...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan, mint amikor gagyiztad a Nascar-ban a kozonseget, hogy otvar 2D-s lapok es nem full 3D animalt, zaszlot lobogtato anatomiai csodak😊 Ha egyszer "beulnel" a Nascarba, persze cockpitba, rajonnel, hogy 300-nal teljesen tokmindegy, boven jo ez is, semmit nem latni az egeszbol😊))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Forza.
ha meg a mod lehetõségét az S3 utánra szeretnék ... háát... végülis, ha van igy is elég bevétel ...
Forza.
My words are weapons.In which I murder You with?
Inkább a pályák... Még ha lehetne modolni se hiszem lesznek valaha GTR minõségû pályák.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Kíváncsi vagyok azért ezekre a játék-autó licenszekre... Szvsz. csak megengedik, hogy hasonlítson a járgány az eredetire, de, hogy odadnák a teljes mûszaki speckót azt azért nem hiszem... 😉
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Amúgy meg ha annyira oda vagy a licenszelt járgányokért akkor nyugodtan csinálhatsz olyan skin-t amin rajta van, hogy "Ferreari". 😊
Szerintem hatalmas hiba! Mar par levelet kuldtem, de en szart nem erek😊 kene valami szavazas, peticio, meggyozo cikkek, levelek stb. Ossze kellene fogni😛PPP
emlékszem, amikor napközben melobol a freestart modemes 56k ján játszottam neten LFS-t, 3-4-5-en, teljesen lagmentesen 😊
Forza.
Nem nezek TV musort, reklamokat meg veletlenul sem😊)))))) De elismerem, vannak neha jo reklamok, foleg a kulfoldiek.
UPC reklám megvan?
"és mit eszik? - ugyanazt mint mi"
utalom az UPC-t de ez a reklám fasza😊
Egy kis GT máshonnan...amíg nem jön a GTR ezt lassan kipörgetem, online hiányában köridõverseny zajlik😊
Laguna Seca - Nissan Pennzoil Nismo GT-R (JGTC) 99' - 36MB MPG
ON
Itt a GTR-ben a szimulacio-fizika-AI-gepigeny erosen megkerdojelezheto de meg is a hangulat miatt megis "sikeres"...
én a tizezremet tuti másra költeném, ha lenne felesleges 😊)
Forza.
Most hogy melyikben jobb a fizika, szimulacio, vezethetoseg, abba ne menjuk bele, felesleges. A lenyeg az, hogy "mas teszta"😊)
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Forza.
Bár még van 12 nap de az eddigi tapasztalatok alapján mindössze annyi fog történni hogy majd frissítik a honlapon a várható megjelenést júlisra, augusztusra, majd egyszer-re... <#shakehead>#shakehead> Teljesen mindegy, hogy kinek a hibájából van ez, bár szerintem leginkább a Simbin tehet róla, mert szarik rá hogy nálunk megjelenjen. Ha érdekelné már kinnt lenne. (ha nem így van javítsatok ki) Nem baj, ha megyek ki, majd hazafele beújítok magamnak egyet AKÁRHOL, mert ugye mindenhol lehet kapni csak nálunk nem!! Nevetséges, hogy lassan 1éve kijött már a játék, van hivatalos Magyar bajnokságunk, és itt van 8000 hozzászólással egy fórum amiben még mindig arról beszélgetünk, hogy mikor fog nálunk megjelenni.. Nem is nevetséges, inkább siralmas. <#whatever>#whatever>
Nem is szívesen adok pénzt a játékért, kizárólag csak azért teszem hogy a HGTRM-ben indulhassak, ezekután egyébként meg egy ruppót nem adnék érte...
ez mit jelent, hogy a sufniban elkezdték sokszorosítani?
a másik LOL meg a gépigény
Csak ne lepõdjünk meg ha meglepnek egy újabb karácsonyi kiadási dátummal...<#wilting>#wilting>