9559
  • Ingy
    Skacok egy kérés
    a jatek linkjébe irjatok hozza a célhoz a -trace=1000
    avagy : "E:\games\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\F1 Challenge 99-02.exe" - trace=1000"
    igy ahogy csak a GTRbe mert itt is muxik és ha kressel a progi vagy fagy akkor a trace.txtbe tarolja a hibat
    ezeket a texteket pliz kuldjétek el Misunak ([email protected])
    előre is köszi
  • Ingy
    Csak a kuplung segitseg van bekapcsolva mert nincs kuplung pedálom :)
    Kérdésedet meg nem értem :)
    Pedig azthittem csak Norbi tud nem magyarul beszélni :O
  • CK1
    bfg nem bodajkon lenne a helyed?
  • bfg900
    Ja, meg a másik: visszaolvastam, de nem találtam erről semmit. Az autó kiválasztásnál vannak kül lehetőséget az autó tipusán kívül, hogy gt, gt-n (?) meg hasonlók. Ez mi tjelent?
  • bfg900
    Ugye ti mindenféle helper nélkül mentek ilyen időket?
  • Alexease
    Kitoroltettem sajat "szofosasom" ahogy emlitve lett:))) Ket kepernyonyi Caster leiras volt keppel, nem hinnem hogy hianyozna;)
  • Ingy
    Alex szofosását :D
  • hykao #485
    Úgy, hogy töröltek...
  • CK1
    hogyvanez hogy 457 után 460 jön?
  • Ingy
    flashget?
  • ÁjjLe BoBBi
    mi lehet a baj ?
  • ÁjjLe BoBBi
    na szal az van hogy a lentebb betett linkrol nekem gazol a game. 99%-nal megall a letoltes es csak van maganak.
  • Ingy
    2.11.347 kecseg :D
    http://netform.biz/ingy/spa11347.zip
    első camber 3.5

amugy kalappal a nascar futamokhoz gecc :D
  • Ingy
    világ rekord 2.09.6
    van baj :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    minnya felrakom azt lezuzom az idotoket na. :)
  • Maffya
    Demot honnan lehet letölteni ?
  • Ingy
    szegény Grétsy ha látná :DDD
  • Ingy
    nagyon eltüntél icq ról mit sunyulsz kecseg :D
  • ibronk
    Na asszem most akkor ledőlök egy kicsit pihenni, ilyen szép mondatok után...
  • Jacek
    lama:))
  • ibronk
    Majd vasárnap délután legelőbb, addig nincs időm rá már időm.
  • Ingy
    csak ritkán jön össze :D
  • Ingy
    kanyartechnikáddal mentem 2.11.451 et :)
    sokat szamit az a kanyar probald meg a 3.5 ös cambert azzal sikerult padlon bevenni hogy nem sodrodtam ki
  • ibronk
    Nem, figyeli kivül is.. Az ominózus kanyarban a sokat kiszaladsz és nem lassitasz, hanem tolod tovább ugyan ugy érvénytelenlesz, pedig az nem levágás:)
  • Alexease
    A jatek a palya elhagyassal nem foglalkozik, csak a levagasokkal:) Path0-szal van meg adva az utvonal es szektorkra van bontva csak azt tudja figyelni. Az NR-ben figyeli a palyanak mindket iranyban is az elhagyasat, centinkent:))) De mondjuk, ott sokmindent figyel meg:))
  • ibronk
    Faszom hogy felét nem irom le annak amit gondolok...
    Szóval a játék mégis engedte, azért nem foglalkoztam vele.
  • ibronk
    De ebben az esetben nyilván szabálytalan volt, de a mégis engedte, szal nem foglalkoztam vele.. Majd leközelebb odafigyelek.
  • Alexease
    Szerintem egyik versenyagban sem lehet el hagyni a palyat felkocsi szelessegnel jobban:) Kiveve, ha segitenek;))))
  • ibronk
    Ja, én nem ismerem a fia szabályokat, de nem értem ha hivatalos a játék miért nem tartatja be őket? :P
  • Ingy
    jaja nem kötöszködni akartam csak fia szabály szerint próbálok menni ( kerékevetőt félkocsi szélességnél többel nem lehet elhagyni)
    hehe én is feltettem 3.3 ra a caster és megcsokoltam a falat
    cambert megtesztelem mingyá :)
    thx az infót skacok
  • ibronk
    Na, nem keresek, Alex megelőzött
  • ibronk
    Kell neki persze, de 4 az sok szvsz.
    Amugy én is sötétben tapogatózok, még a telemetritát sem néztem meg, mert nincs még rá szükség szerintem... Majd amikor a 2:09.5-ből akarunk 2:09.49-et csinálni ráér akkor :)
    Szabályosan hát, engedte a játék, ha tul sok akkor még rádión is bemondja hogy érvénytelen a kör... Szerintem hagyjuk a játékra ennek az eldöntését, ne csináljunk szabályokat magunknak...
    A caster, magyarul utánfutást jelent, és kurva bonyoult elmagarázni hogy mi az, majd keresek egy képet róla minnyá. Annyit csinál hogy ahogy elforgatod a kormányt a külső kerékre plusz negativ, a belső kerékre plusz pozitiv kerékdőlés megy. :) Szóval a nagyobb caster és kisebb camber lenne a jó, mert a belső kerék jobban ráfexik az utra.. De mégis ha elkezdtem növelni szarabb lett, szal nemtom :) LFS-ben ilyen 10 körüli caster a király :)
    Remélem érthető volt :D
  • Ingy
    no para tenx csak azert kérdeztem mert gtr2002ben nem volt :)
  • Alexease
    De van meg az enginebe allitolag nehany hasonlo feature, ezen dolgozgattak a fiuk (ISI). Lecsereltek normalisabbra az arnyekot - bar meg mindig gazos, de legalabb "gyors" - es attirtak a texurazo reszt, most mar lehet bazi, multi texturakat nyomatni:)) Meg is zabalja a gepem rendesen;)))

