9559
-
#8298 Anyám! Ez komoly? -
#8297 Rossz a lobbitok....
uncsitesóm...aki mellesleg szimbajonok lett a sturmovikban, felvették a kapcsolatot az oroszokkal így a magyar fordítások rádiózások "szakavatottakon" keresztül mentek...naná hogy tuti a Pumaszázad:) -
#8296 LOL
brutál -
#8295 sztem a Tescoban is ő fordítja a dolgokat
DVD-Player = DVD Játékos -
K.András #8294 Aha, ezek szerint neked tökmind1 milyen szart adnak a kezedbe, már megszoktad?
Mi van ha nem tökéletes a forditás?Az van kérlek, hogy ha senki nem szol, akkor a következö is ilyen lesz, meg az az utáni.Warezolást nem tudom hogy hoztad ide, de igazad van itt nem lehet, viszont lehet szidni a magyarositást, ugyanis az nem warezolás, bár ha tanultál volna olvasni magadtol is rájöhettél volna. -
#8293 Vaoh! Megjövök horvátból és látom kiadták? Megyek is mevenni. -
#8292 Nincs job dolgotot? És ha nem tökéletes a fordítás akkor mi van? Örülni kéne, hogy kijött magyarul, vagy egyáltalán évgre megjelnet...
warezolni nem lehet, viszont lehet oldalakon keresztül szidni a játék magyarosítását... -
K.András #8291 Irtam levelet a lánynak is és az ügyvezetö igazgatonak is, kiváncsi vagyok milyen választ kapok!:P
-
#8290 Ez sem rossz:)))
"Dry" = "Száraz"
"Sunny" = "Napos"
"Overcast" = "Elõrejelzés" -
#8289 -
K.András #8288
Na kérem itt a honositásért felelös ember, Egri Beának hivják!
Email:[email protected]
Igy már érthetö a dolog! -
K.András #8287 Szerintem deritsük ki, és aztán küldjünk neki egy rakás levelet, hogy te szerencsétlen idiota, hol tanultál angolul csak nem a piacon?Mert ilyen szinten még én is tudok angolul, és arra sem hivatkozhat, hogy nem érti a szakszavakat, hiszen akkor miért vállalta el?Pl én azért nem tervezek hajtomüvet ürrepülök számára mert nem értek hozzá, ez ilyen egyszerü!:P
De a kiadonak is kéne levelet küldeni, hogy a forditás minösége a béka seggének az alját sem éri el, meg hogy használhatatlan a játék a forditás miatt, ugyanis abszolute téves dolgok is vannak benne, pl Alex által belinkelt képen, a sebességfüggö kormányzást sebességfüggö kormányerönek állitja be!LOL! -
#8286 Ez nagyon gáz emberek. Ki a tököm fordította ezt? Tényleg ilyen hogy gyors hupli, ott már szakadtam a röhögéstől, de amikor a slow bump-ból lefordította a slow-t lassúra és kaptunk egy lassú bump-ot, akkor már sírni lett volna kedvem. -
K.András #8285 Kell hogy legyen, de elég elkérni egy angol verzioval megáldott emberke UI data könyvtárát, azt bemásolod és már angol is! -
#8284 Van hozza angolositas?! -
K.András #8283 De látva ezeket összeteszem a kezem, hogy halgattam CS Petire és nem vártam a magyar megjelenésre! -
K.András #8282 Igen ennek köze sincsen az eröhöz, szerintem valami full idiota barom forditotta ezt, de az biztos hogy egy percet nem játszott a játékkal!Poénbol lehet el kéne küldeni a WG-féle magyaritást nekik, mondván rakjátok fel ha érteni akartok valamit a játékbol, mert amit ti kiadtatok annak köze nem sok van ahhoz ami igazábol oda van irva... -
#8281 Mondjuk ilyen beallitas sincs a jatekban:) Valszeg, ha tudna mi ez vagy kiprobalta volna azonnal rajonne;)))
-
K.András #8280 Mai GTR verseny is jo sokáig tartott számomra, kezd a faszom tele lenni komolyan mondom. -
K.András #8279 Azért el kéne magyarázni a kiadonak, hogy hupli az a játszotéren van a homokozoban, autok beállitásánál még véletlen sincsenek huplik.Nincsen odairva ki lektorálta a forditást? -
#8278 Tesztelgettem a GTR-t (persze, gyorsan le is szedtem hozza a friss, ropogos v1.3 24H Nordscleife-et:DDD), es azert ha az LFS-ben ilyen hangefektek lennenek, brutalisan dobna a hangulatan, az elvezeten, es biztos hogy a ketkedoi jatekosok megitelesen is. -
#8277 huplikék törpikék -
#8276 Ez valszeg azert kell, mert 3+ besorolasu a jatek, es amikor a gyerkoc epp a MoTec interpreterben a telemetriat tanulmanyozza, nehogy mar felre ertse a Fast/Slow (Re)Bump kifejezeseket, ezert sokkal kezenfekvobb a Hupli es Bukkano kifejezes:))) -
#8275 lehet magyarítani kellene a magyar verziót:DD -
#8274 Kedvenceim:
- Gyors hupli
- Lassu Bump
- Gyors Bukkano
- Lassu Bukkano
- Befogas
- Ero - Szel - Betoltes (Difi) -
#8273 majd tlálkozunk biztos a csevejszobában! -
#8272 hát van benne egy két elég furi dolog -
#8271 De a CHAT helyett a CSEVEJ is eleg jo;)) -
Marco #8270 Fotó tegnapról a Brno-i GT futamról. Wendlinger a kedvenc.
