9559
-
dashed_ #853 force feedback ,hogy van nektek beallitva??? -
#852 Nekem...
Sensitivity:
Steering: 50%
Throttle: 30%
Brake: 30%
Clutch: 20%
Deadzone:
Steering: 1%
Throttle: 0%
Brake: 0%
Speed Sensitivity Steering: 15% -
K.András #851 5%-ra rakd a deadzone-t is... -
#850 2:25.3 listerrel, billentyűzetről
lehetne még jobb is, de bill.-ről elég nehézkes :D -
#849 a deadzone maradjon nullán?
illetve a speed sensitive steering 10%-on? -
#848 nekem 5ön van és jó már -
#847 ez komoly? 3-4%-ra??? -
K.András #846 G2-es. -
K.András #845 Vazze csinálj másolatot,azt nevezd át,és az lesz az elmentett fájlod! -
#844 nem a berakással van a gond
másokét már tudtam nézni
csak a sajátomat nemtom elmenteni:((
mennyi a legjobb időd amugy? -
#843 Tényleg szép kis autó. Csak kár hogy NGT-s vagy nem? -
#842 Van egy halom új kép itten. Pár gyönyört beszúrok(rendesen le vannak kicsinyitve,ezek eredetileg 1600*1200-asak:] )...
-
K.András #841 Hja és gondolom mondanom sem kell,hogy ha van egy ilyen fájl akkor abbol meg lehet nézni az auto beállitásait is,betöltöd a fájlt és a fájl detail opcionál a vehicle fül alatt... -
K.András #840 Csinálj másolatot és azt nevezd át,igy megmarad!Ezt kihagytam :))) -
K.András #839 GTR Unpacker -
K.András #838 Jo kis box volt :)
Tomi,kopizd le a player fájlt(C:\MoTeC\Logged Data),majd pedig graphical analysis-ben(CTRL+G) az overlay opcioval tudod berakni(Shift+F4),megadod neki a szint,aztán pedig show overlay(F4)...A graph template opcio alatt bármit be lehet állitani,attol függöen mit akarsz látni,féket,gázt,sebesség fokozat stbstbstb,érdemes sajátot csinálni és utána a configot elmenteni. -
#837 hogy leeht a motec es file-t elmenteni? -
#836 köszi!!!:D -
K.András #835 Pedig kurva egyszerü ám átméretezni egy képet...
Na nem baj,legközelebbi már lehet nem tolja szét a forumot,és valoban kisebb szal láthatoan fejlödsz Tomi -
#834 640*480-nál nagyobbakat nem igen érdemes felrakni. -
#833 megint széles lett:((
de már legalább kisebb -
csávókám kiszállt egyet levegőzni:))) -
K.András #831 Ilyen lesz a vertigo,nekem tetszik ez az auto is...
-
#830 -
K.András #829 -
#828 ezt neked így soha senki nem fogja bevallani, ezért is
a PTC tényleg ultra -
K.András #827 Hogy öszinte legyek,én inkább ezzel a játékkal szeretnék már küzdeni!:)
-
#826 Ja, bocs, azt nem próbáltam még. De próbáltam pl. a 360 Modena-t, az valami borzasztó, mintha pár perc alatt csapták volna össze. -
#825 PTC :) -
#824 Én még egy F1C modot nem láttam, aminek jó lenne a fizikája. -
#823 ETCC-vel az a baj hogy nem pontos a fizikája asszem ezert csinaljak most az ujabb verziot. -
#822 Szerintem nincs eltúlozva. Legalábbis, aki már vezetett GPL-t, annak kifejezetten könnyű. Egyébként a legtöbb kanyarból (kivétel a buszmegálló és a nagy jobbos visszafordító), kicsivel az apex után már padlógázzal jövök ki, és nem áll keresztbe. -
#821 Ha Adelaidet (2001 és 2002), azt a szűk utcai pályát 14 körön át meg tudod tenni úgy, hogy nem pörögsz meg (a 2001-es pályát átlagban 1:36-os köridőkkel, a 2002-est 1:27-28-assal) akkor megemelem a képzeletbeli kalapomat előtted. :)) -
#820 Hát ez van, te szuperember vagy. :))) mehetsz a Simchallengere versenyezni a nagymenők közé. Egyszer majd gyere el valamelyik versenyre meghívunk, kíváncsi lennék rá, hogyan vezetsz TC nélkül BMW-t, illetve nem azt mondom ezzel, hogy nem lehet, de meg sem fogod közelíteni azokat a köridőket, amiket TC-vel futsz. Régebben én is BMW-s voltam, most Audit vezetek. Egyik barátunk BMW-vel nyomul TC-vel (melelsleg remekül), vele majd megmérkőzhetsz. :)) -
#819 azonkivul hogy a bor közbeszólt :D -
#818 tedd fel a legujabb drivert hozzá talán segit
nekem is wingmanem van es nincs vele para -
dashed_ #817 udv.. kormany hogy van nektek beallitva a jatek alatt?? nekem vagy iszonyatosan raz vagy szinte nem csinal semmit.. a csuszkara (force erossege) nem is reagal nagyon.. (l. wingman ff)
probaltam hogy win alul a kozepre huzas erosseget 0ra (kikapcsolom)allitani de akkor se az igazi.. -
#816 msot néztem a bh oldalán hogy egy gyerek ment már 08 at:)
van már itt valakinek? -
#815 na javitottam picit
2:11:8 -
#814 :))