9559
-
Jól szóltál Alex
-
Persze, az is igaz, hogy GT4-ben hatulrol vegig tologatni az autot egy palyan kontrollerrel, aztan nezni a csodaszep visszajatszast, az azert mas. Oda tenyleg kell az efekt, mert az a lenyeg az egeszbol.:) Nem kotekszem, csak ismet ravilagitottam a ket koncepcio alapveto kulonbsegeire es celkozonsegere;)))))))))))))))))))))))))))) -
A "szepseg" itt erosen masodlagos;) Ez akkor az igazi, amikor alig latsz ki az autobol, raz-ugral mint a barom, koszolodik, tukrozodik (ennel csak koszolodna, tukrozodne:D) a szelvedo, es ilyenkor az egeszbol csak az aszfalt csikot latod, a kerekvetot, a guminyomokat es az elotted levot.:)))
Ez olyan, mint amikor gagyiztad a Nascar-ban a kozonseget, hogy otvar 2D-s lapok es nem full 3D animalt, zaszlot lobogtato anatomiai csodak:) Ha egyszer "beulnel" a Nascarba, persze cockpitba, rajonnel, hogy 300-nal teljesen tokmindegy, boven jo ez is, semmit nem latni az egeszbol:))) -
ha a GTR szebb lenne akkor nem mondanék semmit, de így inkább az LFS S2....re szavazok -
:) -
az unalom faktort az előbb énis leirtam, de inkább kitöröltem. hiszen az s2-t elég sokan várják már még mindig :) -
magukkal csesznek ki ... egy jo mod jelentősen eladhatová tehet egy játékot ... legdurvább a HL1 vs. CS-re vs. DOD .. sztem az eladások fele a multi modok miatt van :)
ha meg a mod lehetőségét az S3 utánra szeretnék ... háát... végülis, ha van igy is elég bevétel ... -
Piski #8131 Igen, az lfs-gtr szerintem iskolapéldája annak, mennyit számít a körítés.A maga nemében mindkettő hibátlan, csak a GTR-nél költöttek egy csomó pénzt a parasztvakításra, míg az lfs-nél inkább a "jó bornak nem kell cégér" hozzáállás érvényesül.Sajnos ez esetükben nem érvényes.Mondjuk a GTR-nél meg a terítést rontották el, és itt most nem feltétlenül csak a magyar meg(nem)jelenésre gondolok.A 10tackle sokkal eredményközpontúbb és profitorientáltak, tehetik ezt szerintem azért,mert van rá keretük.Az lfs-é szerintem sokkal kissebb gárda, kevesebb lehetőséggel, persze amit csinálnak az profi, csak hát nincs befektetnivaló pénzük.Persze ez csak egy elképzelés, de én ezzel tudom magyarázni azt, hogy lépésenként halad a fejlesztés.A befolyó pénzt visszaforgatják, aztán majd az utolsó s-akárhányon akarnak keresni.Csak ezzel az a baj, hogy megunják az emberek mire minden új feature belekerül.De a dicséretet megérdemli mindkét csapat, mert nem kevés embernek szereznek örömteli pillanatokat:)
-
SE #8130
-
Ja, de nem is inkább az autókról van szó. Ugyis ottvan már a Forumla V8, meg a hasonló autók, amelyeknek az életben amugy sem annyira közismert a gyártójuk, és arra tényleg csak egy skin kell:
Inkább a pályák... Még ha lehetne modolni se hiszem lesznek valaha GTR minőségű pályák. -
SE #8128 Tudom, azért írtam! :)
Kíváncsi vagyok azért ezekre a játék-autó licenszekre... Szvsz. csak megengedik, hogy hasonlítson a járgány az eredetire, de, hogy odadnák a teljes műszaki speckót azt azért nem hiszem... ;) -
Norbi a magyar LFS bajnokságban Ferrari Team tag :D -
SE #8126 S3 után tervezik a moddolhatóságot, ha jól tudom.
Amúgy meg ha annyira oda vagy a licenszelt járgányokért akkor nyugodtan csinálhatsz olyan skin-t amin rajta van, hogy "Ferreari". :) -
Ja egyébként kurva annyukat emiatt. Már lehuzták előre a sok embert az S2-ért is aztán basznak kicsit visszaforgatni belőle pálya-autó licenszekre, és akkor még nagyobb sikere lenne. -
Szerintem, egyszeruen csak feltek, hogy ha kiadjak meg csak a palya keszites lehetoseget is, lazan a fejukre nonek, aztan mar senkinek nem kell majd a 2 evente keszitett kitalalt 2-3 palyajuk:)
Szerintem hatalmas hiba! Mar par levelet kuldtem, de en szart nem erek:) kene valami szavazas, peticio, meggyozo cikkek, levelek stb. Ossze kellene fogni:PPPP -
PS2-GT4, mit varsz tole:) Attol mert csicsa meg liszensz hegyek vannak benne, azert meg arkad;))))) -
Fékezni is sokat kellett
-
Jó hogy ott vannak az input kijelzők. Digitális gáz, és csutkára tekert kormány rulez
-
arrol van valami info, h miért nem moddolható az LFS ??? Sztem nagyságrendekkel nőne az eladás egy "gtr" modtól, stb ...
