8627
.
  • Hmuda
    Még az UESP-n olvastam (a legmegbízhatóbb TES oldal). Kb olyan szintű a dolog mint az Elite4. Van egy pár hülye kérdésböl álló FAQ és pár kitérő válasz. Na a TES4-nél még ez sincs.
  • Bandew
    Én a Memod-ot várom iszonyatosan!!!! Jobban mint bármilyen más játékot!
  • Hmuda
    Á meg is jött a kedvem egy kis Mw-hez. még jó, hogy megvan a Bloodmoon azóta is, szóval minden fullosan fent lehet. :D
  • haxoror
    ja, oké csak gondoltam hátha nem tudtad
  • Bandew
    Nekem is voltak ilyen problámáim, de aztán kiderült, hogy ez azért van, mert szinte egy kukkot nem értek belőle. Pl tök szívesen olvasgatnám azokat a k*rva könyveket. :-(
  • Hmuda
    Mégegyszer:
    "Semmi hír, semmi életjel, semmi infó, szóval egyelőre semmi remény ilyesmire."

Már vagy egy éve nyílt titok, hogy folyik a TES4 fejlesztése de azóta irtó nagy kuss van arrafelé.
  • Hmuda
    Akkor rosszfelé keresgéltél izgalmakat. Meg ha egyszer Solthsteim-en elkezd esni a hó és este van, akkor nem izgatna az, hogy unalmas, mivel annyira lenyűgöző látványt nyújt.
  • haxoror
    amikor a Behesda megvette a Fallout jogait akkor elszólták magukat azzal hogy a Fallout3 és a TES4 fejlesztése párhuzamosan folyik
  • Kandurex
    Életembe nem láttam még annyira iszonyúan vontatott játékot, mint a Morrowind! Elkápráztatott a nagyságával, de valami irgalmatlan unalmas volt.
  • haxoror
    ez igaz de nekem mégis a Morro tetszik jobban
    Ja, és nagyon várom a KOTOR2-t csak hogy a topic témájához is hozzászóljak
  • Hmuda
    Semmi hír, semmi életjel, semmi infó, szóval egyelőre semmi remény ilyesmire.
  • haxoror
    TES IV.
  • Bandew
    Jó, de nincs hozzá olyan spéci animéjsön. :-D
  • Hmuda
    Én inkább egy abszolút tökéletes RPG-nek tudnék örülni. Végtelen történet, tökéletes fejlődési rendszer, végtelen sok lehetőség, és nem olyan elcseszett kinézetmenedzselés mint a Fable-ben.
  • haxoror
    ezeket mind bele lehet tenni utólag a Morroba (mindent amit írtál már megcsináltak pluginben hozzá) mert a világ legjobb modkészítő progiját mellékelte a Bethesda hozzá
  • Bandew
    Egy ilyen interaktív GTA nem lenne rossz mi? :-D
  • Hmuda
    Ja ebben az interaktivitásban szvsz még semmi sem multa felül a Gothicot. Ennyi tárgy-játékos interakció irtó ritka.
  • Bandew
    Ja, de ott meg töb apróságot ki lehet próbálni.
    (főzés, kovácsolás, alkímia, vizipipa, fű :-D, ülés...stb.)
  • Hmuda
    Jojo, csak abban nem volt olyan mértékű a szabadság mint a MW-ben, mivel kisebb a terep, de attól még ott is van, csak méretekhez mért. :-)
  • Bandew
    Azért a Gothicot is szóba hozhatjuk. :-)
  • KH
    dehonnem, szerintem is az
    de mivel az ign következtesen Telost írt, megvárom a hivatalos oldal frissülését is
  • Johnyy
    Legyen,de nagyon élvezetes lenne ezt a Kotormban is élvezni hogy együttt emlegethessük a Morrowindel vagy egy MMORPG-vel ezen a téren! Én sokszor az 1. részben a küldikat az Ebon Hawk-on beszéltem meg a társakkal, azért lenne jó ha mondjuk mennél egy másik bolygóra akkor neked kellene felszállni (kicsi szimuláció nem ördöngőség meg lehet ne oldani) majd elkezdődne az utazás nézhetnéd a kilátást , parzakozhatnáll stb. és ha megérkeztetek akkor jelezne és neked kellene leszállni a kikötőbe,de mondjuk hanincs kedved várni akkor az UTAZÁST lecserélhetnéd manuálisan egy movira :::::
  • Hmuda
    Ha egy játékban szabadságról van szó akkor cask a Morrowind jöhet szóba vagy egy MMORPG.
  • Johnyy
    Meg azt remélem még hogy a pályák alakja nem lesz anyira történethez kötött, mert az 1. részben alig járkálhattunk,, az lenne jó hogy olyan bejárási szabadságot kapnánk mint anno a gothic2-ben!!!!!
  • Johnyy
    Jók,Ebben a játékban már azis oltári jó hogy már télen élvezhetjük!!! ;)
  • Argon
    Itt találhattok új Kotor 2 képeket.
  • Hmuda
    Az nem Talos véletlenül? Márcsak azért mert Taloson született Carth és és Telos nevű bolygórol még nem hallottam.
  • KH
    nah, most mán szerintem az is kiderül, hogy mi is van a képen
    Új bolygó:Telos
  • Johnyy
    Jaja nekem is, aranyos lenne egy halálcsillag utánzat csak nehogy egy vájatszerű izében keljen végigmasíroznunk egy x szárnyúval és egy 2 méter átméretű szelőzőnyillásba közvetlen a főszelűző alatt 2 protontorpedót (a sugárpajzs miatt) bejuttatva láncreakciót indítsunk be ami következtében az egész űrállomás átorientálódik egy szaturnusz szerű ideiglenes nagy izévé, majd néma csend és tütütü tű tű tütütü tű tütütüt tű...............
  • Bandew
    Nekem tetszik. :-)
  • Lyan Kyj
    http://www.gamespot.com/xbox/rpg/kotor2/screens.html?page=13

Ezt nézzétek meg. Remélem ez nem arra akar utalni, hogy egy Órégi-Halálcsillag-elődöt kell elpusztítani. Az elég gáz lenne a story szempontjából. Bár félek, mert azt olvastam, az Obsidian kedvence az V. rész:(
  • KH
    no, kiszedtem egy-két dolgot, itt olvasható
  • KH
    most olvastam egy topikban (Obsidian, egy fejlesztő írta) hogy valami rendezvényen egy Lucas-Arc decembert említett
  • switch
    télen
  • Matthewpamer
    mikor jelenik meg?
  • switch
    Időközben a HardWired-ról is letöltető jobb minőségben
  • Kandurex
    ez új lenne?
  • switch
    KOTOR 2 Trailer
  • Adam5
    Képek:

• Hmuda
    Így visszagondolva én is hallottam vmi hasonlót bár hivatalosan még nincs bejelentve.