9559
  • Ingy
    szegény Babini :(

mulatságos volt látni ahogy az a rengeteg Saleen a verseny végére elfogy:D
  • Alexease
    En nem szidtam, nekem tetszik:)) Csak utana kell hogy allitgassak kicsit:)
  • ibronk
    Ez a sok defekt is a kerékvetők miatt van szerintem:)
  • Ingy
    LOL Saleenek megint sokaig birtak az egyik majdnem beert csak 38 percet kellett volna még müködnie :D
  • Ingy
    dolgoznak rajta a srácok, emlitettem Gabnak amit mondtatok a padlolemezzel kapcsolatban
    várjuk ki a végét és utána szidjuk a gémet :P
  • Alexease
    Arra mar en is rajottem, hogy sokat lehet nyerni a jatekban a tuti kerekvetozessel, ugratassal, meg az utolsopillanatban valo fekezessel, brutal visszavaltassal, motorfekkel:) Teszteltem egyet, azonnal 3 sec plusz:) Es a sikant meg nem is ugrottam at:)

De hogy ezt kibirja-e az auto, vagy lehet-e igy folyamatosan menni, azt nem tudom:)))) Nekem az 1:17:xx-1:19:xx kozotti idok amiket folyamatosan, biztonsaggal tudok tartani, az alatt mar eleg gyilok jellege van, es elegge kockazatos a dolog. Es a gumikopassal meg nem is foglalkoztam:)
  • Ingy
    viszont nézzétek meg a GTR autok nem hagyják el a pályát, látszik is hogy miért, tul alacsonyak :D
    egyik csoka rament a kerekvetore es alig tudta megfogni a verdat
    amugy most megy az euron :)
  • Alexease
    Megint allitgattam egy cseppet a progit, most mar tuti:))) Most az FFB reszletesseget huztam fejebb vagy 10x-re:)) Azt irja, hogy csokken aranyosan az FPS, de nem erzetem kulonosebben hogy csokkenne;)) Meg feljebb vettem az uthangokat, es lejebb az also fordulaton a valto visitasat, igy ismet jobban erzem egy cseppet. Most mar a "csak ugy megpordulok hirtelen" megszunt.

Eddig az volt a gond, hogy kanyarodtam, aztan hirtelen megpordult. Most mar legalabb jobban erzem es hallom is kozben hogy hol a hatar.:)) Eddig ott ahol azt hittem jol megy az auto, rajottem hogy folyamatosan sirnak a gumik (csak eddig nem lehetett hallani).:DD
  • Alexease
    En pit athajtassal komolytan buntetnem. Az egy biztonsagi resz a palyan az egyenes miatti kicsuszasokhoz. Az hogy leaszfaltzotak csak "segitseg" hogy ha mar kicsit kicsuszott, akkor ne erjen vege a versenyenek. De hogy kihhasznaljak, es foleg hogy engedik, az eleg gaz, mert csokken a biztonsagi terulet, es egyre nagyobb a veszelye hogy valaki ott hagyja a fogat egyszer;)))))

Vagy palya birot allitanek oda, es ha nem csuszas vagy akcio miatt ment ki akkor buntetnem:))) Vagy felasatnam es kitoltenem homokkal:)))))))))))))

De mint irtam, ez akkor lesz aktualis, ha valaki elszall a kerekveton, nem tud megallni az aszfalton, es fel kenodik a falra egyszer. Utana biztos szigoritanak:))))))))
  • Alexease
    Tudom, valszeg miattuk es talan az F1 miatt aszfaltoztak le;)))))
  • Ingy
    mármint ebben a hockenheimi kanyarban
  • Ingy
    nemcsak az etcc-ben DTM-ben is csunyan elhagyják a pályát :(
  • Alexease
    Ezen mar sokszor volt/van vita az eletben is;) Itt is leaszfaltoztak azt a reszt mert sok volt a kicsuszas es bele ragadtak az autok a salakba, igy most kihasznaljak palyanak:)) Ebol akkor lesz csak gond, ha majd mar annyira kimereszkednek, hogy el fogy a holtter es felkenodik valaki a falra es jol meghal:)))) Majd rajonnek, es ismet jol felbontjak es leszorjak homokkal:))

A Hungaroringen is volt mulkor gond a Clio kupan, mert ott is van egy kis resz amit igy kiepitettek, es azonnal ki is hasznaltak. Csinaltak egy felmerest, es ugy tudom utana szigoritani is akkartak.

