...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Ajánlom is nekik!

én angolul tanultam meg a kocsik beállítását is, úgyhogy a magyar verzióval nem is tudnék mit kezdeni 😄
A SeVeN M-nél már gyártás alatt van a játék, szóval mostmár aztán komolyan nincs sok hátra a megjelenésig.

Zizics Jani
angol verzió elõrendelés

SevenM-GTR-English

Duddits
De mostmár egy angól verzióval is beérném.

Duddits
A Start gomb engem se érdekelne, de mivel ennyi bizbaszt kell állítani a kocsi tökéletes mûködéséhez, én nem szarom le a magyar verziót!!

Alexease
Azert nevetseges, hogy nem tudott volna a kiado, behozni addig is ideiglenesen normalis angol verziot es azt arulni ha mar ekkora az igeny. Szerintem az emeberek nagyresze ugyis leszarja a magyar verziot, teljesen felesleges. Ha meg nem talalnak a start gombot, akkor meg ugy is van magyaritas ha mar annyira kell. Nem valami elelmesek, valszeg ezzel a nevetseges csuszassal, eleg sok vasarlot buktak...
Zizics Jani
Sajnos nem a sevenm-tõl függ a kiadás! Õk már rég kiadnák,csak a GTR magyar verziója a cseh verzióval jelenik meg egy cd-n, és a csehek még nincsenek kész a honosítáaukkal. Ez a legfõbb baj. Ezért kell sajnos még várni...<#rinya>

Sly79
Támogatom, de az eddigi hozzáállásuk alapján szerintem le se fogják sz@rni... <#levele>

Duddits
Írjunk már a sevenm-nek tömegesen levelet, hogy adják már ki, vagy mittudom én! Mert ez már röhej. Mikor játékot akarok venni, bezzeg akkor meg nincs (Ráadásúl elsõ saját magam általl vásásrolt játék lenne <#nyes>)

Mnemomic
Hi!

Vki küldje már el nekem privátban a mai futam jelszavát én rosszat kaptam meg.

radeer
Igen , a többi kategóriának megvan már az adminja.
Aki vállalná a szabályok megalkotását és a verseny korrekt lebonyolítását jelentkezzen.
Természetesen ez biztosítja számára a rendezvényen az ingyenes belépést.
Olyan egyént keresek mint a többi scene esetében akit a többiek tapasztalata alapján elismernek.

Ha van ilyen jelentkezzen!
qnet#slp2005.lan
vagy MSN: [email protected]

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

HPt
Hja <#zavart1>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

ibronk
Jézus, kell egy admin minden játékhoz, aki lefekteti a szabályokat, de a GTR-nek még nincs.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HPt
És a szabályok? Kötelezõ cockpit view, csak automata kuplung, vagy ki lehet ülni a motorháztetõre és arcade módban lesz?

ibronk
<#eljen><#taps>

radeer
Hi alls!

Lehet érdekel valakit, egy pénzdíjas LAN amin kedvenc játékotok is szerepel ha kellõ érdeklõdõ jön össze a dologban!

SLP 2005 - Forgotten Games

Ha megfelelõ számú regisztáció és érdeklõdõ lesz akkor a játék szerepel a LAN-on.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

fistin
nézzetek be lécci a "gtr másképp" fórumba..pls

Kaszi46
srácok egyik haveromat akit rákattintottam gtr-e megmutatta szomszédjának, aki szintén rákattant, és õ megmutatta fõnökének, persze õ is totál rácuppant<#idiota>
namost ez a sztori azert érdekes mert a fõnök szeretne egy állandó dedikált szervert indítani olyan 15-20fõs férõhellyel(netkapcsolat gép megfelelõ). 1enlõre crackelt szerver lenne. szóval ezuton szeretném megkérni azon kedves segítõkész forumlakókat, akiknek lenne egy kis kedvük segíteni gatyába rázni a szervert, pls keressenek meg msn en: [email protected]

*Posse*T.W.D*

Nem tudom kik és milyen sikerrel jártak a SeVeN M-el való levélváltás során, nekem az imént válaszoltak. Szó szerint idézem: "A játék a legújabb reményeink szerint két hét múlva jelenik meg"

Alexease
Valamiert nem csodalkozom rajta...😊
HPt
Mondjuk látom bannolva vagy 😛

HPt
De feltétel hogy megtanulod leírni a bajnokság nevét 😊

ibronk
Bebe.

