8627
.
  • RaveAir
    Nyugodtan beszélj róla, hogy lefordítottuk. Maximum nem adsz semmi letölthetőségi címet... :) Hátha felkeresnek, hogy csináljuk meg jó pénzért a második rész fordítását is.
    Az egész 4,500,000 karakter felett volt, és összesen 49100 körül volt a bejegyzés szám. Ez jelenthetetett egy fegyver leírását, egy erő leírását, egy nevet, egy üres sort, dialógust. De még igy is kb 91 karakter jut átlagban egy sorra. Ebből le lehet venni olyan 30 karaktert, és még igy is marad 61 hasznos karakter egy sorra. Ez visszaszorozva 61*49,100 = 2,995,100 karakter angolul! Ezt be lehet szorozni még olyan 1,2-vel a magyarra fordítás miatt, és így kb 3,500,000 karakterre jön ki.

Van még kérdés? :)
  • KH
    figyu két kérdésem van, lehet-e arról beszélni, hogy lefordították a cuccost magyarra pl. az Obsidian fórumon, illetve mennyire biztos az, hogy 20000 sornál több volt az első rész (mert megkérdeztem, és valaki azt írta vissza, hogy szeirnte az első is kb. annyi volt...)
  • KH
    szerintem ne aggódjatok, az az előzetes elég szar, még azt is megkockáztatom (tutira megyek :-) ), hogy korábbi anyagokból írták össze

nah, mindegy, itt egy "érdekesebb" darab
  • Bandew
    Alapjában véve már az 1 is az volt, na de ez a 10.000 sor...
    Hát ez már inkább egy Jedi Knighjt folytatás lesz. :-(
  • Lyan Kyj
    Jaja, ezért mondom, tuti, hogy több volt, mint 10.000 sor. ÁLlatira várom már, de félek, hogy túl harcorientált lesz:(((
  • RaveAir
    Mivel te magad is fordítottad az első részt, ezért a sorok számával majdnem tisztában vagy. De nem minden sor volt párbeszéd, de szerintem jóval több volt mint 20000.
  • Lyan Kyj
    rpvault.hun az utolsó pcgamerből szedett cikkben olvastam, hogy a párbeszédek sora több, mint 10.000 lesz! Őőő. az 1ben nem 48.000 körül volt?????
  • KH
    új interjuhé + képek... akár itt is
  • Hmuda
    Hm, "kicsit" megváltozott az akadémia. Remélem nem rugaszkodnak el az előző rész helyszineitől mint ahogy ez a mivuból kinéz (már azoktól a helyszinektől, amik itt is szerepelni fognak).
  • KH
    kijött egy "új" bolygó ismertető
    Korriban (szöveg, képek, videó)
  • KH
    én csak a helye miatt gondoltam, egyébként tényleg nem tudom :-)
  • Hmuda
    Tud a box 1024-et? Én úgytudom csak 800-ra képes.
  • KH
    Hmm,hmm, szerintem meg ezek Xbox-os képek
    legalábbis az Xboxos fejlesztői napló mellett voltak kinn a Gamespoton
    Itten
    de a franc se tuggya
  • Johnyy
    Szerintem egy egy olyan mintha ujracsinálták volna a játékot ugyanarra a grafikai megoldásra
  • Hmuda
    Az se rossz, de nekem túl kicsinek tűnik a textúrája. A PC azért ennél többre képes (ezek PC-s képek és illene negyobb textúrákat belenyomni mint a GTA-knál).
  • Johnyy
    Jaja,, meg az 1. képen az a lény nagyon tetszik!!!
  • Hmuda
    Én nem azon akardam ki, hanem azon hogy végre lecserélték a KOTOR1 fejeit és látszólag végre lehet többfajta markolatot is csinálni. :DDD
  • Johnyy
    ÁHH ZABRAK !!! :DDDDDDDD
  • Hmuda
    Új képek:

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Csak linkek mivel 1024-esek.
  • KH
    ismét mondjuk a semmit
  • Johnyy
    Lásd: NWN , de ott is megnövelték
  • Wanax
    hmm, hogyérted hogy játéktechnikailag? én is ezt mondom, a d&d 3rd editionban csak 20as szintig megy. vagy nem ugyanarról beszélünk?
  • Bandew
    Az csak egy sith akinek cathound sisakja van. :-D
  • Hmuda
    Te jó ég! Cathhoundok a város közepén? Ajjaj, kezdenek fenttartásaim lenni.
  • Hmuda
    Nem, játéktechnikailag volt a szinthatár.
  • Wanax
    igazából, nem úgy van a dolog hogy azért volt 20. szint a határ, mer a d&d 3rd editionban is 20 szint a max? én így emléxem...
  • KH
    igazábúól úgy érzem, lesz szintkorlát, de azt nem lehet elvileg elérni a normális játékkal (meg nem is lesz rá szükség)
  • KH
    Itt annyi szerepel a fórumból vett infók alapján, hogy olyan 30-40 szint, de nem biztos
    Itt is van egy kis adalék
    mindkettőnél a Játékmenet részben keresgélj
  • Johnyy
    Kár!, de remélem nem lesz feljlődési szinthatár
  • KH
    nem, l. pl itt Csuklyák "címszó" alatt
  • Johnyy
    time ték
  • Johnyy
    Ha van egy ruhám akor annak le fel lehet hajtani a csukjáját?
  • Johnyy
  • Johnyy
  • Johnyy
  • Johnyy
  • Johnyy
  • Johnyy
    Ezek elég nemanyiratopok, amik csak van egy fényjelenség és aztlátod hogy az ellenségnek fáj
  • KH
    én is láttam, azért kérdem :-)
    (no jó, az volt az egyetlen jó)
  • Johnyy
    NEm! Látam videón , egész jól néztek ki, Pláne a csontörés igazi Shit force!