• Piski
    Versenyen elmegy:D
  • ibronk
    Még a régi kiszaladós/pályalevágós témához, ittvan hogyan tartják be az ETCC-ben:

Itt felül van a pálya amugy ;)

• b-type
    ami nekem talán a legjobban tetszik a GTR-ben, az a kasztni, vagy inkább a teljes autó tapadás-tehetetlenség határának éreztetése.
    fékezésnél kanyar bemeneti ívén, ahogy szinte megugrál az egész szerkezet, mert szakadna el a talajtól.., de azért vannak az ilyen-olyan összetételű-szélességű gumiabroncsok, hogy ezt megakadályozzák. Ezt nagyon jól tálalták. sztem.
    a Trans-Am, Tptcc modokban van nagyon jó lassulás érzet, mint pl. Monza, vagy Le Mans Sarthe pályák féktávjain, de nekem itt jobban bejön a tehetetlenségi mozgása(főleg oldal irányban) az autónak.
    Az szinte biztos, 1 játékkal jobban járunk. :)
  • Alexease
    - A MI-t egyszeruen meg lehet nezni, benne van a Demo-ban is;) Be kell kapcsolni hogy vezessen helyettunk, aztan annyi:)) De maradt a regi ha jol lattam. Egy utvonal, egy cel:)))
    - A gepigeny az siralmas:( Bar nincs egy atomeromuvem, de attol fuggetlenul minden mostanaban megjelent autos full maxban megy. Itt azert eroteljesen vissza kellett vegyek a lenduletbol, foleg a texturak teren, mert egyszeruen hasznalhatatlan volt;(
    - Az online resz nem hinnem hogy sokat fog valtozani. Sajos igen kitero valaszt adtak ra;(
  • Alexease
    - Az hogy milyenek a parameterek, a "szamok" amiket "beirnak", az szamunkra mint egyszeru halandok szamara szinte masodlagos, mert sosem tudjuk meg hogy mi az igazsag:)
    - Amire en gondoltam konkretan, az az alap, vagyis a fizikan alapulo szimulacio. Es ebben egyelore a Papy engine az egyetlen. Bar vannak mar kovetok, igen jo eredmenyekkel: LFS, netKar, Racer, Sirocco.
    - Hiaba a rengeteg hivatalos parameter, ha az egesz "csak" egy "szimulacion" alapszik, aminek neha komoly problemai adodnak, erdekes anomaliak allnak elo, vagy amikor vannak komoly "holt terek" amik nincsnek "lefedve" parameterekkel, szamokkal;) Eleg csak a belinkelt "trefas" kepekre, filmekre gondolni:) De persze az sem rossz, hogy nehany probalkozasra megdontottem a vilagcsucsot, de rajtam kivul a legtobben 6-8 masodpercet vernek a legjobb "igazi" pilotakra:)) Meg leszamolva a "csalasokat" es az akrobata mutatvanyokat is eleg durva.
    Persze, ez meg csak egy "fel" demo, vagyis majd allitgatnak rajta. De attol meg az alapok megmaradnak.
  • Toya
    A Project Wildfire csapat nagy része eredetileg a Papyrusnál dolgozott.

