9559
  • Mnemomic
    Nézd meg az enyémet! :)
  • Alexease
    Replay-t
  • GSiZSolti
    vka nem tud egy jó linket, ami műxik?
  • Mnemomic
    Na frissült a fájl ez már jobb kör de még mindig van benne hiba :)
  • K.András
    Most én olyan 2:15-et megyek folyamatosan,de szerintem van még benne 1.5 mp legalább...
  • Eisenhower
    hm ha leér és tényleg jó akkor a lét félre kell raknom^.^
  • Mnemomic
    45144956
  • Eisenhower
    most mindenkit megmondtam a mutternak^.^ nem szóltok hogy van demó ebből az istencsászárságból? ^.^
  • Hum Péter
    Mnemomic: ICQ-d nincs? Vagy vmi, ahol elérhetnélek.
  • Mnemomic
    Visszajátszás
  • Caponee
    Én meg azt mondom hogy véletlenül nem szokott megtörténi semmi.Ez a véleményem a demoval kapcsolatban.Azon kívül hogy überállatgame :)
  • Cat #359
    egyetértek, le vannak szarva :) minek rakták ki public linkre
  • JuanG
    amúgy ezt a játékot én is meg fogom venni...
  • JuanG
    persze a simbin 2 hónapja azt mondta, hogy jön a demó 3 héten belül...csoda, ha az emberek ki vannak éhezve...
  • K.András
    Nekem is nagyon bejön,ez tuti meg lesz véve,ez egy olyan játék,amiért szo nélkül hajlando vagyok fizetni!
  • ubi
    ez a játék eszméletlenűl kurva jó!!!elélveztem a hangoktól és ez csak egy demo!!!!!!
  • ubi
    megtaláltam lejjebb
  • ubi
    pass-t meg tudná mondani valaki??THX
  • K.András
    Szoltam moderátornak töröljék a dolgot,reméljük minél hamarabb megteszik, és sorry ha valakinek kellemetlenséget okoztunk...
  • Mnemomic
    Na akkor egy igazi szimulátor :)
  • Robbb
    Hi!Nekem 2500+,512DDR,4200 128MB full beálításal tökéletesen megy.Valaki nyomja kormánnyal?Faján lehet vele irányítani?Gamepaddal próbáltam,picit furi,viszont a hangok marha jók:)
  • K.András
    Egyébként fantasztikus lesz a játék!
  • K.András
    Miért, a simbinesek tudnak magyarul?Na ne már,talán járnak ide,vagy a gpl-es magyar forumra?Kétlem...Az tény, hogy press demo meg minden,meg sorry ha kellemetlenséget okoztunk neki,de hirtelen szerintem senki nem is gondolt ilyesmire :)))
  • arty
    hivjatok egy modot gyorsan, amig nem kap publicitást, és töröljenek minden eddigit!!

de gyorsan...
  • Hum Péter
    Zizics Jani üzeni:

"Talán el kellett volna olvasni az installba, hogy ez egy Press Demo, és csak a SimBin által kijelölt Press tagoknak kiadható, más gépre nem telepíthető, csak a Press tagok gépére, nem másolható, nem terjeszthető sem a demo, sem a jelszó, semmilyen publikus oldalon!!! Ezzel hogy belinkelte a fórumba a demót, lejáratta Csiki Pétert, aki nem kis kapcsolatot épített ki a Simbinnel azért, hogy a PC Guru májusi számában megjelenhessen egy cikk a játékról. Mert ha a SimBin megtudja hogy ez történt, minden kiépített kapcsolatot dobhatunk ki a kukába."

Gondolom ez a gplmasterses linkre szól. Egy szóval le kéne állni gondolom a játék megbeszélésével - legalábbis nyilvános site-okon...
  • Alexease
    Nekem meg meg van, csak a 64-es;) Full szett: alapgep, monitor, floppy, magno, lemezek, joy;)
  • Breki33
    Azt hittem commodore-ja van
  • Alexease
    Jahh;) Ugy konnyu;))) Nem is lehet nagyobb gepet kapni:P
  • Mnemomic
    2.18.133
  • Mnemomic
    2500+, 1Giga RAM, Ati 9800 128 Megás
  • Alexease
    De milyen gepen?! (Nekem 2000+, 512DDR, Gf4Ti4200 64Mb)
  • Mnemomic
    Nekem 1280*1024-ben simán fut minden maxon.
  • Alexease
    Ez volt az elso megmozdulasom, mikozben a bill.-t turtam, hogy hol lehet kikapcsolni azt az irtozatos HUD-t:))
    PIT
  • Alexease
    Sookal tobbre nem lehet szamitani "szolgaltatasban" - beallitasok, kontroller, grafika, menuk, visszajatszas stb. - mint az F1C-ben vagy az NT-ben, allitolag a garfikai reszt modositottak csak erosebben, es a szimulaciot frissitettek, reszleteztek jobban.

Mondjuk, nalam erosen be is szaggat, az ajaltott Full/High beallitasokon, atlag 30 korul van, de kanyarokban, visszaforditokban 15-20;( Persze, leveve kozepesre a beallitasokat, foleg a palyat, akkor mar megy rendesen (persze, egy autoval amit belulrol latok);)

Valszeg, tenyleg kell majd neki a 3 gigas proci meg az 1 giga RAM, ahogy irtak;( Nem baj, majd butitok ugy is a szim resz szamit;)
  • Mnemomic
    Igen nem rossz persze bár a visszajátszás lehetne jobb azért mert így nem sok értelme lesz a replay-ek cserélgetésének ugye az is lényges azért egy ilyen játéknál már :)-szerintem legalábbis. Azért kiváncsi vagyok a teljes verzióra már mert ebben még sok minden nincs benne amit ígértek.
  • Mnemomic
    AI 2.14.1-et ment :)
  • K.András
    Nekem még mindig nem jött le és még legalább egy ora :(
    Na mind1 ezt már kibirom :DD
  • Alexease
    Mivel az engine egy az egyben Nascar Thunder (F1C+), igy nem meglepo:)) De eleg jol osszeraktak.
    A menu gondolom a konzol meg a "mindenkinek" miatt lett ilyen:) Azert annyira nem veszes;)
    A kormany beallitasokkal, FFB-vel kell megbaratkoznom ugy nez ki, azt egy az egyben meghagytak. Bar nem rossz, csak allitgatni, tesztelni kell;)

A grafika, hangok, hangulat az tenyleg nagyon ott van, nagyon jo lesz. A fizika az tenyleg total F1C/NT2004, de valoban tovabb tuningoltak. Es meg nincs is kesz.

Lehet ugy is nezni, hogy egy nagyon komoly MOD az F1C-hez:)))))
  • Hum Péter
    2:18.499
  • Mnemomic
    Ja meg az engineből adódóan van benne egy-két hátrány is pl a visszajátszás ugyanolyan béna mint az F1 Ch.-ben.