9559
-
#612 Jacek amugy kivan a faszom veled baszol Icq n válaszolni szólok Dalosnak hogy eresszen rád 2 feka kurvát:D
(esetleges trágár megnyilvánulásért semmilyen fellelősséget nem vállalok, avagy kapja be az ORTT :D)
-
#611 A celegyenes utani emelkedos jobb kanyart probaljatok ki lassan:) Nem tudom hogy eredetileg is ott van-e, de van ott ket jokora pukli, amin jo nagyot doccen az auto:)) Bar nem az "idealis" iven van, inkabb kozepen, de legalabb mar tudom, hogy egyszer miert szalltam el;))) -
#610 kiccsákó 2 éve azzal megyek :PPP -
#609 2.09.907 végre sodródás nélkül
netform.biz/ingy/spa09907.zip
a kört szponzorálta: másfél liter cserszegi fűszeres :D -
#608 lol mazsola a veronicas auto jogvedett azzal kezdtem a nascart:))) en azon filozok melyik autobol lesz a subaru:PP -
#607 Nagyon szepen koszi,holnap kiprobalom! -
#606 kabbe :D -
#605 2.09.977
replay: netform.biz/ingy/spa09977.zip
kurva egit megint lesodrodtam szal nem igazan legalis kör :( -
#604 Anyagszállításban biztos jeleskedsz -
#603 elővégzetségem építőmérnök probálj kombináni:) -
#602 Van itt oylan közöttetek, aki nagyjából előképzettség nélkül körözget ezzel a játékkal? Vele szeretném inkább összevetni az eredményemet :) -
#601 ráadásul a sok tirpák úgyis GT osztályban akar feszíteni én meg a jó kis Porsche-mel leverek mindenkit. -
#600 www.netform.biz/ingy/ingyferka.jpg
erre gondoltam :) -
#599 Mostmémá, én is csak 2.10.4-et tudtam menni.. -
#598 éppen ezért jó,hogy van NGT is,ott biztos,hogy nem fog labdába rugni :) -
K.András #597 Másnem tanul az ember... -
K.András #596 Mehet 2 maranello is :)))
Ferrari a leggyorsabb, mindenki azzal akar majd lenni :DDD
-
Toya #595 Ja, ja, tuti sok esélye lenne a mezőnynek :D -
#594 nem ment még vele? -
#593 Nyeremeny meg minek?! :) De amugy is mindegy, mert ha Norbi indulna, mar elore odaadhatnank neki a "nyeremenyt" :))) -
#592 avagy Veronica Zemanova mellei a motorhátetőn :D -
#591 Nem nem, Maranelloval en szoktam menni:)))))))))
Bar az elozoben sokat mentem a 360-sal, meg a Porsche 996 Turboval:) -
#590 nekem meg a régi 23 as ferka a saját festés kiegészítésemmel :) -
#589 lesz hivatalos online bajnokság is nem?ahol nyeremények is lesznek -
#588 Jaja, #1 Ferrari 550M stipi stopi nekem -
K.András #587 Igy van,nagyon nagy lesz ez a játék,kéne csinálni majd magyar bajnokságot is! -
#586 akkor is porse forevah :) -
#585 viszont értékelni kell a skacokat mert néhány bugon kivül nagyon jó gamét csináltak, majd kinővi magát :) -
K.András #584 Thx,nagyon rendes vagy!
Elég mokás video, biztos feszegeti már a határt a beállitás,legalábbis ami a magasságot illeti :) -
#583 www.netform.biz/ingy/spa10074.zip
rengeteg hibaval nagyon ideges a verda :D
itt a replay addig nem nyugszom mig nincs meg a 2.09 de nagyon berugtam :)
tenx alex :) -
#582 Tessek, megcsinaltam Ingy videojat WMV-be.
Bukfenc;))) -
#581 LOL!!!!!!!
Ilyen nekem is volt mar egyszer-ketszer;))) De volt amikor a "sima" aszfalton akadt igy fel:)) -
K.András #580 nekem az 5.02-van akkor ez a baj,thx. -
#579 nemtom én érzem a felfüggesztést mashogy nem menne a beállitas :) -
#578 divx 5.1.1 -
K.András #577 Mivel csináltad ezt a videot?Mert nekem nem játsza le,szal biztos nem divx. -
K.András #576 Teljesen más szvsz mint a megszokott mod-ok f1c-alá,én faszán érzem a felfüggesztést,és a pillanatot is amikor elszakad a cérna!De lehet a kormányunk különbözik és másként adja neked vissza nemtom,nekem ezzel semmi bajom.Probáld lejebb venni az érzékenységet mert iszonyat sokat számit! -
#575 Egy kicsike hibuci:))
Amugy: lekoccoltam a falat, csuszott oldalt az auto, a felfuggesztes alaphelyzetben semmi oldalra doles stb., aztan "beakatt" a gumi a foldbe es felrepult az auto:) Ott vizszinteshelyzetben porgott, himbalodzott, utana talpra leesett:) Persze, felfuggesztes meg sem moccant, hanem a gumirol visszapattant, es fejre allt:))
Miutan a progi visszaforditotta az autot talpra, egy kicsit magasabbra tette, es akkor pattogott igy egy helyben:) Ilyenkor, teljesen jol mukodott a rugozas:))))) -
#574 www.netform.biz/ingy/bug.avi :DDD mindez -0.2nél gecc :D -
#573 Egyszeruen gyengebb az NGT;)