8627
.
-
Lyan Kyj #402 És milyen a KotOR 2???? -
Lyan Kyj #401 Akár már el is kezdhetném mondjuk a tárgyakat?? -
#400 amugy sikerült megcsinálni a kotor 1-et xbox-ra igy magyarul játsz6ó :) Végig is nyomom a konzolon is :) -
harczos #399 méghozzá nem is akárhova, mint közös fordító ftp-nkre ;)
hát nem ez a legkézenfekvőbb? :)
átnézve a tlk-t, az első pár 10k bejegyzés gyanúsan hasonlít a kotoréra, bár a végén már nem egyezik. de azért durva az a 100+k bejegyzés... -
#398 idöközben lebeszéltük icq-n :) -
Lyan Kyj #397 Engedelmeddel, harczos, készítettem egy ftp, amire cikasz felrakhatja a tlk-t. ftp.uw.hu-ra. felhasználónév: lyra jelszó: force -
#396 Nem értem, hogy miért de feltöltöm és törlődik az FW szerveréről a file :(
te tudsz valamit, hogy hova töltsem fel?? 7MB
-
Lyan Kyj #395 Brrrrrrr!!!GRRÁÁÁÁÁÁÁBBB!!! Kezdek beőrűlni, akarom ezt a játékot, most!!!!!! -
KH #394 meg itt a GamePro is -
KH #393 nah, Lyan Kyj-nek köszönhetően kinn van a teljes TeamXbox értékelés fordítása (ez megint egy kedvezőbb) -
Lyan Kyj #392 Igen, nekem is ez az egyetlen bajom. Nem szeretném lelőni a poénokat, meg egyáltalán semmit sem, de ha vkinek megvan, akkor a magyarításért mindent:P -
KH #391 köszönöm!
haza kell vinnem, most nem tudtam bliccelni melóhelyen -
harczos #390 figy, nem kell aggódni, az engine ugyanaz lesz, szal dialog.tlk stb. a lényeg h ha vkinek megvan, akkor kéne a tlk fájl, azt neki lehetne már ugrani :)
bár..fura lesz majd végigjáccás előtt fordítani...ill. eközben jáccani... -
#389 Esetleg valakinek meg van már XBOX-ra? Érdekelne magyaríthatóság szempontjából. -
Lyan Kyj #388 KH, meglepetés a mailládádban:) -
Lyan Kyj #387 Hú, nagyon felkaptam a vizet ezen a 1up-os értékelésen. Ezek tiszta hülyék. Idézet: "Még a harcrendszer és a készség-rendszer is nagyjából ugyanolyan, ugyanazokkal a hibákkal..." Na, nem tom, itt mire gondoltak, sztem ez egy-az-egyben hülyeség! Lehet, h Xboxon nehéz irányítani, de azért ez nem hiba! És ez még csak egy példa. Sztem nem is játszottak vele. Semmit nem is írnak a játékról magárók, csak fikázzák. Na mindegy, nem gyűlölködni vagyunk itt, hanem isteníteni a játékot!!!:) -
KH #386 nem a kritikák inkább jók, mint rosszak, ezt direkte azért tettem ki, mert kilóg a lóláb...
de inkább úgy mondanám, hogy azokat a negatívumokat, amit a korábbiak is említettek, ők jobban a szívükre vették...
nah, mindegy, kinn van a Krónikák 9. része is :) -
#385 Egyre rosszabb kritikák :(, mindenestre a fordítói munkáért ríszpekt! -
KH #384 1Up.com értékelést kitettem... (a teamXbox-ot nem mertem befejezni :-) ) -
KH #383 öhöm, bocsi, csak most értem megint gép eé, őszintén szólva én a Gamespy-ra gondoltam, vagy a Gamepro-ra, vagy a 1Up-ra...
öhöm, de nem tudom, közben nem kezdtél-e bele a teamXbox-ba :-/
-
Lyan Kyj #382 Ha jólsejtem, a teamxboxos értékelés lesz az:) -
Lyan Kyj #381 Rendben, sajna ez lesz sztem az utolsó, mert a köv. héttől kezdve nem leszek mindennap online:( Na, add a linket, sztem holnapra meglesz. -
KH #380 a turret minigame-en a KotOR1-ben a Sirh vadász lövöldözőst értették szvsz, no most a KotOR2-ben ez úgy tudom a hangárban-a-Sith/ellenfelekre-lövöldözős turret minigame lesz...
ööö, egyébként én is úgy gondolom, hogy kell lennie új harci animációknak és emiatt érdekesebb lesz elvileg a fénykard párbaj... merhogy eleve ott lesznek az új küzdelmi formák, amikre ugye eddig nem volt animáció
izé, Lyan, nem szeretnél még egy reviewt lefordítani? ;-) -
#379 tán az űrhajón lévő... -
#378 Mikor az Ebon Hawk lövegtornyából lövöldözted a Sith vadászokat. -
Lyan Kyj #377 KH, a Gamespotos cikkben azt olvastam, hogy: "a KotOr II ugyanannak a lövegtorony, swoop-verseny és szerencsejáték minijátékoknak a (módosított) verzióit tartalmazza, mint az elődje." Na, a lövegtorony az mi? Mert én nem emlékszem ilyenre.
-
Lyan Kyj #376 Nem ugyanazokat az animokat használták, mindegyiket legalább egy kicsit átalakították, ill. egy egész sor teljesen újat alkottak, hiszen, minden harci stílusnak több, mint 3 szintje lesz, és egyre látványosabbak. Ezért lesz csodás pl. Echani mozdulatokkal fightolni -
KH #375 vazz, megint két review, a Gamepron, meg a TeamXbox.com-on...
eh, assszem átcsap a fejem felett a saját hullám :-/ -
#374 Elszomorító, hogy ugyanazokat a mozdulatsoros harci animációkat használja a játék, mint az első rész, asszittem komplexebb, élvezetesebb és nagyon látványos fényszabja harcokat fogunk látni. -
KH #373 nos, kinn van a fordítás, lehet hogy gány munka de siettem vele, majd este átnézem, meg nézek képeket, mert így elég tömény -
#372 -
KH #371 hmm, télleg, valaki nem akar most is besegíteni? három oldalas a cucc, elkezdtem (de most a melőzom, és túl sokan vannak itten :-) ) -
#370 Ok-ok. :-) Amúgy a videó összefoglaló alapján ők is (szóban) előnyek és hátránynak egyaránt azt hozták fel, hogy olyan mint az elődje. -
KH #369 jahjah, mán este leszedtem fordítani, de mivel fél háromkor vettem észre, már nem kezdtem neki :-) -
#368 GameSpot review -
Lyan Kyj #367 Amint a haverom leszedi, szólok. -
KH #366 kinn van az "összes" karakter -
harczos #365 nah senkinek sincs xbox verziója? :/ -
KH #364 kitettem a Krónikák 8. részét is -
KH #363 Köszönöm a segítséget, kitettem! :-)