3478
-
#117 Nálam müxik... -
#116 Mármint az oldal nem jön be sazl nem a videót szólom le...:) -
#115 Nekem nem jön be :( -
#114 Mikor is fog megjelenni?:) -
#113 LEHIDALTAM! EZT MINDENKINEK LÁTNIA KELL! -
#112 17 perces MEGA movie!!! -
#111 e3: W40K: D. of W. infók a Gamespotról
Birdy, 19:01 - Játék: RTS
(Gamespot)
Átadom a szót az immár Jenci-érdemrend tulajdonos Barnynak:
A Gamespot képviselői az E3 alatt csekkolták le a Warhammer 40000: Dawn of War játékot, ahol fény derült néhány érdekes részletre:
A Relic a WH 40000-hez az Impossible Creatures engine-jét használja, mely természetesen átment egy kiadós renováláson. A fejlesztők célja az volt, hogy egyidejűleg akár 100 egységet is meg tudjanak jeleníteni, akció közben. Az első dolog, ami a gamespotos lányokat meglepte, az a csaták megjelenítése, melyre a legjobb szó a "kaotikus". A Relic nem tagadta a bemutató során, hogy megahentek előidézése a célja a játékkal, ahol leginkább az egységek egyéni ereje dominál. A harcosok minden létező fegyvert, eszközt felhasználnak, hogy felkoncolják az ellent, pirománok biztosan elégedettek lesznek, ugyanis a gamespotos lánykák szerint brutális mennyiségű gyújtogatás, illetve lángoló egységek lesznek a játékban.
A játékban négy faj képviselteti magát: orkok, eldák, űrgárdisták és a káosszal fertőzött űrgárdisták (ha valamit elrontottam, lehet kövezni). Természetesen mind a négy fajnak megvannak a saját egységei, és épületei. Utóbbiakat különbözőképpen szerezheti a játékos. A orkok épületeit vadászbombázók dobják le, míg az űrgárdisták orbitális pályáról kapják a szőrmadarakat klónozó üzemet. A WH 40000-ben is lesz egyfajta erőforrás menedzsment, azonban erről nem voltak hajlandóak vallani a fejlesztők.
A Gamespot tudósítói viszont hangot adtak kételyeiknek, miszerint némely terület(ek)en nagyon eltér a játék a megszokott RTS vonaltól, mely esetlegesen hátrányosan érintheti a fogadtatását, és az eladási statisztikáit.
Info:Hardwired -
#110 Hát elég érdekes... Néha a mozgásfázisok igen nagy riccenéssel követik egymást. De ha ezt kijavítják, akkor minden tökéletes :D -
#109 Megjött az első movie... -
#108 Nagyfröccs
-
#107 Hivatalos oldal beindult.
-
#106 Nagyon zsírul néznek ki az új képek. Várjuk ám nagyon :) -
#105 Töredelmesen bevallom, hogy én utoljára olyan 5 éve, amikor a Trollbarlang még a nyugati-téri Skála mögött volt, és ha jól emlékszem egy Space Wolf Terminator-t vettem...
Most az inkvizició nagyon el fog itélni? :)
-
#104 Kár...:( -
#103 Vásárlóerő szempontjából igen. Az egész harmadik kiadás azért született meg, hogy a leegyszerűesített rendzserrel minél több fiatalt nyerjenek meg a Warhammer-nek, jelenleg ők az elsőszámú megcélzott vásárlóréteg.
Tudod bemegy az angol/amerikai/német kisfiú a GW store-ba:
- Apaaaa vegyél nekem 50 fontért Káosz mega army-t
- Jó'van kisfiam megveszem, csak ne bömbölj!
Ezzel semben egy magunk korabeli, már kevesebbet vásárol.
