9559
-
#532 Az RSC-n lezartak a GTR topic-jat;) Gondomo, mar sok volt a demo-val kapcsolatos dumcsi;)))) -
#531 köszönöm sorry a hozzánemértésért :) -
K.András #530 RPM-Limitert be maradt kapcsolva,konfiguráld rá valamelyik gombra és mikor kiérsz a pit-böl megnyomod és máris tudsz menni... -
Caponee #529 #434 -
#528 hm. lehet hogy béna vagyok és nem kapcsoltam ki-vagy be valamit a muszerfalon, de egyszeruen nem akar feljebb menni a fordulatszam. ha hagyom hogy a gép vezessen szépen kiporgeti.. mitol lehet? pls help
-
YencY #527 The pass for the demo is: GTR_Press_Demo -
YencY #526 Kell jelszo is! -
#525 -
#524 -
#523 Mondjuk innen. -
#522 uj movie!!!
Akinek problémája adódna a videó lejátszásával, annak Xvid RC4-es codecre van szüksége!
forrás: Gamestar -
#521 honnan lehet leszedni?
-
YencY #520 Nem hivatalos. -
#519 Ennek a gamának már van demoja??? -
#518 alex magassági rekordra gyúr :D -
#517 -
#516 #505 ös hozzászólásban ott van a link :) -
#515 nmetudsz setupot küldeni esetleg?:)) -
#514 ja hatso toe in t tegyétek fel 0.30 ra ugy stabilabb a kigyorsitás -
#513 pedig kajak ugyanaz, vsz megkell talalni benne hogy kell :)
zamek -0.5nél elbambultam féktávon és berobbantam a pitbe :D -
#512 Hát nem tudom ha tényleg ezt használják akkor biztos én vagyok béna hogy nem tudok benne összehasonlítani két kört :)-szerintem inkább csap PR szöveg vagy erősen butított, vagy majd a teljesben fejletebb lesz ez is. -
#511 -
YencY #510 Szerintem ez lesz az uj király. Én még ugyan gyakorlom az irányitást meg a pályát, de logitech rumblepad-dal jó a 2.33-as idő, semi-proban? Akinek van ötlete hogy hogy kell az irányitást gamepadra belőni az segitsen lécci. -
#509 ez a szar telemetrikus progit használják a valoságban is :)
jaja nálam az első és az utsó szektor parás van még benne kb 5 tized(magamhoz képest) de nem tudom összerakni a kört :( -
#508 Elmentettem a telemetriáját is és még megvan a 2.14-es időmé is. Nem lehet ezeket valahogy összehasonlítani főleg a térképes résznél? Én sehogy sem bírom megcsinálni mindig csak 1-et hajlandó megnyitni.
Ha már itt tartunk szerintem ezen a telemetrikus progin is lenne még mit bővíteni-javítani remélem megteszik.
-
#507 Én is 2.10.824-nél járok de vannak benne hibák rendesen Ingy középső részénél még eléggé le vagyok maradva-kb olyan 0,5-0,8 mp-a vége lett nagyon erős a körnek de még megpróbálok javítani középen is. -
#506 ja a setupban levettem a steering lockot 17 re ( 180 fokot tud a kormany) akinek 270 et tud az vegye lejjebb -
#505 2.10.436
replay: www.netform.biz/ingy/spa10436.zip
uj setup: www.netform.biz/ingy/Lister_ingy_spa4.zip
ui: tom lesodrodtam az ominozus kanyarban de időt vesztettem ott mert a belso kerekveton megcsuszott a verda es lesodrodtam az ivről :) van meg benne par tized de mindig csontra töröm magam :D -
#504 2:40, de úgyérzem van még benne pár másodperc -
#503 A korányérzékenységet tényleg érdemes levenni nekem most 30%.
A best eddig 2.12.403 -
#502 2:16:xx de meg a setup-hoz nem nyultam;))) -
#501 Termeszetesen minden segitseg kikapcs, mind a menukben mind az auto setup resznel (se TC se kiporges, se blokkolas se semmi). Belsonezet, kormany, FFB miegymas:)) -
#500 Mivel jobb kormanyos, igy onnan erdemes vezetni:) Masik oldalrol nem lehet, es eleg kenyelmetlen is lenne;))))) -
#499 nasikerult megszerelni. mentem par kort.
2.14.268 a best -
Kvázi #498 Ez igaz nem az a topic, de nem hagyhatom ki, hogy ne adjak igazat bfg-nek!!! Eléggé átmennek hent-be az esti partik. Pedig a lényeg a taktika lenne...
(Azért egy kicsit irígylem most a bodajki srácokat ) -
#497 Ott lennék, ha a szerintem legjobb taktikai fps játék művelői rávennék magukat a taktikázásra, nem csak a q3at keredszteznék a kempeléssel. Bocs az offért, beülök a sarokba elmondani 10 üdvözlégy máriát. :) -
bödön ödön #496 a motorral is... :) -
#495 dehogyis, sporolt a gumikkal :P -
bödön ödön #494 csak jobb oldalon lehet ülni ebben a kocsiban? :)
aki ebben a videóban vezetett elég lájtosan nyomja, ideális ív ismeretlen fogalom számára úgy láttam :) -
#493 uj movie!!!!!!!!