, 512 MB Twinmos Cl2.5 DDR, Maxtor 160 GB SATA, Sapphire Radeon 9800pro

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Dead
Tök jó a plazma torch! Mikor harmadjára vittem, akkor jöttem rá, hogy az (szinte) mindent egybõl kinyit

N1ggA
Ugy kell kinyitni az ajtót, hogy a kezedbe berakod a torchot

Spread De Love!

hogyan tudom az összes nem jedit jedivé tenni?

franco
baromi jó nem?😄 ezt a workbenchen lehet építeni

az rpgvault-on 3 modot reklámoztak pár napja, azokat felküldtem. érdemes felrakni.

Lacee
háááát úgy NAGYON-NAGYON nehéz lesz élvezni a játékot, mert egy elég jó angoltudás szükséges. nagyon sok beszélgetés lesz, szinte minden infot onnan tudsz meg... és ha már az ajtó gondot okoz, akkor izé...

amúgy a T3-as droiddal vagy? keresned kell valamelyik dobozban egy aknát, és azzal berobbantani az ajtót.

ReNaMe
Hali! Én most szereztem meg a játékot... és biztos hülyének fogtok nézni de azért elmondom a gondom. Az elsö pályán nem tudok továbbjutni, angolul nem tudok egy szót se, és nem tudom kinyitni az az ajtót ami rossz... valaki segítsen pls.. elöre is thx...

Lacee
ezmiez?

Érdekes, az említet bugok közül nem találkoztam egyikkel sem...

v1.0b patch infó

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Érdekes páncél robe 😊

Hááát visszatértem. Jeti visszatér 😄.

Ha ott lettetek volna, ahol én, akkor simán elfelejtettétek volna a kotort.

Egy percre se jutott eszembe😄

franco

Esetleg UltraISO-val vagy hasonló programmal átkonvertálod
EGyébkénmt egy kedves kis csoportkép: http://wildangel.ath.cx/c4e52d37e18be50a0c6e12de8e24dc08/index.php?flag=TRUE&p=22

N1ggA
Igen Dead ötlete a jobb!

Spread De Love!

Dead
Vagy töltsd le a Demon Tools-t!