8627
.
-
lord nihilus #5687 fényfütyi :DDD -
Forton #5686 Na, megjelent Visas! És hirtelen 3 fénykardom is lett! Nar Shadaan vagyok, itt tevékenykedtem egy kicsit, aztán mikor jöttem vissza, legyűrtem az elleneket, a hajóban is, és utána megjelent Visas is. Szal behoztam a lemaradást:D -
#5685 detto -
petercanfly #5684 THX KH!
LIVE LONG AND PROSPERT! -
Forton #5683 Hát nekem se fénykard se Visas, nincs nekem semmi:( -
lord nihilus #5682 igen, a Dantooine-i jedi mester(világos oldal esetén) a segítségért adhat fénykardot a végén, én is kaptam akkor -
#5681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bao-Durci Visas fényfütyijének a darabjából csinálja az egyiket, a másodikat sztem a yeti főkömény csávó ejtette el, ill ha kibékültél vele akkor is kaptál egyet... asszem, én mindig darksider voltam -
KH #5680 ööö, én írtam addig, amíg megvan, hát, igenis megvolt a Dantooine végén a fénykard, sőt, kettő is lehetett, mert egyet csinált Bao-durci, egyet meg Visas ejtett el (azért emlékszem, mert nem voltam benne biztos, hogy milyen fénykard kell, és Vistas-t vagy 10-szer lenyomtam)
hmm, arra már nem emlékszem, hogy Visas megjelenésének van-e valami előfeltétele (pl. egy bizonyos szint elérése valamelyik oldalon) -
KH #5679 nem tudom, spoiler-e, de úgy írom :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmm, ha jól emlékszem, le kell győzni háromszor... most már nem emlékszem, hogy a családi beszélgetések is kellene-ók-e hozzzá, vagy az már a románchoz kell...
mintha elég lenne a győzelem (küzdhetsz vele a hajó fedélzetén, és felajánlhatod neki az utolsó győzelem esetén, hogy tanítod)
ha jól emlékszem -
petercanfly #5678 Helló!
Nem tudja véletlenül valamelyikötök , hogy hogyan lehet Handmaiden-ből Jedi-t csinálni ? (Az rpgvaul-on olvastam ,hogy lehet)
LIVE LONG AND PROSPERT!
-
Forton #5677 2 napja raktam fel a játékot újból, régebbi mentésemből, kb fél évvel ezelőtt kezdtem el nyomni, nem emléxem hogy hányadikként választottam Dantooine-t, hiszen itt mentettem legutóbb. -
#5676 Nyugi, már én is rájöttem..:) -
#5675 Pheel-t a "voltam"-ozás nagyon érzékenyen érinti, rá kellett jönnöm... -
#5674 voltál gratula -
#5673 hja, végülis egy tápállat jedit alap hogy fénykard nélkül gyak le az ember, ugye? fénykaszával is elég nehéz harc, hát még anélkül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fényfütyi első részét megkapod Talos-on (v. Talus? fene se tudja már), második Visasnál van, a harmadik a jedi templom (?) alagutjaiban, egy arc van bezárva egyik szobába, nála, leghatékonyabb ha feldarabolod, de meg is veheted tőle. -
#5672 akkor biztos hazudok.... -
#5671 Szerintem meg ha a Dantooine az elsö bolygó, amit választottál, akkor még nem lesz meg a fénykardod a végén. -
#5670 olyan nincs hogy elvan írva, legfeljebb elfelejtettél valamit megcsinálni.
dantooinról 2 fénykarddal kéne távozz. -
Forton #5669 Hali
Most fejeztem be a Dantooine-t, és a végigjátszás szerint bao-durnak már összekéne tudni állítania a pengémet, de viszont azt mondja hogy hiányzik valami lens fixes. Ezt hol tudom megvenni? A másik, hogy a végigjátszás szerint ahogy fölszállok a Dantooine-on az ében héjára, egyből elkezdődik a mozi és rám támad egy Visa nevezetű hölgyemény. De nálam nem volt semmi ilyen, csak egy olyan bejátszás, hogy Atton és a fehér bige veszekednek. Vagy elvan írva a végigjátszás? www.rpgvault.hu-s végigjátszást nézem -
#5668 jeee
ez a kotor1-nél is bevállik!!! Pedig már abba akartam hagyni :(
örök hálám!!! -
#5667 bocs fiúk de én a kotor1-ről beszéltem!! (sry mert rossz topicba írtam)
1szerűen úgy besszaggat hogy az már... és néha megállnak az eberek 10sec múlva meg már 20méterrel előrébb vannak. -
bgabor #5666 Ez a játék hibája, mindenkinél így van, egyszerűen rosszul van megcsinálva, lett volna még vagy fél év munka vele.
Ajánlom figyelmedbe az első részt, abban nincsenek ilyen idegesítő hibák és hiányosságok, plusz a sztori és a küldetések jóval kidolgozottabbak és részletgazdagabbak. -
bgabor #5665 Úgy van. Az első rész az igazi! -
#5664 Az swkotor2.ini-be a graphics settings alá írd be ezt:
Disable Vertex Buffer Objects=1
elvileg jonak kell lennie utana -
#5663 Nem igazán gépfüggö. A játék hibája. De hamar megszokható -
#5662 Nekem nem annyira.. -
#5661 Érdekes módon ott (patchal is) nekem is eléggé szaggat. De kérdeztem már egyik haveromat is, és azt mondta, hogy ott nála is. -
#5660 király a kotor!!!
csak az a baj hogy Dantoinon néha nagyon beszaggat, így nemlehet játszani (sehol máshol nemszaggatott itt se és a kotor2ben se). Pls segítsen valaki!! -
#5659 Ja. Nem is tom kinek az oldalán állok igazából 2-be. Jedik is megtámadnak meg a Sithek is. Unalmasabb. Az 1 ellenben tökéletes (sztem), már 7-re játszom végig -
#5658 Főleg a Sitheknél.. jajj az nagyon durva.. -
lord nihilus #5657 ja néha átcsap a dolog totális hentlésbe :) -
#5656 Jah a 2 már inkább horror játék :D -
Prof William #5655 Az 1 szerintem jobb... Tiszta Sw hangulat. A 2 ben valahogy nem éreztem ezt. Jó jó SW de mégis.
És az egyben vagyok valaki! :) -
Thufirhawat #5654 Pontosan
Tartom a kapcsolatot a project leaderrel már jó ideje, majd megpróbálok valami béta tesztet, vagy hasonlót kisajtolni, ha van rá igény. Van egy másik csapat is, akik a droidbolygót akarják visszaállítani, de ott áll a munka már hónapok óta. Amiért egy rossz szót nem szólhatunk, én személy szerint örülök, hogy van, aki szabad óráiban veszi a fáradtságot, és ezzel szöszmötöl. -
lord nihilus #5653 Progress Reports pontnál vannak a jelenlegi munkálatok állapotai, jól haladnak :) -
lord nihilus #5652 részletszerűségek erről -
#5651 Emlekeim szerint fan munka -
#5650 az official vagy fan munka lesz? :} -
#5649 sztem meg a 2 még így is jobb, sőt öcsém szerint is. -
#5648 Egyaltalan nem lett volna rossz a 2. resz, ha nem siettetik a kiadasat.. Igy se lett igazan pocsek, csak ugye ott van mercenek az elod, amit sajnos nem ut meg szinvonalban. Nem baj, bizzunk a restoration projectben :]