Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
változatos érveid és kifinomult stílusod elõtt meghajlok.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a játék

Dead
Mármint mi?

Dead
?

Ez egy szar...

N1ggA
Calver, nekem is volt ilyen. Nem pont itt, de volt ilyen, egyszerûen egy régebbi mentést betöltesz és menni fog az a rész is

Spread De Love!

Calver
ugy néz ki megoldva, remélem nem száll majd el minden egyszercsak a gémben... egy warp cheattel egyszerüen átmentem Dxunon az Ebon Hawk leszállóhelyéhez, ami lehet hogy egy kicsit megkeverte a gémet, de attól remélem befejezhetõ lesz. ehh, rohadt bugok.

"The trees move. Do you not see it?"

Dead
Uninstall

Calver
tudom h be kell venni, csak képletesen írtam az "elhajtom a fenébe" dolgot, mert sajnos G0-T0-val és Kreiraval együtt õ sem lerázható karakter, pedig de szép is lenne... de attól még megvan a baj, jön Atton, és itt kiakad a gém, beszélgetés megy mintha szélesvásznú film lenne, de senki nem szól egy szót sem és nem lehet továbbjutni... valakinek vmi ötlet?

Még mindíg 4500<#alien2>

Yang: Skandi- senior shao wari

Green Ghost
crackelted a játékot indítás elõtt?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

basszus 6500 volt most meg 6 k -t írtam<#buck>, ne mondjátok hogy nálam nem lehet alkudni.... nem is kell mert saját magam viszzem le az árakat, eddig a pontig, PONT

vegye meg eredetiben<#wink>, részleteket lentebb egy jó pár hozzászólással, /6000 Ft/ már nem merem beilleszteni a részleteket <#rinya>, mert mááá fenyegettek itten engemet tobben is <#sir><#sir>

N1ggA
jo kerdes!

Spread De Love!

csasztok! a spanomnak is megvan ez a csoda, van egy kis suxx thing a gameba. felporkoli a gepre, de nem lehet gyujtasta adni ra... 5mp utan visszadob az ablak xp-be es semmi se jelenik meg a fekete egen az alatt az 5mp alatt. Ha vki tudja mi a gaz. az kenje mar fel ide a falra plz 😊 koszike! PEACE!
franco
nemsûrûn mert ki az aki Mandalore-t elhajtja...
egyébként SPOILER
Mandalore-t szvsz mindenképp be kell venned mert szerepe van a sztori fõszálában. Atton valszeg ezzel akar meggyõzni

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Calver
na jónapot KoTORók, lenne nekem egy nagy problémám... Onderonnál járok, pontosan a legvégén amikor lelép a jóember a bolygóról... ez mint pöpec, visszatérek Dxunra, közli Mandalore hogy esetleg csatlakozna, majd miután elküldöm a fenébe odajön Atton és "beszélgetést kezdeményez". ill kezdeményezne, ugyanis itt jön egy olyan hogy állunk egy helyben és jajj de izgi, Atton meg nem sürün szólal meg. valakinek valami tipp, mi lehet a gond? vagy találkozott valaki hasonlóval?

Green Ghost
hirdesd az sg aproban, itt csak 4500-ért kelne el 😊

N1ggA
Vkinek vmi kérdése, vagy senki se játszik már?

Spread De Love!

N1ggA
ja, nem ártana még1x

Spread De Love!

Kandurex
syabica még, még, még egyszer szúrd mert nem látjuk, nem értjük, írd be megint, pls, pls,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csak annyi, hogy nemadja el nekem 4500-ért <#hehe>

Bandew
Neked mi bajod van???

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, a bolti 6500 Ft [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel

A csomagküldést én állom

Dead
Ja frissíteni kell a reklámot<#lama>

N1ggA
Nekem megérne 50000-et is csak nincs pénzem 10000 se 😊

Spread De Love!

Nem, nekem csak 4500 ft érne meg <#vigyor>

este visszanézek<#wave>

bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, a bolti 6500 Ft + csomagküldés [email protected] ......... továbbra is, esetleg csere érdekel

"az értelmesebb játékra" , azt nem úgy értettem hogy a KOTOR az nem lenne, az...., hanem úgí általában egy jó játékra, bocsi ha valakit megbántottam ezzel, kicsit félreértelmezhetõ

esetleg csere?! Hm , valaki ?! egy értelmesebb játékra?! lehet régebbi is, egy kis ráfizetéssel, naaaa

az ár 6500 Ft még mindig <#papakacsint>, szerinted ennyit nem ér meg egy ilyen jó játék?? <#awink>

lehet hogy valakinél használ a jedi trükk <#buck>, de még egy kicsit gyakorolni kellene hogy a hatást elérjed!

Na kipróbáltad végre??
Ha nem megveszem 4500ért

Dead
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

franco
azóta tolja azért nem ír😄

Dead
A doboz szinte hívogat. Doboz: bonts ki bonts ki

Ezaz bontsd ki és játsz vele.

Green Ghost
most ki fogod bontani, feltelepited és játszol vele! <#gonosz3>
ha már a hittéritésnél tartunk <#smile>

franco
erõsödött a forint😄

franco
loooooooooooooool

Eladó egy darab eredeti, fóliás azaz bontatlan STAR WARS: Knights Of The Old Republic II, The Sith Lords játékszoftver magyar nyelvû kézikönyvvel, a bolti 6500 Ft + csomagküldés [email protected] ......... továbbra is

Te úristen mik vagytok ti , hittérítõk?!?! mert megállnátok a helyeteket, nagyon kacsingat rám a játék doboza, mindjárt kibontom.........vagy eladom <#eplus2>

Dead
Jaja.

Ha meg nem tetszik, akkor áruld fólia nélkül<#alien>

franco
sztem több kellemes percet okozna a játék mint ha pl elinnál 7000et, márha el tudnád adni egyáltalán....amúgy megvenném csak már 4x végigvittem...
az elsõ rpg-m a kotor1 volt, azóta meg...próbáld ki sztem

bazzeegg, mér a végén meggyõztök..... <#vigyor5>, de az RPG mégsem az én asztalom, nyertem (576.online-on, három hete kb.) azért van meg mielõtt valaki megkérdezi, hogy minek vetten, ha nem érdekel

Dead
Kis idõ mulva MAGYARÍTÁS!!!

És ez a játék garantáltan rabul ejt!

szóval továbbra is eladó

Köszi ..... <#nevetes1> lassan az lesz, de sosasem jöttek be az RPG, a star wars filing az igen, de nem tudok olyan jól angolul hogy élvezhessem a játékot...

Dead
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>