...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
FREE

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

nem értem mit problémázol, már az elejétõl köztudott volt, hogy 3 ovál pálya lesz és kész...
ForRedGlory
Hát ez kész. Ekkora parasztvakítást mint ez a "Expansion Pack". Képesek voltak 3 pályát csinálni, biztos megeröltetõ volt. Szerintem aki ért a pályakészítéshez, símán csinál ilyet. Én meg bíztam ebben a kiegészítésben 😞( 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

HPt
<#integet2>

Alexease
Sziasztok!
Nem érdekel esetleg valakit egy pár hónapos Momo Racing kormány+pedál? Kb 10-15 alkalommal volt használva, teljesen hibátlan. Pénzhiány miatt megválnék tõle. 20 ezer forintért odaadnám. Elõre is köszi!
Viszont valahogy ellensúlyozni kell, hogy nem érzed az autót (a feneked alatt).
HPt
az igazi versenyzõk is azt állították hogy nem látni sokkal többet a valóságban sem mint a gtr-ben, afaik

Miért jó az irónia? <#conf>

Get faster instead, "vazze" <#vigyor>

GPLRank: -51|GTRank: -30

HPt
nem is, mindenki számára elérhetõ az alt meg a tab <#eplus2>

hát, jobb esetben <#zavart1>

ibronk
Csiter<#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HPt
vagy nyomogasd az alt-tabot ^^

Brighter Headlights van egy ilyen nevu fajl.Toltsd le es rakd be,ezutan mar rendesen vilagit a lampad./ nem tudom hol talaltam/
JuanG
világít az, de többre nem telik...látni szeretnél vmit? minek...getreal vazze 😄DD!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

K.András
Dehogynem világit, de azért fényárban nem uszik az ut...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

csuhi
Hali!
Ha éjjszakai futamon mentek, nektek sem világít a lámpa?
Ugyértem, ha be van kapcsolva, akkor nem látszik a fény a környezeten, csak a fényszóró világít. Szóval értitek 😊

K.András
Én ugy tudtam az szabályozza annak a szerkezetnek az erösségét is, persze van hogy téved az ember 😛

JuanG
én ha nordschleife-n megyek Corvette-el, akkor bizony 100%-ra felnyomom 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ForRedGlory
Én biza 100%on nyomom, had remegjen, az a dolga. Ez nem Forma 1 😊))))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

A G-Force Simulation csúszka mást jelent András.
Minél magasabb, annál nagyobb mértékben jelentkezik az autó mozgása a nézetben.
"In cockpit view, the higher the G-Force simulation percentage, the more the view reacts to the car's movement" - (kétikönyv) 😊

Alapban 75%, én 25 %-on használom, mert sok pályaszakaszon zavaróan "remeg" a kasztni (pl. magny célegyenes utáni hosszú szakasz).

K.András
Én 0-ra állitom, hiszen nincsen G-Force szimulátorom, de ha neked van akkor persze nyomd fel százig! 😊

ForRedGlory
Kihagytam, hogy nálam a memó húzás annyit jelent, hogy "szigorítom" az idõzítéseket.

ForRedGlory
Létezik az hogy a játék nem szereti a húzott memóriát? Amikor húzom mindíg elszáll azzal, hogy "driver irql not less or equal".

ForRedGlory
A G-Force simulationt ti 100%-on nyomjátok?

HPt
ige'! <#idiota><#bee1>

Alexease
Oldalrol?!😊)))
HPt
nekem meg ahol láthatom a kipufogót <#zavart1>

ibronk
...mert az is igen-igen...
...legvalósághûbb...😊

ibronk
Ez az érv biztos nem volt mellette, mert is igen-igen nagy hülyeség 😄

Egyébként én a külsõ TV közvetítétes kamerára szavaznék ha lenne, mert én mindig onnan nézem, nekem az a leg valósághûbb <#vigyor3><#mf2>

HPt
hát igen gyakorlatilag a kérdés önmagában válasz is

én csak azért raktam ki, mert régebben - hgtrm kapcsán - volt téma, hogy a motorháztetõ a legrealisztikusabb nézet mert a valóságban is csak a motorháztetõt látod, stb. stb.

ibronk
Ezt a kajak buta szavazást.

HPt
áh <#kuss>

Jó! Helpekrõl nincs szavazás? 😊

Duddits
Nem tugyjátok, hogy kapni-e már valahol magyar GTR-t?

