- Az hogy milyenek a parameterek, a "szamok" amiket "beirnak", az szamunkra mint egyszeru halandok szamara szinte masodlagos, mert sosem tudjuk meg hogy mi az igazsag:)
- Amire en gondoltam konkretan, az az alap, vagyis a fizikan alapulo szimulacio. Es ebben egyelore a Papy engine az egyetlen. Bar vannak mar kovetok, igen jo eredmenyekkel: LFS, netKar, Racer, Sirocco.
- Hiaba a rengeteg hivatalos parameter, ha az egesz "csak" egy "szimulacion" alapszik, aminek neha komoly problemai adodnak, erdekes anomaliak allnak elo, vagy amikor vannak komoly "holt terek" amik nincsnek "lefedve" parameterekkel, szamokkal;) Eleg csak a belinkelt "trefas" kepekre, filmekre gondolni:) De persze az sem rossz, hogy nehany probalkozasra megdontottem a vilagcsucsot, de rajtam kivul a legtobben 6-8 masodpercet vernek a legjobb "igazi" pilotakra:)) Meg leszamolva a "csalasokat" es az akrobata mutatvanyokat is eleg durva.
Persze, ez meg csak egy "fel" demo, vagyis majd allitgatnak rajta. De attol meg az alapok megmaradnak.