Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bug?Fasza...Hát akkor újrakezdem, töltögetek egyet, ahogy írtad.Köszönöm a segítséget!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

Hali!

Kösz a segítséget. Sikerült továbbjutnom. Aztán elakadtam ott amikor fel kell robbantani a hajót. (nem tudtam, hogy mit kell csinálni pontosan, csak mászkáltam körbe - körbe) Visszaolvastam a fórumban aztán sikerült megcsinálni. De ráment kb. 2 órám. Aztán sikerült végigvinnem. Azzal a csajjal a végén sokat szenvedtem. A lézerkardok elõször simán megöltek, de rájöttem, hogy csak körbe kell futni addig, hogy csak egy kövessen és egyesével simán lehet velük végezni.
Úgy próbáltam játszani, hogy jó legyek amennyire csak tudok, de mindig csak középtájon voltam. Gondoltam még egyszer végig kéne vinni gonoszként. Csak elég hosszú játék volt.
Szerintem nagyon jó játék volt.

Hi!
Ez velem is megtörtént...<#falbav> Bug...<#boxer>
Tölts vissza 1 korábbi mentést és vagy állj ki újra a csajokkal vagy hagyd õket a fenébe...én pl hagytam, mert ha lecsapod õket se kapsz valami hüha nagy dolgot...<#violent>
Helló!

Lenne felétek egy kérdésem.A gond az, hogy a Handmaidenek bolygóján elakadtam.Letesztelt az egyik hugi, legyaktam, (utána rámrontottak 5-en, ott megfingattak) ,de nem ez a gond.Egyszerûen utána nem tudom merre menjek.Beszéltem az összes csajjal, a robotot elküldtem a hajóra.Ha felszállok az Ebon H.-ra (egyedül, mert az öregasszony, meg az Aton csak néznek ki a fejükbõl a tréningteremben a tatami mellet) lemegy egy animáció, meg a fõnökcsaj beszél két fehérhajúval.Aztán miután tölt egyet, csak egy sötét képernyõt dob be.Lehet, hogy azért mert a sötét oldal ennyire elragadott?<#vigyor5>.Olvastam, hogy az egyik csaj az velem jön?De ,hogy lehet elérni?Már mindenféle variációt kipróbáltam.Mindenhol ugyanaz.Aki tudja a megoldást az írja le, köszönöm.

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

Bandew
Miért baj az, ha semlegesek? Legalább több konfliktus lesz. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem...Most viszem elõször dark side-n, de valamit nem értek... Most lettem sith lord, handmaiden+atton szépen térnek át a sötét oldalra velem együtt...aztán gondol 1-t a gép és újra visszaállnak semleges szintre...<#falbav>

Bug vagy én mondok, teszek valamit, amitõl "kiábrándulnak" a sötét oldalból?
franco
a kristály miatt mondtam

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

N1ggA
tök mind1 hogy hova mész de akkor menjél a dantooinera

Spread De Love!

webibebi
franco azt mondta hogy a dantooinra menjek

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
mind1

Spread De Love!

webibebi
én ott tartok hogy az isisen mindenki +támad és el kell mennem!melyik bolygóra menjek?mind1 melyikre?

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
Igen, és akkor nyitva lesz a jedi enclave másik oldala is.

Spread De Love!

Dead
Vissza kéne menni a Dantooine-ra, ha jól emlékszem

Hali!

Nekem nagyon tetszik ez a játék. Az elsõ résszel sajnos nem játszottam.
Egy helyen elakadtam.
Bejártam már minden bolygót amennyire lehetett.
Az volt az utolsó dolog, hogy megöltem egy nagy zöld szörnyet. (valami Beast -et), Aztán valami 2 lézerkardos csávót. Aztán visszatett arra a dzsungeles bolygóra a gépem elé. És most nem tudom, hogy hova mennyek és mit csináljak. Már bejártam szinte mindent, de semmi nem történt. Senki nem mond semmi újat.
És sajnos nem nagyon tudok angolul. A magyarosítást meg nem tettem fel, mert ha jól tudom akkor még elég kezdetleges.
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.

Igaz, közben magam is rájöttem. Azért kösz.

A polcról <#idiota><#gonosz2>

Yang: Skandi- senior shao wari

gErIbÁ
nem tudjátok honan tölthetek le sok sw játékot privibe légysz

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Calver
patchelt verzióhoz is jó

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
CdMage a te barátod, ki lehet vele javítani a hibás cd képet, egy próbát megér, szedd le vhonnan...

"The trees move. Do you not see it?"

Talán épp azért kérdezem, mert ott nincs, csak az alapverzióhoz...

HiPPoNaX

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Nagyon vicces. És hol találok hozzá a patch verziójával egyezõ cracelt exe-t?

Lacee
😄DD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

N1ggA
Igen, patch-el!

Spread De Love!

Nem bolti werziót lehet valahogy patchelni?

McFrost
megvan mindegyiknél.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
amikor lekaptad, nem csak a bin-eket kellett leszedni, hanem a cue fájlokat is

McFrost
csak a file-t, mien filet?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
jah

Lacee koma ötletét támogatom én is

McFrost
ez nemet jelent?

franco
dáh 1es CD jó volt

McFrost
Daemon tools nem lehet bûnös?

Lacee
kellemetlen, egyetlen megoldás ha leszeded még egyszer az adott CD-t, de ha szerencséd van, csak a file-t.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

franco
nézz körül hátha más gyors embernek is megvan

McFrost
2. cd-nél!

franco
aztarohatt

nekem ien nem volt<#nemtudom>

McFrost
Hail! Ezzel mit kezdjek?

Referrel Logging? És hol?

Nalam latszik... Ki kell kapcsolni a Referrer Logging-t

Affene. Úgy tûnik, valami barom miatt az Imageshack itt nem mûködik.

Érdekes ez a játék. Bár meg sem közelíti az elõdjét, lenne egy kérdésem:
A nembolti verzióra rá lehet rakni valahogy a patchet? Mert cracket nem találtam sehol, és a program (ellentétben a kotor 1 el) felháborítóan bugos.

franco
jaja

A fegyvercsempészet csak akkor lesz meg, ha egyedül mész...Én megprobáltam az ajtón kivül hagyni a csapattársakat, de nem jött be...<#vomit> Ki kellett vennem mindenkit a csapatból...
franco
nem azért vártad a végét jobban mert kíváncsi voltál a végére?😄

egyébként az idõ mindent megszépít.

franco
le kell verni a hajón echani stílusban 3x vagy 4x nemtom már pontosan.

Kumesz
Köszi a segítséget!CSak azért kérdeztem mert ugye a jedi mestereknek van egy képessége hogy a világos oldal felé terelgeti a jó népet:-) Na és persze szeretném ha Handmaiden is tudná forgatni a lézerkardot😊

Vegigtoltam. Az elso jobb volt, itt mar alig vartam hogy vege legyen mig az elsonel pedig sajnaltam hogy mar vege.

franco
úgy, hogy sok idõt töltesz el a társaságukban, és beszélgetsz velük.
ált. 3 vagy 4 influence gained után lehet

jedi lehet: bao-dur,atton,handmaiden,disciple,mira

de igazából nem éri meg ezzel szarakodni,egyedül is elég erõs vagy

a vissas,kreia party épp elég. kreia ugye ugyis kell mindig mivel 7%-al több xp-t kapsz akkor

Kumesz
Hy All!Hogyan tudok valakibõl jedit nevelni?Már mindenki legalább elérte a 15. szintet de még mindig csak visar jedi :-(

franco
msnre jer