Panther
1. Nem mi, hanem ki. A leghíresebb pályakészítõk egyike: Croft Adelaide, Jerez, Mid-Ohio, hogy csak néhányat mondjak a pályái közül.

2. LTT = Live Track Technology.

A többivel, mi a gond? 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Két kérdés:
1. Mi az a TANTRA?
2. Mi az az LTT?
Többit sem nagyon értem, de a fenti kettõ különösen érdekel :-)

www.gtr-masters.hu

HPt

Panther
TANTRA-val történt megállapodásunk okán, ismét közzéteszem az LTT-s Canberrat. nem hiszem, hogy többet foglalkoznék vele, mert van némi jogi probléma a pálya körül, de ez már régen volt, szerintem el is felejtették. A lényeg: a pálya, mint F1 Ch pálya sosem került a netre, vagy csak néhány példánya.

Szóval: LTT van, textúra frissítés nincs, start és pit fények sincsenek, nem is lesz, akit érdekel, töltse le, akit nem, az nem. 😊

Hamarosan jön Albi '67, a végleges, ebben van LTT , start és pit fények, info screen, stb. Valamint Jarama 2.0, ebben is minden benne lesz, mint ami Albiban.

Canberra:

Canberra

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

dan104
help me pls! nem akar elindulni star fuck után sem a progi: nem jó neki a diszk kíj. azt használom ami a faq-ban van... köszke
JuanG
off
megnéztem a GT Legends videókat (HSW), és jónak igérkezik: a hangok még jobbak, a grafika realisztikusabb lesz az ISI új motorjának köszönhetõen, és talán a fizika is jobb lesz...remélem el is fut majd a gépemen

...ja, és persze a jó kis oldschool verdák , de remélem lesz 1-2 legendás régi pálya is, mert az új hockenheim meg imola nem épp stílszerû ...

on

hát azért nem keveset szív a Simbin azzal az ISI engine-ekkel. Lásd multiplayer, join-lag, amit gyakorlatilag az ISI évek alatt nem csinált meg, Simbin meg megoldotta....
Az a hülye speedbug meg még mindig ott van.

www.gtr-masters.hu

K.András
Azon nehezen lehet vitatkozni, hogy ki mit érez és mitöl 😛
De pl nekem 100x inkább gtr mint egy lfs ami félig sincsen készen és már fizetni kell érte...

avcom
részleteket nem nagyon tudok, igaziból nem is érdekel sõt tudtommal ez az információ (legalábbis ISI részrõl) nem is publikus

Alexease
Nyugi, nem a "GTR-edet" szidom, elismerem az erdemeit a SimBin-nek is! Csak azzal van baj, ha "mas modokhoz" kepest a magassagokba akarod emelni, vagy a tobbit leszutykozni! Termeszetesen nem csak egy mod, mert megis csak leszerveztek, szerzodtek, "el tudtak adni" a jatekot, az elozo modjukkal (GTR2002) egy "igazi", valos csapatnak, hitelt szereztek egy szervezetnel (FIA), hogy erdemes ilyet fejleszteni es kiadni stb. stb. Es persze - valszeg - feladva a elozo munkajukat, fomunkaidoben ossze is raktak. stb. stb. 😊)))

