Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
Kösz a segítséget. Sikerült továbbjutnom. Aztán elakadtam ott amikor fel kell robbantani a hajót. (nem tudtam, hogy mit kell csinálni pontosan, csak mászkáltam körbe - körbe) Visszaolvastam a fórumban aztán sikerült megcsinálni. De ráment kb. 2 órám. Aztán sikerült végigvinnem. Azzal a csajjal a végén sokat szenvedtem. A lézerkardok elõször simán megöltek, de rájöttem, hogy csak körbe kell futni addig, hogy csak egy kövessen és egyesével simán lehet velük végezni.
Úgy próbáltam játszani, hogy jó legyek amennyire csak tudok, de mindig csak középtájon voltam. Gondoltam még egyszer végig kéne vinni gonoszként. Csak elég hosszú játék volt.
Szerintem nagyon jó játék volt.
Ez velem is megtörtént...<#falbav>#falbav> Bug...<#boxer>#boxer>
Tölts vissza 1 korábbi mentést és vagy állj ki újra a csajokkal vagy hagyd õket a fenébe...én pl hagytam, mert ha lecsapod õket se kapsz valami hüha nagy dolgot...<#violent>#violent>
Lenne felétek egy kérdésem.A gond az, hogy a Handmaidenek bolygóján elakadtam.Letesztelt az egyik hugi, legyaktam, (utána rámrontottak 5-en, ott megfingattak) ,de nem ez a gond.Egyszerûen utána nem tudom merre menjek.Beszéltem az összes csajjal, a robotot elküldtem a hajóra.Ha felszállok az Ebon H.-ra (egyedül, mert az öregasszony, meg az Aton csak néznek ki a fejükbõl a tréningteremben a tatami mellet) lemegy egy animáció, meg a fõnökcsaj beszél két fehérhajúval.Aztán miután tölt egyet, csak egy sötét képernyõt dob be.Lehet, hogy azért mert a sötét oldal ennyire elragadott?<#vigyor5>#vigyor5>.Olvastam, hogy az egyik csaj az velem jön?De ,hogy lehet elérni?Már mindenféle variációt kipróbáltam.Mindenhol ugyanaz.Aki tudja a megoldást az írja le, köszönöm.
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bug vagy én mondok, teszek valamit, amitõl "kiábrándulnak" a sötét oldalból?
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
Nekem nagyon tetszik ez a játék. Az elsõ résszel sajnos nem játszottam.
Egy helyen elakadtam.
Bejártam már minden bolygót amennyire lehetett.
Az volt az utolsó dolog, hogy megöltem egy nagy zöld szörnyet. (valami Beast -et), Aztán valami 2 lézerkardos csávót. Aztán visszatett arra a dzsungeles bolygóra a gépem elé. És most nem tudom, hogy hova mennyek és mit csináljak. Már bejártam szinte mindent, de semmi nem történt. Senki nem mond semmi újat.
És sajnos nem nagyon tudok angolul. A magyarosítást meg nem tettem fel, mert ha jól tudom akkor még elég kezdetleges.
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
Yang: Skandi- senior shao wari
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
"The trees move. Do you not see it?"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A nembolti verzióra rá lehet rakni valahogy a patchet? Mert cracket nem találtam sehol, és a program (ellentétben a kotor 1 el) felháborítóan bugos.

egyébként az idõ mindent megszépít.
ált. 3 vagy 4 influence gained után lehet
jedi lehet: bao-dur,atton,handmaiden,disciple,mira
de igazából nem éri meg ezzel szarakodni,egyedül is elég erõs vagy
a vissas,kreia party épp elég. kreia ugye ugyis kell mindig mivel 7%-al több xp-t kapsz akkor