...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
sajnos igen

Mnemomic
Köszi!

Ment vissza is bár ott is kb ez van benne hogy köszönöm! 😊

Alexease
Az F1C-be is lehetne bazinagy texturakat es millio poligont rakni, max az is belassulna mint a GTR😊 A multi az jogos, abba tenyleg belepiszkaltak (bar a LOG file meg mindig nevetseges😄) Az autok "mozgasa" is ugyanaz, max beallitas es szokas kerdese, a telemetria detto, csak mas program "ertekeli ki" - nezd meg az eredetit. Persze a liszensz is jogos, de hat fizetunk is erte.😊 Nem azt mondom, hogy a GTR csak egy MOD, de azert annyival nem jobb, hogy egyszeruen leszutykozd, leird masok munkajat.
Termeszetesen en is meg fogom venni a GTR-t (ha egyszer talan megjelenik nalunk is;D), mert azert a liszensz miatt a hangulat sokat szamit es azert az online reszbe is belepiszkaltak.
Ahogy mondani szoktad, sokat szamit a hivatalos beallitas, parameterek, ami jo is lenne, ha tudnad milyen is igazabol egy valodi GT auto, es ha az egyszeru "jatekosok" nem "vernenek" 5-10 masodperceket az "igazi" versenyzokre😊 Ha ezt nezzuk, akkor a hyper-super beallitas is mindegy, ennyi erovel autozhatunk a WGTS/SCC-vel, az erzes ugyanaz😊
K.András
Rakjál fel mindent full-ra, ha nem látsz különbséget a két játék között akkor meg szemészhez kell menni!😉 Nem nagyon akarok belemenni de alapbol több poligonbol épülnek fel az autok, nem beszélve a nagyobb felbontásu texturákrol, ez alatt F1C alap motorja rég megadta volna magát, nem beszélve a multirol, a FIA liszenröl, az autok mozgásárol, a részletes telemetriárol, és sorolhatnám.Semmi bajom a WGTS-el, de nehogy már GTR egy mod legyen ha igen akkor ezen az alapon NR3 is az...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

1000 köszönet, hazamegyek és kipróbálom!!!<#eljen>
Mert jó az a BMW csak tetûlassú...

JuanG
ha leszedted a videót, betehetnéd ide is 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Nem hinnem hogy ennyire drasztikus kulonbseg lenne egy es ugyanaz az engine kozott😉)
JuanG
csináltam egyet nem olyan régen BMW-hez, itt a link:

BMWM3_juan.ZIP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a WGTS-ben az autók nem csúnyábbak mint a GTR-ben szvsz, akárcsak az SCC-ben...sõt a pályagrafika se egy csúcs...

K.András
Ha GTR csak egy szimpla mod, akkor WGTS miért néz ugy ki hozzá képest mint a hányás?

Alexease
Az ISI-tol megvettek a meg el nem keszult motorjukat?!?!?!
volt engine váltás, gMotor 2.0 van a GTL alatt

www.gtr-masters.hu

Kicsit off
Régebben volt itt szó az SCC-bõl átkonvertált BMW-rõl, hogy ahhoz van/lesz normális fizika. Honnan lehet azt letölteni (ha egyáltalán van)?
Thx

Alexease
A BHMS-re felkerultek a tegnap "eltunt" GTL (GT legends) kameras videok, Torrent linkekkel😊

Egyet azert lehuzok tesztnek😊 Bar azert eleg erdekesen adja ki magat, mert ha nem valtottak engine-t (nem valoszinu), akkor elkeszitettek a GTL modjukat, a sajat modjuk ala😊))))))))))))
Ebola75
A ma készített F550 festésem az alábbi linkekre kattintva tekinthetõ meg:
1.2.3.4.5.

Ebola75
Szerintem nem szar...

Köszi,az tényleg egy nagyszerû verseny volt.<#taps>

K.András
Atesz, mail ment 😊

Panther
Akkor gyere csak, szívesen látunk...😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Eleg nevetseges az egesz😞 Nalam is erosen fogy a lendulet, bar azert megveszem. Nem eleg hogy erosen csak MOD szagu az egesz, meg "draga" is lesz, es tudja is az ember, hogy leszamitva a tuningolt online kodot, az autohangokat, nem sokkal tobb mint mar egy ingyenes, mar "megjelent" SCC, WGTS, PTC...

