...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 1.3-as a játékom verziója és simán müxik.
Eddig annyit csináltam , hogy minden autót meghajtottam az egyik oválon.
Érdekes hogy alapból nagy különbség nem volt a köridõkkel viszont más-más érzés
mindegyik autó ,vmelyikkel alig tudtam a "kanyarokat" venni. 287Kmh volt a max
asszem amit elértem csúcson.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Köszönöm azért a segítséget <#taps>#taps>
És a honlapjukon at Újdonságok között a GTR felett szerepel a Grand Prix 4 Best of. A gyenge 5 évvel ezelött megjelent játékért 3990 ft-ot fizethet náluk bárki... Tessék csak tessék... Még szerencs, hogy nem romlékony és nem jár le a szavatossági ideje...
Be happy...
eleinte meg kuzdottem vele en is,de mostmar az 5. restart utan nem erdekel <#szomoru2>#szomoru2>
Valaki irhatna egy "kulturalt" levelet nekik, hogy most, meg nekik sincs belole vagy a magyaritassal fogallalotoskodnak?!?!
- egyreszt, a f*szomat sem erdekli a magyaritas, ha csak emiatt csuszik, akkor seggfejek.
- masreszt, ha teljesen magyar lesz, meg a beszed is, es meg angol sem lesz benne, akkor meg tehetnek egy szivesseget...
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Lassan mar erdemes lesz megvarni a GTL-t (persze, ha nem csuszik az is 2007 decemberig;D), es az azala konvertalt GT autokat😊))
Forrás: PcDome :-(((((
De aztan lehet hogy jo, csak mindenki csendben van😊))))
*Posse*T.W.D*
Forza.
kaszi46: tehát azt mondod, 1.4 alatt ismét megy alapbol a directip cdkey-login nélkül? 😊 (amugy ez nem warez, mert pl az auth szerverek halálakor amugy is csak igy lehet(ne) játszani tudtommal...)
sztem amugy mire ez a gtr megjelenik, egybõl EVM kategoria lesz, 1990 forintért 😊) legalábbis a korabeli játékok ennyikért mennek 😉)
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lécci segítsetek!
A játék a menükben lépkedve kifagy, most már szinte nem is tudok semmilyen módban játékot indítani. Nem kékhalál, hanem amolyan resetes fagyás.
Tudom írtátok párszor, hogy lejjebb olvasva megtalálható a megoldás, én mégsem találtam. trace.txt-t a GTRben nem is találtam, csak az F1C-ben. Próbáltam a grafikát lejjebb állítani (pedig amikor elindul, akkor akadásmentesen megy), de úgy sem jó. Olvastam vmi Audiogyrõl, de azt sajnos nemtom mi.
Nagyon hálás lennék a segítségetekért!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://druglord.buzz.hu/ ;)
mikó lesz mán a magyar bótok pócain?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Versenyezhetsz a valaha látott legrealisztikusabb ellenfelekkel, akik tanulnak a Te hibáidból és kicseleznek.
Részletes grafika, versenypályák, amelyek teljesen megegyeznek a valódiakkal, igazi motorhangok. Egy káprázatos vizuális élmény és Te vagy a középpontban!
Több, mint 50-féle autó: Porsche 911, Viper GTS-R, BMW Z3 M vagy Ferrari 550 Maranello stb.
Az ellenfelek viselkedése elképesztõen valósághû
Eltérõ idõjárási viszonyok
MOTEC Analízis Szoftver: a GTR az igazi versenycsapatok analízisszoftverét használja
A FIA GT csapatok valódi telemetrikus adatait használja
Letölthetsz további pályákat, autókat, tulajdonságokat
Versenyzõk közremûködésével készült.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
*Posse*T.W.D*
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Vagy a két kaloz hogy tudj játszani egymással, nem direct ip módban?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
a webshop címét meg nemtudom, a banner meg nem hozza be 😄
Már készül Isle of Man is. Én a következõket vállaltam GTR alá: Monza '67, Virginia Raceway (3-féle vonalvezetéssel), Levin, Nivelles. De idõvel lesz más is. Aki esetleg jártas AIW készítésben segíthet, természetesen a készítõk között feltüntetjük a nevét.....<#ravasz1>#ravasz1><#wave>#wave>