...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizics Jani
Jól szóltál Alex <#worship>

Alexease
Persze, az is igaz, hogy GT4-ben hatulrol vegig tologatni az autot egy palyan kontrollerrel, aztan nezni a csodaszep visszajatszast, az azert mas. Oda tenyleg kell az efekt, mert az a lenyeg az egeszbol.😊 Nem kotekszem, csak ismet ravilagitottam a ket koncepcio alapveto kulonbsegeire es celkozonsegere😉)))))))))))))))))))))))))))
Alexease
A "szepseg" itt erosen masodlagos😉 Ez akkor az igazi, amikor alig latsz ki az autobol, raz-ugral mint a barom, koszolodik, tukrozodik (ennel csak koszolodna, tukrozodne😄) a szelvedo, es ilyenkor az egeszbol csak az aszfalt csikot latod, a kerekvetot, a guminyomokat es az elotted levot.😊))

Ez olyan, mint amikor gagyiztad a Nascar-ban a kozonseget, hogy otvar 2D-s lapok es nem full 3D animalt, zaszlot lobogtato anatomiai csodak😊 Ha egyszer "beulnel" a Nascarba, persze cockpitba, rajonnel, hogy 300-nal teljesen tokmindegy, boven jo ez is, semmit nem latni az egeszbol😊))
mohus
ha a GTR szebb lenne akkor nem mondanék semmit, de így inkább az LFS S2....re szavazok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

arty
az unalom faktort az elõbb énis leirtam, de inkább kitöröltem. hiszen az s2-t elég sokan várják már még mindig 😊

Forza.

arty
magukkal csesznek ki ... egy jo mod jelentõsen eladhatová tehet egy játékot ... legdurvább a HL1 vs. CS-re vs. DOD .. sztem az eladások fele a multi modok miatt van 😊

ha meg a mod lehetõségét az S3 utánra szeretnék ... háát... végülis, ha van igy is elég bevétel ...

Forza.

Igen, az lfs-gtr szerintem iskolapéldája annak, mennyit számít a körítés.A maga nemében mindkettõ hibátlan, csak a GTR-nél költöttek egy csomó pénzt a parasztvakításra, míg az lfs-nél inkább a "jó bornak nem kell cégér" hozzáállás érvényesül.Sajnos ez esetükben nem érvényes.Mondjuk a GTR-nél meg a terítést rontották el, és itt most nem feltétlenül csak a magyar meg(nem)jelenésre gondolok.A 10tackle sokkal eredményközpontúbb és profitorientáltak, tehetik ezt szerintem azért,mert van rá keretük.Az lfs-é szerintem sokkal kissebb gárda, kevesebb lehetõséggel, persze amit csinálnak az profi, csak hát nincs befektetnivaló pénzük.Persze ez csak egy elképzelés, de én ezzel tudom magyarázni azt, hogy lépésenként halad a fejlesztés.A befolyó pénzt visszaforgatják, aztán majd az utolsó s-akárhányon akarnak keresni.Csak ezzel az a baj, hogy megunják az emberek mire minden új feature belekerül.De a dicséretet megérdemli mindkét csapat, mert nem kevés embernek szereznek örömteli pillanatokat😊

My words are weapons.In which I murder You with?

<#eljen>
ibronk
Ja, de nem is inkább az autókról van szó. Ugyis ottvan már a Forumla V8, meg a hasonló autók, amelyeknek az életben amugy sem annyira közismert a gyártójuk, és arra tényleg csak egy skin kell:

Inkább a pályák... Még ha lehetne modolni se hiszem lesznek valaha GTR minõségû pályák.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tudom, azért írtam! 😊
Kíváncsi vagyok azért ezekre a játék-autó licenszekre... Szvsz. csak megengedik, hogy hasonlítson a járgány az eredetire, de, hogy odadnák a teljes mûszaki speckót azt azért nem hiszem... 😉
HPt
Norbi a magyar LFS bajnokságban Ferrari Team tag 😄

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

S3 után tervezik a moddolhatóságot, ha jól tudom.
Amúgy meg ha annyira oda vagy a licenszelt járgányokért akkor nyugodtan csinálhatsz olyan skin-t amin rajta van, hogy "Ferreari". 😊
ibronk
Ja egyébként kurva annyukat emiatt. Már lehuzták elõre a sok embert az S2-ért is aztán basznak kicsit visszaforgatni belõle pálya-autó licenszekre, és akkor még nagyobb sikere lenne.

