Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha nincs kedvem nem megyek be pár napig...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A tesókat meg megkell tanulni leugatni amióta szét oltom a nõvéremet már nem is mer baszogatni mert tudja hogy 1 rossz szó és sírva futhat vissza debrecenbe ahova egyetemre jár.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ezt kérdezem én is!!!
"felemelt hangon való beszédet ajánlom"
Nem vagyok egy ordíbálós típus, és sztem nem használna. Ha a saját hangjától nem fél, az enyémtõl se fog 😞
felemelt hangon való beszédet ajánlom
๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
De hogy milyen szöveget vágtak hozzá:
Kisebbik tesóm:MIÉRT TETTED ÁT A HANGOT FEJHALLGATÓRA?!
Én:Mert már unom a hülye fejeteket, hogy folyton basztattok a hülye hangokkal
Kisebbik tesóm:És ki jogosított fel rá? TEDD VISSZA!
Én:Én megtehet ezt, mert én tudom hogy hogy kell megtenni 😊
Na erre elhallgatott, és visszameent 😄DDDD
szerencsére nekem nincs hugom. nem lennék a helyedben Ottto!!!
hol van a gép amin mindig veszekedtek?
én kiplakátolnám hardcore képekkel a gép környezetét aztán be se jönnének😄
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
ITT tölcsd fel

Met!
Én sem látok képet, de máshol sem, amikor beteszel egyet.
Miért?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Na nagyobbik tesóm felkelt, és az elsõ mondata hozzám:"mit ordibálsz seggfej". Flekeltettem. DE JÓ 😄DDDDDDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A lényeg hugi elõtt se ismerd be, inkább mondd azt hogy te benne vagy hogy nem mondod meg fateréknak hogy ágyba vizelt...
Másik a fosatás, mi a fél tanári kart megfosattuk már!
A legjobb az a gyümölcs ízû hashajtó, azt mondod édesség és zabálják!!! Rá sem jönnek soha mitõl fosták tele az ágyikót...😊))))))
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!