9559
-
OFF
"s akkor még ugy ahogy a minöség is meglesz."
de összeahasonlíthatatlanul gyenge egy
ps2 tűéles RGB kép mellett...
"a GTR a fotelből TVn - pl egy mozgalmas replay - elég valosághű .... "
csak ne "szaggatna" annyira a gépemen....nemegyszer egy szimpla kanyarvétel ugráló autót produkál...bosszantó bug
"Azért nézz meg egyszer TVn mondjuk egy flatout visszajátszást TVn ..."
HOMÁLY hegyek....nem tud valaki egy RGB-s videókártyát?
"ez nem mondhato el egy gt4ről, mert sajnos a gyenge, pixeles depth of field annyira pixelesedik, h borzalom"
a GT4 visszajátszásai a legszebbek, amit autós gém produkált....folyamtos 60fps és igen valósághűen kidolgozott autómodellek...ebbe kár belekötni..a GTR itt nem rúghat labdába
"Ha "Tv-film-elet-szerü efekt"-et akarunk,szerintem ahhoz modernebb engine kéne,gtr2-be biztos lesz :) Gt4 látványosabb,de mit ér vele? Összhatás még mindig a gtr felé billenti a mérleget.Inkább játszom egy picit kevésbé látványos szimulátorral,mint egy konzolos látványos,csicsás valamivel:) Bele lehet kötni sok mindenbe,pl árnyékolás,de figyelembe kell venni,hogy ez egy "elavult" engine,és ebből kihozták a maximumot a fejlesztők! Hogy miért nem modernebb enginre írták? Gondolom a pénz közrejátszott,na meg ezt ismerték :) Ha mind ezt figyelembe vesszük és az összhatást nézzük,szerintem az egyik legjobb game most a gtr!"
ezzel értek egyet és EZZEL:)
"Nem mondtam hogy csunya a GTR, csak hogy nem latvanyos, mert hianyzik minden "TV-film-elet-szeru efekt" - olyan mint normalis arnyekok, fenyviszonyok, real tukrozodes, csillanasok, hdri, melysegelesseg, motion-blur stb. Ezek hianyaban, hiaba is a rengeteg poligon, tonannyi textura, extrem felbontas, ha csak egy eles, "papirkivagasos", makettjellegu, szep szines dolognak tunik. Es nem csak a GTR!!! A PC-s jatekok nagyresze. De ha megbezed a konzolokat, ott inkabb az efekteken van a hangsuly. De ugyanigy pl. PC-s MBWR, TRD2, SCAR, sokkal "latvanyosabbak"."
Alex reálisan látja a helyzetet....nagyon is.
És egy "látványos" autósgém újjabb mohus-olása....Trial Mountain a pálya neve és a harmadik forduló a köridő versenyen itt zajlik...
LETÖLTHETŐ INNEN - 36MB - MPG -
K.András #8177 Nem lehetett semmit, ha nem enged be a Task managerben akkor nincsen process end sem :), a másik hogy ahogy kilöttem a prg ablakát egész egyszerüen hagyott egy kék képernyöt!De mind1 tul vagyok rajta, de a kezét lábát darabokra tördelném annak aki ilyen szarokkal tölti az idéjet... -
Ha a program futo EXEüs, valoszinu, akkor:
Task Manager, Explorer.exe End Process, program End Process (az explorerre van raakaszkodva, azert nem lehet leloni, de az explorer lelovese utan meg van 1ü2 masodperc irtani:) -
ilyenkor kell egy winpe bootcd, hátha egy az alol futtatott antispy/virusirto leirtja ... -
K.András #8174 Hja safe modban valo leirtás sem ment mindenféle adminisztrátori jogot átvett, én még ilyet nem láttam-hallottam! -
K.András #8173 Nem magyar volt és természetesen nem közvetlen ment a dolog, a prg-je végzett mindent, elöurgott indulásnál majd pedig teljesen mind1, hogy felmentem e a netre nem tudtam sehova bemenni se task manager se semmi, a panda antivirust gyakorlatilag "megette", felkinált egy lehetöséget miszerint menjek fel a netre üssem be a hitelkártyaszámom és akkor felold :P -
magyar volt? én feljelenteném. -
K.András #8171 Off:Gyerekek olyan virust kaptam :P
Átvette az emberke az irányitást a gépem felett és semmit nem lehetett csinálni, persze elöször probált meggyözni, hogy ha fizetek ennyit vagy annyit akkor ujra rendben lesz minden, adtam neki egy format c:-t :D
On -
a lanfix akkor kell, ha "1.3" szervert akarsz csinálni ... 1.2.3 megy fixek nélkül is. -
Shadi #8169 Tudom hogy ezt nem lehet itt, de :
Lenne lehetőség egy warez szervert indítani (GTR).
