8627
.
  • Lyan Kyj
    És milyen a KotOR 2????
  • Lyan Kyj
    Akár már el is kezdhetném mondjuk a tárgyakat??
  • cikasz
    amugy sikerült megcsinálni a kotor 1-et xbox-ra igy magyarul játsz6ó :) Végig is nyomom a konzolon is :)
  • harczos
    méghozzá nem is akárhova, mint közös fordító ftp-nkre ;)
    hát nem ez a legkézenfekvőbb? :)

átnézve a tlk-t, az első pár 10k bejegyzés gyanúsan hasonlít a kotoréra, bár a végén már nem egyezik. de azért durva az a 100+k bejegyzés...
  • cikasz
    idöközben lebeszéltük icq-n :)
  • Lyan Kyj
    Engedelmeddel, harczos, készítettem egy ftp, amire cikasz felrakhatja a tlk-t. ftp.uw.hu-ra. felhasználónév: lyra jelszó: force
  • cikasz
    Nem értem, hogy miért de feltöltöm és törlődik az FW szerveréről a file :(
    te tudsz valamit, hogy hova töltsem fel?? 7MB
  • Lyan Kyj
    Brrrrrrr!!!GRRÁÁÁÁÁÁÁBBB!!! Kezdek beőrűlni, akarom ezt a játékot, most!!!!!!
  • KH
    meg itt a GamePro is
  • KH
    nah, Lyan Kyj-nek köszönhetően kinn van a teljes TeamXbox értékelés fordítása (ez megint egy kedvezőbb)
  • Lyan Kyj
    Igen, nekem is ez az egyetlen bajom. Nem szeretném lelőni a poénokat, meg egyáltalán semmit sem, de ha vkinek megvan, akkor a magyarításért mindent:P
  • KH
    köszönöm!
    haza kell vinnem, most nem tudtam bliccelni melóhelyen
  • harczos
    figy, nem kell aggódni, az engine ugyanaz lesz, szal dialog.tlk stb. a lényeg h ha vkinek megvan, akkor kéne a tlk fájl, azt neki lehetne már ugrani :)
    bár..fura lesz majd végigjáccás előtt fordítani...ill. eközben jáccani...
  • RaveAir
    Esetleg valakinek meg van már XBOX-ra? Érdekelne magyaríthatóság szempontjából.
  • Lyan Kyj
    KH, meglepetés a mailládádban:)
  • Lyan Kyj
    Hú, nagyon felkaptam a vizet ezen a 1up-os értékelésen. Ezek tiszta hülyék. Idézet: "Még a harcrendszer és a készség-rendszer is nagyjából ugyanolyan, ugyanazokkal a hibákkal..." Na, nem tom, itt mire gondoltak, sztem ez egy-az-egyben hülyeség! Lehet, h Xboxon nehéz irányítani, de azért ez nem hiba! És ez még csak egy példa. Sztem nem is játszottak vele. Semmit nem is írnak a játékról magárók, csak fikázzák. Na mindegy, nem gyűlölködni vagyunk itt, hanem isteníteni a játékot!!!:)
  • KH
    nem a kritikák inkább jók, mint rosszak, ezt direkte azért tettem ki, mert kilóg a lóláb...
    de inkább úgy mondanám, hogy azokat a negatívumokat, amit a korábbiak is említettek, ők jobban a szívükre vették...

nah, mindegy, kinn van a Krónikák 9. része is :)
  • Kandurex
    Egyre rosszabb kritikák :(, mindenestre a fordítói munkáért ríszpekt!
  • KH
    1Up.com értékelést kitettem... (a teamXbox-ot nem mertem befejezni :-) )
  • KH
    öhöm, bocsi, csak most értem megint gép eé, őszintén szólva én a Gamespy-ra gondoltam, vagy a Gamepro-ra, vagy a 1Up-ra...
    öhöm, de nem tudom, közben nem kezdtél-e bele a teamXbox-ba :-/
  • Lyan Kyj
    Ha jólsejtem, a teamxboxos értékelés lesz az:)
  • Lyan Kyj
    Rendben, sajna ez lesz sztem az utolsó, mert a köv. héttől kezdve nem leszek mindennap online:( Na, add a linket, sztem holnapra meglesz.
  • KH
    a turret minigame-en a KotOR1-ben a Sirh vadász lövöldözőst értették szvsz, no most a KotOR2-ben ez úgy tudom a hangárban-a-Sith/ellenfelekre-lövöldözős turret minigame lesz...

ööö, egyébként én is úgy gondolom, hogy kell lennie új harci animációknak és emiatt érdekesebb lesz elvileg a fénykard párbaj... merhogy eleve ott lesznek az új küzdelmi formák, amikre ugye eddig nem volt animáció

izé, Lyan, nem szeretnél még egy reviewt lefordítani? ;-)
  • uv
    tán az űrhajón lévő...
  • Hmuda
    Mikor az Ebon Hawk lövegtornyából lövöldözted a Sith vadászokat.
  • Lyan Kyj
    KH, a Gamespotos cikkben azt olvastam, hogy: "a KotOr II ugyanannak a lövegtorony, swoop-verseny és szerencsejáték minijátékoknak a (módosított) verzióit tartalmazza, mint az elődje." Na, a lövegtorony az mi? Mert én nem emlékszem ilyenre.
  • Lyan Kyj
    Nem ugyanazokat az animokat használták, mindegyiket legalább egy kicsit átalakították, ill. egy egész sor teljesen újat alkottak, hiszen, minden harci stílusnak több, mint 3 szintje lesz, és egyre látványosabbak. Ezért lesz csodás pl. Echani mozdulatokkal fightolni
  • KH
    vazz, megint két review, a Gamepron, meg a TeamXbox.com-on...
    eh, assszem átcsap a fejem felett a saját hullám :-/
  • Kandurex
    Elszomorító, hogy ugyanazokat a mozdulatsoros harci animációkat használja a játék, mint az első rész, asszittem komplexebb, élvezetesebb és nagyon látványos fényszabja harcokat fogunk látni.
  • KH
    nos, kinn van a fordítás, lehet hogy gány munka de siettem vele, majd este átnézem, meg nézek képeket, mert így elég tömény
  • Kandurex
  • KH
    hmm, télleg, valaki nem akar most is besegíteni? három oldalas a cucc, elkezdtem (de most a melőzom, és túl sokan vannak itten :-) )
  • Hmuda
    Ok-ok. :-) Amúgy a videó összefoglaló alapján ők is (szóban) előnyek és hátránynak egyaránt azt hozták fel, hogy olyan mint az elődje.
  • KH
    jahjah, mán este leszedtem fordítani, de mivel fél háromkor vettem észre, már nem kezdtem neki :-)
  • Hmuda
    GameSpot review
  • Lyan Kyj
    Amint a haverom leszedi, szólok.
  • KH
    kinn van az "összes" karakter
  • harczos
    nah senkinek sincs xbox verziója? :/
  • KH
    kitettem a Krónikák 8. részét is
  • KH
    Köszönöm a segítséget, kitettem! :-)