9559
-
#813 valaki tegyen be pls egy olyan beállítást amin faszán veszi a kanyarokat, nem csuszik ki annyira meg ilyenek, mert elrontottam a beállítást és nem tudom visszaállítani!!! -
#812 nincs sajna per pillanat a kormányomat szervizelik kaptam kölcsön egy régi act labs kormányt de olyan mint ha ikarusz buszt vezetnék -
budasp #811 Egyaltalán nincs eltúlozva! Pl. GPL-ben ennél jóval nehezebb kipörgés nélkül kigyorsítani és az is reális. -
#810 csövi
nincs új setupod??
2:12:3 volt eddig a legjobb de még annyi kanyar van ami nicns kihasználva:)
-
#809 pedig GTR2002ben nehezebb volt a kigyorsitas
na a másik ötlet: a throtle sensit vedd le 3-4% ra
lehet azt nem lötted be -
K.András #808 ETCC-ben is lehet TC nélkül BMW-t vezetni :)))
Nekem ott sem tört ki többet auto hátulja mint bármelyik más játékban,szerintem ez igy jo ahogy van! -
#807 Ugyanúgy el van túlozva, ahogyan az ETCC-ben sem lehet a BMW-t TC nélkül vezetni. :)) -
#806 próbáltam már a toe-t 30-on is, de előbb utóbb akkor is kipördülök...csak annyit mondok, hogy egy kicsit el van túlozva a dolog, egy FF-es pedállal lehet jobb lenne ...annak idején a GP2-vel tudtam menni TC nélkül versenyeket pl...tudom, hogy nem a legjobb példa, csak mondom... -
K.András #805 Legalább 600 paci van ebben a listerben,az azért nem kevés,nem lehet az életben sem olyan könnyü uralkodni 600 HP-n. -
#804 ha nem pörögne ki a kerék nem találták volna ki a TC-t ;) -
K.András #803 Hátso kereken rakd nagyobbra a TOE IN-t,ha egy 30-ra beállitod,akkor nem fog ugy kitörni kanyarokban... -
#802 most, hogy már pár száz kört megtettem, el kell, hogy mondjam, egy apró dolog még mindíg zavar: szerintem még mindíg el van túlozva kerék kipörgés a kanyar kijöveteleknél (TC off természetesen), pedig már sokat setupoltam, óvatosan adagolom a gázt stb...ennyire nem lehet nehéz egy igazi listerben sem...megteszek 4-5 kört, és biztos egyszer megpördülök. Teszten még annyira nem vészes, de mi lesz a versenyeken??? Az lesz, hogy TC-vel (low, vagy high) fogok menni, mert különben a játszhatóságnak annyi...így viszont a feeling veszít egy kicsit :((( ... -
#801 -
mike369 #800 #800 -
#799 Nem hittem volna, hogy ilyen. Az újabb Logi Wingman-nél, valami eszméletlenül kicsi hely volt a lábadnak, az MS-nél meg pont ideális. -
#798 Danke -
#797 ha fél oldalt visszaolvasnál talán -
#796 Skacok nekem az a problémám hogy letöltöttem a gamet de nem tudom feltelepíteni mert kér egy jelszót a demo változat is!Na és nekem ez a jelszó nincs meg!!
Ha valaki tudja akkor dobjon meg ha lehetséges -
K.András #795 Minél többet játszom,annál jobban tetszik ez a játék,a telemetria is tetszik már,faszán össze lehet hasonlitani a köröket,igy könyebben meg lehet találni hol kell hamarabb-késöbb fékezni,nyomni a gázt stbstbstb:
-
#794 az lenne a jó, ha már mehetnénk is vele :) -
K.András #793 Durva ez a ferrari :)
-
#792 -
#791 Ingy, tudnál arról képet készíteni, hogy ennek a típusú Logitechnek milyen a pedálja? Még sosem láttam, csak az újabb fajtát. Köszi! -
#790 probaltam a masik kromanyt ratenni ugyse muxik vsz a lap ment szet benne de a masik lapom elvileg muxik, remenykedem hogy jo lesz
nem adom fel a kurvaéletbe -
#789 hajrá, hajrá, hajrá -
#788 na összeraktam de nem müxik :(
talán van még esély a régi kormányban a mechanika ment szét ebben az elektronika talán összelehet rakni -
#787 http://misuracing.uw.hu/hsw/gtrkep.jpg -
#786 Vegyél fel szigetelő kesztyűt. -
#785 :P -
#784 ugy kezdodik :)
divx 5.1.1 a codec...asszem
Juan ne kötekekedj na összerakom es meglassuk -
#783 lemaradt a: ??? -
#782 ez a holnap már ma van -
#781 GTR_Press_Demo ... pont ahogy írva van... -
DePreSsZYo #780 Leszedtem a demot a gamestar-ról mien pass-t kér ez?:D -
#779 Én csak sok színes csíkot látok! ez normális????? Mi kell hozzá hogy letudjam jáccani? -
Kinézetre nekem is olyan a kormanyom mint neked. -
#777 nyugi fent marad, a nagyobb felbontasu verziot majd holnap felrakom a szerverre mert ennek a minosege hagy kivanni valot maga utan :) -
K.András #776 Mondjuk és nem szeretek részegen vezetni,inkább beszivva szoktam ;)
Na joccakát.
Videot holnap megnézem remélem fent marad addig! -
#775 az nem a JGTC :)
NGT
http://web.axelero.hu/ingves/ingyvsmonaco_low.avi -
Toya #774 Aki azt hiszi hülyéskedik nézze meg a F1C JGTC(?) Mod videót, ahol Ingy nem kicsit illumináltan köröz Monacóban :)
Ingy linkeld már be!