emlékszem, amikor napközben melobol a freestart modemes 56k ján játszottam neten LFS-t, 3-4-5-en, teljesen lagmentesen :) -
Most nem dicserem meg, mert nincs mit:) Kivetelesen semmi kulonlegeset nem lattam.
Nem nezek TV musort, reklamokat meg veletlenul sem:))))))) De elismerem, vannak neha jo reklamok, foleg a kulfoldiek. -
töltésről jut eszembe
UPC reklám megvan?
"és mit eszik? - ugyanazt mint mi"
utalom az UPC-t de ez a reklám fasza:) -
Meg toltikezem...;P -
inkább az ird le tetszik-e vagy semmmmm:)mármint nem játék....a videjó -
Azert egy kis PS2 GT4 reklam mindig belefer:) -
OFF
Egy kis GT máshonnan...amíg nem jön a GTR ezt lassan kipörgetem, online hiányában köridőverseny zajlik:)
Laguna Seca - Nissan Pennzoil Nismo GT-R (JGTC) 99' - 36MB MPG
ON -
Hát ez szánalmas volt.... -
Nézzétek az F1-et!!! Dúrva!
-
Igen, ezt kihagytam:) -
Viszont a gondtalan netcode-ja hamar feledteti azt hogy nincs a kocsidra ráírva hogy Porsche, velem legalábbis
-
Igen sokat szamit a hangulat. Bar ertheto, eleg dragak a liszenszek... Sajnos az LFS-ben ott hibaztak hatalmasat, hogy "gagyi" a auto hangkeszlet es nem is cserelheto, es nem engedelyezett, megoldott a MOD szintu palya keszites. Ha mar csak ezek lennenek, maris sokkal nagyobb sikere lenne.
Itt a GTR-ben a szimulacio-fizika-AI-gepigeny erosen megkerdojelezheto de meg is a hangulat miatt megis "sikeres"... -
LimPeti #8108 LFS-be nincsenek valódi autók meg pályák,ugye? Így hiába a szép grafika meg jó fizika,nem nagyon veheti fel a versenyt a gtr-el :)Vagyis engem így nem izgat a game! -
K.András #8107 Mit látunk?
-
Marco #8106 Az én infóm belső információ és maximálisan hiteles. Ha lesz új hírem majd írok. -
Látjuk... 
-
Eleg fura az igaz;)) Kavarognak is a fejelmben a gondolatok, hogy mi legyen (
) ... F1C-SCC-WGTS-HPCC hamarosan GTL uj enginnel, talan a kozeljovoben rF ... igazandibol az SCC/WGTS is teljesen elvezetesen vezetheto a HPCC-vel is jo versenyeket futunk... talan mar csak vennem meg mert "alap" es/vay a HGTRR miatt... en sem vagyok igazan penzugyileg eleresztve... meg ilyesmi 

-
najo, de nem fura, h 10k lesz egy közel egy éves game ? meg lehet nézni ilyen korában mennyi egy CRC, egy RBR ... ami tény, az LFS sem lett olcsobb :(
én a tizezremet tuti másra költeném, ha lenne felesleges :)) -
A német verzió 49.90 Euró, ami a mai árfolyam alapján 12.476 Ft. Szóval azért kicsit több. -
Azert az LFS-t ne hasonlitgassuk, ne konkuraltassuk ezzel. Azert ennek meg van az a nagy elonye, elvezete, hangulata, lehetosege, hogy: letezo/valodi bajnoksag, palyak, autok, hangok stb. Raadasul MOD-olhato, bovitheto.
Most hogy melyikben jobb a fizika, szimulacio, vezethetoseg, abba ne menjuk bele, felesleges. A lenyeg az, hogy "mas teszta":)) -
emberke #8100 Ja meg az is egy vicc, hogy gyakorlatig egy éves játékért kell fizetned annyit mintha most jelent volna meg, mert ugye a német verzió már lassan egy éve kinn van. -
emberke #8099 Jövőhéten jelenik meg az LFS S2 alpha, innentől kezdve egyre felejtősebb a GTR. Szevasz ha ilyen tempóban haladnak a GTR kiadással azon sem lepődnék meg ha második résszel egy időben kerülne nálunk a boltok polcaira. :) Ez egy vicc..