Tudja valaki hogy kell-e külön progi hozzá, vagy elég a játék hozzá?
Ha a játék kell hozzá akkor csak lanfix-el megoldható? -
Ha valaki PS2-vel játszik az nem 1 méterre ül feltehetőleg a TV-től, mint aki Pc-n... -
Piski #8167 A tv magától "élsimít" torzit annyit, hogy szebb legyen a kép.Nincsenek határvonalak és élek, egybemosódik a kép.Amúgy álltalában egy játékot vagy szimulációnak írják vagy látványjátéknak(nfs).A gtr ahhoz képest egész jó látványt nyújt, de valóban kicsit steril. -
sem az asztali dvd lejátszo, sem az rtl képe nem poligonokbol áll ... az "raszteres, emez vektoros. S csak ez utobbit kell "élsimitani" ...
pc képét ki kell nyomni svideon, s akkor még ugy ahogy a minöség is meglesz. a GTR a fotelből TVn - pl egy mozgalmas replay - elég valosághű .... ez nem mondhato el egy gt4ről, mert sajnos a gyenge, pixeles depth of field annyira pixelesedik, h borzalom :( inkább hagyták volna ki belőle :(
Azért nézz meg egyszer TVn mondjuk egy flatout visszajátszást TVn ... -
Erdemes, majd' 500 palya van fent GPL-hez, es rengeteg kozte a nagyon jo, mint vonalvezetes es mint grafika. -
köszi, beraktam a kedvencek közé :))) -
Jok a linkek, csak ra kell frissiteni az ablakban (CTRL-R);P -
Sachenring (1967).
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1
- SR1 -
ez a kép melyik pályából van?? -
a látványt csinálni is lehet (kell) :)))
nascar2003 - V8 mod -
LimPeti #8159 Ha "Tv-film-elet-szerü efekt"-et akarunk,szerintem ahhoz modernebb engine kéne,gtr2-be biztos lesz :) Gt4 látványosabb,de mit ér vele? Összhatás még mindig a gtr felé billenti a mérleget.Inkább játszom egy picit kevésbé látványos szimulátorral,mint egy konzolos látványos,csicsás valamivel:) Bele lehet kötni sok mindenbe,pl árnyékolás,de figyelembe kell venni,hogy ez egy "elavult" engine,és ebből kihozták a maximumot a fejlesztők! Hogy miért nem modernebb enginre írták? Gondolom a pénz közrejátszott,na meg ezt ismerték :) Ha mind ezt figyelembe vesszük és az összhatást nézzük,szerintem az egyik legjobb game most a gtr! -
Nem mondtam hogy csunya a GTR, csak hogy nem latvanyos, mert hianyzik minden "TV-film-elet-szeru efekt" - olyan mint normalis arnyekok, fenyviszonyok, real tukrozodes, csillanasok, hdri, melysegelesseg, motion-blur stb. Ezek hianyaban, hiaba is a rengeteg poligon, tonannyi textura, extrem felbontas, ha csak egy eles, "papirkivagasos", makettjellegu, szep szines dolognak tunik. Es nem csak a GTR!!! A PC-s jatekok nagyresze. De ha megbezed a konzolokat, ott inkabb az efekteken van a hangsuly. De ugyanigy pl. PC-s MBWR, TRD2, SCAR, sokkal "latvanyosabbak".
