9559
  • Alexease
    Az RSC-n lezartak a GTR topic-jat;) Gondomo, mar sok volt a demo-val kapcsolatos dumcsi;))))
  • grayfox
    köszönöm sorry a hozzánemértésért :)
  • K.András
    RPM-Limitert be maradt kapcsolva,konfiguráld rá valamelyik gombra és mikor kiérsz a pit-böl megnyomod és máris tudsz menni...
  • Caponee
  • grayfox
    hm. lehet hogy béna vagyok és nem kapcsoltam ki-vagy be valamit a muszerfalon, de egyszeruen nem akar feljebb menni a fordulatszam. ha hagyom hogy a gép vezessen szépen kiporgeti.. mitol lehet? pls help
  • YencY
    The pass for the demo is: GTR_Press_Demo
  • YencY
    Kell jelszo is!
  • rezsofiz
  • AMD Norbee
  • rezsofiz
    Mondjuk innen.
  • AMD Norbee
    uj movie!!!

Akinek problémája adódna a videó lejátszásával, annak Xvid RC4-es codecre van szüksége!

forrás: Gamestar
  • AMD Norbee
    honnan lehet leszedni?
  • YencY
    Nem hivatalos.
  • AMD Norbee
    Ennek a gamának már van demoja???
  • Ingy
    alex magassági rekordra gyúr :D
  • Alexease
  • Ingy
    #505 ös hozzászólásban ott van a link :)
  • oneal1
    nmetudsz setupot küldeni esetleg?:))
  • Ingy
    ja hatso toe in t tegyétek fel 0.30 ra ugy stabilabb a kigyorsitás
  • Ingy
    pedig kajak ugyanaz, vsz megkell talalni benne hogy kell :)
    zamek -0.5nél elbambultam féktávon és berobbantam a pitbe :D
  • Mnemomic
    Hát nem tudom ha tényleg ezt használják akkor biztos én vagyok béna hogy nem tudok benne összehasonlítani két kört :)-szerintem inkább csap PR szöveg vagy erősen butított, vagy majd a teljesben fejletebb lesz ez is.
  • Jacek
  • YencY
    Szerintem ez lesz az uj király. Én még ugyan gyakorlom az irányitást meg a pályát, de logitech rumblepad-dal jó a 2.33-as idő, semi-proban? Akinek van ötlete hogy hogy kell az irányitást gamepadra belőni az segitsen lécci.
  • Ingy
    ez a szar telemetrikus progit használják a valoságban is :)
    jaja nálam az első és az utsó szektor parás van még benne kb 5 tized(magamhoz képest) de nem tudom összerakni a kört :(
  • Mnemomic
    Elmentettem a telemetriáját is és még megvan a 2.14-es időmé is. Nem lehet ezeket valahogy összehasonlítani főleg a térképes résznél? Én sehogy sem bírom megcsinálni mindig csak 1-et hajlandó megnyitni.

Ha már itt tartunk szerintem ezen a telemetrikus progin is lenne még mit bővíteni-javítani remélem megteszik.
  • Mnemomic
    Én is 2.10.824-nél járok de vannak benne hibák rendesen Ingy középső részénél még eléggé le vagyok maradva-kb olyan 0,5-0,8 mp-a vége lett nagyon erős a körnek de még megpróbálok javítani középen is.
  • Ingy
    ja a setupban levettem a steering lockot 17 re ( 180 fokot tud a kormany) akinek 270 et tud az vegye lejjebb
  • Ingy
    2.10.436
    replay: www.netform.biz/ingy/spa10436.zip
    uj setup: www.netform.biz/ingy/Lister_ingy_spa4.zip

ui: tom lesodrodtam az ominozus kanyarban de időt vesztettem ott mert a belso kerekveton megcsuszott a verda es lesodrodtam az ivről :) van meg benne par tized de mindig csontra töröm magam :D
  • bfg900
    2:40, de úgyérzem van még benne pár másodperc
  • Mnemomic
    A korányérzékenységet tényleg érdemes levenni nekem most 30%.

A best eddig 2.12.403
  • Alexease
    2:16:xx de meg a setup-hoz nem nyultam;)))
  • Alexease
    Termeszetesen minden segitseg kikapcs, mind a menukben mind az auto setup resznel (se TC se kiporges, se blokkolas se semmi). Belsonezet, kormany, FFB miegymas:))
  • Alexease
    Mivel jobb kormanyos, igy onnan erdemes vezetni:) Masik oldalrol nem lehet, es eleg kenyelmetlen is lenne;)))))
  • ÁjjLe BoBBi
    nasikerult megszerelni. mentem par kort.
    2.14.268 a best
  • Kvázi
    Ez igaz nem az a topic, de nem hagyhatom ki, hogy ne adjak igazat bfg-nek!!! Eléggé átmennek hent-be az esti partik. Pedig a lényeg a taktika lenne...
    (Azért egy kicsit irígylem most a bodajki srácokat )
  • bfg900
    Ott lennék, ha a szerintem legjobb taktikai fps játék művelői rávennék magukat a taktikázásra, nem csak a q3at keredszteznék a kempeléssel. Bocs az offért, beülök a sarokba elmondani 10 üdvözlégy máriát. :)
  • bödön ödön
    a motorral is... :)
  • Ingy
    dehogyis, sporolt a gumikkal :P
  • bödön ödön
    csak jobb oldalon lehet ülni ebben a kocsiban? :)

aki ebben a videóban vezetett elég lájtosan nyomja, ideális ív ismeretlen fogalom számára úgy láttam :)
  • AMD Norbee
    uj movie!!!!!!!!