Duddits
HGTMR bajnokságba menet közbe is belehet szállni?

Heh, ez durva jól néz ki.

arty
Én írtam nekik nem egy e-mailt, visszaigazolás jött, hogy a címzettek elolvasták, de basztak válaszolni...
Igényes ügyfélcentrikus csapatnak tünnek...

Érdeklõdni priviben...

cselt
És mennyiért akarod eladni??? Csak szegeden lehet átvenni vagy esetleg máshol is?
Megoldodott..
tHoMaSmAn
Off

ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
Szegeden
Érdeklõdni priviben

On

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
<#taps>Rég röhögtem ekkorát! 😄D
Ezt valóban csak smily-kal lehet kommentálni, a szó ehhez már kevés!<#nevetes1><#guluszem1><#wilting><#banplz>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van problémûám.A telepítõ cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem mûködik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan?
ForRedGlory
Külön indítófájla van, lehet választni mit akarsz indítani ;-)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Mnemomic
Ez engem is érdekelne hogy pl az online versenyzésbe nem zavar be?

Na úgy néz ki a kiadó meghallotta a sírást, és lehet rendelni angol GTR-t:
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROGTRENG00
A MOD feltelepítése után megy még az eredeti GTR (2003-as) rész is. Szóval lehet külön a MOD-ot indítani? Megéri feltenni? A 2005-ös szezon profin meg van csinálva?
Panther
Még annyit,hogy a Maserati valami 680 lóerõs, baromira megy....😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Megjelent a FIA GT 2005 Mod 1.0 és egy javítás a Maserati Motec-hez is. Innen letölthetõ, ha valaki nem akar az m4driving-al vacakolni, cirka 58 mega.

GT 2005 Mod

Itt meg egy kép a Maseratiról: 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

00 Blue 00
LOL <#ravasz1>

K.András
Pont ezért lett itt a warez befejezve, mert nem azzal van a gond hogy a warezt akarja használni hanem azzal, hogy egy cd-t nem tud kihuzni, de ö regisztriben akar turkálni meg ilyenek, LOL!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Daffy
Nem akarlak bántani de ha a CDrom "lehúzása" gondot okoz akkor bele se merülj a többibe mert csak a fejed fog megfájdulni.De ez csak egy jótanács

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

ibronk
Figy, ha nem tudod lehúzni magadtól, szerintem ne tõlünk akard megtudni, mert aztán a végén még valami kárt teszel a gépben. Kérj meg inkább valami ismerõsöd aki ért hozzá hogy látogasson meg, és csináljátok meg.

Bocs hogy ide írtam de ha tudjátok hogy kell lehúzni a cd romokat akor leírhattbátok.Nem kell egybõl nekemugrani

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

b-type
off:
jajajaaj: mit tettem..<#idiota>
😄DD
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En ezen mar nem is csodalkozom... Beneztem 2-3 topic-ba, es ha jol lattam, elozonlottek a forumot a lamak es a fogyatekosok😊)) Tisztelet a kivetelnek, akinek nem inge ne vegye magara, es a tobbi mosom kezem duma...
b-type
ja, hogy DTM race driver...
0.lépcsõ:
megkeresni a topicját.
(ebben az esetben a második lépcsõ tetszés szerint kihagyható..)
<#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
elsõ lépcsõ:
átmenni ide
második lépcsõ:
...nézni.

lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is.

ezt hogy kell?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)