9559
  • Duddits
  • Duddits
  • SE
    Ja, azt nem írtam, hogy egy utcai Ferrarinak is olyan a hangja, hogy összef*ssa magát az ember... Igazad lehet, hogy a GT -nek élőben sokkal szerényebb hangja van...
  • Zizics Jani
    K.Andris , ha gondolod majd rakd egy zipbe az előző game.dic-al. Úgy normálisan egybe letölthető lesz a banner alól.
  • Zizics Jani
    Ma este elérhetők lesznek a GTR-hez a fontosabb gombok. A többit hétvégén csinálom meg.
  • Duddits
    Mert ahogy mondtad, az utcai volt.
  • SE
    off
    Annyira nem bénák a hangok az Lfs-ben mint ahogy most a hozzászólásokból kitűnhet.
    on
    Én nem rég hallottam egy igazi (utcai) Ferrari hangját közelről, elárulom, hogy a GTR-nek sincs sok köze ahhoz...
  • Alexease
  • Alexease
    Meg lehet venni "nem igaziba" is?!?!:))

A fagyassal kapcsolatban olvass vissza egy keveset (4-10 hozzaszolas) ott vannak otletek...
  • Duddits
    Nah, megvan életem első eredeti játéka. (igaz van több is, de azok szar, leértékeltek voltak.)
  • SubWoofer
    Én ma vettem meg igaziba a játékot, felrakom, bejönnek az animációk, beírom a nevemet, aztán visszalépek a főmenübe és utána egyszerűen lefagy...

A konfigom:
    Intel Pentium 4 2.4 Ghz
    768MB DDR RAM
    Sapphire Radeon 9600XT 256MB
    200GB HDD
  • fpal
    zümi-zümi
  • Alexease
    - Nem hinnem, hogy jogi vagy penzugyi okokbol ilyenek a hangok.
    - Bar nem tudom pontosan miert ilyen, de en inkabb az eroforasok sporolasara gondolnek.
    - Mondjuk vannak komolyabb fejlesztesek a motorhangok szintetikus "eloallitasara". Halottam mar "Ferrari" hangot csak "kepletekbol", eleg jol szolt, de mint "csak motor". Nem tudom elkepzelni, hogy ha vegleges is lesz a motor-hang engine, hogy "elvezetesebb" legyen, mint amikor jol digitalizalt kulso- es belsohangokat hallunk egyszerre, a "meghajtast", a valtot, turbot, visszadurranasokat stb. De meg barmi lehetseges...:))

De azert most egy kicsit hianyzik, hogy nincs hangja a valtonak, kerekvetonek, es ha nem csuszunk, hangtalanul autozhatunk a fuvon;)) De ez most tenyleg "csak" alfa es meg csak S2, ilyenkor nem erdemes belemenni, hogy mi nincs, mi nem jo:) Azert a vezetesielmeny karpotol sokmindenert;P
  • RoGeR42
    Alex!

Az LFS hangja még jelenleg nem a top, de az is összefügg a fizikával. Ahogy egyre finomodnak a fizika modellezésével egyre job lesz a hang.
    Ez is egyfajta kényszermegoldás, mert gondolom profi hangmintákra sem volt pénzük. Emellett talán még jobb is ez a megoldás, ha eleget finomítanak rajta.
  • sanzik
    Fast write-ot ne csak a biosban kapcsold be hanem a vga driverben is!
    Nekem hasonlo problemaim voltak es ez volt a megoldas.
  • csalez
    Fast write és NOD32 se jött be. Hangkártyát is probáltam haszontalanul.
  • csalez
    Más progi nem fagy, nincs huzva, nincs modositva, bolti magyar. NOD32 nem probáltam mind kettötökét ki probálom. Köszi
  • Panther
    Fast write-ot kapcsold be a biosban.
  • Alexease
    Mas program nem fagy? Huzva van a gep (proci, memoria)? NOD32-ot probaltad kikapcsolni? prgramban nincs modositva (autok, palyak, modok, hangok stb.? Amugy a program bolti, dobozos, eredeti verzio?!?!?!
  • csalez
    A progi tuti ra jo mert az öcsém gépén megy. Csak azzon nem megy amin akarok játszani
  • csalez
    Hiba üzenet nincs, teljesen lefagy resetelni kell. Audigy 2 hangkártya. NOD32 vírusirto. tüzfal nincs.
  • Alexease
    Hibauzenetet nem ad a progi?
    Sok problemaja lehet, mondjuk legyen az elso a hangkartya:) Milyened van? Ha alaplapi, ami a procit hasznalja es a rendszermemoriat, az eleve gaz:) Virusirtok, tuzfalak, hatterben futo programok? Swap file meret? Es meg millio...
  • csalez
    Nem mondod komolyan hogy a rendszert telepitsem ujra!
  • arty
    OFF

annyiban speciális itthon a helyzet, hogy itt az emberek olyanok mint Te, nem megy el "máshova". nem megy másik boltba, ha átbasszák, nem vált bankot, ha az drága, nem vált még csak telefontársaságot sem... mert fel kell emelni azt a kurva kézibeszélőt :D

s ezt látva a multik, frankon ki is használják ezt a birka nemzetet :)

na, gó vissza bégetni! :D
  • arty
    te vevőként örülsz, hogy megvehetted? erre kb. azt tudom mondani, hogy beteges elképzelésed van a világrol :)))) hol élsz Te, a szocializmusban, amikor örültél, ha vehettél egy wartburgot???? :))) itt kérlek piacgazdaság van, s a vevőnek ki szokás nyalni a valagát, mert különben elmegy máshova ...

ezesetben pl. megvette a németet, angolt, warezolt, stb. Nagyságrendekkel több kelt volna el a programból 3 honapja, ez fix.
  • Istencsászár
    win reinstallt probáltad?
  • csalez
    Szabad edzésnél nem fagy ki. Miért mért pont velem......................
  • csalez
    Sziasztok. Tudom unjátok már azokat a kérdéseket amik arrol szolnak hogy miért fagy ki a játék állandoan (kiválasztom bajnokságot v. gyorsversenyt) DE VALAHOL MEGKELL KÉRDEZNEM ÉRTSETEK MEG ENGEM IS.
    Adatok: GTR (magyar verzio), Logitech MOMO, 3500 athlon 64, X800PRO VGA (legujabb driver), 2 GB RAM, MSI alaplap, WIN XP SP2.
    Köszönöm elöre is.
  • Duddits
    Vaoh! Köszi!
  • Marco
    Gyorsan készen lett!
    Gombokkal sokat kell variálni? Mennyi van?
  • Alexease
  • Alexease
  • Zizics Jani
    Király vagy András, szó szerint
  • K.András
    El fog pörögni az oldal, ezért beraktam a fejléc alá.
  • Zizics Jani
    GTR 1400-hungary
  • Alexease
  • Zizics Jani
    valamit elrontottam ez a jó link:

http://www.gtr-masters.hu/download/other/HU_v1.1_for_GTRv1400.zip
  • Zizics Jani
    Tessék nagyérdemű!

• Alexease
  • Zizics Jani
    Egyenlőre az full szöveg van "kijavítva"...