^.^ -
#102 Erről lemaradtam, ezek szerint a huszonések már kiöregedtek a Warhammer világából? -
#101 Mivel a GW köztudomásúlag a fiatabb, fizetőképesebb korosztályt célozta meg az utóbbi időben, ezt kötve hiszem. :( -
#100 Na várj csak, eljön még az az idő, amikor a W40k alapdobozon is ott fog virítani a piros körben a 18-as szám :))) -
#99 Kár, egy jó kis Ork kampányt el tudtam volna viselni... -
#98 Hát néhány démon lánynak kilátszott a cicije, de ezt leszámítva semmi. A stratégiai játék igazán nem az obszcén figurákról szól, tudod kiskorúak is játszák ezt a játékot... ^.^ -
#97 Amúgy kíváncsi leszek, ugye Slaanesh gárdistáinak páncélján elvileg obszcén szimbólumok kell legyenek :D
A modelleken ez hogy van? -
#96 Nahát, ehh se káosz, se ork se elda champagin... -
#95 új képek a hardwireden
HARDWIRED -
#94 Warhammer 40.000: Dawn of War
[HARDWIRED]
(GameSpy) Kiadó: THQ
Fejlesztő: Relic
Besorolás: Real-Time Stratégia
Megjelenés: 2004 ősz
Különleges tulajdonság: ÜberBrutális Istencsászár grafika
Képek: Megabyte JPG!
A képekről áradó hangulat elképesztő! Az egységek mozgása abszolút forradalmi! Egyetlen fajjal játszható hadjárat van, amelyben Űrgárdistákkal nyomulsz. Genetikailag felturbózott tengerészgyalogságoddal egyszerű ork lázadás ügyében nyomozol. Azonban hamar kiderül, hogy az Eldák és a Káosz erői is belecsöppentek az ügybe.
Az eddigi RTS játékok többnyire felülről – izometrikus nézetből – mutatták a harcokat. Azonban a Dawn of War belerobbant téged a csata közepébe és páncélközelből mutatja a szenzációs mozgásokkal díszített mészárlást. Annyira jól néznek ki közelről az egységek, hogy a laikus szemlélő első pillantásra könnyen akció-kaland játéknak hiheti a terméket. Példa nélkül állnak a pihenő animációk. Ezeket igazán a Command & Conquer fekvőtámaszt nyomó, cigarettázó katonái hozták divatba.
Az összes katona önállóan mozog és nincs gépies ”egyszerre lépő robothadsereg” hatás. A tankok előre-hátra hintáznak a leadott lövések erejétől. NehézGéppuskák okádják magukból az üres töltényhüvelyeket. A 3D motor az Impossible Creatures engine továbbfejlesztett változata és méltán lehetnek rá büszkék a Relic lyányai.
DEMO BRUTALITY:
Az első demópálya szétrombolt városnegyedet ábrázolt. Tépett zászló lengedezett a szélben. A Gárdisták automatikusan átkapcsoltak nehézgéppuskákról közelharcra és előhúzták kardjaikat. EXTRÉM BRUTÁLIS JELENET KÖVETKEZETT!!! Az egyik űrgárdista markolatig döfte kardját a rárontó ork mellébe, majd felemelte páncélos lábát és az alélt dögöt lerúgta a pengevasról!! FATALITY!
Mind a négy fajnál 12 féle egység lesz. Harcosaid felszerelését megcserélheted. Gárdistád kezébe nehézgéppuska helyett rakétavetőt, plazmaágyút, lángszórót nyomhatsz. Felderítőid hosszúcsövű mesterlövészpuskával operálnak.
A demó fénypontja a vastagon páncélozott mech-szerű Dreadnought volt. A fejlesztők szórakozásból berittyentettek száz orkot és ráküldték őket a monstrumra. Szegény Orkincák hamar rájöttek, hogy kardjaik mit sem érnek a Dreadnought páncélja ellen, így a hatalmas mech pillanatok alatt ping-pongozni kezdett az Orkok fejével. Beindította speciális támadását. Iszonyú gyorsan körbeforgatta robot-torzóját, majd mint fűnyírógép a nyesett gazt, szétszórta az Orkokat a szélrózsa minden irányába. Az egyik orkba belevágta fémkarját és magasba emelte a rángatózó testet. Vér precskelt széjjel mindenfelé. Elegáns karlendítés következett és az Ork messzi légi-kirándulásra röppent tova. A Dawn of War lazán elmegy akciófilmnek is.