Ha jobban belegondolok, szinte csak a motorhagok es talan egy kicsit bovebb hangkezeles miatt veszem meg (vagyis a hangulata miatt😊 Bar lehet hogy indulok majd bajnoksagban, nehany futamon...
Panther
OLvastam az RSC-n egy kanadai srác megrökönyödését, aki szerint náluk csak szeptemberben fogják kiadni. 😊 Ekkora megjelenik a GT Legends is. 😊 Úgyhogy megrendelte az amazonról......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Kaszi46
yo a vidijó! szívesen ott lettem volna köztetek😊 omszes kocsin nagyot röhögtem<#taps>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nemtom, én egyenlõre az alap verzsön itthoni megjelnését várom egyre kisebb lelkesedéssel. ha belegondolok majd 1 éves játékért fizethetek 10rupiát:\ megölném a marketingesüket az egyszer biztos<#wilting><#sniffles><#ticking>

*Posse*T.W.D*

ForRedGlory
Ez mikor akar megjelenni? 😄D

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

K.András
Küld el nekem a gtr fájlt(email), kiszedem megnézem és utána kiprobálom nálam, oks?

Mnemomic
Nem. Mondom jó volt ahogy akkor nekem megcsináltátok nem is nyúltam hozzá onnantól. Felraktam az 1.2-es patchet és onnantól kezdve ilyen lett. Ha azóta is kiszedem a kocsi alapját a gtr fájlból a lámpák nincsenek befestve ugyanolyan minden mint az eredeti vagy más jól mûködõ egyedi kocsifestésnél. Szóval elvileg minden klappol de mégsem.

K.András
Na mégegyszer mert elöbb szarul fogalmaztam, szerintem azért festödött be a tied, mert ráfestettél a lámpa üvegnek a layerére...

Mnemomic
Jól nézz ki de neked hogyhogy nincs befestõdve az elsõ lámpa? 😊

K.András
Thx!

Panther
Jól sikerült festés, gratulálok hozzá. <#eljen>

K.András
Csináltam saját festést, hátha majd bajnokságban lehet, de ha nem az sem baj 😛

Készítettem egy egyszerû kis videót a múlt heti HGTRR bajnokság a-1 ring-i futamáról.
Ha valakit érdekel,innen letöltheti.

Panther
Bizonyos jogi problémák miatt ( a Codemasters megtiltotta, hogy konvertálják a pályáit más játékok alá), lekerül Canberra, amelyet TANTRA csapata - TDG - készített anno, de sosem került a netre, én sem tudom honnan jutottam hozzá. 😊)) Aki letöltötte eddig jó, aki nem, az már nem is fogja....sajnos.

Panther
Akit érdekel annak: canberrai utcai pálya. Minden egyéb tudnivaló és letöltés itt:

GTR Racers fórum

Panther
No, talán érdekel valakit. A GTR-Racers fórumába beszúrtam néhány képet a készülõ Albi '67 pályáról.

Kaptam engedélyt a Standalone Mod Guys csapattól, hogy publikáljam a pályát GTR-hez. Az LTT készen van, bele is építettem, néhány képet feltettem a GTR fórumunkba, akinek van kedve nézze meg, sõt csinálhat hozzá grafikai kiegészítést is, szívesen fogadom. A legtöbb textúrát lecseréltem, DDS image szinte valamennyi.

GTR fórum

Hónapok óta elérhetö a játék magyarosítása. Kb 4 hónapja fenn van a HGTRM oldalán. A kézikönyv magyarosítása szintén kb 4 hónapja letölthetö. Valaki átír bennük 3 szót, megegyezik a kiadóval a "nagy munkája" honoráriumáról 2 perc alatt.
A nyomtatást meg szerintem bármelyikünk el tudná intézni 3 hónap alatt...

K.András
Miért mit gondolsz magátol készül el az "anyag"?Tehát akár még a nyomda is beleszolhat ebbe a dologba...

Nem hiszem, hogy a magyarítás miatt késne.
Amerikában is csak ezen a héten jelent meg. Ez sajnos a kiadón múlik, nem a fejlesztõn.

www.gtr-masters.hu

mi más miatt késne, ha nem a magyarítás miatt?
Alexease
Amugy tudja valaki esetleg, hogy miert is kesik? Kint mar mindenhol megjelent az angol verzio? Csak nalunk szarakszik (es esetleg a tobbi balkan reszen)? Remelem nem a magyaritas miatt?!?!
És mindez nyilvánvalóan az anyacég (SimBin) tudtával és minimum hallgatólagos beleegyezésével. Ennyire szarik ránk az, akinek a szellemi termékéért pénzt adnánk...

arty
na, képzeljünk el egy jövõt, amikor nincsen warez és kb. ennyire mind1 a kiadonak, hogy hol mikor kerül piacra a programja ... kis országoknak ennyi 😊 mert gondolom egy amerika méretûben azért nem merik megcsinálni ...

Forza.

Alexease
Sehol nincs...
Árulják már kishazánkban a progit? Mert az óbudai Mediamarkt-ban nincs...

Hunter of Deer
THX<#integet2>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
hellóka csak azt szeretném kérdezni hogy (nekem nincs meg az eredeti, de mûködik a feltört) a patcheket fel lehet tenni a feltörthez is és továbbra is mûködni fog?
És ha igen akkor melyik patchet kell feltenni??
THX!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

mohus
akkor ok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]