4192
-
#550 Emeltess akkor, nekem most 4,5 peta. -
#549 Na nem baj, megyek vissza játszani mert azért mégiscsak jólsikerült egy folytatás. :-) -
#548 Hát azért a régi Pirates! után sokkal hoszabb játékot várna az ember, de ez így irtó rövid. Máris a legdurvább hajóval nyomulok. -
BlackHawks #547 Tényleg, ha kicsi a sziget, akkor sem mehet át felette? Jahh már értem, a tömegvonzás vagy mi a fene :))))))))) -
nekem 8
azzal játszatok amivel akartok
nekem nem tetszik , lehet korosztály miatt , nem érdekel
ennyi -
BlackHawks #545 Így van, mi "öregek" legalább nosztalgiázhatunk 1-et, a mai csodamasináinkon:)) -
#544 Ilyenek ezek a bombagolyók, repülnek, a fene, csúnya bombagolyók.. -
#543 Jó, de értsd már meg, hogy a BOMBAGOLYÓ átrepült a szigeten!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#542 Sajnos azt kell mondjam, ez tenyleg nem a Te korosztalyodnak keszult.
Lehet, hogy neked "lolos", meg hogy inkabb csilli-villi kellene, de ez nem arrol szol. -
#541 bombagolyó??? :)))))))))))))))) -
#540 A Pirates of the caribbean a Sea Dogs megcsúfolása, bár grafikában kétségtelen, de játékmenetben messze alúlmúlja, hovatovább egy arcade baromságnak tűnt... -
SpaceTitan #539 mindvégig az 1 cd volt mountolva... elnézést az esetleges hangnemért & thx -
BlackHawks #538 Nem baj, 1 nap alatt végignyomom, és marad más játékra is idő:)
Legalább lesz 1 jó Vasárnapom :)) -
#537 ne röhögtess átmegy a szigeten az ellenfél által küldött bombagolyó és belémcsapodik
mind1
én előszőr asszittem h pirates of the caribbean féleség lesz ,de tévedtem , sorry
lolos
mind1.. :) -
#536 Nem valaszolsz nekem? :( -
#535 Mi lol? -
SpaceTitan #534 most erre mit mondjak...azt hiszem jobb ha legozok;)
thx a helpet... -
M.A.D. #533 A 2.cd alig pár mega!! -
#532 Szerintem rendben van a játék, legalább azt csinálsz benne amit akarsz, manapság nincs sok ilyen game :) -
SpaceTitan #531 2. cd? LOOOOOL -
BlackHawks #530 Játszottál, Te a régivel. Én igen, és a beszámolók alapján, visszajön a régi hangulat, akkor lehet bármilyen is a grafika :)) -
#529 De jó! 6 - 7 órás játékmenet..! -
#528 Ilyen névvel, ilyen korral, azt is csodálom, hogy volt ár időd a Doom3 mellett.. -
#527 csodálkoztam volna, ha bejön neked...mennyé' oszt folytasd a HL2-t inkább.... :) -
#526 Mert egy macho-t varnak a lanykak, ket pofon utan mindegyik teged akar. :P -
#525 noh elindult de hiába mert uninstall lesz mivel :
a csaták jók vizen a hajómmal 2 hajót kivertem de most nemrég volt egy angol ellen egy és egy sziget körül keringőztünk és ő át tudott lőni a szigeten belement a szigetbe a bomba és el is talált engem !
aztán game párbeszéd közben csak zene megy meg felirat !(nekem)
menü szép !
de az h még a városba se tudok mászkálni csak egykét helyre alapból bemenni és ott is az egérrel kell mutogatni. meg minden képregényes , meg amikor harcolok a parton a sziget katonáival szemben akkor felülnézetes de akkor is ilyen kockákba kell menni és eccer te vagy ecer ő mehet.
jah meg ha éjszakas mászkálsz a városba h titokba és ilyen meghatározott felülnézetes utvonal
nekem nem jött be delete... :( -
#524 Amúgy nekem valahogy elég könnyűnek tűnik a játék...a tánclépések viszont nem mennek igazán, eddig még egyik sem lett szerelmes... :) -
#523 Mert nem csinaltad meg amit irnak az nfo-ban.
Legujabb Alcohol vagy Deamon "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port X" ami tartalmazza a "a347scsi" bejegyzest.
Aztan a baloldalon jobb egergomb erre a "Scsi Port X" bejegyzesre es az olvasas tiltasa az engedelyeknel. Ez nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne.
-
#522 Tegnap este óta (plusz a 8 óra alvás). -
#521 pedig ha megcsináltad a belinkelt képen látható bepipálást, majd feltelepítetted a játékot, és a 2. cd bemountolva maradt, akkor el kell indulnia... -
SpaceTitan #520 ne nézz már ennyire gyökérnek jak... már elsőre is az info szerint csináltam,de eredménytelenül... -
#519 Hi! itt vagy most? -
SpaceTitan #518 se daemon se alcholol nem tudja emulálni h induljon isntall után... kéri az eredeti cd-t bazz... már alig maradt hajam;)
-
#517 LOAL ?
Bovebben sem fog neki menni szvsz. :P
Ha ilyen megerolteto volt a dolog kepesbeszamoloval is. :P ROTFL -
SpaceTitan #516 *ok rá várok egy köv törést,rem nem vmi hasonló bal* csinálja...
Rekesz sör aki rájön a titok nyitjára;) -
BlackHawks #515 Mennyi ideje játszol vele? -
#514 na ne fárasszál már légyszíves! reggel óta játszom!
mi nem megy??? kicsit bővebben már! -
#513 jah... -
SpaceTitan #512 így se működik... kipróbáltad te egyáltalán v csak lefordítottad?
-
#511 Ajjaj, lassan kezdek kifogyni a lehetőségekből. Már minden elásott kincs megvan, kezdenek összejönni a családtagok is, alig maradt konkurens kalóz, stb. Elég rövidnek igérkezik.