Szorgosan dolgozó parasztokat felejtsd el. Erőforráspontokat szerzel harc közben és e “pénzt” újabb harci egységek bevonására használhatod fel. Minden barrakk mellett van leszállótér. Ide érkeznek friss csapataid.
Kábé 13 nagyobb küldetés várható, melyeket izgalmas részekre osztottak fel. Rengeteg a scriptelt jelenet. Próbálnak könnyíteni az eddig híresen kemény “Relic-játékmeneten”. A készítők remélik, új “Starcraft”- vagy “Warcraft”-nagyágyút alkottak, melyet évekig hajszolnak majd a rajongók. E3-ra látogatók lecsekkolhatják az új jeleneteket és kipróbálhatják a játékot.
Megjelenés: 2004 ősz.
-
#93 nagyon jó amit csináltok, nézegettem a festéseket.
érdekes közösség, jó az egész.
grat. hozzá -
#92 Jah, a régi szép second edition, szvsz messze kidolgozottabb és részletesebb (és beleélhetőbb) volt mind a kissé populárosnak ható third edition...
Anno a Space Wolf Codex-et többször is elolvastam az évek alatt, mivel elsőre (lassan tíz éve) még nem tudtam eléggé angolul, hogy megértsem a szövegeket... :) -
#91 Pedig akit érdekel a Warhammer univerzum, annak a legjobb választás, ha beszerez néhány régi 2. ed. Codex-et. Én sem játszom a 40k, csak gyűjtöm és festem, így nem is lenne szükségem Codex-re, mégis van néhány. Az oldalamon kint lévő Sötét Angyalok cikk például a Codex Angels of Death azonos leírásának a fordításása. Sehol máshol nem lehet olyan mennyiségű háttérinfót találni, mint a régi kódexekben. Érdemes beszerezni őket. -
#90 Na ezekről meg még nem is hallottam... -
#89 thx! -
#88 Én csak regényeket olvastam nem játszok Warhammert :C -
#87 Ja hogy seregkönyv. Így már értem :) -
#86 Az eredeti Warhammer 40.000 (táblás) játékban a Codex-ek tartalmazzák a különféle seregek pontos leírását, pontszámaikat, információkat a hátterükről (bár ilyen téren a 2nd Edition sokkal bővebb volt, mint a 3rd Edition), harcmodorukról, taktikáikról, egyszóval mindent az adott seregről. Az alapdoboz könyvében csak rövidített, egyszerűsített információkat és seregleírásokat találni, szóval ha valaki elkezd gyűjteni egy sereget, akkor az valahogy úgy kezdődik, hogy az adot sereg Codex-ét megveszi. A Codexek elég sokrétüek, pl. a főbb űrgárdista rendeknek (Blood Angels, Space Wolfs, Ultramarines, stb.) külön-külön van, vannak külön kiegészítő szabályokkal teli Codex-ek, sereg-kiegészítők (pl. Assassins) és a többi...
Ajánlott linkek:
Games Workshop Homepage
Imperial Guards hátterek
Daemonhunters hátterek
Witch Hunters képek -
#85 Mi az a codex? -
#84 Szerintem ők a novellákat és regényeket említik, nem a Codexeket/White Dwarfot... -
#83 Tisztázzunk már valamit: milyen könyvekben?!
Ugyan most nincs nálam, de szerintem, ha kinyitnám a Codex - Chaos Space Marines-t, nemcsak két káoszistenről találnék infót... ^.^ -
#82 Hát a könyvekben tényleg csak inkább a 2 káoszistenről írnak. Nem is nagyon értem, hogy pl. a háború és vér istene miért nem háborúzik folyton? Vagy ha ő áll a támadások hátterében sosem említik meg. -
#81 Szerintem meg az IG-t volt bűn kihagyni! -
#80 Jogos a Dark Eldars is kimaradt, ami azt illeti nekem azok sem jönnek be annyira, viszont a Sisters of Battle-t bűn volt kihagyni... :) -
#79 hmm azoka cikkek az oldaladon a 40.000 alatt hmm nyámi :))
mégg :P -
#78 "...csak kettőről írnak részletesen a könyvekben."
Milyen könyvekben? Mert legjobb tudomásom szerint mind a négy káosz istenről találhatsz infót dögivel.