9559
  • Ingy
    Ugyoldom meg hogy gépezés elött berugok
  • Toya
    És az eset után meg is fogadtad, hogy többet nem fröccsözöl a gépnél...
  • Ingy
    kilett fujva
  • K.András
    Hát nemtom,én azért egy ilyen mosakodás után,egy hajszáritoval gyorsan kifujnám az esetleges vizcseppeket,nehogy elkezdjen rozsdásodni!
    Az azért elég hihetetlen, hogy egy ilyen picsku motor mire képes!
  • avcom
    mint tudjuk a macskának 9 élete van, remélem ennek is, mert akkor még csak 3-nál fogunk tartani. Sok sikert :-)
  • Ingy
    A beigért beszámoló:Avagy hogyan kell kormányt detoxikálni :D

1. lépés: helyezzük be erősen illuminált állapotba levő alanyunkat a zuhanytálcára:

2. lépés: nagynyomású vízsugárral távolitsuk el al alkohol maradványokat a páciens gyomrából:

3. lépés : a másnaposság elkerülése érdekében alaposan mossuk meg a fejét is

4. lépés : hagyjuk száradni pár napig :D

hubazz skacok drukkoljatok hogy még müxeni fog :(
  • K.András
    LOL,kiváncsian várjuk a szereld magad elsö és reméljük utolso adását :)))
  • Ingy
    helyzet jelentés: a bort kikellett mosni a kormányból mert a cukor vezeti az áramot (hamarosan képes beszámolóval jelentkezünk )
  • Tufa16
    Mindenki elment jáccani? Csak poén volt a nyerés dolog! :)
  • Tufa16
    ha egy jó időt teljesítesz akkor az lessz a Lister helyett!:)
  • HPt
    Nekem is olyan van.
  • HPt
    Bónusz-autó.
  • K.András
    Most nézem ,mi ez a retek a pályán?:)))
  • Tufa16
    Nekem is van kormány egy nem Force Feedbackos Microsoft kormány! Szeretem amugy. Csak mivel most szedtem le a demot, elöbb kiprobáltam milyen billenytüzeten... Nem rossz! :) Na majd elökaparom a kicsikét!
  • Ingy
    najó aki könnyesre röhögte magát a szerencsétlenségemmel, elmesélem a full sztorit, leakartam venni a kormanyt es veletlenül lelöktem a fröccsömet ami a kompjuter felé esett és a kormánnyal ütöttem félre az eső poharat, szal vagy a pc vagy a kormány, nehéz választás volt :D
  • HPt
    Egyébként a piros Logitech biztos jó, én a sárgával fürödtem be. Kb. két hét után vagy nem érzékelte a gázt, vagy a féket, vagy ha úgy döntött: egyiket sem érzékelte. De volt poénos kedvében is, akkor meg a gáz alap járaton 20%-on volt, teljes járaton 80%-on.
  • Ingy
    ez a második wingmanem az első sajna elhasznalodott 4 év alatt mert sokat lett hasznalva ( bovdenszakadás meg elkopott benne egy ket dolog) aztán a masodik példány is rengeteg élményt nyujtott, full depi vagyok
  • K.András
    Nekem is ez a kormányom van,nem cserélném le semmi pénzért,amig ez megy addig meg fog maradni,már nagyon megszoktam-szerettem...Kb 3 éve megvan már,és semmi baja nem volt soha!
  • Ingy
  • HPt
    Nem tudok, kérdezz körbe fórumon, biztos találsz valakit.
  • JuanG
    sajna nem...
  • JuanG
    ajajjj...én mindíg a padlóra szoktam tenni a piát, ha játszom...inkább a oda folyjon ki...onnan még fel is nyalom
  • Ingy
    Amugy tud valaki olyan csókát aki ért a kormanyokhoz és nem kér 20000 ft t oránként?
  • HPt
    Nem biztos, hogy máris temetni kell.
  • Ingy
    ja szaritom, totál kivagyok, nem akarok masfajta kormanyt ezt meg nem gyartjak mar pedig sztem mai napig az egyik legjobb (regi wingman)
    a világ dölt össze bennem,Palkó Gabitol vettem és igy vigyazok rá :(

Andris HPt jo span nincs para :D
  • K.András
    Okés,csak hirtelen ugy tünt,én asszem tökön is szurnám magam leönteném,no nem azért,mert nagy baj van vennék egy másikat,de hát 30 ezret egy teázás vagy egy borozgatás miatt elég durva lenne kiadni...
  • HPt
    Dehogy, ICQ-n már mondtam hogy sajnálom.
  • K.András
    Kárörvendö.
  • K.András
    Atyaég!
    Várd meg mig kiszárad,elvileg müködnie kellene,ha nem akkor javitás.El is pakolok mindent az asztalrol,mert a tea speciel nekem is mindig a közelben van :(
  • HPt
    Érted... vörösborral!
  • Ingy
    Ne is mond véletlenül leöntöttem a kormányt vörösborral és kipurcant...kurva egit:(
  • HPt
    Hát ez érdekes, ilyen problémát még sehol nem olvastam.
  • K.András
    Nem tudsz kilépni a játékbol???Meg átnyomja joy-ra?Igazábol ezzel bill-el nem lehet jol játszani,ehhez kell egy kormány mindenképp!
  • Tufa16
    ja már vissza olvastam hogy mikor jön! sorry! :)
  • Tufa16
    Sziasztok! Leszedtem ennek a játéknak az alpha demoját! Elég jó, realisztikus játék bár kicsit idegesítő hogy nem tok kilépni a játékból.. Meg hogy a pit line assist vagy nem tom hogy van itt jelezve, folyton elálítja magát joy-ra amikor én bill-el nyomom! De teccik! Nincs brutál gépigény de csodálatos grafika. Mikor jön a teljes?
  • K.András
    Elég fura ez a Gardevall setup,bár az egyik tényleg jo..
    De egy másikban gumibak levéve nullára meg ilyenek,nem is értem :)
    Igazábol nincsen rá szükségem, csak meg szoktam nézegetni ki hogy állitja be járgányt...
  • HPt
    RSC Screenshot topic
  • HPt
    RSC Hotlap topic
  • JuanG
    itt elérhető Wéber Gábor setup guide -ja, igaz a GPL-hez van, de sok dolog ugyanaz...

setupguide
  • K.András
    GTR elözetes HSW