9559
-
#410 Eleg jol levedtek a scripteket, es a file belso strukturak is valtoztak;( Megnezegettem:)) Errol mar volt szo a kinti forumon, mert a Mod-olassal kapcsolatban vetodott fel a dolog. Gondolom, nagy reszt az online vedelem miatt csinaltak igy. -
#409 Azert meg szamol egy ket program normalisan:) Ott az GPL, NR, NH, LFS, netKar. Nem olyan szintu felfuggesztesre gondoltam, mint az agyament SL-ben:)) -
#408 Azt kénne megnézni, hogy meg lehet-e csinálni, hogy a másik autó is jelen legyen a tesztelésen. Valamelyik fájlban hátha át lehet írni valamit hozzá. -
#407 Nem lehet valahogy átállítani a billenytyűzet kioasztást?
Mert nekem mindig viszaáll alapra. -
Toya #406 Majd leesik húszra ha még 30 autó poroszkál a képernyőn :D -
K.András #405 Nekem átlag 100 fps-t csinál,befagyni még nem sikerült vele(kip-kop)... -
Toya #404 Ezt már megbeszéltük, hogy eddig egyetlen egy program számol mindent rendesen és ez a SL.
Ettől sem lehet csodákat várni főleg, hogy egy kész enginre épül aminek korlátai vannak.
Azért azt mondom ez legyen a leggyengébb program amit a jövőben látok majd - bár van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz az :)
A readmeben ennyit írnak:
"GTR Press handling demo is provided for media and press purposes only and is intended to demonstrate:
1. The unprecedented precision and accuracy in the car handling and physics of GTR.
2. The intricate graphical detail of the cars in GTR.
3. The detail in the circuits (every kerb-shape and every bump in the road just as it is in reality)." -
#403 - A "garzsban" ide-oda lepkedve a menuknel, mar ketszer sikerult kifagyasztanon, vagyis inkabb csak kilepett:))
- A motorbol feltoro langok az auto tetejen a pilota feje felett egnek:)))
- Tenyleg nem szereti a keves memoriat, vagy inkabba 64Mb-os vid. karimat;( Normalon leesik 20 fps-re is, raadasul neha berangat 4 fps-sel!! De ha a texturat leveszem normal/Low-ra, es mindent felteszek Full Maxra akkor meg tokeletesen megy:) -
#402 Volt furabb is;) Amikor ugy pattan vissza a kerekekrol mint egy doboz, es a felfuggesztes meg sem mozdul:))
Ezt csak azert tesztelgettem, mert kivancsi voltam ezt a reszet mennyire irtak at, de semmennyire;) de a szim reszet ugy nez ki eleg jol feltornaztak, valszeg joval tobb parameterbol epitkezik. -
#401 Fizikat nem szamol az autora, azert ilyen.;) De mint irtam, amig a gumik az uton vannak, addig jo a szimulacio.;)) mashogy ma nem tudom leirni;) -
#400 Már megvan.Még ilyet -
#399 Vazze ez nehezebb game NEKEM mint amilyen az érettségim volt.Ennyire láma már nincs is a világon mint én.
Csak ezzel egy baj van nem lehet sehova bekerülni vele.
A lényeg az hogy nem tom mivel irányitom a kocsit.
Na megyek vissza probálgatok mindenfélét. -
#398 Ütközés alatt. Amit belinkelt az is elég fura ahogy az autó visszaáll talpra :) -
K.András #397 Már hogy érted,milyen semmit nem számol az autora meg felfügesztésre?Egyfolytában érzem a felfügesztést,dolgozik az szépen!!! -
#396 A motorhazteto egy dolog, de az autora, felfuggesztesre sem szamol semmit:) Persze, amig nem emelkedik el vagy nem tortenik valami "extra" addig nincs gond;)) -
K.András #395 Igen motorháztetö nálam is elég fura,lerepült és pattogott mint egy gumiladba :))) -
#394 Latom megint bena es lusta vagy:/ -
K.András #393 Öcsém,te nem vagy eccerü,mindig ezt csinálod...
#297 -
#392 Nem a "jobban toressel" van a gondom, hanem hogy nincs benne fizika;)))))))
De nem felre erteni, amig az uton van, a szimulacio nagyon jo! -
#391 fel akarom tenni a demót de valami password-ot kér :(
Mi a password??? -
#390 Még nekem se sikerült jobban összetörnöm :)
Ja meg ha felrakok esőgumit, akkor az nem látszik a gumi grafikáján :) -
#389 Amugy 1:18:xx, gumifusttel kiserve itt-ott a kanyarban:/ -
#388 Akarki is lazad a demo megjelenes miatt - hogy "publikus lett - a kozvetlen link a BHMS-en volt reggel es onnan terjedt el. Persze, gondolom nem a BHMS-tol rakta ki valaki, mert Ok ahogy tudtak toroltek is. De mivel valoban igen nepszeru a jatek, valszeg futotuzkent terjedt.
Az hogy az emberek kihasznaltak az adott lehetoseget, az esetleg az online ujsagoknak pech, a usereknek szerencse es aldas;)))) SimBin meg nem hinnem hogy veszit rajta - kiveve a penzugyi dolgok is voltak a Press Demo mogott - mert legalabb lesz/van egy jo nagy Beta tesztelesuk a befejezes elott:))))) -
#387 Raadasul Palko van 3-nak kirva a modellezok kozott!!! -
Toya #386 "Miért, a simbinesek tudnak magyarul?"
Persze, hogy tudnak magyarul mivel magyar is van a csapatban, az autóformákat általában neki köszönheted majd.
Mondjuk én nem okolok senkit, hiszen valóban felfokozott várakozás előzi meg a programot, így talán nem itt kellene keresni a bűnöst hanem szépen a BHMS körmére nézni. -
#385 Na ez az egy ami gazos az engine-ben:( Mondjuk, nem kell ilyet csinalni:))))
Crash ;P -
K.András #384 Végem van a játéktol,nem is tudok mit mondani -
K.András #383 Default,szvsz jol be van állitva,max finomhangolás kell mindenkinek saját izlése szerint... -
K.András #382 Nincsen tárhelyem de ha gondolod átnyomom icq-n... -
#381 már megvan^.^ én lamer^^. na ez lesz az a game amit tutko megveszek^^ -
Hum Péter #380 ICQ -
MrTressy #379 lehet hülye kérdés ezek már setupolt verdás idök vagy def?:) -
#378 A frissitettet is neztem (1:14.xx) ;P -
#377 L gomb.. -
#376 Sajnos nem. Erre hatvanyozottan ervenyes az aranyszabaly: Ki koran kell, GTR Demot lel:P -
#375 Ja akkor már azt nézted :)
Még benne van pár tized :) Érdemes volt felrakni soft gumikat igaz csak 1 körig bírták őgy igazán a strappát :) -
#374 na azt mondja meg vki hogy hol kell kikapcsolni azt a rohadt pit limitert vagy mit^.^ -
#373 Izé nem tudom mikor nézted de már frissült ez a visszajátszás -2mp :) -
#372 Ja, es termeszetesen gratula! -
#371 Azt mar megneztem ketszer:P
Tanulmanyozni kell, ki hogy megy:) En meg csak 1:19.xx-nel tartok;( Bar, ugyan az a gyikom, mint az elozo ISI engine-nel, de ez azert mar sokkal jobb;) 2 sec valszeg a sajat benasagom;)