9559
-
K.András #286 Jo a video nagyon,bár lehetne nagyobb felbontás de jobb mint a kézikamerás.Auto iszonyat durva,az a mozgás,rálépet az ember gázra és majd kiugrott alola,asszem nagyon jo lesz a game! -
#285 Mar majdnem 400-an szedtek le 20 perc alatt :) Eleg nepszeru a dolog;))) -
#284 Már nagyon várom ezt a gamét, az LFS mellett sztem ez lesz a tutti!!!
A Burns Rally-ban is bizakodom!
Tényleg lassan jön a Movie! -
#283 Egy kicsit be van lassulva, amiota kiirtam ide a hirt, 250! emberke toltotte le:))) -
#282 Bocsi:) Gondoltam aki ilyen es hasonlo autos jatekkal foglalkozik, az ismeri a legkomolyabb Sim Site-ot:PP De amugy ott van a szoveg aljan:))
BHMS (BlackHole MotorSports) -
#281 Esetleg egy link? -
#280 Nem kameras es viszonylag jo minosegu! Eleg kellemes.
Csak nem ertem, miert nem gyakorolja legalabb elotte be a kort, hogy normalisabban tudjon menni?! Mondjuk, igy legalabb lehett latni mit csinal az auto ha nem mindig ugy megy ahogy kellene;)))
Amugy Spa es egy Lister Storm kapcsolatat lehet vegig tekinteni egy koron keresztul:P -
#279 Megerkezet a kovetkezo movie (talan hivatalos es nem kameras, ugy nez ki meg nem lattam most toltom). BHMS -
K.András #278 Van ezer dolcsiért is,ott a link bent,ahol van egy rakás ilyen...Persze ezer dolcsi sem kevés :P -
#277 nem olcsó egy ilyen baszás:) -
K.András #276 Nézzétek meg ezeket a HMD-ket,aszittem leesik az állam :)))
GTR-hez bejátszana egy ilyen,föleg hogy Csiki Peti szerint,támogatni fogja játék a TRACKIR-t,ami lehetövé teszi,hogy amikor mozatod a fejed,ugy mozogjon a játékban is a nézet -
K.András #275 Van ujabb 23 screenshot,Grebber be ne linkeld,BHMés ott mindenki meg tudja nézni...:P -
#274 Hadd csináljak már azt amit akarok szedjétek akkor ki kit érdekel miket magyaráztok nekem. -
#273 na, nemkell, ugynezki megoldodott kezzel ... ekkora pechet :( -
#272 OOOFFFF
gplhez vki nemtudna kitenni a gplcsm100 es 102 fajlokat vhova? :( egy tetves site sem megy, pedig meloban delelott meg le tudtam szedni oket :(( es ma versenyeznek haverral ... esetleg icqn ? 114166495
a hivatalos honlap a maga linkjeivel a legkiabranditobb :( (www.gplw.com) -
#271 ő a G-S-G mumus. :D -
#270 Ja az igaz:) O a GS-t szokta olvasni - vagy inkabb nezegetni - kb. az a kategoria is lehet ami ott folyik, es azt hiszi mas site nem is letezik, mas nem is tajekozodik, es igy komoly erofeszitesekkel, allva a lamazo sarat, folyamatosan tukrozi a GS hireket az SG topic-okba - neha rosszul, rossz helyre - vagy nyit nyolcadik hasonlo, vagy ertelmetlen topicokat:)))))))) -
#269 Csak ezeket rakta ki a GS. :D -
#268 Ki kell élnie magát... :D -
#267 Meg jo hogy nem mind a 36-ot linkelte be az agytroszt;))) -
#266 Vazzer Grebber pihentessel mar! Mindenhova bele kell szutykolnod?! Legalabb olvasnal vissza te nagyeszu.:) -
#265 #259 -
#264 ez ma hányadik lol visszaugatásod én még nem láttam. -
#263 ez ma hanyadik LOL hozzászólásod?
ezeket a képetek sztem már mindenki látta -
-
#261 Fel kell rakjam az NT-t... :)) -
K.András #260 Jaja baro,ezt a képet azért berakom:
-
#259 Megjelent jonehany uj screenshot a jatekbol! Erdemes megnezni, mert mar a jatek "menukbol" is vannak kepek! Igy mar kezd "jatekos" lenni, es nem csak autokat latunk;)))
Screenshot BHMS -
K.András #258 BHM szavazás :)
Which demo would you like to play right now?
GTR [43%]
Richard Burns Rally [33%]
Racing Legends [12%]
FlatOut [9%]
Xpand Rally [2%]
341 votes so far
Jajja dejo volna már kiprobálni :)))) -
Hum Péter #257 Ez azért jó, mert én is vele értek egyet. :) Mindketten ugyanazt mondjuk gyakorlatilag, csak más formában, illetve mindkettő teljesen igaz. -
Toya #256 Ebben a kérdésben viszont veled értek egyet :D -
K.András #255 Két embernek nem kell feltétlen egyetérteni,igy ebben biztos nem fogunk,te azt mondod a közösség tette azá a GPL-t ami,én meg azt mondom a GPL alakitotta ki azt a közösséget amely aztán tovább "fejlesztette".Kb ugyanazt mondjuk ,csak amolyan mi volt elöbb a tojás vagy a tyuk féle szindromába csöppentünk bele,szal hagyjuk is ;) -
Hum Péter #254 Oh, Bandi :) Én azt mondtam, hogy a GPL-t nem a jó fizikája teszi a *mai* GPL-lé (ami most 2004-re lett), hanem a közösség, stb... Így érted már? (Persze a jó fizika a kiindulási pont... de ezt mindenki tudja.) -
K.András #253 ". a GPL-t nem az teszi GPL-lé, hogy írtó jó a fizikája. Hanem amit 6 év alatt az egész közösség kialakított"
De Peti,ha nem lett volna jo a fizikája,vajon játszottak volna vele 6 évet,vajon kialakitott volna ennyi mindent az a közösség?
Nem. -
#252 Amen! -
#251 Jah engem is meggyőzött,brutal volt. -
Hum Péter #250 + még egy megjegyzés ahhoz, hogyan lehetne lenyomni a gpl-t: olyan engine-t, mint a GPL-é biztos tudnának már gyártani, elvégre 6 évvel később járunk, de:
1. nem mindegy, hogy milyen kategóriában, mert jelenesetben egy túraautó bajnokság nem biztos hogy meg fogná a GPL-es tábort, mint ahogyan ez fordítva sem igaz. Az igazi megoldás a modern kori F1 szimulálása lenne, de ott meg nem is tudom, lefoglalta-e már vki a jogokat mint a Nascarban (nem figyelem a témát).
2. a GPL-t nem az teszi GPL-lé, hogy írtó jó a fizikája. Hanem amit 6 év alatt az egész közösség kialakított, a profi világranglista, a fórum állandó tagjai, a VROC chat, a pályafrissítések, autófrissítések (GPLEA fiúk), stb. Szóval ennek a játéknak már kultusza van, és biztosra veszem hogy még 5 év múlva is fog vele valaki játszani.
Ennyit erről. -
K.András #249 Anderstorp-os video nem gyözött meg?Engem meggyözött, eszméletlen modon néz ki és eszméletlen jo a kaszni mozgása,szinten minden apro kis rezzenést érzékelni lehet rajta,és itt már sim modban vol,igaz a segitségek be voltak kapcsolva.Na mind1. -
Hum Péter #248 Hát bakker jó lenne, már én is kezdem megunni :) -
#247 Lesz olyan program ami kepes lesz ra?