9559
-
Amúgy a PLR fájl ugyanazz mint a F1 Challange alatt-milyen meglepő :)- szóval érdemes azt is bogarászni. Kénne valahogy esőt csinálni meg éjszakát :)
Ja egyetlen hátránya a játéknak nekem az a menüje szerintem elég borzalmas. -
nem azt én se nagyon értem, csak sejtem :)... -
Ez állatt egy "játék" lesz!
-
Ti értitek mint mondanak a pitből? Én nem igazán meg feliratozás is jól jönne :) -
kipróbáltam a demót, de csak billentyűzettel tudtam menni, mert melóhelyen vagyok, de azt kell mondjam, hogy KURVAJÓ!!!
Ilyen jó hangokat még nem hallottam autós játékban, eddig a nascar 2003 volt a mérvadó, de ez!!!! ÁLLAT!
-

-
biztos.. -
Jó akkor felejtsük el csak mondom érdekes lehet de ha nem akkor nem. -
Hum Péter #322 

-
Az igaz;) -
Toya #320 Ennek is megvan a maga varázsa. -
Csak azt nem ertem miert jobb kormanyosokat ettek bele?! :) -
K.András #318 Alap beállitással biztos kiegyensulyozott lesz mindenki ideje... -
Hum Péter #317 De nem mérvadó.
-
K.András #316 Na el kell mennem,amugy is jo lassan jön lefele,szal 3-4 ora még kell mig lejön, aztán majd este nyomatom :)) -
Nem is azt mondtam hogy menjünk alá csak ki milyen időket tud az azért érdekes lesz :) -
K.András #314 Lister Storm 2:17.283,qualifikácion 2003-ban ,ferrari 550-el pedig 2:15.718-at mentek,ezek alá nem igazán kéne tudni menni... -
Mondjuk a Lister-t es a Spa-t kitalalhattam volna (eleg logikus volt), mivel a BHMS is azzal tesztelte;))) -
Na majd időket rakjunk be :) -
K.András #311 Szuper,leglább már tudunk vele menni
-
demo leért már ? -
Toya #309 Egy pálya - Spa
Két autó - Lister Storm, Morgan Aero 8 -
THX!! 
-
- Nem probaltam, most EU-s weboldallal szivok eppen:)
- Ha Toya azt mondja jo, akkor biztos hogy tuti!!
- Mivel Demo gondolom egy auto egy palya, de nem tudom, majd kiderul... -
Toya #306 Itt van egy másik videó, ebben legalább nem változik a kamera nézet :D
GTR Movie -
K.András #305 Aha,most szedem még csak,te már probáltad?Milyen???Bár hülye kérdés lehet 294-es után :))
Hány pálya meg auto van benne??? -
Most keltel?! :) -
K.András #303 Hurrá!!!
Igy szeretek felkelni!!! -
nekem van olyan verzió amivel lehet a hangot is felvenni, majd e-mailben küldök linket ahonnan leszedheted...
akkor gondolom neked megven már a demó? -
Beagie #301 hát úgy tűnik el kell néznem az index "milyen PC-s kormányt vegyek?" topicjába :) -
GTR_Press_Demo -
Hi!
Nagyon jó a videó!
Pumy ha indul a demo ne titkold! :) Kell nekem is plz!! -
mi a pontos link? -
Simbin_GTR_PRESS_DEMO+PASSWORD.rar
password: GTR_Press_Demo -
Toya #296 Ez nem is meglepő :) -
Na ugy latom ma'r toroltek is a topic-ot. -
Toya #294 Amúgy visszaszívok mindent ami kételkedés bennem volt az sikerült eloszlatnia a SimBinnek :) -
Toya #293 Ahhoz van valami crack vagy hasonló? -
Fraps 2.0 vagy ujabb tudja. -
Toya #291 Ha valaki elmondja nekem, hogy a FRAPS-szal lehet-e és ha igen akkor hogyan hangot is rögzíteni akkor csinálok belőle a BHMS-nél nagyobb videót.