Én is várom a GTR-t, bár úgy sem nyomom majd multiban mert nekem meg éppen ez a stílus nem jön be igazán (nekem jobban fekszik az amikor a Nascarban 3 méterre egymástól 3-4 autó halad és ez a bajom az F1 szimulátorokkal is, hogy pillanatok alatt hatalmas különbségek alakulnak ki) - de hát mint tudjuk izlések és pofonok...
    Több dolog van ami miatt azonban aggódom:
    -Eddig egy pálya jelent meg és ugye ez sem lett tökéletes (tudom a többire jobban figyelnek majd, de hát én már csak ilyen bizalmatlan vagyok) - bár ez a dinamikusan változó pálya ötlet engem eléggé megfogott.
    -Nem láttuk még az MI-t, ami szintén elég sokat számít egy szimulátorban.
    -Aggaszt a gépigény, mert külön érdekes lesz hogy mennyire tudja majd lekezelni az engine a 30-40 autót elfogadható sebességgel és jó minőségben.
    -Az online rész, ami azért az alapmotornak nem éppen az erőssége (ugráló autók, kiszámíthatatlanul mozgó online ellenfelek).

Bízom a SimBin tudásában, de bizony az az igazság hogy csak akkor hiszem el hogy sikerült nekik mindent megvalósítani ha a saját szememmel látom majd :)
  • K.András
    Szerintem a licensz az nem a hangulatkörités miatt fontos,igazábol azon áll vagy bukik egy szimulácio,ezt már beszéltük régen,hiába van egy nagyon jo algoritmus egy játék mögött,ha nem a megfelelö számokat irod bele(akinek nincsen liszensze az tuti nem rendelkezik a megfelelö számokkal,hacsak nem versenyzö vagy egy komolyabb szerelö)...
    Szal attol mert a nascar szimulátor volt,azért a hozzá megjelenö mod-ok közel nem biztos hogy azok,bár valoszinü nagyon közel vannak hozzá(nem ismerem a csapatot szal ne kövezettek meg)...Szal ezzel csak azt akarom mondani,hogy nagyon meglátszik GTR-en az odafigyelés,nekem az jön be és valszeg ez nem fog változni már ;)))
  • Alexease
    Pedig a PC detto ugyan az mint a GTR, csak hat nonprofit koritesben. Leszamitva a liszensz nyujtotta hangulatkoritest, kb. az engine valtozasai annyit takarnak mint az az egy eves hozza drotozas. Nem azt mondom hogy nem jo, csak azt, hogy ugyan az az alap, pozitiv valtozasokkal.
  • Alexease
    Azert ez sem piskota, es nehany dologban verhetetlen, barmikor is jon ki a GTR;) Nem hasonlitgatok, csak egy cseppet masok az alapok melyekre epitkeznek:)) (NEM a grafikara gondolok, mielott valaki a pixelekben keresi a kulonbseget!!!!)

• K.András
    Nekem az nem jön be,lehet megköveztek érte de nemtok mit tenni, nekem az nem gyerebe :DDD
    PTC-t is imádtam,most meg már alig akarok vele játszani...
  • Alexease
    Azert ott a Trans-Am, nem kell eltemetni az ipart:)) Es az igencsak ott van fizikaban, a belsonezet is OK, van hozza 3-4 tucat palya, online-ban meg verhetetlen.
  • K.András
    Jo lenne majd még egy multi demo, nem csak ezt az egy pályát meg két autot kéne tolni szept/okt/novemberig :DDD
    Bár elvagyok vele,mert megtankolom általában 2v3 kiállásra(18-24 kör),és nyomom mint az állat,az is igaz,hogy egyik kedvenc pályám spá,de azért jo volna még valami ;)
    Másra meg már szinte nincs is kedvem nézni,egyikben sincsen ilyen szinten megcsinálva a belsö nézet(de ez volna a legkevesebb,a hangok,a mozgás stb)és már zavar ha nem valami hasonlot látok,szal kibaszás ez a demo mert egy ilyen játék után, mással nekem nem nagyon van kedvem játszani...ALIG BIROM KIVÁRNI A TELJEST!!!
    De amikor kijön,két napig tuti egyfolytában fogom nyomni ;)
  • Alexease
    Ha terveznek publik demot, akkor multi mindenkeppen kellene bele, mert ennek a jateknak a husszutavu "felhasznalasa" egyedul azon mulik. Nem mondom hogy az AI szar, de hat nem is jo;))))