Az F1C teljesen ugyanaz mint a GTR, csak nincs teletolva poli-val es texturaval;) A GPL meg ahoz kepest, hogy 7 eves, nem annyira csunya:) GPL 2004 -
K.András #8157 "az asztali DVD lejátszód élsimít?"
Ugye nem fogod azt mondani, hogy a PS2-nek olyan minösége van mint egy DVD-nek???DVD lejátszoba azért nem kell egyébként élsimitás mert nincsen mit élsimitani, gyak képeket látsz egymás után lejátszva, PS2-ön pedig real time rendereli amit látsz éppen ezért nem PS2-nek hivják az asztali DVD lejátszot, teccik érteni? -
K.András #8156 "(a bazinagy textura es tobb millio poligontol nem lesz igazan szep, vagy inkabb latvanyosabb valami!)"
Hát akkor mitöl?Az okés, hogy lehetne benne akár valos fényviszony és árnyék is hdri-vel, csak éppen gép nincsen ami elvinné, már ha szimuláciot is akarunk mellé, szoval szim viszonylatban nem lehet csunyának minösiteni a GTR-t mert ha ez csunya akkor GPL meg egy nagy hányás, f1c-röl és moidjairol nem is beszélve, szerintem ez nem igy van... -
A TV szabványos felbontása asszem 720*576
A monitort meg akinek jó gépe van 1280*1024-ben használja....
Ergo már felesleges összehasonlítani a képet.
Tessék levenni 640*480-ra, vagy 800*600-ra élsímítás nélkül. Akkor lehet hasonlítgatni. -
dl Voodoo #8154 Én is szivesen megnézem ha nem felülnézetes a cucc persze kamerás felvétel is jöhet !!! :) -
oks, értettem
(ui: azé volt hátulról tologatós a PIP, hogy a versenybíró eldönthesse : nem mentem-e le négy kerékkel a pályáról (fehér vonal)) -
Ha melle irod, hogy "PS2, GT4 latvanyos autos jatek video.", akkor szivesen latjuk:))))))
En amugy tenyleg szivesen nezem, mert valoban latvanyos, csak nem "hatulrol tologatos" legyen, mert az annyira lehangolo, hogy nem szoktam vegig nezni.:( Inkabb "TV-s" visszajatszasos;))
De az utobbi idoban mar nincs akkora hianyerzetem a hasonlo tipuso atosokkal kapcsolatban, mert van PC-n MBWR, TRD2, SCAR, ami hasonloan a hangulatra, latvanyra epit, es meg "vezetni" is eleg jo (szorakozas):) Bar nincs bennuk annyi auto es palya, de legalabb van nagyon jo, vagy eppen elmegy belso-, vagy legalabb egy motorhaztetonezet:) -
hát nem tom..
én csak a 'hülye azért nem vagyok'épületben szöszölve láttam a GT4-et, és lelepődtem, én asztem szebb.
és ezt minden izé nélkül mondom, tök gáza volt, már nem tom mivel csapatott ott egy 40-es ürge, de nyomi volt a járgány, a pálya rendben volt (a bitang Nordschleife) -
Igen ez a jó szó.
Csak egy kérdés, ha beszúrok ide GT autós videót, ami ugye OFF-nak nevezhető, ami "látványos" érdekel valakit? vagy csendben várjuk a GTR-t?
vagy leszúrtok egyből?:) -
Szerintem, nevezzuk oket inkabb "latvanyosabbnak". Es ez igaz is. -
tévedés ne essék a GT4, Forza, Enthusia Racing nem "jobbak", mint a GTR, csak "szebbek" ennyi nem több és így azokból jobban szeretek videókat faragni...lásd a linket... -
"Mielött betalálnál, nem nekem sincsen jobb, teljesitményre kb azonos a tieddel, csak éppen én mediumon használom a játékot mert ha mindent felrakok full-ra akkor csak egyedül tudok menni a pályán..."