Csak akkor van baj, ha "elhiszed" hogy a jatek legfontosabb resze, az autokezeles, vezetesi elmeny, nagysagrenddel felulmulja a "egyszeru" F1C modokat. Azert en is tesztelgetek ezt-azt, es valahogy nem erzetem az a forradalmi valtozast. Persze, a cockpitek sokkal reszletesebbek, jobbak a hangok es jok az uj efektek (bar ezeket szinte mind at is ultettek kesobb a megjelent modokba is), de vezetesi elmenyre, kezelesre, fizikara nem ereztem olyan kulonbseget, mintha "atultem" volna egy netKar-ba, NR2003-ba, LFS-be, GPL-be stb. (pedig mindegyik nagyon jo de megis mas).
Alexease
Akkor azert van a SimBin-nek ekkora mellenye😊) De azert valahogy megertem, az ISI-nek sem lehet egyszeru kiado nelkul - elvileg😄 -, vagyis penz nelkul - s igy liszenszek nelkul - jatekot fejleszteni. A SB meg ugy is meglovagolja a szerencsejet, most kidobja a GTL-t, aztan jovore a GTR2-ot, aztan a GT All-Star-t😉))) Mivel az engine valtozatlan s valszeg annak fejlesztese tovabbra is az ISI-e (gondolom szerzodes szerint majd passzolgatjak nekik az ujabb verziokat?!), igy szinte csak uj auto- es palyamodellekkel, festesekkel, hangokkal kell foglalkozniuk.
Es ekozben, az ISI is penzhez jutott, s talan meg folyamatosan kap is, ahogy a SB sorja ki a jatekokat, igy jobban tud foglalkozni a sajat rFactor-rel.
b-type
Én szivesebben nyomom a WGTS-t, mint a GTR-t nyomtam, és amit mondasz, hogy többet kellene nyomni a GTR-t hogy lássuk mi is van, azt vissza fordíthatjuk, ha többet nyomtad volna a WGTS-t, akkor valszeg jobb véleményed lenne errõl a modról.
Szvsz csúnyább a WGTS, és sok tekintetben kidolgozatlan, pl. egy-két autó elrugózik nagy sebességnél útegyenetlenségeken, és ilyesmi, de a WGTS Modena, és a GTR Modena számomra ég és föld, a WGTS Modena-val a lassú kanyarokat is hihetõen lehet kivitelezni, míg a GTR-ben lenõnek a körmeim mire befejezem az adott lassú kanyart olyan csapnivaló dinamikával lehetett elkanyarodni.
Én jóhiszemûen tekintek a valós pilóták értékelésére is, de a véleményem, hogy nincs kellõ összehasonlítási alapjuk, hogy hogyan is sikerült átültetni az õ tapasztalatukat.
De engem végül is nem ez gyõz meg, hanem az, hogy nyomattam mind a kettõt sokáig és szvsz alaposan, gyorsan is, és értem miért kezelik teljes értékû játékként a GTR-t, miért kerül ennyibe, magában a jármûkezelésben ezt nem érzem,..sõt én szivesen játszom a WGTS moddal, pedig nem lesz hozzá patch, és nem lesz utóélete, és van elég szim amit nyomhatnék. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

K.András
NM!

K.András
Azért lehet 5 mp-vel gyorsabban menni, mert itt meg mersz kockáztatni olyan fullgáz kanyarokat-egyebeket, amit ha élöben megtennél és esetleg nem ugy jön össze akkor még takaritani sem kéne, olyan apro darabokra törne a verda a benne ülö pilotával együtt!Szoval szvsz ezért nem jönnek ki ugyanazok az idök, de ha megnézel egy 3 orás versenyt, akkor már nem olyan könnyü tartani azt a tempot, ezt a féle versenyt sem az nyeri aki tud egy kurva gyors kört, hanem az aki folyamatosan tud gyorsan menni, és az sem mind1 meddig, mert ha 3 orán keresztül megy egy verseny akkor annak az átlegsebességét nem illik egy 1 orás verseny átlagsebességéhez hasonlitani!Azt hogy milyen lehet GT autoval menni lehet soha nem tudjuk meg, de biztos ez van hozzá a legközelebb, nem véletlen a liszensz ráadásul több igazi pilota is segitett nem beszélve olyan adatokrol amiböl ha csak az arányokat tudják megtartani a gyorsitás-lassulás-mozgások tekintetében akkor már megérte!Ez a játék a sok-sok f...ság ellenére is igazán jo lett, adjál neki több idöt!Én sokszor orákat körözgetek vele a pályán önfeledten hiba nélkül, igaz nem vagyok a leggyorsabbak között de ez is fejlödik majd...
A lényeg: szerintem ez egy vérbeli szimulátor és nem érdemli meg, hogy azt mondjuk rá mod!Ha majd többet nyomod rájössz, közelébe nem jöhet egyik mod sem amelyet F1C alá adtak ki, ami nem jelenti azt, hogy minden mod szar, természetesen sok a jo de szvsz a WGTS pont nem az...

JuanG
de tény hogy vannak emberek akik el vannak szállva a GTR-tõl, és vannak akik úgy látják hosszas "elemzés" után, hogy a GTR alig több, mint az F1CH+vmelyik mod...én a mai napig a F1CH modokkal többet nyomom, mint a GTR-el...a GTR-t csak szerdánként bajnokságban (HGTRR) nyomom, meg az M3-assal az új nordschleife-ban néha, míg F1CH modokat majd mindennap (vmelyiket)...😄DD