9559
  • Alexease
    Ezt nem nehez benezni:) Az LFS mar ilyen, folyamatos fejlesztes kozbeni allapotok:) Valszeg ami neked volt meg, az az S1 es az S2 kozotti, nagyon alfas, csak megszalott rendszer teszteloknek szant verzio:))
  • Alexease
    Az unlock-kal a vasarlasra gondolt, es ha olvastad volna, latnad hogy meg is vette;)
  • K.András
    Hát igen, Paliék kitettek magukért és nem csak ebben!Igazábol mindent megtesznek amit lehet, talán még azt is amit nem, annak érdekében hogy a lehetö legjobb legyen mindenkinek.
  • K.András
    Szerintem nem fogok csalodni, ha igen majd mondom a számlaszámom :P
    Igazábol bánt, hogy ilyen modon hülyét tud csinálni magábol az ember, leszedem a demot mondom jé semmi változás, közben meg itt mondjátok, hogy ez meg az is jobb, én meg a szar demo alapján probállak "leoltani".
    Na mind1 nem az elsö benézésem(bár szvsz nem tehetek rola a hivatalos oldalrol szedtem a demot), és valszeg nem is az utso :D
  • kigyi
    Ne az unlockra várjatok hanem vegyétek meg, egy játékért nem olyan sok az a 4e igaz ehhez rendelkezni kellene az előző verzióval is, bár ha nincs akkor is csak 9e és üti a többit szimulátornak nevezett marhaságot. Én inkább ezt venném meg a helyetekben nem a GTR-t ennek értelme is van és nagyon sokan játszanak vele a neten (már a full-al is).
  • Alexease
    Ami azert utos, hogy a HGTRM bajnoksagnak es a weboldalanak egy teljes egy oldalas "hirdetese" van a kezikonyvben!!!!!!!!!!!!
  • Alexease
    Licencszerzodes (reszletek):

"A 10TACLE STUDIOS AG garantálja, hogy a szoftvertermék alapvetõen a csatolt írott anyagoknak megfelelõen fog mûködni a vásárlás napjától számított 90 napos idõtartam alatt."

"Minden, a jelen szerzõdésbõl vagy annak kapcsán elõálló jogi kérdésben a német jog szabályai a mérvadóak."

"Az eredeti szoftver megvásárlásával Ön jogot kap egyetlen számítógépen való installálásra és használatra. A 10TACLE STUDIOS AG nem ruház át semmiféle tulajdoni jogot - ez a szoftver engedélyezve van, nem eladva. Az Ön tulajdona a CD-ROM, ami ezt a szoftvert tartalmazza. Mindazonáltal a 10TACLE STUDIOS AG megtartja a teljes tulajdonjogot a CD-ROM-on található szoftver, valamint a kapcsolatban lévõ dokumentációk felett, úgymint a tartalmak szellemi és kereskedelmi jogai felett."

Ez az egy elonye meg van a magyar software-nek:))
  • Alexease

Ha nem tetszik, visszafizetem az arat:)
    Majd nezd sorban az egyre erosebb autokat, az egyre novekvo beallithatosagok szamat s tesztelj:) Minden beallitast erezni fogsz szo szerint, es nem csak latni a koridokon:))
    Pl. difik: 4 "lehetoseg" van, 2 tipus, egy zart es egy nyitott. Termeszetesen a 2 tipust allithatod is. "Meglepo" de mar az elso kanyarban erezni a valtoztatast:)) Ha majd tobbet teszteled, rajosz miert is mas mint az "atlag", ilyet, vagy ehez hasonlot csak az NR2003-ban es a netKar-ban lehetett "tapasztalni":P

Mivel megvetted, akkor mar van teljeserteku loginod is, igy "igenybe tudod venni" a komplett LSF-World "szolgaltatast" is, ami a legkorrektebb online szerver-adat-statisztikai-verseny adatbazis rendszer. Ezekutan mar tisztabb lesz, hogy miert sirtak paran, amikor a SimBin penzert akarja adni a hasonlo, de szolgaltatasban es korrektsegben nagysagrenddel "rosszabb" onlanyvalamilyet":)

ON
    Es mielott valaki meglincsel, hogy szabotalom a GTR topikot: most ertem haza, a dobozos GTR-rel:) Bar a fenye mar egy kicsit megfakult (NEM az LFS miatt!) es a lenduletem is kevesebb, de azert maradt meg jonehany ok amiert megvettem:))
  • Marco
    Norbi! Hogyhogy nem jöttél Brno-ba? Ági mondta, hogy meg vagy hívva, de gondolom akkor valami közbejöhetett.
  • K.András
    Na megvettem S2 liszenszt, HGTRM verseny után neki is esek a játéknak!
  • K.András
    Igen igy már érezni, teljesen más a gyorsitás lassitás kanyarodás, söt már nem tudok vele full szabályos kört sem rajzolni!:P
    Ma nem tudok vele foglalkozni, de lehet holnap unlockolom a prg-t!
  • Zizics Jani
    Valaki, akinek van magyar eredeti GTR-e, benyomhatna egy screenshotot az autóbeállítás részről, kíváncsi vagyok hogy lett lefordítva. Köszi
  • K.András
    Lehet lesz unlock mert ez teljesen más, de hogy két verzio között ekkora legyen a különbség az azért vicc(ilyen rövid idön belül) ha valakit érdekel felrakom ezt a K-s verziot, hát ez olyan szar, hogy egyböl megértitek miért "sirtam"!Én meg P-s láttán egyböl megértettem ti miért nem sirtatok :D
  • ForRedGlory
    Néda! UFO :)

