9559
  • K.András
    Jo a video nagyon,bár lehetne nagyobb felbontás de jobb mint a kézikamerás.Auto iszonyat durva,az a mozgás,rálépet az ember gázra és majd kiugrott alola,asszem nagyon jo lesz a game!
  • Alexease
    Mar majdnem 400-an szedtek le 20 perc alatt :) Eleg nepszeru a dolog;)))
  • GSiZSolti
    Már nagyon várom ezt a gamét, az LFS mellett sztem ez lesz a tutti!!!
    A Burns Rally-ban is bizakodom!
    Tényleg lassan jön a Movie!
  • Alexease
    Egy kicsit be van lassulva, amiota kiirtam ide a hirt, 250! emberke toltotte le:)))
  • Alexease
    Bocsi:) Gondoltam aki ilyen es hasonlo autos jatekkal foglalkozik, az ismeri a legkomolyabb Sim Site-ot:PP De amugy ott van a szoveg aljan:))

BHMS (BlackHole MotorSports)
  • hykao #281
    Esetleg egy link?
  • Alexease
    Nem kameras es viszonylag jo minosegu! Eleg kellemes.
    Csak nem ertem, miert nem gyakorolja legalabb elotte be a kort, hogy normalisabban tudjon menni?! Mondjuk, igy legalabb lehett latni mit csinal az auto ha nem mindig ugy megy ahogy kellene;)))

Amugy Spa es egy Lister Storm kapcsolatat lehet vegig tekinteni egy koron keresztul:P
  • Alexease
    Megerkezet a kovetkezo movie (talan hivatalos es nem kameras, ugy nez ki meg nem lattam most toltom). BHMS
  • K.András
    Van ezer dolcsiért is,ott a link bent,ahol van egy rakás ilyen...Persze ezer dolcsi sem kevés :P
  • oneal1
    nem olcsó egy ilyen baszás:)
  • K.András
    Nézzétek meg ezeket a HMD-ket,aszittem leesik az állam :)))

GTR-hez bejátszana egy ilyen,föleg hogy Csiki Peti szerint,támogatni fogja játék a TRACKIR-t,ami lehetövé teszi,hogy amikor mozatod a fejed,ugy mozogjon a játékban is a nézet
  • K.András
    Van ujabb 23 screenshot,Grebber be ne linkeld,BHMés ott mindenki meg tudja nézni...:P
  • grebber
    Hadd csináljak már azt amit akarok szedjétek akkor ki kit érdekel miket magyaráztok nekem.
  • arty
    na, nemkell, ugynezki megoldodott kezzel ... ekkora pechet :(
  • arty
    OOOFFFF

gplhez vki nemtudna kitenni a gplcsm100 es 102 fajlokat vhova? :( egy tetves site sem megy, pedig meloban delelott meg le tudtam szedni oket :(( es ma versenyeznek haverral ... esetleg icqn ? 114166495

a hivatalos honlap a maga linkjeivel a legkiabranditobb :( (www.gplw.com)
  • traXion
    ő a G-S-G mumus. :D
  • Alexease
    Ja az igaz:) O a GS-t szokta olvasni - vagy inkabb nezegetni - kb. az a kategoria is lehet ami ott folyik, es azt hiszi mas site nem is letezik, mas nem is tajekozodik, es igy komoly erofeszitesekkel, allva a lamazo sarat, folyamatosan tukrozi a GS hireket az SG topic-okba - neha rosszul, rossz helyre - vagy nyit nyolcadik hasonlo, vagy ertelmetlen topicokat:))))))))
  • traXion
    Csak ezeket rakta ki a GS. :D
  • traXion
    Ki kell élnie magát... :D
  • Alexease
    Meg jo hogy nem mind a 36-ot linkelte be az agytroszt;)))
  • Alexease
    Vazzer Grebber pihentessel mar! Mindenhova bele kell szutykolnod?! Legalabb olvasnal vissza te nagyeszu.:)
  • PuMy
  • grebber
    ez ma hányadik lol visszaugatásod én még nem láttam.
  • bodesz
    ez ma hanyadik LOL hozzászólásod?
    ezeket a képetek sztem már mindenki látta
  • grebber

