9559
-
Hum Péter #246 Őszintén szólva ideje lenne már, ha vmi végre leváltaná a GPL-t. -
Toya #245 Igen valóban nem, de azóta láttam két videót ami egyáltalán nem győzött meg (bár mindenki azt mondja arcade mód) és láttam olyan screenshotokat amelyek tényleg úgy néznek ki mintha egy modot látnék.
Nem baj ha valóban jó lesz, akkor legalább lesz minek örülnünk mert végre lesz már egy rendes autóverseny program ismét. -
K.András #244 Szal rosszul fogalmaztam,ha valaki nem ismeri Gradevallt akkor mondhatja, messziröl jött ember azt mond amit akar,de aki ismeri azt mondja lehet adni a szavára,bár eredményei alapján is lehet adni a véleményére.Mind1 jo volna lassan egy demo,leglább egy pályát meg egy autot,hogy mégjobban felcsigázza a várakozást! -
K.András #243 Akkor meg pláne.Egyébként miután leirtam akkor kezdtem nézni rankot,hátha megtalálom :P -
Hum Péter #242 Melléfogtál. Gardewall elég hiteles ember, ugyanis GPL-ben az egyik legjobb, 17. a világranglistán (és 11. Huttu mögött ha az összes autót nézzük - monster rank). -
K.András #241 THX szedem lefele. -
K.András #240 Patrik Gardevall:"a GTR nem olyan mintha egy játékot vagy egy Sim-et vezetne az ember, hanem olyan mintha az ember egy brutális versenyautót vezetne"
Jo jo nem a leghitelesebb ember ez a Gardevall,mivel én nem igazán ismerem igy nem tudom mennyire tudhat vezetni stb,bár gpl nemzetközi bajnokságban indult többször,igaz nem tul sikeresen. -
K.András #239 Más játékot irni ez tény,de a pesszimizmusodat én nem osztom ha nem baj ;)
Bár nemrég nem voltál ennyire pesszimista ugyanezzel a játékkal kapcsolatban,talán valahol azt is leirtad,hogy mérföldkö lesz,igazábol bennem is van egy egészséges kételkedés,de már annyira tele a tököm a szar autos játékokkal ,hogy ennek végre jonak kell lennie!!!Punktum!:DDD -
#238 Ezert nezem en (is) ugy programot, mint egy extra MOD, egy feltuningolt, mar kiprobalt engine (NT) ala;))) Igy tudom mire szamitsak. Nem lehet megmondani mennyire lesz jo (rossz biztos hogy nem), de ahogy sok helyen olvastam, sokan at hiszik, hogy ez valami teljesen uj, extra engine-re epul, ami azert meglepetesekre adhat okot;))
Es ez ami kocsit zavar, hogy meg a hivatalos oldalon (SimBin) sincxs semmi info ezzel kapcsolatban. -
Toya #237 Azért abban egyezzünk meg így nagy hirtelen hogy teljesen más dolog egy modot készíteni és más egy játékprogramot írni.
Hidd el ez a pesszimizmusom oka első sorban, mindenki felfokozott várakozással néz a program elé pedig a cégnek ez az első programja.
Ráadásul szerintem az én pesszimista hozzáállásom sokkal jobb, mert én legalább tuti nem esek majd pofára ha mégis rosszul sikerülne a program.
Engem csak kellemesen tudnak meglepni :D -
#236 Megjelent a Prototype C 1.01-es patch! Virtua-LM -
#235 Szerintem elsosorban (90%-ban) csakis penz kerdese. -
K.András #234 Öszinte leszek,én sem tudom hogy mennek ezek a liszenszes dolgok,de gondolom nem elég ha a több pénzed van,ha csak a pénz kérdése akkor vegyétek ugy, hogy nem szoltam egy szot sem! -
#233 A Papy szerette volna folytatni. De nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok, de biztos nem a Papy dontese volt ez, hanem vagy a Sierra-e vagy a Vivendi Universal-e. De egy elonye azert van a dolognak, me'g pedig hogy az NR2003 idotallo program lesz. -
K.András #232 Szoktam játszani gtr2002-vel(szinte mindennap),azért már azt is igen jonak lehet nevezni,egész jol érezni az autok közöti különbséget stb,tehát ebböl is meg lehet itélni a dolgot,nem kell feltétlen a videobol meg a sreenshotokbol.
Ha ehhez hozzáteszem azt a grafikát amit a képeken látni,akkor egészen biztos jo játék lesz belöle,persze remélem a fizikát is tökéletesitik,erre pedig minden esély megvan hiszen minden adatot megkaptak,söt Roos maga is egy rakás adattal és tapasztalattal rendelkezhet!
Bezzeg ha papy kezében lennének a nascar jogok,akkor biztos nem irtad volna ezt a felvezetöt,tudod az a gond ,hogy nem elég jo játékokat csinálni,jol is kell menedzselni azt a céget,tehét az, hogy sikerült megszerezni papy elöl a jogokat azt ne már az EA-számlájára irjuk,bár nem tudom egyáltalán papy akarta e tovább vinni ezt a vonalat,ha igen akkor elbaszták mert nem tudták annak ellenére megszerezni,hogy ök készitették a legjobb játékot belöle!
-
#231 Igen, azert az "uzlet" neha eleg gazos:( Tenyleg jo pelda, hogy az F1-et (es talan a WRC-t is) a Sony haracsolta be, erre meg az EA a Nascar-t;( Es 10!! evre, azert az eleg huzos. -
Toya #230 Persze ezt te így gondolod csak éppen a tények ennek az ellenkezőjéről tanuskodnak.
