9559
-
#974 -
#973 "Pretty fly for a white guy" -
#972 Azert a Pit-bol nem szep dolog igy kijonni;)) -
#971 InvyvsFröccs (avi, divx4lowmotion) -
#970 huhh ilyet csak részegen mondok :D -
#969 "Lehet egyszerűbb lenne nem alkoholizálni..."
Nana...azért hülyeséget nem beszélünk... -
#968 De ez sem rossz:))))
GTR3.AVI (AVI, XviD, 1,6 Mb) -
#967 -
#966 áá
550 maranello!!!
nyami!!! -
#965 lehet:DDD
-
#964 E3:
-
#963 ehez hasonlo belsönézetes videokat merre lehet találni?
(ha lehet jobb minőségben) -
#962 Megjavitották a kormányom!!!! :DDDD
Közben kidolgoztam hogyan ne öntsem le borral a kormányt:
Octoberfestről hoztam egy literes korsót, ugyebár egy üveg bor 0.75 liter, számokkal leirva 1-0.75=0.25 avagy nincsen csurig a pohár és nehezebben lötykölödik ki.:D
Lehet egyszerűbb lenne nem alkoholizálni... -
#961 Ugy nez ki.
De ha esetleg valaki meg nem porobalta, es hasznalja a MoTeC-et, akkor a "szokasos" helyen irja at ezt a sort: MoTeC Multiple Logs="1", es akkor a progi minden "menethez" kulon-kulon LOG file-t general a datummal, vagyis megmarad mind, igy lehet kesobb hasonlitgatni oket. -
#960 Simán:) -
#959 ultra pangás? -
#958 nekem is csak 3 nap után válaszoltak :) úgy látszik ritkán csekkolják a maileket -
K.András #957 Még választ sem kaptam sajnos idáig... -
#956 Hogy valami ertelmes is legyen:)
Mar sikerult ugy-ahogy veglegesen beallitanom magamnak a hangokat, es nekem sokkal jobb:)))) Egyszeruen csak az ut, a valtas es kerek hangokat huztam feljebb. Azonnal 1-2 sec-cel jobbat is mentem:)))) Es csak azert, mert halottam hogy kezd csuszni az auto, vagy mar csuszik, sodrodik egy kicsit, tudtam hol a hatar es igy azonnal nem pordultem meg "csak ugy";))
Sajnos, nekem ez az engine a alapjai miatt nem igazan adja valahogy vissza teljesen a felfuggesztest - tudom-tudom sokkal kemenyebb itt a felfuggesztes mint egy StockCar-ban amihez szoktam, de pl. netKar abban is van GT es Street is, esmeg is mas, erezhetobb ... - es igy hogy jobban hallom mi van, azert nekem kezelhetobb. -
#955 okés,kosz:) -
#954 A celegyenes utan, szemben a dombon;))) A sikanban van egy-ket pukli, azokon jo nagyot lehet repulni, ha rossz ivben veszi az ember;))))) -
#953 -
#952 De voltam mar az erdoben is, csak ott nincs utkozes model - mert minek - es kiesett a palyarol;)))
Sajnos mint fizika olyan nincs igazan benne, vagyis komoly problemai vannak ha elemelkedik az auto a foldtol:))) De mondjuk, nem is igazan kell, mert attol fuggetlenul, amig az uton van teljesen jol szamol mindent. Igy legalabb gyors es szep (mar akinek:D) Amugy sem arra valo hogy ugraljuk meg repuljunk meg borulgassunk:)) Ha meg meg is osszejon, akkor meg mar ugy is mindegy:)))) -
#951 Ez a rész hol van? -
#950 -
#949 -
#948 De ilyet nem tudsz:PPPPPPPPPP
-
K.András #947 Nekem is sikerült már megjárni gumifalat :))) -
#946 Sikerult ide is feljutni:) eau rouge utan van jobb oldalt.
-
#945 nem volt, van :) igaz sajnos a chaten sok a "kurva anyázás", egy-két ember miatt :/ (a közös room-ra gondolok) -
#943 A szimesek minig "normalisabbak" voltak. Azert szerettem regebben online GPL-t, veletlen szervereken, ismeretlen emberekkel, mert teljesen korrektek. Baleset "ritkan" volt - pedig nem egyszeru - es ha volt egy koccanas, szinte lattam magam elott, hogy mind ketten "kiszallnak az autobol" es hajolgatnak es elnezest kernek nem torodve vele hogy megy a verseny:)))) Persze, ez eros tulzas, de volt egy olyan angol uriemberes hangulata a dolognak:)) -
K.András #942 Végül is nem szájbarágos segitséget akarok töle kérni,hanem egy telemetriafájlt...Proba cseresznye :D -
#941 általában elég barátságosak ezek a fickók, mint már írtam egyszer e-maileztem Riekkinennel, aki a GPL ranglistán a 4., és korrekten válaszolt -
K.András #940 Megprobálom elkérni töle,hátha... -
#939 szerintem odaadja -
K.András #938 Ez a Richard Morgan nagyon jol megy GTR-el,már lement 2:07.85-re!!!Lehet ennyit számit ,hogy valaki BRD speed7-pedált használ???Kár hogy telemetria fájlt nem rakja fel,megnézném a beállitásait,,szerintetek ha küldök neki egy mailt,vajon odaadja a telemetria fájlt vagy szarik majd a fejemre? -
#937 Jezusom,hat a jatekban hatalmas :ugyanolyanok a hangok,ugyanugy zotykolodik.. hihetetlen -
#936 igen, és ahogy érkezik a célegyenesre, elkezd pattogni az autó az úthibától, és nem tud egyenletesen felmenni a fordulat, ez is nagyon meg van csinálva a játékból (meg ahogy esik le a turbó sípolás fékezéskor) :) -
K.András #935 Rsc-n linkelte be valaki,szal nem én találtam ;) -
K.András #934 Igen,ugyanugy rázkodik mint a játékban,szal ezt is elég jol visszadták!Látszik,hogy Henrik Roos ur maximalista bár ezt én el is vártam töle,csak colin féle játékok után már egy komoly versenyzö sem számitott garanciának...Hála jo égnek ö nem egy bohoc...