Alexease
Szerintem, egyszeruen csak feltek, hogy ha kiadjak meg csak a palya keszites lehetoseget is, lazan a fejukre nonek, aztan mar senkinek nem kell majd a 2 evente keszitett kitalalt 2-3 palyajuk😊
Szerintem hatalmas hiba! Mar par levelet kuldtem, de en szart nem erek😊 kene valami szavazas, peticio, meggyozo cikkek, levelek stb. Ossze kellene fogni😛PPP
Alexease
PS2-GT4, mit varsz tole😊 Attol mert csicsa meg liszensz hegyek vannak benne, azert meg arkad😉))))
HPt
Fékezni is sokat kellett <#beka3>

ibronk
Jó hogy ott vannak az input kijelzõk. Digitális gáz, és csutkára tekert kormány rulez <#wilting>

arty
arrol van valami info, h miért nem moddolható az LFS ??? Sztem nagyságrendekkel nõne az eladás egy "gtr" modtól, stb ...

emlékszem, amikor napközben melobol a freestart modemes 56k ján játszottam neten LFS-t, 3-4-5-en, teljesen lagmentesen 😊

Forza.

Alexease
Most nem dicserem meg, mert nincs mit😊 Kivetelesen semmi kulonlegeset nem lattam.

Nem nezek TV musort, reklamokat meg veletlenul sem😊)))))) De elismerem, vannak neha jo reklamok, foleg a kulfoldiek.
mohus
töltésrõl jut eszembe

UPC reklám megvan?

"és mit eszik? - ugyanazt mint mi"

utalom az UPC-t de ez a reklám fasza😊

Alexease
Meg toltikezem...;P
mohus
inkább az ird le tetszik-e vagy semmmmm😊mármint nem játék....a videjó

Alexease
Azert egy kis PS2 GT4 reklam mindig belefer😊
mohus
OFF
Egy kis GT máshonnan...amíg nem jön a GTR ezt lassan kipörgetem, online hiányában köridõverseny zajlik😊
Laguna Seca - Nissan Pennzoil Nismo GT-R (JGTC) 99' - 36MB MPG
ON

Sly79
Hát ez szánalmas volt....

Duddits
Nézzétek az F1-et!!! Dúrva! <#nyes>

Alexease
Igen, ezt kihagytam😊
HPt
Viszont a gondtalan netcode-ja hamar feledteti azt hogy nincs a kocsidra ráírva hogy Porsche, velem legalábbis <#eljen>

Alexease
Igen sokat szamit a hangulat. Bar ertheto, eleg dragak a liszenszek... Sajnos az LFS-ben ott hibaztak hatalmasat, hogy "gagyi" a auto hangkeszlet es nem is cserelheto, es nem engedelyezett, megoldott a MOD szintu palya keszites. Ha mar csak ezek lennenek, maris sokkal nagyobb sikere lenne.

Itt a GTR-ben a szimulacio-fizika-AI-gepigeny erosen megkerdojelezheto de meg is a hangulat miatt megis "sikeres"...
LFS-be nincsenek valódi autók meg pályák,ugye? Így hiába a szép grafika meg jó fizika,nem nagyon veheti fel a versenyt a gtr-el 😊Vagyis engem így nem izgat a game!
K.András
Mit látunk?<#idiota>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Az én infóm belsõ információ és maximálisan hiteles. Ha lesz új hírem majd írok.