• Alexease
    Fel kell rakjam az NT-t... :))
  • K.András
    Jaja baro,ezt a képet azért berakom:
  • Alexease
    Megjelent jonehany uj screenshot a jatekbol! Erdemes megnezni, mert mar a jatek "menukbol" is vannak kepek! Igy mar kezd "jatekos" lenni, es nem csak autokat latunk;)))
    Screenshot BHMS
  • K.András
    BHM szavazás :)
    Which demo would you like to play right now?

GTR [43%]
    Richard Burns Rally [33%]
    Racing Legends [12%]
    FlatOut [9%]
    Xpand Rally [2%]

341 votes so far

Jajja dejo volna már kiprobálni :))))
  • Hum Péter
    Ez azért jó, mert én is vele értek egyet. :) Mindketten ugyanazt mondjuk gyakorlatilag, csak más formában, illetve mindkettő teljesen igaz.
  • Toya
    Ebben a kérdésben viszont veled értek egyet :D
  • K.András
    Két embernek nem kell feltétlen egyetérteni,igy ebben biztos nem fogunk,te azt mondod a közösség tette azá a GPL-t ami,én meg azt mondom a GPL alakitotta ki azt a közösséget amely aztán tovább "fejlesztette".Kb ugyanazt mondjuk ,csak amolyan mi volt elöbb a tojás vagy a tyuk féle szindromába csöppentünk bele,szal hagyjuk is ;)
  • Hum Péter
    Oh, Bandi :) Én azt mondtam, hogy a GPL-t nem a jó fizikája teszi a *mai* GPL-lé (ami most 2004-re lett), hanem a közösség, stb... Így érted már? (Persze a jó fizika a kiindulási pont... de ezt mindenki tudja.)
  • K.András
    ". a GPL-t nem az teszi GPL-lé, hogy írtó jó a fizikája. Hanem amit 6 év alatt az egész közösség kialakított"

De Peti,ha nem lett volna jo a fizikája,vajon játszottak volna vele 6 évet,vajon kialakitott volna ennyi mindent az a közösség?
    Nem.
  • PuMy
    Amen!
  • rezsofiz
    Jah engem is meggyőzött,brutal volt.
  • Hum Péter
    + még egy megjegyzés ahhoz, hogyan lehetne lenyomni a gpl-t: olyan engine-t, mint a GPL-é biztos tudnának már gyártani, elvégre 6 évvel később járunk, de:

1. nem mindegy, hogy milyen kategóriában, mert jelenesetben egy túraautó bajnokság nem biztos hogy meg fogná a GPL-es tábort, mint ahogyan ez fordítva sem igaz. Az igazi megoldás a modern kori F1 szimulálása lenne, de ott meg nem is tudom, lefoglalta-e már vki a jogokat mint a Nascarban (nem figyelem a témát).

2. a GPL-t nem az teszi GPL-lé, hogy írtó jó a fizikája. Hanem amit 6 év alatt az egész közösség kialakított, a profi világranglista, a fórum állandó tagjai, a VROC chat, a pályafrissítések, autófrissítések (GPLEA fiúk), stb. Szóval ennek a játéknak már kultusza van, és biztosra veszem hogy még 5 év múlva is fog vele valaki játszani.

Ennyit erről.
  • K.András
    Anderstorp-os video nem gyözött meg?Engem meggyözött, eszméletlen modon néz ki és eszméletlen jo a kaszni mozgása,szinten minden apro kis rezzenést érzékelni lehet rajta,és itt már sim modban vol,igaz a segitségek be voltak kapcsolva.Na mind1.
  • Hum Péter
    Hát bakker jó lenne, már én is kezdem megunni :)
  • PuMy
    Lesz olyan program ami kepes lesz ra?