Ha kiadnanak egy demot 2 palyaval, 2 GT-vel, multival, es nem lenne benne LOD, utkozes vagy egyebb "szokasos" ISI bug, es persze vinne kenyelmesen a min. 8 embert ADSL-en vagy kabelen, akkor sok embert meg tudnanak fogni vele, kik fix vasarlok lennenek.
  • K.András
    Nemtom,szerintem ezt akarták kiadni public demonak is...Csak jo volna még legalább 2 pálya,meg legalább 1 GT meg 1 NGT auto is,esetleg multi lehetöséggel megáldva...
  • HPt
    semmit nem tudok, csak ez eleve tervbe volt véve, nem? hogy majd jön egy "official" demo is

leteheted a cola-t meg a mogyorót :)
  • K.András
    És erröl mit lehet tudni?Mikor jön és mik lesznek még benne?Ezt hol olvastad és mikor?
    Szal egy töredelmes vallomást de gyorsan!!!:DDD

• HPt
    jön majd elvileg az "igazi" public demo, amiben már több minden benne lesz
  • K.András
    Na ja,a prg kárára ne váljon a megjelenés,de remélem addig még kiadnak egy multi demot több autoval, esetleg 2-3 pályával füszerezve...
  • HPt
    inkább, minthogy elsiessék
  • K.András
    RSC-n most olvastam egy hozzászolást,hogy a német gamestar szerint a megjelenés oktober/november!!!Nagyon remélem ,hogy ez nem igaz!Az még nagyon messze van!Nem szeretnék annyit várni!!!
  • Ingy
    naja ez a "Palik szindróma" azt hiszi hogy ért hozzá közbe mégsem
  • Ingy
    épp a korsómat kerestem gondoltam egy két korty belefér mig az egyenes végére érek

A kormányt ingyé csinálta meg haver faterja, szerencsére a régi kormányban jo volt az elektronika onnan lett átmentve a nyák és a kormányba lévő nyákon is kifujt az egyik gomb azt is kicseréltük.Csak akkor szidtak amikor a portból kellett kiforrasztgatni a lábakat

RD2? LOL
  • HPt
    én leginkább a SimBin-t sajnálom, hogy készítenek egy ilyen ütős játékot, aztán valakinek egyáltalán _eszébe jut_ a Race Driver-hez viszonyítani... szomorú
  • K.András
    Olvasgattam gamestar online-t(hátha találok valami LOL-t) és mit látok a kommentek között,egy szakértö levonta a következtetést a demobol:"Ha ez a játék még rágyúr egy kicsit oda fogja verni a race driver 2-t"

Gecco,van humorérzéke a srácnak,könnyesre röhögtem magam ezen a szövegen
  • Eisenhower
    öö vki help ha tud havernak van egy saitek R4 Force Wheel kormánya. namár most ha van vkinek hozzá winxp driver az dobjon már linket hozzá vagy akkor szoljon és megbeszéljük hogy küldhetné L thnx
  • K.András
    Hja tegnap voltam arkadban megnézni a ferrari kiállitást...
    Szerintem ultragagyi az egész!Okés szépek az autok de, hogy semmit ne tudhass meg roluk az azért enyhén szolva is ciki!Sehol egy irás az autokrol,ezen vagy azon a sorozaton indult, tehát egy kis ferrari történelem,ehelyett egy nagy nulla.Ki van irva az évjárat a hengerürtartalom meg a loerö oszt kész,nesze neked ferrari mitosz,arrol nem is beszélve hogy vagy 3-4 auto tuti biztos nem igazi ferrari hanem csak replika!!!
    A szimulátoron a gp season 2003-om megy,de be van kapcsolva minden segitség :DDD
    Szal eszembe se jutott megvárni a jo nagy sort...
  • K.András
    Mennyiért csinálták?Nem volt gond, hogy megfürdetted?