9559
-
#572 Ez az egesz ISI engine-nek a gyikja, hogy furcsan szamolja a felfuggesztest. Vagyis, legalabb is nem sokat erezni belole;) Mielott megcsuszna az auto erezni kellene a kormanyon hogy dol a kaszni, terheloddik valamelyik oldal, hogy gyorsan de azert fokozatosan teljesen mas atapadas. De ebbol szinte semmit nem erzek;( Egyszeruen csak megy, aztan hirtelen mar csuszik is. De vannak meg furcsasagok:) Mondjuk ez igy volt mindig az ISI engine-ben, mar az F1 2000 ota. -
#571 Mi a GT és az NGT között a külömbség? -
K.András #570 De lehetne jobb is az alap beállitással,csak mindig rontok,tul gyorsan érkezek a kanyarba és lassan távozom,ahelyett hogy ez forditva lenne,mivel ugye ugy lehet gyorsabban menni... -
K.András #569 Itten még egy kicsike hiba van :) -
K.András #568 A default beállitással 2:12:855-ig sikerült lemennem. -
#567 -
#566 Meg az is érdekes szokott lenni, mikor megyek egy kanyaríven, nem nyúlok se a kormányhoz, a gázt se változtatom és 1xcsak kicsúszik.
Egyébként számomra hozzá a Sports Car GT feelinget, kb ezt vártam tőle :) -
#565 Én találtam egy oylan "hibát", hogyha az autó picit megcsúszik, de mondjuk tudom korrigáni és kis gázzal megyek tovább egyenesen, akkor még1x kidobja a seggét, de az ellentétes irányba. Kb úgy tűnik nekem, hogy miután egyenesbe jött az autó még úgy gondolja, hogy a gumi nem tapad és a legkisebb gázadásra is képes megpördülni. Más esetben, mikor nincs kis csúszás-korrigálás, 3x ilyen durva manőverekre se moccan.
Mennyit tudtok menni a Lister-el alapbeállítással? Nekem 2:32 volt a legjobb idő, (még csak ismerkedek a pályával), de nem érzek benne még 20 másodpercet. Még 10et se... :( -
#564 2.10.074 (vettem bort :D )
rezső müködik a szerverem az 505 ös hozzászolásomban ott a link a setuphoz
annyit valtoztattam hogy a hatso toe int 0.30 ra vettem
ha meg mindig kidobja a segget ezt növeld vagy a hatso antirollbart csökkentsed (picit alulkormányozott lesz) -
#563 Nekem az lenne a gondom,hogy amikor gyorsítok ki egy kanyarbol, (amit 1-es,2-es,vagy 3-as sebességi fokozattal teszek meg)akkor egyszeruen ha nem potyogtetve nyomom a gazt,akkor kidobja... probalgattam a beallitasokat,sikerult is ezen finomitani,de meg mindig nem elegge. valaki elmondana hogy hogy lehetne ezt a legjobban "lecsokkenteni",vagy johet fajlba is. -
K.András #562 Én most defaultal második nekifutásra csináltam egy 2:26-ot,de még nagyon sok van benne! -
#561 Nem teljesen igaz, pont ez volt a baj a Yokohama versenygumikkal avagy nagyon hirtelen veszti el a tapadást a határon.
Tapadási görbe mindegyik guminál más és nem igazán viselkedik lineárisan a határtapadás közelében. -
K.András #560 Na azt megnézem aztán,beülök morgan-ba megnézem mit megyek vele... -
K.András #559 A tapadás összetett dolog,sokmindentöl függ,pl guminyomás,kerékdölés,rugoerö,tehát ha valamelyik nagyon el van állitva az megbonthatja az egyensulyt és nem fogod tudni vezetni.De az szvsz nem igaz, hogy akkor a legnagyobb a tapadása az autonak amikor megy elöre,a legnagyobb tapadás akkor van ha egyenletesen vannak terhelve a kerekek,azt a mondatodat sem értem, hogy egy szinten megszünik a tapadás és nincsen átmenet,milyen átmenetre gondolsz?Mert szerintem ennek ugy kéne müködnie(ahogy most müxik),hogy amikor elér egy bizonyos pontot,akkor megszünik a tapadás és megcsuszik az autod,persze sebességtöl függöen mert kis sebességnél is el lehet dobni a verdát,nem kell ahhoz 1200-al menni :)))
A felfügesztést meg azért nem érzed mert viszonylag kemény, mivel eléggé lent van az auto alja, ha lágyabb lenne éreznéd de beütne az auto alja... -
#558 19:00 Eurosport Magny-Cours-i GT futam összefoglaló. -
#557 Morgan-nel ti mennyit mentek?Én olyan 2:30-ig tudom levinni default beállításokkal -
#556 A masik gyikom a differencialmu:)))) Kepes ugy megfogni az autot, hogy 20km/h-nal egyszeruen korbefordul minimum egyszer az auto:))) De ez is kapcsolatban van az elozovel, mert itt is mintha megszunne a felfuggesztes es a gumitapadas:DDD -
#555 Johetnek a tuti szakertoi hozzaszolasok, legalabb kiderul mit baltaztam el;))))) -
#554 Nekem meg a gumitapadassal, vagy gumikezelessel van meg gondom (tobbek kozott;D). Bar nem ertek hozza, meg meg nem teszteltem agyon, de... ;)
Elvileg a gumiknak akkor van a legnagyobb tapadasa amikor "elore" megy az auto, a legkevesebb amikor teljesen oldalra csuszik (mivel a tapadasi felulet nem igazan valtozik - nem szamolva a torzulast - foleg csak a gumi mintazat szamit. Elvileg:) Ez eddig talan jo. :)
Ha pl. egyenesen megy az auto folyamatos sebesseggel, es ha szep lassan alakormanyzunk - mondjuk ne kanyarodjon el az auto, csuszon tovabb egyenesen :D - akkor folyamatosan kormanyszogtol fuggoen csokkenni kellene a tapadasnak. Persze ehez meg hozzajon, hogy a felfuggesztes miatt a kerek el kezd dolni is vagyis minnel jobban - beallitastol fuggoen - az eleire dol (csokken a tapadas).
