9559
  • K.András
    Ezek szerint mégis kasszasiker volt?:D
    Viccet félretéve, azért akkoriban még az is közrejátszott, hogy joval kevesebb emberkének volt gépe itthon is és világszerte, fele ennyi embernek volt megfelelö eszköztára, gondolok itt a kormányra pl.Viszont az idö megtette a hatását és ezért egyre több szimulátor rajongoval találkozni ami jo!Az igazi ugráshoz szvsz még kell várni néhány évet, de már most látszik akár pénzdijas sportá is alakulhat ez a dolog, a szimulátorkiegészitöket gyárto cégek káprázatos cuccokat gyártanak, igaz ma még olyan áron ami nekünk igen sok, igy sajnos igen keményen meg kell dolgozni érte, és még akkor sem biztos hogy jutt erre annyi(no nem a G-Force szimulátorokra gondolok, mert olyanunk soha nem lesz sajna)...
    Szoval elöbb utobb elérjük, hogy a szimulátorokat is millios nagyságrendben adják el, ami számunkra azért lenne jo mert a fejlesztöket ez nagyban befolyásolná, többen vágnának bele szim fejlesztésbe és a számok törvénye szerint ez azt jelentené, hogy egyre több és jobb szimulátor látna napvilágot, bárcsak igy lenne!
  • Alexease
    De azert meg is ott a doboza a polcomon, es a jatek ~6 eve fent a gepemen:)
  • HPt
    Hja, GPL pont ezért nem lett egy kasszasiker :]
  • KulacsKa
    Szép ez a GT legeds csak ha olyan jó lessz mint a GP legeds akkor mint azt is megveszem és kirakom az ablakba .Kicsit atom profi az is és szimálotorként is sztem a legerősebb volt anno de jó (jó azért néhány kör ment de versenybe valahogy nem éreztem a köröket,meg enyhe tapadás hiányban szenvedtem
  • mohus
    miket tucc?:)
  • Alexease
    Ha van kormanyod akkor NE Arcade vagy Semi-Pro modot hasznalj, hanem a Simulationt! A Sim reszben is tudsz mindent ki-be kapcsolni.

A "razasnal" a kamu kormany rezegest erted?! Tud olyat, de sajnos erthetetlen okokbol meg a tizedet sem lehet allitani az FFB-nek a menukben mint amennyi lehetseges.:( Sajnos, ezt csak kulso INI file cseszegetessel lehet megoldani.

\UserData\"TeNeved"\"TeNeved".PLR

Ebben alul az FFB resznel:

FFB steer vibe freq mult="0.07000"
    FFB steer vibe zero magnitude="0.03500"
    FFB steer vibe slope="0.00000"
    FFB steer vibe wave type="0"

Szerintem egyertelmu, lazan kitalalod:) De erdemes atnezni az egeszet, mert teljesen at lehet szabni, igenyhez merten. Mindent lehet allitani! Erdemes is.
  • Kaszi46
    persze hogy lehet, még kormányozni gázt adni és fékezni is tud helyetted
  • mohus
    jó kipróbálom PRO-n...

de PRO-n belül lehet mondjuk azt kérni, hogy váltson automatán vagy az ilyesmi már röhejes lenne?

én most "ismerkedem" vele jobban, de elég bonyolultul van az egész felépítve holott pofon elég egyszerű beállítások vannak...mellesleg nem "rázza" a logitechemet csak FFB van...a rázás az melyik menüpont?
  • Duddits
    Haha.
  • K.András
    Nálam rendesen megy az oldal, nekem ugy tünik azzal nincsen baj.
  • Zizics Jani
    Igen, valami szerverproblémájuk lehet.
  • Cowek
    5 napja nem tudom aktíválni a gémet a RaceMore-on. MySQL hibát ír az oldal, gondolom nekik a xar valami. Más is szenved ettől a problémától? :-)
  • Alexease
    Zizegni nagyon szeretsz, de tajekozodni azt nem:) Te sem valtozol meg soha...:)))
  • Duddits
    Tudtok tippet adni, hogy melyik pályára melyik kocsi a jó? Kanyargós, gyors, Gyors kanyargós, lassú kanyargós pályára, GT, NGT egyaránt.
  • Duddits
    Vaoh. Akkor jó.
  • HPt
    A GT Legends a SimBin új játéka, megjelenés várhatóan szeptemberben.
  • Duddits
    Ez a GT Legends nem csak egy mód a GTR-hez?
  • HPt
    Tessék?
  • Duddits
    Minek van neki külön topik? Hisz csak egy mod.
  • Duddits
    Áh, köszi.
  • JuanG
    nem, mint írtam: a Juan-os link az általam (az SCC mod-os BMW fizika segítségével) módosított file-ok, amitől gyorsabb (élethűbb) lesz az M3-as...
  • HPt
    GT Legends topik?
  • Alexease
    Nem hinnem hogy lenne 16:9-es keparany;) Ez monitorra optimalizaltak:)
    Nalam fekez rendesen, bar az Arkadot es a Semi Pro-t nem probaltam:) En Sim-ben megyek, ott altalaban vissza kell hogy vegyem a fekerot 70-80%-ra mert eleg koran blokkolnak a kerekek. Az hogy csuszik, mar mas kerdes;))
  • Duddits
    GT-Legends!
    Nézzétek meg, eszméletlen lesz.
  • Duddits
    De nem fékez magától.
  • Duddits
    Nincs.
  • mohus
    ott van 16:9?
  • Duddits
    Menjél Simulatorba .
  • mohus
    át lehet lőni valahogy 16:9-re a képernyőt?

másik kérdés
    miért ilyen gagyik a fékek?

arcade-on maga fékez
    semi-pron meg nem akar megállni csak ha 300m-re már lassítok....
  • Duddits
    De ratyi ez a BMW. Tök lassú.

Esetleg nincs valami hivatalos/nem hivatalos leírás, hogy melyik beállítás, mire jó, mit lehet vele nyerni?
  • Toya
    Nekem címezni ha valami gond van az írással.
  • Duddits
    Köszönöm szépen!

A Juan a te festésed?
    Esetleg ha van MSN-ed, fölvehetnél.
  • JuanG
    GTR-BMWM3
    BMWM3_juan.ZIP

asszem az első link az lesz...a 2. link az általam módosított fizika file-ok hozzá (kicsit erősebb így a verda, úgy mint az SCC MOD-ban)
  • zoltang
    PC Dome omline magazin: GTR

GTR cikk
  • Norbu
    Valaki játszott még régebben a DEMO versióval?Ha igen akkor nagy külömbség van a DEMO és a FULL verzió között?Csak azért kérdem hogy érdemes-e letölteni a DEMO-t.
  • Duddits
    A BMW M3-ast nem tudja valaki felrakni, vagy átküldeni? BHMS-ről még mindig nem tudok tölteni. Esetleg valaki segíthetne.
  • K.András
    Ne nekem, inkább WG és ZJ sporttársnak! :D
  • MaSzKa
    danke
  • K.András
    Persze, ez a szakmailag helyes forditás!
  • MaSzKa
    gyönyörő ez a BMW