Gridwalk, Brno
Jöhet még kép? -
#8269 online fájlok:) lol...
na jó nem LOL, de furi:) -
#8268 Magyar GTR garazs resz:
-
#8267 Azzal kezdtem, de mivel 1000 helyen megtalalta, igy sokat sporoltam az uninstallal (az kiszedte a nagyreszet;D) es azutan a megmaradt regedit-el:) Kozben kajaltam, el volt a gep magaban:)) -
K.András #8266 Elég lett volna a regedit-ben rákeresni a GTR-szora és mindent törölni amit GTR, nem kellett volna ujratelepiteni, de most már mind1 :) -
#8265 Nah, most vegeztem a GTR telepitesevel (bar kozben kajat is csinaltam meg ettem:D):) A megprobaltatasok folytatodtak:)))
A "pocs" kiszurta, hogy fent volt meg regen a nemet hackelt verzio - pedig azt normalisan uninstalltam - es osszeakadt a CD-key:)) Egy uninstall, registry buzeralas es egy re-install megtette a hatasat, mukodik:))) -
K.András #8264 Lemezsérülést be kell kapcsolni és akkor él ez a funkcio... -
K.András #8263 "gtr elég korlátoltan törik"
Mondjuk ez igy nem igaz, gyürödés modell van GTR-ben is méghozzá nem is rossz, persze erösebb ütközésnél repülnek az alkatrészek! -
K.András #8262 THX, semmi problem, ma biztos nem tudunk neten menni mert mindjárt verseny lesz HGTRM-en, de biztos össze fogunk futni LFS-el, bár elötte egy picit majd kéne vele gyakorolnom... -
#8261 kérlek az LFS leirása előtt azt is vedd figyelembe, hogy 3 ember késziti ... és egy pecs 4-5 ezer forint, nincs sztárforsz, nincs EA, nincs kiadási mizéria :)
van folyamatosan fejelsztett demo, van isten netkód, szép grafika... ha majd elkészül egyszer, akkor lehet az akkori szimekkel hasonlitgatni .... :) jelenleg kissé hátrányban van szegény sok szempontból.
a törésmodell pedig sztem etalon :) a gtr elég korlátoltan törik ...
-
#8260 Akkor gratula újdonsült S2 licenced player :)
Majd nyomhatnánk a neten ha van hozzá kedved és bocs nem sértésnek szántam csak nem olvastam eleget vissza.
A GTR-másképp meg azért lett létrehozva mert itt nem volt lehetőség warezolni és a játékot nem tartottam érdemesnek a vásárlásra, ráadásul azóta ez az érzés még erősödött is bennem.
És tényleg nagyot fejlődött az LFS én már várom, hogy beletegyék azokat a kis apróságokat is amiket még ehhez az S2-höz ígérnek aztán majd az S3 lesz igazán nagy durranás, gondolom hasonlóan alázós mint ez most :) -
K.András #8259 Elég necces ez az irás pont töled, aki gyakorlatilag megnyitotta a GTR-másképp avagy GTR warez topikot...Nekem megvan GTR eredetiben, meg most már LFS-is, az unlock alatt pedig liszensz vásárlást értettem nem törést!