8627
.
  • [NST]Cifu
    Gratula az RPGvault.hu-s srácoknak a munkásságukért!

Viszont úgy látom, hogy az IGN-es srácok nem voltak hanyat esve a story-tól, ami ugye az első részben ütött mindent (személy szerint én ezért tartom a KotoR-t a valaha volt legkidolgozottabb SW játéknak, minden hibája ellenére). Jó, sokkal szerteágazóbb lesz, és szabadabb kezet kapunk, de az alaphangulatott mégiscsak a story adja meg...
  • Lyan Kyj
    KH, elküldtem a skycan...-os címedre a preview fordítását, remélem jó cím az.
  • Lyan Kyj
    Elvileg febr.2
  • NeoMaN
    májról nekem a RUM jut eszembe...
  • Johnyy
    maj..
  • Drizzthsz
    Pc-re mikor jelenik már meg?
  • KH
    no, meg is jelent, 4 oldalas :-)
    itt a link
  • Lyan Kyj
    Asszem bevállalom:) Ha vasárnap reggelig nem kapod meg, nem sikerült befejeznem. Fránya kolesz:(
  • KH
    na jó, kitettem az utolsó eddigi fejlesztői infómorzsákat is...

a probléma az, hogy hétvégén nem leszek, és ma hajnalra ígértek egy Xbox reviewt az IGN.com-on

ha esetleg valaki lefordítja, igazán elküldhetné, és akkor vasárnap este gyorsan kitehetném az oldalra ;-)
  • Lyan Kyj
    :))))))
  • switch
    eszméletlen jó
  • KH
    nah, megnéztem, azta betyárját!
  • KH
    Az IGN.com kitett egy 19 megás videót, ami 16 erőtrükköt mutat be, vannak köztük újak és ismertek is...
  • KH
    megint egy kis infó, ami kicsit(?) spoiler-szagú
    IGN cikk (fordítás) a "morális döntésekről"
    meg kitettem három mini infót a tennap megkezdett hírmorzsák részhez...
  • harczos
    hja, de az még 3 nap :))
  • RaveAir
    Remek...
    De, ha jól tudom, akkor az Xbos-os verzió már a Miqlással kopogtat. :)
  • harczos
    igen, ez már nekem is átfutott az agyamon, de még korainak éreztem a felkérést :)
    lassan beizzitom az állapotjelző/fordításkiosztó oldalt a 2-höz ;)
  • RaveAir
    Aki meg tudja szerezni az XBox-s verziót, az nézze már meg, hogy dialog.tlk file szerepel-e benne, és közölje már az eredményt Lyan Kyj-el és/vagy velem.
  • Lyan Kyj
    KH, isten vagy!!!! Csak így tovább a cikkek gyujtésében!!!:)Grat és thx!
  • KH
    Xbox jövő hétfőn (Mikulás, Mikulás...)
    PC 05.02.06-án (a tervek szerint)
  • Zsolo007
    Mikor fog megjelennni a Kotor 2????
  • KH
    Hát, az a hatórás preview az XBox alapján született, de biztos vagyok benne, hogy a jövő héten már tucatjával lesznek reviewk a játékkal kapcsolatban...

Megint kitettem pár anyagot... volt egy IGN cikk a társakról, aztán bővült a Krónikák sora a hetedik darabbal, meg elkezdtem a fórum alapján a fejlesztői morzsákat gyűjtögetni
  • Jimmyke
    Bocs csak most néztem be a fórumba (nem tudom hogy elhangzott-e már vagy ti mást tudtok) és a legjobb tudomásom szerint pc-re Februárig kell még aludni. De Karácsonykor kellj fel meg Szilveszterkor is ;)
  • antijedi
  • Wanax
    hátööö, a szinvonal az télleg nem volt a válaszomban, ez tuti, de nem is olyan hozzászólás akart lenni :) éshát ki kellett volna rakni a 18as karikát is... de igy tömören ez a véleményem a konzolokról. nekem nem fexenek. én pc párti vagyok :) evvan...
  • Johnyy
    HÁnyat kell mék aludni??????????????????
  • haxoror
    Még egy ilyen kultúrált hozzászólás és beköplek a moderátornak :P
  • Bandew
  • Kandurex
    Mi ez a finomkodás bassza meg?
  • Bandew
    Nem okoztál semmilyen fajta sérülést az én kis lelkivilágom épségében (elvégre is nem áll tulajdonomban semmiféle konzol), csupán csak arra céloztam, hogy színvonalas hozzászólásod, nem éppen a kultúrális szalonképességéről tett tanúbizonyságot.
    :-D
  • ScaN
    Klassz cikkecske, ha lehet meg nehezebb a varakozas
  • Wanax
    ehh, nem akartam én senki érzékeny lelkivilágába beletaposni, ez csak amolyan vélemény volt az xboxról. persze egyéni, attól még lehet szeretni :)
  • cam3l3on
    LLLLLOOOOOOLLLLL
    de azért jó játék lesz
  • Bandew
    Köszönjük eme magasröptű véleménynyilvánítást!
  • Wanax
    az xbox leszophat
  • Lyan Kyj
    Nem tudsz keresni olyan cikkeket, vagy véleményt, ami az Xboxos Kotort "isteníti", avagy nem?
  • KH
    új IGN cikkecske (fordítás) a karakterek befolyásolásáról...
  • Kandurex

• ScaN
    Mar csak hatvankilencet kell aludni

• Kandurex
    UP