9559
-
#492 Skacok egy kérés
a jatek linkjébe irjatok hozza a célhoz a -trace=1000
avagy : "E:\games\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\F1 Challenge 99-02.exe" - trace=1000"
igy ahogy csak a GTRbe mert itt is muxik és ha kressel a progi vagy fagy akkor a trace.txtbe tarolja a hibat
ezeket a texteket pliz kuldjétek el Misunak ([email protected])
előre is köszi -
#491 Csak a kuplung segitseg van bekapcsolva mert nincs kuplung pedálom :)
Kérdésedet meg nem értem :)
Pedig azthittem csak Norbi tud nem magyarul beszélni :O -
CK1 #490 bfg nem bodajkon lenne a helyed? -
#489 Ja, meg a másik: visszaolvastam, de nem találtam erről semmit. Az autó kiválasztásnál vannak kül lehetőséget az autó tipusán kívül, hogy gt, gt-n (?) meg hasonlók. Ez mi tjelent? -
#488 Ugye ti mindenféle helper nélkül mentek ilyen időket? -
#487 Kitoroltettem sajat "szofosasom" ahogy emlitve lett:))) Ket kepernyonyi Caster leiras volt keppel, nem hinnem hogy hianyozna;) -
#486 Alex szofosását :D -
#485 Úgy, hogy töröltek... -
CK1 #484 hogyvanez hogy 457 után 460 jön? -
#483 flashget? -
#482 mi lehet a baj ? -
#481 na szal az van hogy a lentebb betett linkrol nekem gazol a game. 99%-nal megall a letoltes es csak van maganak. -
#480 2.11.347 kecseg :D
http://netform.biz/ingy/spa11347.zip
első camber 3.5
amugy kalappal a nascar futamokhoz gecc :D -
#479 világ rekord 2.09.6
van baj :DDD -
#478 minnya felrakom azt lezuzom az idotoket na. :) -
#477 Demot honnan lehet letölteni ? -
#476 szegény Grétsy ha látná :DDD -
#475 nagyon eltüntél icq ról mit sunyulsz kecseg :D -
#474 Na asszem most akkor ledőlök egy kicsit pihenni, ilyen szép mondatok után... -
#473 lama:)) -
#472 Majd vasárnap délután legelőbb, addig nincs időm rá már időm. -
#471 csak ritkán jön össze :D -
#470 kanyartechnikáddal mentem 2.11.451 et :)
sokat szamit az a kanyar probald meg a 3.5 ös cambert azzal sikerult padlon bevenni hogy nem sodrodtam ki -
#469 Nem, figyeli kivül is.. Az ominózus kanyarban a sokat kiszaladsz és nem lassitasz, hanem tolod tovább ugyan ugy érvénytelenlesz, pedig az nem levágás:) -
#468 A jatek a palya elhagyassal nem foglalkozik, csak a levagasokkal:) Path0-szal van meg adva az utvonal es szektorkra van bontva csak azt tudja figyelni. Az NR-ben figyeli a palyanak mindket iranyban is az elhagyasat, centinkent:))) De mondjuk, ott sokmindent figyel meg:)) -
#467 Faszom hogy felét nem irom le annak amit gondolok...
Szóval a játék mégis engedte, azért nem foglalkoztam vele. -
#466 De ebben az esetben nyilván szabálytalan volt, de a mégis engedte, szal nem foglalkoztam vele.. Majd leközelebb odafigyelek. -
#465 Szerintem egyik versenyagban sem lehet el hagyni a palyat felkocsi szelessegnel jobban:) Kiveve, ha segitenek;)))) -
#464 Ja, én nem ismerem a fia szabályokat, de nem értem ha hivatalos a játék miért nem tartatja be őket? :P -
#463 jaja nem kötöszködni akartam csak fia szabály szerint próbálok menni ( kerékevetőt félkocsi szélességnél többel nem lehet elhagyni)
hehe én is feltettem 3.3 ra a caster és megcsokoltam a falat
cambert megtesztelem mingyá :)
thx az infót skacok -
#462 Na, nem keresek, Alex megelőzött -
#461 Kell neki persze, de 4 az sok szvsz.
Amugy én is sötétben tapogatózok, még a telemetritát sem néztem meg, mert nincs még rá szükség szerintem... Majd amikor a 2:09.5-ből akarunk 2:09.49-et csinálni ráér akkor :)
Szabályosan hát, engedte a játék, ha tul sok akkor még rádión is bemondja hogy érvénytelen a kör... Szerintem hagyjuk a játékra ennek az eldöntését, ne csináljunk szabályokat magunknak...
A caster, magyarul utánfutást jelent, és kurva bonyoult elmagarázni hogy mi az, majd keresek egy képet róla minnyá. Annyit csinál hogy ahogy elforgatod a kormányt a külső kerékre plusz negativ, a belső kerékre plusz pozitiv kerékdőlés megy. :) Szóval a nagyobb caster és kisebb camber lenne a jó, mert a belső kerék jobban ráfexik az utra.. De mégis ha elkezdtem növelni szarabb lett, szal nemtom :) LFS-ben ilyen 10 körüli caster a király :)
Remélem érthető volt :D -
#460 no para tenx csak azert kérdeztem mert gtr2002ben nem volt :) -
#457 De van meg az enginebe allitolag nehany hasonlo feature, ezen dolgozgattak a fiuk (ISI). Lecsereltek normalisabbra az arnyekot - bar meg mindig gazos, de legalabb "gyors" - es attirtak a texurazo reszt, most mar lehet bazi, multi texturakat nyomatni:)) Meg is zabalja a gepem rendesen;)))
De az szimulaciotol meg mindig falramaszok neha;)) Persze en bena vagyok, de ha beut oldalra a felfuggesztes, meg mindig kirugja magat, ha meg "tul dol" a kerek es az "ele" er az aszfalthoz, akkor is elbizonytalanodik:))) -
#456 észrevettem nem para :)
kell neki a dőlés mert nagy a súly és nyomja a kereket rendesen kifele régi gtr setupok miatt hagytam 4 környékén elől.Próbáltam a setupod lassu kanyarokban zsír de gyorsakban alulkormányozottnak tünik mondjuk 3 kört mentem szal tesztelni kéne, a sajátot is de nyakamon a vizsgaidőszak :)
szal a sötétben tapogatozok nagyon, probálom felfogni a Motec telemetriát de tompa vagyok mint a zsírkréta :D
nem akarok segget csinalni a számból de szerinted szabályosan vetted be a busstop elötti gyors balost?:)(nagyobb camber segit bevenni :) )
amugy k jól vezetsz van mit tanulnom :)
amugy valaki tudja mi az a caster? mert még Palkó Gab se tudta elmagyarázni :D -
#455 Nem szoktam hatranezni :)) -
#454 Ja azt észrevettétek már hogy ahol nekicsapódsz a falnak ottmarad a nyoma? -
#453 Jaj, amugy a Te setupodat alakítgattam ha nem gond... :)
Egyébként miért használsz olyan nagy kerékdőlést, biztos jó az ugy?
Én lejebb, de igazából a gumihőmérsékletek egyenletesebbé válásán kivül nem tudom biztosra mondani hogy jobb lett...
Még sose setupoltam F1C engines játékban, szal fogalmam sincs mi jó neki, ugyhogy a nascaros módszerrel a gumihőmérékleteket probáltam kiegyengetni:) -
#452 hüje földönkivüli :D -
#451 Hát még van benne, majd a még probálkozok. :P