9559
-
#893 Ja,és még egy kérdés. Listerrel vagy Morgannal lehet jobbat menni? -
#892 hát drukkolok :) azért majd kérek képeket hogy halad a munka -
#891 Orok hala,orok hala -
K.András #890 Figy,ezért van a telemetria...
Szed le ezt a fájlt,van benne egy visszajátszás és egy telemetria fájl,a telemtria fájlt rakd be a c:motec/logged data könyvtárba,aztán már össze is tudod hasonlitani a te köreiddel,megtudod nézni hol kell fékezni,hol kell full gázzal menni,mindent meg tudsz nézni,a beállitástol kezdve mindent...#795,#838
-
K.András #889 Na én sem két honap alatt akarom megcsinálni,most veszek egy ilyen USB shiftert meg egy pedált,meg ha nem nagy macera akkor egy két kieget hozzá,aztán szolok a szomszédnak(lakatos),hogy segitsen nekem egy ilyen vázat csinálni,megmutatom neki a képet és az alapján,veszek egy használt recaro ülést azt rárakom,és nagyjábol van egy cockpitem,persze a frexgp cuccokat most hanyagolni fogom,mert az mégnagyobb macera lehet beszerezni itthon,szal elöször igy ilyen egyszerüt összerakok,aztán szépen lassan elkezdem majd lecserélni fraxgp cuccokra,nem kell mindent azonnal,szépen lassan,2-3 éven belül össze lehet rakni,anélkül hogy egyben keljen egy nagy összeget kifizetni. -
#888 Én nem bírok 2.14-nél jobbat menni,adjatok mar tanacsot hogy hogy kell mondjuk 2mpvel jobbat menni,szal 2.12 nekem eleg lenne...johet melle setup is -
#887 igazából nekem erre sosem lesz pénzem, hogy több százezerért feltunningoljak egy cockpitet... majd saját fizetésből talán :)
most a szitu az, hogy van egy sima asztal, sima kormány és két pedál... ebből akarok egy billentyűzet tartót (ami a képen is van), shifter-t, kuplungot, meg vmi helyrögzítőt a széknek, hogy ne kelljen mindig állítgatni manuálisan, hanem legyen egy fix pozíció -
K.András #886 Nagyon viccesnek találom,hogy ekkora macera egy ilyen cucc beszerzése,valahogy megoldom.A szállitási költség gondolom azért volt nagyon magas mert 2-napos volt,tehát repzivel küldték az adott országba.Azért remélem nem kell honapokig várni,bár valoszinü szolok növéremnek(amcsiban van),hogy vegyen egyet és hozza haza,igy is ugy is jön hamarosan,ha nem fog tudni akkor meg angliábol probálom egy ismerösön keresztül beszerezni. -
K.András #885 Nem nem ez még pont belefért :)
Ha széttolja akkor alul is lesz egy csuszka :DDD -
#884 Is the Act Labs GPL Shifter worth buying? Várjuk a válaszokat. :) -
#883 király kis cucc!!!
DE ANDRÁS!!!!
széttolta a kép a fórumot:DDDD
-
#882 Szerintem az árakat kezeld kicsit nagyobb fenntartással, mert múltkor olvastam RSC-n egy topicot, hogy egy ember rendelt Shiftert, de a postaköltség maga többe került mint a Shifter. Ha meg elfogadható lett volna a postaköltség, akkor meg azt írták, hogy két hónapba is beletelhet, míg odaér a cucc (európai ország volt). -
K.András #881 Szal én egy ilyet össze akarok rakni,nem lesz olcso bár inkább megcsináltatom amit tudok,akkor szvsz negyed annyibol ki lehet hozni,vázat megcsináltatom egy lakatossal,ülést veszek használtat,a többi dolgot pedig szépen megrendelgetem majd,na nem azonnal szépen lassan!!! -
K.András #880 Hogy lenne már benne a gép,egyébként a képen nem látszik de van kuplung is,bár ugy egy kicsit drágább,de olyan képet nem találtam,jobban mondva nem látszik rajta rendesen...
-
Torry #879 Ebben benne van a számítógép is ugye?
Egyébként nagyon király!Márcsak az lenne isten, ha csinálnának olyan kormányt amihez van kuplung is. -
K.András #878 Na 384000FT-böl jönne ki ez igy cakk-pakk:
-
K.András #877 Hát nemtom,ha más megoldás nem lesz akkor majd igy,de jobb volna utánvétel... -
K.András #876 Shifterrel magában semmit nem érsz,kell hozzá a pedál is,igy a kettö együtt 130 dolcsi,26 ezer forint.De igazábol nem ez a drága,hanem a momo cuccok,pl csak ez a gomb 100 dolcsi:
Lehet kapni kéziféket is,de az nekem annyira nem volna fontos,bár idövel lehet egy ilyet is beszerzek ez 75 dolcsi:
-
#875 mennyi a shifter?? -
#874 Pedig nem kell tőle félni. Igaz itt nem is kérték akkor még csak magát a rendelést kell feladni. Én már rendeltem az Amazonról is és nem gond. Nekem OTPnél van egy webkártya és mindig csak akkor teszek rá pénzt mikor kell különben 0 Ft van rajta. -
K.András #873 De nagyon remélem, hogy lehet utánvétel rendelni,mert neten én hitelkártya számot tutter be nem ütök sehova... -
K.András #872 Hja,nekem nem act labs kormányom van,de ez az usb shifter müxik bármelyik kormánnyal!Csak a pedálokat is meg kell venni! -
#871 Ez a kormány van nekem is. Én próbáltam annak idején rendelni pár alkatrészt de sajnos valami hibaüzenet jött vissza az UPS-re hivatkoztak szóval nem küldték. Kiváncsi vagyok neked jó lesz-e mert akkor én is rendelek pár dolgott. -
K.András #870 Kormányom az van azt nem venném meg,na mind1 akkor kénytelen leszek megrendelni... -
#869 -
#868 Sajnos itthon nem kapni. Meg nemrég volt a hír hogy a kormány forgalmazását be is szünteték alkatrész még egyenlőre kapható de kiváncsi vagyok meddig még :( -
K.András #867 Ez a pár darab cucc 200 dollár kb 40 ezer ft,de vajon lehet e itthon kapni,vagy rendeljem meg neten? -
K.András #866 Na egy ilyet akarok venni:
Meg egy pedált hozzá:
Plusz még egy kis csicsát rá,meg aluminium pedálokat:
Na ezeket szeretném igy hirtelen megvenni,aztán ha megvan folytatom az üléssel stbstbstb,épitek egy vezetöfülkét én is! -
K.András #865 Gyerekek actlabs shiftert hol lehet itthon kapni?Akarok venni egyet,mert ehez a játékhoz már megérné!Szal nincsen valakinek ötlete? -
K.András #864 Ilyen a pedálja meg a váltoja a srácnak:
-
#863 :)
FrexGP kormány. Nagyon jó! Az a baj, hogy csak magát a kormányt árulják a mechanika az adott vagy a MOMO vagy pedig az MS kormánymechanikára kell rárakni, mondjuk az abban lévp alkatrészeket is le lehet cserélni fémre mert azt is adnak hozzá csak rohadt drága :( A pedáljai is durvák örökéletűek. -
#862 Ari: ;]
-
#861 -
dashed_ #860 -
K.András #859 -
K.András #858 Momo FFB Settings -
#857 aHa, értem. thx -
#856 Hogy nincs rajta force feedback. Tehát rugó húzza vissza a közepére. :) -
#855 Az mit jelent? -
#854 Nekem nem ffb-s a kormányom.