Én nem szeretném ha két-három szereplősre szűkülne az autóverseny programokat készítő cégek piaca. Gondolj a TRD sorozatra, a CMR sorozatra, de mondhatnám bátran a Nascar Thundert is akik komoly konkurencia nélkül vannak és ontják a trágyát a kezük közül.
Arról meg nem is mondok semmit, hogy 2 videó, 10 render és 50 screenshot alapján megállapítottad, hogy ez egy jó program lesz (bár neked legyen igazad) :D
Bennem azért van egy egészséges kételkedés... -
K.András #229 Szerintem meg igenis jo volna,ha az ilyen minöséggel dolgozo csapatok kapnának liszenszet,természetesen benne van a pakliban,hogy ha valamely csapat megszerez mindent abbol jo nem sül ki,de ez nem szentirás.Lehetnek kellemes csalodások is,és ha ez az ára, hogy jo játékok legyenek,akkor nem izgat a dolog.Persze ez már üzlet is,igy érthetö, hogy ha kifizették a pénzt a liszenszért,akkor rászolnak arra aki nem fizetett, hogy hékás mégsem kéne...
Vagy a játékoknál genyo aki nem veszi meg, a liszensznél meg nem számit?!
-
#228 Mondjuk igaz, uzlet az uzlet:))) -
#227 Nem hiszem, hogy a SimBin azon tagjai hoztak ezt a dontest akik akkor is benne voltak mikor me'g mod-ot gyartottak, hanem inkabb azok akik penzt fektettek bele. Onnantol viszont ertheto volt a dolog, mert konkurenciava valtak. -
#226 Azota meg ugy dolgoznak mint a multik: semmi normalis info, ures weboldal, forumba keptelenek beszolni, talalgatni kell mi lesz egyaltalan, nincs hivatalos video stb.;) -
#225 En is akkor ragtam be rajuk egy kicsit;) Azert az genyosag volt. Gyorsan elfelejtettek hogy honnan indultak. Tipikus;) -
Toya #224 Lehet, hogy én látom hülyén a dolgokat de a monopol helyzetből soha nem szokott számunkra jó kisülni.
Az meg, hogy a modokat is letiltatták számomra nem tette szimpatikusabbá a SimBin-t csak nevettségesebbé. -
#223 Elvileg ez meg folyamatban van: FIA GT 1997
Bar, ha megjelenik a GTR mar nem lesz olyan huzasa a GT mod-okak ha lesz is, azert gy fizetos ceg, teljes tamogatassas, uj enginnel ha kar sem nagyon tud rosszabbat csinalni;) -
#222 Amikor meg a SimBin is "csak" MOD csapat volt, problema nelkul dogoztak. Amikor meglett a liszensz, es hivatalos ceg let, azert a SimBin-tol eleg genyosag volt, hogy raszalltak mindenkire aki barmilyen GT-vel is probalkozott (meg ha mar egy eve is csinaltak). Addig oket nem zavarta, hogy ok is mint non-profit csapat csinalnak amit akarnak. Meg a GTR-t is minden honnan kiirtattak. -
Toya #221 Én meg remélem a GT után több dologra nem teszik rá a kezüket és ennek igen egyszerű oka van.
Lehet, hogy te nem tudtad de a DIDT elkezdett az F1C alá egy FIA GT modot, de éppen a SimBin állítatta le a fejlesztést mivel ők rendelkeznek a jogokkal.
Én remélem elég lesz nekik a FIA GT sorozat és mást nem akarnak megszerezni, mert annak mi látjuk a kárát. -
K.András #220 Nem tartom kizártnak, hogy nagyon jol modolhato lesz a prg-igy bárki meg tudja majd csinálni,de öszintén én arra számitok(mivel a simbin egy cég), hogy autos játékokat fognak ezután is késziteni,remélhetöleg folymatosan,reméljük megszerzik a FIA-n keresztül a turaautokra is a liszenszet,meg remélem még egy két osztályt sikerül "bekebelezniük"... -
#219 Supra nem lesz mi? meg gondolom skyline sem. pedig jo lenne egy kis JGTC is azert:) amugymeg azert mert jon konzolra attol meg lehet uberbrutal sim.... konzolra meg sose volt kiadva ertelmes sim..honnan tudjak hogy egyaltalan szeretik? -
#218 81.182.3.176 -
#217 Jovok csak kutyanak fozicskelek, etettek)) -
#216 ok mindjárt restart és megy. Remélem Alex is jön. -
#215 Kya!!! -
#214 Én most indítanám. Hol menjünk?
Monza ne legyen az azért túl egyszerű :) Olyan pályát mondjatok ami eredetileg is bennt van a játékban./Silverstone,Kyalami?/ -
#213 ha dobtok majd egy ip-t en is jonnek GPL-ben -
#212 Kiváncsi vagyok mennyiben lesznek különbözőek az autók. Remélem a Saleen jó lesz irányíthatóságra-meg a megbízhatósága sem lesz olyan gyatra mint valójában :) -
-
K.András #210 Durva ez a verda... -
#209 Alex!
Szerencsére rosszul tudtad a Saleent! :)
-
#208 Jó igaz? Teljesen más hogy nem utólag kell a Replay Analyserben megnézni a kört :)
Egy picit veszt az élethűségéből dehát valamit valamiért :)
Hol menjünk? Túl egyszerű ne legyen de ne is legyen nehéz mert már én is vagy 1,5-2 éve nem mentem komolyabban vele. -
K.András #207 Neten sajnos én nem tudok vele játszani,5 sec után kivág,hiába rakom fel discofix-et semmi nem segit,nekem éppen ezért az nem jo :DDD