Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Nem sok értelme van, ha már kijátszuk, mert akkor már úgysem lehet paazakozni.
szvsz nem sok értelme van ezeknek az új lapoknak, de gondolom a változatosság volt a cél.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én csak az új sárga lapokat nem értem...pl. azt a 3&6-ot..
Spread De Love!
Nem egy körben rakod le az összeset, hanem minden körben 1-et.
És ha 20 alatt tartod, és betelik a kártyamezõ nyerted a fordulót.<#duhos2>#duhos2>
ott beszélned kell vagy az ithorianokkal vagy a Czerka vállalattal (attól függ h light vagy dark vagy), és segíteni nekik. ezután még pár küldetés (elég egyértelmû szerintem, de majd kérdezz 😊) és mehetsz is tovább, a bolygó felszínére...
én meg csak arra céloztam h nem tudunk segíteni ha nem mondod el hogy hol vagy éppen, csak "pár csukott ajtó"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
menj hátrafelé és naivgálj a minimapon...nekem bejött 1ben is, 2ben is...
Azon a részen vmi miatt nagyon bugos a játék, ezért sztem töltsd le a KotOR 2 patch-t!
Olyan problémám van, hogy a játék a Dantooine nevû bolygón a Kohonda plans közelében játszhatatlanul beszaggat. Mi lehet a gond? A gépem Athlon64 3000+ proci, MSI K8N Neo 2 Platinum, 512 MB Twinmos Cl2.5 DDR, Maxtor 160 GB SATA, Sapphire Radeon 9800pro
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
az rpgvault-on 3 modot reklámoztak pár napja, azokat felküldtem. érdemes felrakni.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
amúgy a T3-as droiddal vagy? keresned kell valamelyik dobozban egy aknát, és azzal berobbantani az ajtót.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ha ott lettetek volna, ahol én, akkor simán elfelejtettétek volna a kotort.
Egy percre se jutott eszembe😄
EGyébkénmt egy kedves kis csoportkép: http://wildangel.ath.cx/c4e52d37e18be50a0c6e12de8e24dc08/index.php?flag=TRUE&p=22