9559
  • Alexease
    Csak?!?! Meg alltal teazni?!
  • ibronk
    Köf!
  • ibronk
    2:11.357
    Szar setup
  • Alexease
    Na ez a Replay "szolgaltatas" egy rakas szutyok:(( Sajnos mar 5 eve ilyen, ezzel nem csinaltak semmit:(((
  • Alexease
    Sehogy;) Minden edzes utan mikor kilepsz, automatan menti mindig ugyan azon a neven az osszes kort es az az alatt meg tett leggyorsabb korodet.
    ..\ReplayData\Spa.vcr
    ..\ReplayData\SpaHOT LAP.vcr

Ha nem akarsz egy gyors kort felulirni, akkor a belepes elott nevezd at, pl. Norbi_2:05:xx.vcr-nek
  • ibronk
    Hogy kell replayt kimenteni?
  • Alexease
    Egy kicsit benacska a menu, eloszor en is csak pislogtam:))
  • Eisenhower
    meglett ^^ itt volt az orrom előtt vazzer^^
  • K.András
    Thx.
  • hykao #441
    Hehe, a pit limiter engem is megszopatott...kb. 2 percig...amíg át nem állítottam a bill.configot. (alapból nem az "L" volt)
  • Ingy
    Andris kedvedért felraktam a replayt: http://netform.biz/ingy/spaingy2.zip

itt a setup amit bütyköltem, picit kezesebb az Arnao setupnál: http://netform.biz/ingy/Lister_ingy_spa2.zip
  • Alexease
    Na ne bazz, tegnap ota nem talaltad meg a menuben?!?! Pedig annyira fapados hogy szornyu;(
  • Eisenhower
    öö tévedtem mégse kell a lister ^.^
  • Eisenhower
    na plíz vki mondja meg hol lehet kiválasztani a lester storm-ot. mert ez ami van már enyhén unom^.^
  • 3P
    Hát jó béna voltam.
    Joy-ra volt konfigurálva, csak folyamatosan elsoroltam :)
    Lényeg, már megy.
    Köszi...
  • 3P
    OK!
    Nyomogatom, de semmi.
    Lehet, hogy nálam más a bill konfig?
    Milyen funkció ez?
    (Ps. L-re nálam nincs is semmi konfigurálva)
  • Caponee
    Nyom meg az "L".Ja tényleg az vagy
  • Breki33
    pit limitert kapcsold ki P
  • 3P
    Nagyon béna lehetek, de miért nem megy 78-nál gyorsabban a kocsi?
    Felváltok kettesben, de nem akar gyorsulni...
    Ha átkapcsolom AI-rer az simány gyorsít....
    (Semi-pro)
  • Ingy
    http://netform.biz/ingy/telemetry.jpg

azért voltam awayba mert aludtam :P
    ha hazaérek suliból felteszem a replayt :)
  • K.András
    Na mind1,ha valaki idöt mond GTR-böl,az legyen szives átküldeni icq-n annak aki kéri(ha van tárhelye akkor meg rakja fel),vagy inkább ne is irjon szvsz,mert annak nincsen értelme, hogy bemondunk humbuk idöket,ha meg nem humbuk akkor miért nem lehet átküldeni, megmutatni???
  • K.András
    1:19 az életben nem fog menni senki :DDD
    Na persze tudom, hogy elirtad,és 2:19-et akartál irni...
    Szerintem vedd le a kormány érzékenységet 50%-rol 20-ra,ez kapásbol 2-3 mp-t hozott nekem...
  • Alexease
    Vazzer, nem tudom ti hogy mentek, de 1:19:xx ala nem tudok menni:)))) Talan meg 2 sec-et tudnek javitani ha setup-olnek, vagy jo sokat mennek, de 1:12:xx-ot az eletben nem:)))

Pedig jol megneztem a visszjatszasokat, es semmi extra:DDDDDDD Ha elobb fekezek vagy gyorsitok, vagy gyorsabban veszem a kanyart fustolnek a gumik:) Ha meg durvan kerekvetozom, olyat dob az auton meg akkorat tep a kormanyon hogy szornyu (raadasul, gozom sincs mi lesz, ha talpra esik:D) ;)
  • K.András
    Majd reply-t is elküldöd icq-n?Mert elöbb odaszoltam ,csak valamiért átkapcsoltál away-ba...
  • K.András
    Hegyet másztál?Vazze az uton kell ám menni :)))
    Hogy kerültél be oda?
  • Alexease
  • K.András
    Aztán saját beállitással lehet, hogy lesz annyi,de a defaultal nem megy,ebben biztos vagyok...
  • K.András
    Soha nem megy 2:10-et ezzel...Annyi nincsen már benne!
  • Ingy
    2.12.744 lehetne jobb de mindig összecsukom a verdát :)

van még benne több is, a profik(Huttu és társai :P) 2.10 körül mennek
  • Alexease
    THX! THX! THX! ;)
  • Alexease
    Kell! Kell! Kell! :P
  • K.András
    Na 2:12:855 ;P
    Söt maradt benne szvsz még egy fél mp!
    Valakinek kell visszajátszás akkor icq-n mert nincsen tárhelyem...
  • Alexease
    Koszi, mar muxik rendes! A video RAM volt keves neki, lejebb kellett veni a texturakat. De azonkivul, minden full-ban van, es megy rendesen;))
    Mondjuk azert ertheto, 64Mb azert mar nem iztos hogy eleg manapsag a High/Full-hoz:)
  • GSiZSolti
    Nagyon bejön a game, minnyár ideorgazmálok!!!!
    Nem akarom máshoz hasonlítgatni, de nekem ez a TOP, még az LFS-nél is jobban tetszik....pedig csak demo....
  • MrTressy
    alex próbáltad másik driverrel?ha jól emléxem 64 megás ti4200ad van ha nem tévedek próbáld ki a 45.23 whql drivert azzal nekem faxán megy.Bár mondjuk nekem 128megás a kártya..
  • K.András
    Valaki ment már 2:14 alá?Én most 2:14:3-nál tartok,de vesztettem egy kanyarban ugy jo 3-4 tizedet plusz egy másikban is kb annyit...
  • Jacek
    inkabb szanalmas:) egy ket idiota kitalaja ezt nezd meg az FPS jatekokat errol szol az egesz:)
  • Jacek
    milyen online resz? mert nagyon jo game lesz de rohognom kell hogyha nem modolhato:)))
  • Tibre
    na jó,billentyűvel a Lister többet volt a füvön mint a pályán be kell szereznem egy kormányt
  • Eisenhower
    na lamerségem ismét jelentkezik. hol tudom választani a lister-t? mert csak a másik verdát adja mindig... listerre is kíváncsi vagyok