9559
-
#8098 Spam?! :P -
#8097 Valaki küldjön már egy tudjátok mit! -
#8096 ez sajnos a baj, h ezután lesz aki megveszi, igy nem buknak jol bele, nem tanulnak az esetből ... és majd jön a köv. game ... -
#8095 A Seven m honlapján június van kiírva várható megjelenésnek. Valahogy én már nem tudom elhinni, nem is tudom miért.. (szerintem nem vagyok ezzel egyedül)
Bár még van 12 nap de az eddigi tapasztalatok alapján mindössze annyi fog történni hogy majd frissítik a honlapon a várható megjelenést júlisra, augusztusra, majd egyszer-re... Teljesen mindegy, hogy kinek a hibájából van ez, bár szerintem leginkább a Simbin tehet róla, mert szarik rá hogy nálunk megjelenjen. Ha érdekelné már kinnt lenne. (ha nem így van javítsatok ki) Nem baj, ha megyek ki, majd hazafele beújítok magamnak egyet AKÁRHOL, mert ugye mindenhol lehet kapni csak nálunk nem!! Nevetséges, hogy lassan 1éve kijött már a játék, van hivatalos Magyar bajnokságunk, és itt van 8000 hozzászólással egy fórum amiben még mindig arról beszélgetünk, hogy mikor fog nálunk megjelenni.. Nem is nevetséges, inkább siralmas.
Nem is szívesen adok pénzt a játékért, kizárólag csak azért teszem hogy a HGTRM-ben indulhassak, ezekután egyébként meg egy ruppót nem adnék érte... -
Marco #8094 Ők a magyarországi hivatalos kiadó. -
#8093 "gyártás alatt van a játék"
ez mit jelent, hogy a sufniban elkezdték sokszorosítani? -
#8092 LOL
a másik LOL meg a gépigény -
Marco #8091 Nem lesz ilyen, garantálom. -
#8090 Hát reménykedjünk.. (már csak azt tudunk)
Csak ne lepődjünk meg ha meglepnek egy újabb karácsonyi kiadási dátummal... -
#8089 az a legkevesebb, nem a nyaelvismeret hiánya miatt nem tudsz belőni egy kocsit ugy, mint a "legjobbak" :) -
#8088 Ajánlom is nekik! -
bödön ödön #8087 én angolul tanultam meg a kocsik beállítását is, úgyhogy a magyar verzióval nem is tudnék mit kezdeni :D -
Marco #8086 A SeVeN M-nél már gyártás alatt van a játék, szóval mostmár aztán komolyan nincs sok hátra a megjelenésig. -
#8085 angol verzió előrendelés
SevenM-GTR-English -
#8084 De mostmár egy angól verzióval is beérném. -
#8083 A Start gomb engem se érdekelne, de mivel ennyi bizbaszt kell állítani a kocsi tökéletes működéséhez, én nem szarom le a magyar verziót!! -
#8082 Azert nevetseges, hogy nem tudott volna a kiado, behozni addig is ideiglenesen normalis angol verziot es azt arulni ha mar ekkora az igeny. Szerintem az emeberek nagyresze ugyis leszarja a magyar verziot, teljesen felesleges. Ha meg nem talalnak a start gombot, akkor meg ugy is van magyaritas ha mar annyira kell. Nem valami elelmesek, valszeg ezzel a nevetseges csuszassal, eleg sok vasarlot buktak... -
#8081 Sajnos nem a sevenm-től függ a kiadás! Ők már rég kiadnák,csak a GTR magyar verziója a cseh verzióval jelenik meg egy cd-n, és a csehek még nincsenek kész a honosítáaukkal. Ez a legfőbb baj. Ezért kell sajnos még várni... -
#8080 Támogatom, de az eddigi hozzáállásuk alapján szerintem le se fogják sz@rni... -
#8079 Írjunk már a sevenm-nek tömegesen levelet, hogy adják már ki, vagy mittudom én! Mert ez már röhej. Mikor játékot akarok venni, bezzeg akkor meg nincs (Ráadásúl első [mondjuk már van sok, de azok régi szarok] saját magam általl vásásrolt játék lenne ) -
#8078 Hi!
Vki küldje már el nekem privátban a mai futam jelszavát én rosszat kaptam meg. -
#8077 Igen , a többi kategóriának megvan már az adminja.
Aki vállalná a szabályok megalkotását és a verseny korrekt lebonyolítását jelentkezzen.
Természetesen ez biztosítja számára a rendezvényen az ingyenes belépést.
Olyan egyént keresek mint a többi scene esetében akit a többiek tapasztalata alapján elismernek.
Ha van ilyen jelentkezzen!
qnet#slp2005.lan
vagy MSN: [email protected]
-
#8076 Hja -
#8075 Jézus, kell egy admin minden játékhoz, aki lefekteti a szabályokat, de a GTR-nek még nincs. -
#8074 És a szabályok? Kötelező cockpit view, csak automata kuplung, vagy ki lehet ülni a motorháztetőre és arcade módban lesz? -
#8073 -
#8072 Hi alls!
Lehet érdekel valakit, egy pénzdíjas LAN amin kedvenc játékotok is szerepel ha kellő érdeklődő jön össze a dologban!
SLP 2005 - Forgotten Games
Ha megfelelő számú regisztáció és érdeklődő lesz akkor a játék szerepel a LAN-on.
-
#8071 nézzetek be lécci a "gtr másképp" fórumba..pls -
#8070 srácok egyik haveromat akit rákattintottam gtr-e megmutatta szomszédjának, aki szintén rákattant, és ő megmutatta főnökének, persze ő is totál rácuppant
namost ez a sztori azert érdekes mert a főnök szeretne egy állandó dedikált szervert indítani olyan 15-20fős férőhellyel(netkapcsolat gép megfelelő). 1enlőre crackelt szerver lenne. szóval ezuton szeretném megkérni azon kedves segítőkész forumlakókat, akiknek lenne egy kis kedvük segíteni gatyába rázni a szervert, pls keressenek meg msn en: [email protected] -
Marco #8069 Nem tudom kik és milyen sikerrel jártak a SeVeN M-el való levélváltás során, nekem az imént válaszoltak. Szó szerint idézem: "A játék a legújabb reményeink szerint két hét múlva jelenik meg" -
#8068 Valamiert nem csodalkozom rajta...:) -
#8067 Mondjuk látom bannolva vagy :P -
#8066 De feltétel hogy megtanulod leírni a bajnokság nevét :) -
#8065 Bebe. -
#8064 HGTMR bajnokságba menet közbe is belehet szállni? -
Marco #8063 Heh, ez durva jól néz ki. -
#8062 kép ... 1600x1200 -
VO101 tvr #8061 Én írtam nekik nem egy e-mailt, visszaigazolás jött, hogy a címzettek elolvasták, de basztak válaszolni...
Igényes ügyfélcentrikus csapatnak tünnek... -
Marco #8060 Érdeklődni priviben... -
#8059 És mennyiért akarod eladni??? Csak szegeden lehet átvenni vagy esetleg máshol is?