9559
-
bödön ödön #8418 a 8415ben a legalsó képen az üzemanyagnál a körök-nek szerintem nem kéne többesszámban lennie, nem? -
#8417 Nagyon állat! -
Marco #8416 Mekkora király! :D -
#8415 Pár kép a szinkronos szimből:)
-
#8414 Valami megint készül...:-)
-
#8413 Remélem másoknak is bejön! Köszi!
K.Andris-n ka is köszönöm!:) -
Marco #8412 Zizics Jani! Feltettem a "w" verziójú angol GTR-re a magyar szakfordítást és gombokat. Azt kell mondanom, hogy le a kalappal, roppant mód tetszik! -
K.András #8411 Beraktam, már az uj jön a link alol... -
#8410 Most nem kell, egyelőre valami skint kéne kitalálnom a Lambora.
Meg most megyek horvátba 2 napra... -
#8409 Akkor hogy segítsek??:D:D:D -
#8408 Aham. Köszi. Én se tudom mit akarok, de végülis már sikerült. -
#8407 Hát most mit szeretnél? Mert ez kicsomagolja a .gtr fileban lévő filokat, és máris tudod őket szerkeszteni. Pl a .bmp-ketm .tga-kat.... -
#8406 Köszi, de végülis ezzel mit kezdjek? Mert a .gtr fájlon nyomtam egy F4-et és simán tudtam szerkeszteni. -
#8405 ..és az oldala
http://www.gtrtools.be.tf/ -
#8404 *.gtr file unpacker
gtrcnv03.rar -
#8403 Vagyis nincs meg. -
#8402 Áh, megvan. -
#8401 Mi a helyzet ezzel az oldallal?? Kellene nekem a Lamborghini fájlja.
CAR: alapból kódolt fájlok, de szerencsére van belőle kódolatlan forma, felteszem majd az oldalamra, de itt is megtalálható:
http://members.chello.nl/~m.aarts5/gtr.html
így egyszerű text editorral szerkeszthető, és kell is. Ezekből sztem csak 1 fájl a lényeges (074_SIM_GT_Lister.car), ami nekem így néz ki (a többit meghagytam az eredeti kódolt formában, mivel PRO és ARC módokban nem játszom):
-
#8400 Megint elcsesztem, úgy látszik ez nem megy nekem...:)))))
Ez a jó: GTR 1.2 hungary -
#8399 Köszi :) -
#8398 http://www.gtr-masters.hu/download/other/HU_v1.2_for_GTRv1400.zip -
#8397 Nekem nagyon tetszik! :) THX! Azonnal latszik, hogy azok csinaltak akik ertenek is hozza es meg a programot is hasznaljak:) -
#8396 Most raktam még, még megpróbálok csinálni egy skint a Lamborghinimre, aztán nézem azt is.
Ha esetleg valaki tudna segíteni képátírásban, kérem jelezze!! -
#8395 ...és a javított fordítás hogy tetszik? -
SE #8394 Látszik, hogy nagyon kapkodtak a fordítással... -
LICENSZSZERZŐDÉS
OVÁBBI JOGOK ÉS KORLÁTOZÁSOK
-
SE #8392 biztos a menopauza-ra gondolt! Muhh-ha-ha-ha!!! -
#8391 Anyám! #2 ()
JÁTÉK VEZÉRLŐK
BILLENTYŰZET
Pauza P (verseny közben megállítja a játékot)
Inkább hagyták volna Pause-n. -
SE #8390 Maradjunk abban, hogy a GTR is játék és ahhoz képest tényleg jók a hangok, de hogy tök ugyanaz mint élőben, hááát.... Biztos nagyon jó hangfalad van. (Én sem 1000 Ft.-os csipogón hallgatom egyébként). -
#8389 Nagymezőbe? -
K.András #8388 "Én nem rég hallottam egy igazi (utcai) Ferrari hangját közelről, elárulom, hogy a GTR-nek sincs sok köze ahhoz..."
Nem tudom milyen dobozbol hallgatod de bizony olyan a hangja mint egy igazinak(de pl egy 2x 20 wattos hangfalon nem biztos hogy olyannak fogod hallani), föleg miután azt vették fel :P, igy gyakorlatilag nem is lehet másmilyen egy ferrari hangja csak ilyen, természetesen ez függ a kipufogotol is, ezért amit élöben hallottál az különbözhet akár egy másik ferrari hangjátol is, egyébiránt én két napja hallottam egy ferrarit és tök olyan hangja volt az inditásnál mint a játékban, igaz ez csak egy citromsárga F350-es volt ott parkolt a nagymezö utcában... -
K.András #8387 Nekem nincsen tárhelyem, rakd egybe pls ha nem gond, aztán belinkelem én!Thx. -
#8386 Anyám!
Kézikönyv 36. oldal: ZÁSLÓJELZÉSEK
-
SubWoofer #8385 Nekem nem ír ki semmit, nincs kékhalál..bejön a menü és onnan továbblépve megfagy.. a Memóm 768Mb nincs húzva.. -
#8384 Nincs véletlen húzva a memória? Mit ír ki a kékhalálnál? Ha azt, hogy "driver irql not less or equal", akkor a memód húzva van, és azért fagy. Nekem is az volt a bajom. Azt azért tudni kéne mit ír ki ;-) -
SubWoofer #8383 A fagyással kapcsolatban még mindíg nem találtam megoldást...lécci segítsetek..
És szabadedzésnél nekem se fagy ki -
#8382 HU_gombok_for_GTRv1400 -
#8381 kigyi: tom, félreírtam, ott van utánna.
Hát vazze, Elkezdtem olvasni a kézikönyvet, már az teli van hibákkal. -
#8380 Őööö izé nem jelenik meg a kép -
#8379 Csak nem az Arab csákó kiállításán voltál te is? :)
Nagy brutális Pagini hangja is de a Lamborghini a legjobb :)
Mi csináltunk videót is :)