A lenyeg hogy a jatekban EN ugy ereztem, hogy nem fokozatos valahogy ez az atmenet, egyszeruen egy ponton szinte teljesen megszunik a tapadas, es mint a jegen megy tovabb egyenesen az auto:)))))) -
K.András #553 Tényleg nem tud valaki egy pass-t sbdt forumra? -
K.András #552 Persze,végül is ez egy demo,gondolom még rengeteg dolgon fognak finomitani,és remélem ezekre odafigyelnek majd,végtére is egy autversenyzö csinálja a "játékot"... -
K.András #551 Igen ebben van valami,és mondjuk nem feltétlen az lesz versenyen a nyerö aki a leggyorsabb kört futotta,hanem az aki folyamatosan és persze biztonsággal tud jo idöket autozni.Éppen ezért remélem meglesz az ára annak is ha valaki tul gyorsan megy(törésen kivül),pl nem fog egy 100%-os versenyt végigbirni a motorja-váltoja akármije,mert az életben sem lehet büntetlenül ilyen tempoban folyamatosan menni... -
#550 vannak még hibák pl -nagyon gyors visszaváltással sokat lehet röviditeni a féktávon, valójában szétrobbanna a motor meg a váltó, pályaelhagyás (ugyszinten csinaljak)
azért életbe megnézném hogy igy mennénk vele :) -
#549 Azert a jatek kicsit mas mint az eletben:)
Itt mindenfele megtorlas nelkul lehet tepni barhogy, barmikor a valtot, lehet barmeddig huzatni a motort, radirozni a gumikat, es nem keves elonyt jelent az is, hogy itt ha kell, be lehet probalkozni vegsebesseggel is egy kanyarban, talan osszejon es meglesz a megjobb ido, mert egy esetleges hiba eseten, max jot derulunk rajta (lasd #517), mig az eletben egy heten keresztul hajtogatnak le a pilotarol a ratekeredett karosszeriat;))) -
#548 En meg befertem volna boven masodiknak:)))))))) -
K.András #547 Ezzel az idövel a 25.-rajtkockát megcsipted volna 2003-ban,53 versenyzö közül szal annyira mégsem vagy béna :))) -
K.András #546 Öszinte leszek, az azért nagyon nem tetszik, hogy ennyire irreális idöket lehet menni,az én szar 2:12:xx-em 4 másodpercel jobb mint a 2003-as legjobb qualifikácios idö(ráadásul ez még nem a leggyorsabb kocsi),ami nagyon sok,föleg miután azt olvastuk hogy Roos 143-at ment a pályán,utána pedig gtr-el is,szal ez azért nem lehet igy igaz,mert különben azt kell gondoljam nincsen ott helyük azoknak a versenyzöknek,mivel a legjobbra én ráverek 4 mp-t,hát még ez a 2:09:6.Na de mindegy,egyébként fenomenális a játék,remélem ezen még csiszolgatnak és akkor tökéletes is lesz nem csak szép és jo. -
MrTressy #545 hát én irtó béna vagyok nem nagyon sikerült 2.24 alá menni -
#544 Olyan szívesen megmutatnám ezt a játékot egy Gran Turismo 3 rajongónak -
#543 rsc forumon van én is csak hallottam -
K.András #542 De miért kellett lezárni a forumot?Mi értelme volt vagy van??Én azt hittem idáig ,hogy a játékkészitö cégek azt szeretnék ha minél többen tudnának a készülö játékaikrol,nem pedig forditva... -
K.András #541 Tényleg Ingy ezt a világ rekord 2.09.6-ot honnan vetted? -
#540 Valszeg azert nem igazan lesz tulsagosan koran publikus demo, mert az engine teljesen "ugyanaz" mint volt, kiveve tomoritesi, csomagolasi dolgok (GTR), de mivel az elozohoz is csak user utilok voltak, ehez is gyorsan irnanak egyet, es akkor mar nem lenne nagy dolog tovabb "MOD-olni" a demot:))
Bar szerintem semmit nem vesztetenek vele, mert ugyis a vegleges, teljes GTR lesz az igazi. -
K.András #539 Mi az hogy web.axelero?Innen igy,tuti nem fog lejönni neki :)) -
#538 mindegy ideglenesen feltettem ide: web.axerelo.hu/ingves/Lister_ingy_spa4.zip -
#537 nem megy a szerver, utána járok -
K.András #536 Hja ez a telemetria nekem is kinai,probálgatok ismerkedni vele,bár nem sok sikerrel egyenlöre,mind1 lesz egy pár évünk rá :))) -
K.András #535 Szerintem meg amikor látják, hogy ekkora az érdeklödés,nem tiltani meg bezárni kéne hanem kiadni egy public demot...
-
#534 :\ valamiert nem kezdi el szedni -
#533 Pedig nehany AI-t jo lenne beizzitani a palyara, csak hat ellenorzi a progi a palya GDB-jet, abban meg csak 1 auto van engedelyezve;(