Duddits
Látjuk...<#hehe><#idiota>

Alexease
Eleg fura az igaz😉) Kavarognak is a fejelmben a gondolatok, hogy mi legyen (<#idiota>) ... F1C-SCC-WGTS-HPCC hamarosan GTL uj enginnel, talan a kozeljovoben rF ... igazandibol az SCC/WGTS is teljesen elvezetesen vezetheto a HPCC-vel is jo versenyeket futunk... talan mar csak vennem meg mert "alap" es/vay a HGTRR miatt... en sem vagyok igazan penzugyileg eleresztve... meg ilyesmi <#idiota><#zavart2><#zavart1><#wilting>
arty
najo, de nem fura, h 10k lesz egy közel egy éves game ? meg lehet nézni ilyen korában mennyi egy CRC, egy RBR ... ami tény, az LFS sem lett olcsobb 😞

én a tizezremet tuti másra költeném, ha lenne felesleges 😊)

Forza.

Duddits
A német verzió 49.90 Euró, ami a mai árfolyam alapján 12.476 Ft. Szóval azért kicsit több.

Alexease
Azert az LFS-t ne hasonlitgassuk, ne konkuraltassuk ezzel. Azert ennek meg van az a nagy elonye, elvezete, hangulata, lehetosege, hogy: letezo/valodi bajnoksag, palyak, autok, hangok stb. Raadasul MOD-olhato, bovitheto.
Most hogy melyikben jobb a fizika, szimulacio, vezethetoseg, abba ne menjuk bele, felesleges. A lenyeg az, hogy "mas teszta"😊)
Ja meg az is egy vicc, hogy gyakorlatig egy éves játékért kell fizetned annyit mintha most jelent volna meg, mert ugye a német verzió már lassan egy éve kinn van.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Jövõhéten jelenik meg az LFS S2 alpha, innentõl kezdve egyre felejtõsebb a GTR. Szevasz ha ilyen tempóban haladnak a GTR kiadással azon sem lepõdnék meg ha második résszel egy idõben kerülne nálunk a boltok polcaira. 😊 Ez egy vicc..

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Alexease
Spam?! 😛
vilmoska
Valaki küldjön már egy tudjátok mit!

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

arty
ez sajnos a baj, h ezután lesz aki megveszi, igy nem buknak jol bele, nem tanulnak az esetbõl ... és majd jön a köv. game ...

Forza.

Sly79
A Seven m honlapján június van kiírva várható megjelenésnek. Valahogy én már nem tudom elhinni, nem is tudom miért.. (szerintem nem vagyok ezzel egyedül)
Bár még van 12 nap de az eddigi tapasztalatok alapján mindössze annyi fog történni hogy majd frissítik a honlapon a várható megjelenést júlisra, augusztusra, majd egyszer-re... <#shakehead> Teljesen mindegy, hogy kinek a hibájából van ez, bár szerintem leginkább a Simbin tehet róla, mert szarik rá hogy nálunk megjelenjen. Ha érdekelné már kinnt lenne. (ha nem így van javítsatok ki) Nem baj, ha megyek ki, majd hazafele beújítok magamnak egyet AKÁRHOL, mert ugye mindenhol lehet kapni csak nálunk nem!! Nevetséges, hogy lassan 1éve kijött már a játék, van hivatalos Magyar bajnokságunk, és itt van 8000 hozzászólással egy fórum amiben még mindig arról beszélgetünk, hogy mikor fog nálunk megjelenni.. Nem is nevetséges, inkább siralmas. <#whatever>
Nem is szívesen adok pénzt a játékért, kizárólag csak azért teszem hogy a HGTRM-ben indulhassak, ezekután egyébként meg egy ruppót nem adnék érte...

Õk a magyarországi hivatalos kiadó. <#eljen>

mohus
"gyártás alatt van a játék"

ez mit jelent, hogy a sufniban elkezdték sokszorosítani?

mohus
LOL

a másik LOL meg a gépigény

Nem lesz ilyen, garantálom.

Sly79
Hát reménykedjünk.. (már csak azt tudunk)
Csak ne lepõdjünk meg ha meglepnek egy újabb karácsonyi kiadási dátummal...<#wilting>

arty
az a legkevesebb, nem a nyaelvismeret hiánya miatt nem tudsz belõni egy kocsit ugy, mint a "legjobbak" 😊

Forza.