• b-type
    Mochus=Mohus
    bocs
  • b-type
    máháhááá :DDDD

Mochus:
    levette a tvn a videót..:(
    majd egyszer felrakom, bár sztem lesznek hamarosan más LFS2-s videók is...
  • Prezsi #8242
    Szerintem LFS S2 a legjobbam szimulálja a valóságot: tegnap mentünk egy Indianapolis RELOADED futamot Formula autókkal és felvezető végén a Michelines autók ugyanúgy bementek a boxba.
  • Alexease
    Ebbol foleg az unlockolast emelnem ki!! Bar az uj S2 is nagyon jo, jobb mint eddig, de az unlockolt, teljes autopallettas verzio meg arra is ra tesz egy lappattal, nagysagrenddel emel a dolgokon. Azon a szinten - felfuggesztesek, gumik, allitasilehetosegek - mar igazan erzodnek a finomsagok, kulonlegessegek, kulonbsegek.
  • ibronk
    Meg ha csak a hibákat keresed valamiben, akkor persze hogy semmi sem tetszik. Mi van ha egy helyben forog az autó, mit számít az, arról szól az autóversenyzés? Mert nekem nem. Ha pedig rendeltetés szerüen használja az ember, azaz autóversenyez vele, akkor viszont gyalázatosan szétver minden mást ez az új S2.
    De hogy ezt észrevedd mondjuk unlockolni kéne az új, slick gumis autókat, nem azokkal a demos szarokkal szívni.
  • JuanG
    csak annyit akarok mondani, hogy az LFS2-höz képest a GTR fizika/szimuláció bohóckodás...sztem :)))
  • Alexease
    Mivel ez "sosincs" kesz, igy 0.1-tol szamozzak 1.0-ig, plusz a betuk:))) Lesz majd 0.5R, 0.5S, ..., 0.6A stb.:))))
  • K.András
    Tényleg más verzio ez a 0.5P!De nem értem mi ez a 0.5K?
    Na, ez igy azért mindjárt más!
  • mohus
    404 not found:(((((
  • mohus
    most mán tudom mér vártunk ennyit:)

nem találtak szlovák fordítót:)
  • mohus
    bezony abból...

vagy két tucat tuningműhely verda is szerepel...HKS Nismo stb
  • mohus
    Sztem meg Toyota Supra:)
  • Kaszi46
    angol maradt.
  • Alexease
  • K.András
    Ha igen akkor kéretik felrakni azt is :)
  • Alexease
    B*sszameg:((( De remelem a spotter/pit-radio/szovegelest nem "szinkronizaltak"??!!
  • Kaszi46
    diccsen:\ hu,cz,sk
  • Alexease
    Van angol nyelvu telepitesi lehetoseg is?
  • Kaszi46
    szívesen!

apropó ha ezentúl kijön valami peccs akkor nekem meg kell várnom hogy legyen magyar nyelvü is vagy jo lesz az angol?
  • K.András
    Nagyon szépen köszönjük!
  • Kaszi46
    hivatalos magyar kézikönyv

HUN Readme

GTR Magyar kézikönyv by Supreman
  • K.András
    Magyar kézikönyvet pls dobd fel valahova!Thx!Cd-van pdf formátumban!
  • Kaszi46
    végre megérkezett

(kösz Vincnek)
  • K.András
    Bazz, nekem ebben a játékban sincsen ilyen, LFS oldalárol szedtem!Egyébként S2 0.5K van nekem odairva.Kezdem nem érteni a dolgot lehet nem jo verzio ami nekem fentvan? :P
  • b-type
    akkor az volt az,...nem is értettem, a videón van egy rövid rész, direkt azért raktam be, ahol jobban elpörög a jobb hátsó, olyan furcsán felnyomva a gumifüstöt, ezt nem értettem miért csinálta, utána nem tudtam menni, aztem vmi érdekesség.
  • Alexease
    Szerintem valami mast neztel?!:(
    Vagy az S2 0.5P mas mint a Demo amit lattal...

Teljesen erezheto a gumikopas! Sot, ha "kockara fekezed" a gumit azt azonnal erzed is a kormanyon, raz azonnal!!! Termeszetesen defektet is kaphatsz max 2-3 komoly padlofekezes utan (gumi tipus, nyomas, beallitasok fugvenyeben!). Es persze, a guminyomast es a defektet is latni vizualisan gumikon. Ilyen mas jatekban nincs.