...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nem értem??😞 hogy klel?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

ChevyG
00 Blue 00
lehúzod a cd, dvd romokat azt megy is.

helosztok ma szedtem le a DTM race drivert nem indul ha tudtok segíteni akor légyszi.Köszi

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

ibronk
49.99 euro, plusz 1000 ft benzinpénz, és csak német sajnos!
De újra se kell rakni a már fentlévõ játékot, csak a be a CD-t aztán indul, online kóddal meg lehet regisztrálni.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ChevyG
mi a neve, annak az GTR image-nek amihez nem kell lehuzni CD-ROM-ot stb? Csak simán crekkelni kell!
Csak német nyelvû lesz?

Duddits
Mennyiért?

Én már lemondtam a GTR -rõl, nem is foglalkozom vele. Amúgy az újabb demo sem fut a gépemen, pedig a "próba" full verzió futott...
Alexease
Elorendelesben van: HSW
KulacsKa
Sziasztok sajnos még semmi ,végre tetszik az F1-en kívûl más típusu cucc erre

már bocsánat de a faszom kezd tele lenni minden bolt 1 hetet mondott felépek a netre mit ad isten sehol,de még elõrendelésben sem, ez nem lehet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már alig várom <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

K.András
Neked már van eredeti GTR-ed? <#ravasz1>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Gorenje hûtõt nem hoztok? <#vigyor1>
ibronk
<#felkialtas>Nem kell valakinek újra? Mert megyünk megint valószínû.<#felkialtas>

K.András
Uj Saleen csapat(két auto), nem ir felül semmit az auto festésen kivül nincsen modositva, remélem tetszeni fog...Telepités GTR-Managerrel...

DRT SALEEN

Ha nincsen GTR-Manager akkor pedig ezt szed le és a benne lévö fájlokat a helyre...
SALEEN DRT

Championship-be,hogy lehet beállítani,hogy ne legyen 24 órás spa? Lehet szerkeszteni,melyik pályák legyenek benne? Danke!
grizzly21
Tudna vki irni privibe mert nem akarok offolni. Elolvastam a FAQot de nem megy még mindig a game. köszi

ibronk
Az messze van, annyiért nem éri meg kocsival elmenni odáig szvsz.

Daffy
Graz,Media Markt 44.50

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

ibronk
Na, azóta 50 euro ugyan úgy 😞 Kötsög simbin-EA-mindenki 😄

ibronk
Na, ha valakinek jó, és kell neki német GTR, az most szóljon gyorsan, mert valószínû még ma délután megyek ausztriába, és tudok hozni. Árat sajnos nem tudok mondani elõre, mert fogalmam sincs mennyi lehet most. Mi annó, mikor még újnak számított 50 euroért vettünk 4 darabot is, szal annál több biztos hogy nem lesz, inkább kevesebb lett azóta. Plusz egy kis benzinpénz, mert csak ezért megyünk ki most, és eddig még csak 1 embernek kell.
Szal akinek még így is kell, az hívjon fel a 70/6193793-on, mert a gépem sajnos most tönkrement(most ezt sem otthonról írom :/ ), így emailt meg ilyeneket nem tudok olvasni, meg ha már elindultunk, akkor is tudok rendelést felvenni így 😊

Alexease
De akkor legalabb arternativa lenne, es forgalmaznak addig az Angolt. En le sem szarom a magyarverziot, ennek teljesen mindegy milyen nyelvu. Ilyen hulyeseg miatt honapokat varni, egyszeruen nevetseges...
K.András
Mondjuk én igy utolag nem bántam meg hogy megvettem a németet, már szépen csuszott a játék és Csiki Petinek mondtam hogy én megvárom a magyart, erre azt mondta még legalább egy honap, félve az elözményektöl halgattam rá, és milyen jol tettem mert lassan ennek két honapja, hanem több 😊

arty
én hoznék kintrõl .... 😊

Forza.

Zizics Jani
Várható magyar megjelenés június vége...😞
A problémát az okozza, hogy a magyar verzió már kész, de a cseh és a magyar verzió ugyanazon lemezen lesz, és mivel a cseh még nincs kész ezért a magyar sem jelenhet meg. A magyar kiadó sajnos ez ügyben semmit se tehet, felõle már a polcokon lenne a szimulátor.

A Pcdome shopban 06.24. re írják a megjelenést, ez persze semmit nem jelent!

HPt
Gondolom legalább olyan igényes mint a Formula Ford mod <#szomoru1>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Szerintem nem, de attól még rajta lehet... <#kacsint>
De ne az ovalon lovagoljunk, hanem hogy érdemes-e megvárni a magyar megjelenést (talán karácsonyra kiadják...), lesz valami + benne (pl. az addig megjelenõ 1.5, 1.x patchek..), vagy ugyanaz lesz csak magyarul. Mert akkor inkább hozok kinntrõl.

