9559
  • AMD Norbee
    valaki tegyen be pls egy olyan beállítást amin faszán veszi a kanyarokat, nem csuszik ki annyira meg ilyenek, mert elrontottam a beállítást és nem tudom visszaállítani!!!
  • Ingy
    nincs sajna per pillanat a kormányomat szervizelik kaptam kölcsön egy régi act labs kormányt de olyan mint ha ikarusz buszt vezetnék
  • budasp
    Egyaltalán nincs eltúlozva! Pl. GPL-ben ennél jóval nehezebb kipörgés nélkül kigyorsítani és az is reális.
  • oneal1
    csövi
    nincs új setupod??
    2:12:3 volt eddig a legjobb de még annyi kanyar van ami nicns kihasználva:)
  • Ingy
    pedig GTR2002ben nehezebb volt a kigyorsitas
    na a másik ötlet: a throtle sensit vedd le 3-4% ra
    lehet azt nem lötted be
  • K.András
    ETCC-ben is lehet TC nélkül BMW-t vezetni :)))
    Nekem ott sem tört ki többet auto hátulja mint bármelyik más játékban,szerintem ez igy jo ahogy van!
  • Panther
    Ugyanúgy el van túlozva, ahogyan az ETCC-ben sem lehet a BMW-t TC nélkül vezetni. :))
  • JuanG
    próbáltam már a toe-t 30-on is, de előbb utóbb akkor is kipördülök...csak annyit mondok, hogy egy kicsit el van túlozva a dolog, egy FF-es pedállal lehet jobb lenne ...annak idején a GP2-vel tudtam menni TC nélkül versenyeket pl...tudom, hogy nem a legjobb példa, csak mondom...
  • K.András
    Legalább 600 paci van ebben a listerben,az azért nem kevés,nem lehet az életben sem olyan könnyü uralkodni 600 HP-n.
  • Ingy
    ha nem pörögne ki a kerék nem találták volna ki a TC-t ;)
  • K.András
    Hátso kereken rakd nagyobbra a TOE IN-t,ha egy 30-ra beállitod,akkor nem fog ugy kitörni kanyarokban...
  • JuanG
    most, hogy már pár száz kört megtettem, el kell, hogy mondjam, egy apró dolog még mindíg zavar: szerintem még mindíg el van túlozva kerék kipörgés a kanyar kijöveteleknél (TC off természetesen), pedig már sokat setupoltam, óvatosan adagolom a gázt stb...ennyire nem lehet nehéz egy igazi listerben sem...megteszek 4-5 kört, és biztos egyszer megpördülök. Teszten még annyira nem vészes, de mi lesz a versenyeken??? Az lesz, hogy TC-vel (low, vagy high) fogok menni, mert különben a játszhatóságnak annyi...így viszont a feeling veszít egy kicsit :((( ...
  • HPt
  • mike369
  • HPt
    Nem hittem volna, hogy ilyen. Az újabb Logi Wingman-nél, valami eszméletlenül kicsi hely volt a lábadnak, az MS-nél meg pont ideális.
  • Wukifi
    Danke
  • Breki33
    ha fél oldalt visszaolvasnál talán
  • Wukifi
    Skacok nekem az a problémám hogy letöltöttem a gamet de nem tudom feltelepíteni mert kér egy jelszót a demo változat is!Na és nekem ez a jelszó nincs meg!!
    Ha valaki tudja akkor dobjon meg ha lehetséges
  • K.András
    Minél többet játszom,annál jobban tetszik ez a játék,a telemetria is tetszik már,faszán össze lehet hasonlitani a köröket,igy könyebben meg lehet találni hol kell hamarabb-késöbb fékezni,nyomni a gázt stbstbstb:
  • Zetorg
    az lenne a jó, ha már mehetnénk is vele :)
  • K.András
    Durva ez a ferrari :)

• Ingy
  • HPt
    Ingy, tudnál arról képet készíteni, hogy ennek a típusú Logitechnek milyen a pedálja? Még sosem láttam, csak az újabb fajtát. Köszi!
  • Ingy
    probaltam a masik kromanyt ratenni ugyse muxik vsz a lap ment szet benne de a masik lapom elvileg muxik, remenykedem hogy jo lesz
    nem adom fel a kurvaéletbe
  • avcom
    hajrá, hajrá, hajrá
  • Ingy
    na összeraktam de nem müxik :(
    talán van még esély a régi kormányban a mechanika ment szét ebben az elektronika talán összelehet rakni
  • avcom
    http://misuracing.uw.hu/hsw/gtrkep.jpg
  • HPt
    Vegyél fel szigetelő kesztyűt.
  • Ingy
    :P
  • Ingy
    ugy kezdodik :)

divx 5.1.1 a codec...asszem

Juan ne kötekekedj na összerakom es meglassuk
  • JuanG
    lemaradt a: ???
  • JuanG
    ez a holnap már ma van
  • JuanG
    GTR_Press_Demo ... pont ahogy írva van...
  • DePreSsZYo
    Leszedtem a demot a gamestar-ról mien pass-t kér ez?:D
  • Tufa16
    Én csak sok színes csíkot látok! ez normális????? Mi kell hozzá hogy letudjam jáccani?
  • rezsofiz

Kinézetre nekem is olyan a kormanyom mint neked.
  • Ingy
    nyugi fent marad, a nagyobb felbontasu verziot majd holnap felrakom a szerverre mert ennek a minosege hagy kivanni valot maga utan :)
  • K.András
    Mondjuk és nem szeretek részegen vezetni,inkább beszivva szoktam ;)
    Na joccakát.
    Videot holnap megnézem remélem fent marad addig!
  • Ingy
    az nem a JGTC :)
    NGT
    http://web.axelero.hu/ingves/ingyvsmonaco_low.avi
  • Toya
    Aki azt hiszi hülyéskedik nézze meg a F1C JGTC(?) Mod videót, ahol Ingy nem kicsit illumináltan köröz Monacóban :)

Ingy linkeld már be!