942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#62 Mindegyik gép műxik, csak az egyiket nemnagyon használják, a másikat nem érdemes használnom, a harmadikat meg mindenki hassználni akarja -
#61 Azért mert a használatlan gépből kiveszed a vincsit? -
#60 idióta
nagyobb és homályosabb kép nincs??? -
#59 Hát, megilyedtem hallod, elég rémisztőek télleg! -
#58 Én beakadni szoktam a családomtól ha utban vannak!:) -
#57 Cuki :DDDDDDDDDDDDD -
#56 én azt utálom mikor egy jó kis péntek este után 3 éves unokahugom reggel 6 körül fölkelt mint pl. ma :( -
#55 Nem tehetem. Apám kibelezne :(( -
#54 Jaja netmegosztás nekünk is az van az jó.
sztem is épisd össze amit lehet a 200as és a 233as ból
és akkor lehet hogy könnyeb lessze a helyzet
(csak vigyázz nehogy asztán mind 2 gépnél üljenek egyszerre a hugaid)
-
#53 Nekem ez volt...
Felturbóztam 1 kicsit a sajátomat a családi alapokból...
Föl sem tűnt senkinek, de komolyan...
Innen egy kis memória, onnan egy kicsit jobb vga azt megvolnánk... -
#52 Megy a kép, csak kurva nagy lesz.
Balra látható a kisebbik, aki még normális is, ha épp nincs a nagyobbik (jobbra) hugom befolyása alatt.
-
#51 és azzal mire megy ???
egy p200 és egy gef4 ? :DD -
#50 és még nem raktad át??? -
#49 A vinyó csak az enyémben szar, de annyira hogy celluxal keellet már megragasztanom :P Az enyém 1 gigás, a p233asban 6 giga van, az 1.6 ghesben meg 40giga. -
#48 ja! :DDD
senkise fogja észrevenni!
(+ apucitól nyúlj le egy 40-est a Radeon 9800 XT-re)
:D -
#47 G4 et dobd át lazán a tiédbe, azt csá! -
#46 "Amúgy nekem 2 hugom van, de jól megvagyunk..."
Fejezd csak be a mondatot!
jól megvagyunk, miután....
:DDDDDDDDDd -
#45 Na nyomasd azt a képet! -
#44 p233 mehet a p200-asba
hány gb-s a vincsi? van zsbpénzed és esetleg áldoznál rá? -
[Walaki]D`Lair #43 Mekkora láma vagy öcsém...nem kell megütni, csak ordíts vele ahogy a csövön kifér...ennyi...
Amúgy nekem 2 hugom van, de jól megvagyunk... -
#42 Nem jó. Ezek a gépeink vannak:
P200Mh->voodoo2-es videókártya ez az enyém :(
p233Mh->savage4-es videókártya ezt nem használják, csak iszonyatoosan ritkán
p1.6Gh->geforce4-es, ez meg mindenkinek kell :( -
#41 (Talán van róla kép Mindjárt megnézem)
Megverhetem, csak aztáán szól apámnak, és ő meg engem ver szét. Meg a hangja. AZ A LEGROSSZABB! Úgy visít mint a nemtudommi -
#40 Osszátok meg a netet, a játékokat meg átmásolod a másikra... -
#39 Ha a 14éves jól néz ki lerendezem ha gondolod...
Amúgy ha 14 akkor lazán megverheted, haveromnál ugyanez volt, és az asztal ráborult a csajra, meg minden... -
#38 lehetne Mónika témája:) -
#37 Ne hidd. Mikor nagyobbik hugom elutazott egy hétre a balatonra, olyqn nyugi volt hogy ne hidd. Mikor hazajött, furcsa csapkodások hallatszottak ki a tesómék szobájából. Legalább verik egymást :)) -
#36 lol topic -
#35 Nekünk is van 3 gép. Az egyik szar (mármint szarok benne az allkatrészek, de működik. Ez volt az 1 gépünk. Naná hogy én kaptam), a mássikkal senki nem csinál semmit (mégse bírják nekem adni), csak ezzel az egyel, amit mindenki nyomatni akar. Ezen van a játék, a net, ezen van minden, mert ez a legmodernebb (és ez a baj) -
#34 Mostis! Mivan!? Jön 8-kor gépezni!!! AZ egy dolog, hogy 6 órája gép előtt ülök, de ez nem jogosítja fel rá! :DDD -
#33 Nálunk azért ennyire nem idilli a helyzet -
#32 Nekem meg hiányzik a tesóm nagyon :( Már 3 éve nem láttam előben. Kiköltözött amerikába :(
Én is így voltam régen, hogy mikor megy már el, aztán most meg hogy elment hiányzik. -
#31 kösz :) -
#30 ja jóvan :D -
#29 Nekem mázlim van 1 öcsém (Tom3) van de ha azt mondom hogy én most gépezni fogok akkor fogok is
az a mák hogy 3gépünk van (1700mhz, 433mhz, és a laptopom 233mhz) általában a laptopomnál ülök, de ha oda akarok ülni valamelyik másikhoz akkor oda enged (terszmészetesen a laptophoz nem engedem :)) -
#28 Vagyis a hugom hány éves? Asszem rám érted (bocs de kezdek álmos lenni) Az egyik....várjál csak.....14 a másik 12 lesz ebben az évben. -
#27 nekem is
bár jól elvagyunk, eggyütt járunk bulizni, közös haveri társaságunk van, szal.. -
#26 nekem ilyen gondom nincs hogy mikor ülhetek a gépnél :)))
bátyámnak van külön
anyámnak nootboke-ja
fater meg csak ritkán ül a géphez
akkor meg összerakunk neki gyorsan egy másikat
-
#25 az van bátyám -
#24 hát csak mittom én
:) -
#23 16. Miért?