JuanG
m4driving-ról letölthetõ egy béta Williams BMW F1 verda a GTR-hez 😊))...nem rossz, de sajnos a cockpit nézetben nem látszik a felfüggesztés+kerék 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Köszönöm, hogy mégis próbálkoztok a segítséggel. Megcsináltam amit mondtál, de szerintem a logfileból nem derül ki semmi, ugyanis nem a desktopra vág ki a game, hanem a menüben olyan szinten fagy ki, a hang pedig beakad, hogy csak a reset gombbal lehet eredményre jutni. BHmotorsports-nál utánaolvastam a dolognak, ott annyi kiderült, hogy engedélyezni kell a biosban és az ATI Control paneljén is a fast write-ot, és akkor nem fagy ki. Kipróbáltam, tényleg mûködik. A problémám már csak annyi, hogy nekem ettõl a fast write-tól szétesik a grafikám. Néhány autóból sündisznó lesz, a pályán pedig érdekes dolgok jelennek meg, pl kék ég az aszfalt alatt, drótkerítés keresztbe a pályán stb. Haveromnál ez a fast write dolog alapból be van kapcsolva, és mûködik is neki minden rendesen. Amúgy más alkalmazásokban is grafikai hibáim vannak, még a desktopon is béna a kurzor és az ikonok is.
Lényeg a lényeg, ha vkinek van ilyen menü fagyásos problémája, az próbálkozzon a fentebb írtakkal, én meg egy windows install után jelentkezem😊
arty
a king of ovals szerinted patch ?

😉

Forza.

mohus
ez az ország nem változik meg soha😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

1.4 szerinted addon?

arty
nyilván ugyanaz .. addonok miért kerülnének egy CDre ?

Forza.

Az angol és a magyar verzió között lesz valami különbség a nyelven kívül?
Mert ugye amióta az angol megjelent azóta szaporodtunk egy 1.4 patch-el illetve egy Kings of Oval-al... Ezek a magyarban benne foglaltatnak, vagy ugyanaz a V1.3 csak magyarul?<#conf>

Alexease
Nekem mar barmilyen verzio is jo lenne, csak legyen<#idiota><#zavart2><#wow3><#duma>
Duddits
Amúgy tudni már valamit mikor lesz kis haznákba magyar verzió?

Duddits
Vagyis most! <#nyes>

Duddits
Ték!

Kaszi46
köf a linkeket!(nemóccsó mulatság)

*Posse*T.W.D*

Panther
Igen, de hátha sosem lehet tudni....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

sanzik
hat en ezt megcsinaltam mikor mondtad es meg is nezted a logot,de nem lettunk okosabbak...
arty
arty
a Kings of OVAL megy 1.2.3-as, német verzióval is (lehet még az azelõttiekkel is)! Ráadásul a gépigény is csekély, minden maxon, 39 kocsi, totál jól megy a gépemen 1280x1024ben! A rendes pályákon ilyenkor már persze borzalmas szaggatás ...

Sztem élmény a game, de lehet csak az oval miatt, hogy együtt a mezõny 😊) Ahogy a 40 seat egymással versengett, az állat 😉 Csinálok egy röpke 1-2 körös videot is .... majd. Hátha ráveszek valakit, h kiprobálja 😊

Akik eddig irtak a kiegrõl, köszönöm, h kedvet csináltatok hozzá ..

Forza.

Duddits
Százhalombattán most lesz gokartverseny! http://www.budapestgokart.hu Én is megyek. <#wink>

Szerintem erre gondolsz: http://www.budaring.hu/
Itt nézz körül: http://gokart.lap.hu/
Kaszi46
budaörs és törökbálint környékén m7esrõl láttam egy komoly kis gokart pályát, szeretnénk oda elmenni. ismeri valaki esetleg? egy telefonszámmal vagy honlappal meg tud valaki lepni?

*Posse*T.W.D*

Panther
Egyszer megpróbáltam egy ilyen problémán segíteni, de a srác nem csinálta meg, amit mondtam, csak nyavalygott-nyavalygott, hogy nem jó neki.

Próbáljuk meg (ha próbáltad már, akkor nem szóltam): A desktopra kitett ikonra kattints jobb egérgombbal, keresd a "properties" (tulajdonságok) fület, majd a "Target" (cél) mezõben ezt látod: C:\GTR\GTR.exe (lehet más is itt attól függõen hová telepítetted a GTR-t).

Fûzd hozzá ezt: - trace=1000
Így fog kinézni ekkor: C:\GTR\GTR.exe - trace=1000 (az exe után szóköz legyen)

Indítsd így a cucot. Ha kifagy, vagy kidob a desktopra, nézd meg a log fájlt (Userdata/LOG/trace.txt) és másold be ide, hátha okosabbak leszünk tõle.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC