9559
-
#450 Csak?!?! Meg alltal teazni?! -
#449 Köf! -
#448 2:11.357
Szar setup -
#447 Na ez a Replay "szolgaltatas" egy rakas szutyok:(( Sajnos mar 5 eve ilyen, ezzel nem csinaltak semmit:((( -
#446 Sehogy;) Minden edzes utan mikor kilepsz, automatan menti mindig ugyan azon a neven az osszes kort es az az alatt meg tett leggyorsabb korodet.
..\ReplayData\Spa.vcr
..\ReplayData\SpaHOT LAP.vcr
Ha nem akarsz egy gyors kort felulirni, akkor a belepes elott nevezd at, pl. Norbi_2:05:xx.vcr-nek -
#445 Hogy kell replayt kimenteni? -
#444 Egy kicsit benacska a menu, eloszor en is csak pislogtam:)) -
#443 meglett ^^ itt volt az orrom előtt vazzer^^ -
K.András #442 Thx. -
#441 Hehe, a pit limiter engem is megszopatott...kb. 2 percig...amíg át nem állítottam a bill.configot. (alapból nem az "L" volt) -
#440 Andris kedvedért felraktam a replayt: http://netform.biz/ingy/spaingy2.zip
itt a setup amit bütyköltem, picit kezesebb az Arnao setupnál: http://netform.biz/ingy/Lister_ingy_spa2.zip -
#439 Na ne bazz, tegnap ota nem talaltad meg a menuben?!?! Pedig annyira fapados hogy szornyu;( -
#438 öö tévedtem mégse kell a lister ^.^ -
#437 na plíz vki mondja meg hol lehet kiválasztani a lester storm-ot. mert ez ami van már enyhén unom^.^ -
#436 Hát jó béna voltam.
Joy-ra volt konfigurálva, csak folyamatosan elsoroltam :)
Lényeg, már megy.
Köszi... -
#435 OK!
Nyomogatom, de semmi.
Lehet, hogy nálam más a bill konfig?
Milyen funkció ez?
(Ps. L-re nálam nincs is semmi konfigurálva) -
Caponee #434 Nyom meg az "L".Ja tényleg az vagy -
#433 pit limitert kapcsold ki P -
#432 Nagyon béna lehetek, de miért nem megy 78-nál gyorsabban a kocsi?
Felváltok kettesben, de nem akar gyorsulni...
Ha átkapcsolom AI-rer az simány gyorsít....
(Semi-pro) -
#431 http://netform.biz/ingy/telemetry.jpg
azért voltam awayba mert aludtam :P
ha hazaérek suliból felteszem a replayt :) -
K.András #430 Na mind1,ha valaki idöt mond GTR-böl,az legyen szives átküldeni icq-n annak aki kéri(ha van tárhelye akkor meg rakja fel),vagy inkább ne is irjon szvsz,mert annak nincsen értelme, hogy bemondunk humbuk idöket,ha meg nem humbuk akkor miért nem lehet átküldeni, megmutatni??? -
K.András #429 1:19 az életben nem fog menni senki :DDD
Na persze tudom, hogy elirtad,és 2:19-et akartál irni...
Szerintem vedd le a kormány érzékenységet 50%-rol 20-ra,ez kapásbol 2-3 mp-t hozott nekem...
-
#428 Vazzer, nem tudom ti hogy mentek, de 1:19:xx ala nem tudok menni:)))) Talan meg 2 sec-et tudnek javitani ha setup-olnek, vagy jo sokat mennek, de 1:12:xx-ot az eletben nem:)))
Pedig jol megneztem a visszjatszasokat, es semmi extra:DDDDDDD Ha elobb fekezek vagy gyorsitok, vagy gyorsabban veszem a kanyart fustolnek a gumik:) Ha meg durvan kerekvetozom, olyat dob az auton meg akkorat tep a kormanyon hogy szornyu (raadasul, gozom sincs mi lesz, ha talpra esik:D) ;) -
K.András #427 Majd reply-t is elküldöd icq-n?Mert elöbb odaszoltam ,csak valamiért átkapcsoltál away-ba... -
K.András #426 Hegyet másztál?Vazze az uton kell ám menni :)))
Hogy kerültél be oda? -
#425 -
K.András #424 Aztán saját beállitással lehet, hogy lesz annyi,de a defaultal nem megy,ebben biztos vagyok... -
K.András #423 Soha nem megy 2:10-et ezzel...Annyi nincsen már benne! -
#422 2.12.744 lehetne jobb de mindig összecsukom a verdát :)
van még benne több is, a profik(Huttu és társai :P) 2.10 körül mennek -
#421 THX! THX! THX! ;) -
#420 Kell! Kell! Kell! :P -
K.András #419 Na 2:12:855 ;P
Söt maradt benne szvsz még egy fél mp!
Valakinek kell visszajátszás akkor icq-n mert nincsen tárhelyem... -
#418 Koszi, mar muxik rendes! A video RAM volt keves neki, lejebb kellett veni a texturakat. De azonkivul, minden full-ban van, es megy rendesen;))
Mondjuk azert ertheto, 64Mb azert mar nem iztos hogy eleg manapsag a High/Full-hoz:) -
#417 Nagyon bejön a game, minnyár ideorgazmálok!!!!
Nem akarom máshoz hasonlítgatni, de nekem ez a TOP, még az LFS-nél is jobban tetszik....pedig csak demo.... -
MrTressy #416 alex próbáltad másik driverrel?ha jól emléxem 64 megás ti4200ad van ha nem tévedek próbáld ki a 45.23 whql drivert azzal nekem faxán megy.Bár mondjuk nekem 128megás a kártya.. -
K.András #415 Valaki ment már 2:14 alá?Én most 2:14:3-nál tartok,de vesztettem egy kanyarban ugy jo 3-4 tizedet plusz egy másikban is kb annyit... -
#414 inkabb szanalmas:) egy ket idiota kitalaja ezt nezd meg az FPS jatekokat errol szol az egesz:) -
#413 milyen online resz? mert nagyon jo game lesz de rohognom kell hogyha nem modolhato:))) -
#412 na jó,billentyűvel a Lister többet volt a füvön mint a pályán be kell szereznem egy kormányt -
#411 na lamerségem ismét jelentkezik. hol tudom választani a lister-t? mert csak a másik verdát adja mindig... listerre is kíváncsi vagyok