én egyedül is mennék, ha legalább akkor szép lenne:) -
semmi köze az élsimításnak a "látványhoz"
az asztali DVD lejátszód élsimít?
az RTL F1 közvetítése sem... -
csak az a baj hogy a szerencsétlen kártyámon, PC-men csak egy kompozit kimenet van...Homály ótvar lesz az egész...így a "gyönyörű" jelző azoknak marad, akik nem láttak eddig mást
persze, ha lenne RGB kimenetes videókártya bizti nem lenne rossz TV-n, van valakinek ilyen? nekem nincs
amúgy meg: mivel a PC-m kb 10x "gyorsabb" az ötéves recsegő konzolomnál, joggal várhatom el monitoron a "látványt", de mivel ez itt másodlagos nem kapom meg, ahogy a játékot sem kapom meg MO-n, mert az meg harmad negyed vagy nemtudom hanyadlagos szempont...
a GTR mint játék igen jó, de messze nem szép... -
ez szép volt:) -
vagy nézd meg a GTR-t TV-n ... :) Gyönyörű :)
Ugyanez forditva: ps2 cucc monitoron ... hát... :) -
A GTR-nel epp az a problema, hogy meg feltolva full-ra sem mondhato grafikai csodanak (a bazinagy textura es tobb millio poligontol nem lesz igazan szep, vagy inkabb latvanyosabb valami!), de az egesz ugy ahogy van hasznalhatatlan lesz.
A PS2-es cuccok egy resze azert "szebb" de foleg latvanyosabb, mert fix felbontasra optimalizalnak, es ahoz adott a poligon szam es a textura meret (persze azert van technikai hatara is - memoria;), es inkabb az efekteket eroltetik, ami sokkal tobbet dob a latvanyon, mint a tobb giga textura vagy a tobb milio poligon;)
Azert nezd meg a GTR-t, meg egy egyszeru vetett arnyekot sem tud szamolni, az auto alatt uszik egy lap amin az arnyek van:) Mondjuk, tobb eves engine, ez termeszetes. -
K.András #8141 Már bocsi, de azzal az ocska gépeddel ami az aláirásodban szerepel milyen grafikát akarsz(olyat egyébként bármikor kapsz mint PS2-ön)???Mielött betalálnál, nem nekem sincsen jobb, teljesitményre kb azonos a tieddel, csak éppen én mediumon használom a játékot mert ha mindent felrakok full-ra akkor csak egyedül tudok menni a pályán...Szal akkor tessék majd szépségröl beszélni ha full grafikával futattod a prg-t! PS2-ön pedig azért néznek ki viszonylag jol a dolgok, mert 1 gépre kell fejleszteni igy nem kell tekintettel lenni arra, hogy x-y milyen teljesitményü géppel rendelkezik!Javitsatok ki ha tévedek de emlékeim szerint PS2-ö még egy sima élsimitást sem tud, akkor mitöl lenne szebb mint mondjuk GTR, NR, stbstb?Szo szerint nem értem, magyarázza már meg valaki :D -

-
dl Voodoo #8139 Szerintem neked egy oldtimer mod kéne ahol a sebesség korlátozva lenne 60-ra hogy jobbra balra nézelődjél és esetleg megálhassál az integető zászlót lobogtató embernél sőt mi több a biztonsági őr kutyájának a barna ürülékét is megvizsgálhazsd amit a futam elötti este odavarázsolt a lengedező párás fűszálakra mindezt persze full 3d -be utána visszapattansz a járgányba és mész tovább. :)