8627
.
-
#362 Gratula az RPGvault.hu-s srácoknak a munkásságukért!
Viszont úgy látom, hogy az IGN-es srácok nem voltak hanyat esve a story-tól, ami ugye az első részben ütött mindent (személy szerint én ezért tartom a KotoR-t a valaha volt legkidolgozottabb SW játéknak, minden hibája ellenére). Jó, sokkal szerteágazóbb lesz, és szabadabb kezet kapunk, de az alaphangulatott mégiscsak a story adja meg... -
Lyan Kyj #361 KH, elküldtem a skycan...-os címedre a preview fordítását, remélem jó cím az. -
Lyan Kyj #360 Elvileg febr.2 -
#359 májról nekem a RUM jut eszembe... -
#358 maj.. -
Drizzthsz #357 Pc-re mikor jelenik már meg? -
KH #356 no, meg is jelent, 4 oldalas :-)
itt a link -
Lyan Kyj #355 Asszem bevállalom:) Ha vasárnap reggelig nem kapod meg, nem sikerült befejeznem. Fránya kolesz:( -
KH #354 na jó, kitettem az utolsó eddigi fejlesztői infómorzsákat is...
a probléma az, hogy hétvégén nem leszek, és ma hajnalra ígértek egy Xbox reviewt az IGN.com-on
ha esetleg valaki lefordítja, igazán elküldhetné, és akkor vasárnap este gyorsan kitehetném az oldalra ;-) -
Lyan Kyj #353 :)))))) -
switch #352 eszméletlen jó -
KH #351 nah, megnéztem, azta betyárját! -
KH #350 Az IGN.com kitett egy 19 megás videót, ami 16 erőtrükköt mutat be, vannak köztük újak és ismertek is... -
KH #349 megint egy kis infó, ami kicsit(?) spoiler-szagú
IGN cikk (fordítás) a "morális döntésekről"
meg kitettem három mini infót a tennap megkezdett hírmorzsák részhez... -
harczos #348 hja, de az még 3 nap :)) -
#347 Remek...
De, ha jól tudom, akkor az Xbos-os verzió már a Miqlással kopogtat. :) -
harczos #346 igen, ez már nekem is átfutott az agyamon, de még korainak éreztem a felkérést :)
lassan beizzitom az állapotjelző/fordításkiosztó oldalt a 2-höz ;) -
#345 Aki meg tudja szerezni az XBox-s verziót, az nézze már meg, hogy dialog.tlk file szerepel-e benne, és közölje már az eredményt Lyan Kyj-el és/vagy velem. -
Lyan Kyj #344 KH, isten vagy!!!! Csak így tovább a cikkek gyujtésében!!!:)Grat és thx! -
KH #343 Xbox jövő hétfőn (Mikulás, Mikulás...)
PC 05.02.06-án (a tervek szerint) -
#342 Mikor fog megjelennni a Kotor 2???? -
KH #341 Hát, az a hatórás preview az XBox alapján született, de biztos vagyok benne, hogy a jövő héten már tucatjával lesznek reviewk a játékkal kapcsolatban...
Megint kitettem pár anyagot... volt egy IGN cikk a társakról, aztán bővült a Krónikák sora a hetedik darabbal, meg elkezdtem a fórum alapján a fejlesztői morzsákat gyűjtögetni -
Jimmyke #340 Bocs csak most néztem be a fórumba (nem tudom hogy elhangzott-e már vagy ti mást tudtok) és a legjobb tudomásom szerint pc-re Februárig kell még aludni. De Karácsonykor kellj fel meg Szilveszterkor is ;) -
antijedi #339 -
#338 hátööö, a szinvonal az télleg nem volt a válaszomban, ez tuti, de nem is olyan hozzászólás akart lenni :) éshát ki kellett volna rakni a 18as karikát is... de igy tömören ez a véleményem a konzolokról. nekem nem fexenek. én pc párti vagyok :) evvan... -
#337 HÁnyat kell mék aludni?????????????????? -
haxoror #336 Még egy ilyen kultúrált hozzászólás és beköplek a moderátornak :P -
#335 -
#334 Mi ez a finomkodás bassza meg? -
#333 Nem okoztál semmilyen fajta sérülést az én kis lelkivilágom épségében (elvégre is nem áll tulajdonomban semmiféle konzol), csupán csak arra céloztam, hogy színvonalas hozzászólásod, nem éppen a kultúrális szalonképességéről tett tanúbizonyságot.
:-D -
ScaN #332 Klassz cikkecske, ha lehet meg nehezebb a varakozas -
#331 ehh, nem akartam én senki érzékeny lelkivilágába beletaposni, ez csak amolyan vélemény volt az xboxról. persze egyéni, attól még lehet szeretni :) -
#330 LLLLLOOOOOOLLLLL
de azért jó játék lesz -
#329 Köszönjük eme magasröptű véleménynyilvánítást! -
#328 az xbox leszophat -
Lyan Kyj #327 Nem tudsz keresni olyan cikkeket, vagy véleményt, ami az Xboxos Kotort "isteníti", avagy nem? -
KH #326 új IGN cikkecske (fordítás) a karakterek befolyásolásáról... -
-
ScaN #324 Mar csak hatvankilencet kell aludni
-
#323 UP