De az szimulaciotol meg mindig falramaszok neha;)) Persze en bena vagyok, de ha beut oldalra a felfuggesztes, meg mindig kirugja magat, ha meg "tul dol" a kerek es az "ele" er az aszfalthoz, akkor is elbizonytalanodik:)))
  • Ingy
    észrevettem nem para :)
    kell neki a dőlés mert nagy a súly és nyomja a kereket rendesen kifele régi gtr setupok miatt hagytam 4 környékén elől.Próbáltam a setupod lassu kanyarokban zsír de gyorsakban alulkormányozottnak tünik mondjuk 3 kört mentem szal tesztelni kéne, a sajátot is de nyakamon a vizsgaidőszak :)
    szal a sötétben tapogatozok nagyon, probálom felfogni a Motec telemetriát de tompa vagyok mint a zsírkréta :D

nem akarok segget csinalni a számból de szerinted szabályosan vetted be a busstop elötti gyors balost?:)(nagyobb camber segit bevenni :) )

amugy k jól vezetsz van mit tanulnom :)

amugy valaki tudja mi az a caster? mert még Palkó Gab se tudta elmagyarázni :D
  • Alexease
    Nem szoktam hatranezni :))
  • ibronk
    Ja azt észrevettétek már hogy ahol nekicsapódsz a falnak ottmarad a nyoma?
  • ibronk
    Jaj, amugy a Te setupodat alakítgattam ha nem gond... :)
    Egyébként miért használsz olyan nagy kerékdőlést, biztos jó az ugy?
    Én lejebb, de igazából a gumihőmérsékletek egyenletesebbé válásán kivül nem tudom biztosra mondani hogy jobb lett...
    Még sose setupoltam F1C engines játékban, szal fogalmam sincs mi jó neki, ugyhogy a nascaros módszerrel a gumihőmérékleteket probáltam kiegyengetni:)
  • Ingy
    hüje földönkivüli :D
  • ibronk
    Hát még van benne, majd a még probálkozok. :P