Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Megszereztem tegnap a játékot de nem tudom használni mert az imige .out kiterjesztésben van és az alcohol nem emulálja. Mit tegyek ilyenkor?<#help>#help>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Én, amikor a sötét oldalra álltam nem tudtam bemenni, de hirtelen jött egy bug, és beteleportáltam!<#nyes>#nyes>
viszont van egy security ajtó khoonda ebon hawk felõli oldalán, ahová már nemtom mi kellett h bemehessek /az tuti h nem eccerû/, de tele volt footlockerekkel
volt ott nekem pl qel-droma belt is
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
1.Amikor egy dobozt,szekrenyt.. kinyitsz akkor érdemes security skillel,azért mert kapunk experialt,meg ha erõvel nyitod ki könnyen tönkremehet ami benne van és egy broken item lessz helyette.
2.Mikor benyomtam a master valort kétszer annyiért bonthattam szét szinte minden tárgyat.
3.Ha azelõtt mented el mielõtt odamész egy kereskedõhöz,és elõhívod valószinuleg más áruk lesznek nála.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
raadasul most a battlefront se akar felmenni, masodik cd bemountolása utan detto ugyanaz, szoval itt vmi mas gond lesz.
The wrong volume is in the drive. Please insert volume KOTOR2_1 into drive G:
Cancel Try again Continue
Daemon tools-nal nem kell ezek kozul vmit beallitani?
-safedisc
-securom
-laserlock?
Azután add hozzá a következeõ sort a Lucasarts/SWKotOR2/swkotor2.ini
fáljban, a
Néhol mesés néhol ratyi... van ahol meg egyenesen feltûnõen bugos. 😊
Pl.: Telos residental block néha akad néha nem, random.
Dantooine Khoonda körzetében mentek,utána szó szerint lemerevedik a faszim se elõre se hátra.
Amúgy über a game.
Csak a story 'Te vagy az Utolsó, mentsd meg a világot!' felkiáltása nem szimpi túlzottan.
Meg hogy rég hirtelen a vége.
Vagy lesz harmadik rész, vagy nemtom. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Gondolom megbocsájtjátok nekem ,hogy nem nyáladdzok végig 1gigamilló hozzászólást ,de kellene 1 kis segítség!
Probléma a következõ:
Config: [email protected], atiradeon 9600, 1G ram (nem dual).
Emellet a config mellet nem hajlandó röcögésmentesen menni a játék..magyarán szétakadja magát full butítás melett!
Kérdés:
Ez a játék hibája?? és ha igen akkor van e patch ami megoldja a gondom, vagy én nem állítottam be vmit rendesen a videókártyán?? ati catalyst 5.1-et használok ,mert lucasartson azt írták ,hogy ez compatibilis vele.
A válaszokat elõre is köszi!!
Sydious<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
(Ugyanis nekem már elöfordult, hogy hiába tettem be az összes cd-t virtuálisba mindig csak az elsöt olvasta, így muszáj voltam mindig abban az egyben cserélgetni...)
A masodik cd telepitese kozben a kovetkezo hibauzenettel leall:
The wrong volume is in the drive. Please insert volume KOTOR2_1 into drive G:
Cancel Try again Continue
Aztan barmire kattintok, egy ido utan kilep az install-bol.
Vki segitsen légyszi, fogalmam sics mi a gondja, google se segitett.
Elore is koszonom!
tudom hol rontottam el!!!
amikor szoltam neki, hogy együtt talán legyõzhetnénk a sitheket, akkor azt mondta, hogy jó, de miért bíznék meg benne, és én ilyen kor a rosszat választottam. na mind1
Spread De Love!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Elõször a harbinger fedélzetén a tárgyaloteremben lévõ holovidekben láthatod, majd miután felrobbantottad Nihilus hajóját, Carth beszélni szeretne veled. Miután befejezte, akkorjön be a képbe Bastilla.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
😊)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
bastillárol mindíg le vettem mindent
😄DD
Spread De Love!
jácc az eggyel akkor tutira találkozol vele<#idiota>#idiota>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
valaki segítsen már ebben a bastilla dologban
na