942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#422 Nektek volt mire fogni :D -
#421 egyzsre mi részegen megjátszottuk még 2 éve! totális siker volt! -
#420 Asszem nem leszek olyan hülye hogy kiflangálok a NŐcsapat elé egy szál pöcsben -
#419 legalább felkészítelek a legrosszabbra is! -
#418 Ó, ha nekem hugom, vagy nővérem lenne...
Erre van egy hülye bátyám, aki az első nőt akit,bemutatott feleségül is veszi.Ilyen kib*szást. -
#417 Kis hormontúltengés -
#416 Kössz hogy eszembe juttattad, most mehetek kimosni az agyam szappannal -
#415 és az milyen ciki lenne ha rászánná magát, oszt nem müködne a dolog és döbbenet helyett röhögögörcsöt váltana ki az egész... nem lennék Ottto helyében... és akkor élete végéig téma lenne a dolog... -
#414 a legszebb a kor a 15-18 év... akkor indul be az élet minden téren! -
#413 14éves a legrosszabb kor:) de nembaj, még 2-3 év, és a hugomnak jönnek majd a jó kis barátnői:))) -
#412 oks! -
#411 Meglátom majd, ha látom :) -
#410 14 éves a legszebb kor!
Ezt a Gun's N Roses is megénekelte a 14years -ben...:)
Na mind1...
Ha nagyobbcskák lesznek ígérd meg hogy megkörnyékezed legalább az 1iket! ilyet nem lehet kihagyni! Ha lenne húgom, de sajna nincs... -
#409 Nem. A legtöbb még csak 14 éves. Majd ha mennek középsuliba... -
#408 Hát majd nekik is lenne mit nézni ha elővennéd!!!
De amúgy jó pinák a barátnők? -
#407 Nem vagyok hülye, azt meg véképp nem akarom hogy az egész álltalános rólam beszéljen . Meg tesóm előtt? Áááááááá
nem akrom én hogy ne legyeneek itt. Legalább van mit nézni :D -
#406 -
#405 De most komolyan!
Ha végigmennél kivont fasszal egyszer köztük vszínű többet nem jönnének át hozzátok!
Aztán 1 hétig te lennél a téma az isiben! -
#404 álló fasszal, és így himbálv,a hogy csapodjon a hasadnak, remeg bele a ház:D -
#403 Én még a hugomon is... -
#402 tnyésznek=tenyésznek -
#401 Ha lenne húgom tuti zsír hogy végigmennék a baátnőgárdán!
Egyszer mikor ott tnyésznek nálatok, flangáljál végig köztük egy szál pöcsben, tuti rádindulnak!
-
#400 Nah látom itt semmi sem változott...de jó is ez így! -
#399 ezért budit is vehettél volna -
#398 18 évesen elég nehéz lesz... -
#397 Vegyé házat. Én vettem, oszt lesz@rok mindenkit. -
#396 -
Borg #395 Csak alakítani kell a véleményét:) Némi suska, vagy egyéb dolog ellenében biztosan bejánl téged a barátnőinél;)) És akkor nyert ügyed van:) Csak rá ne szokjon... -
#394 pedig az Ö szemszögéböl értelmesebb lenne a nyalóka... :D -
#393 Tesóm így hívja a macskánkat :DDDDDDDDDDDDDD -
#392 viszont ha azt meséli, hogy sexmániás dög vagy felcsillan a szemük
vagy másvalamilyük -
#391 hát ez szopóka! :D -
#390 Az én hugomnak iss vannak baráűtnői, de nem lennék képes rájuk hajtani, mert iolyan szar, hogy tesóm, elmond neki minden szar dolgot rólam, én meg csak magyarázkodok. Meg amúgy is :P -
#389 ja, tom... én már kurvára várom, hogy ne itthon lakjak... mondjuk nem a családommal van baj, mert a szüleim tök normálisak, a bátyámat meg tudom kezelni, így elvagyok... de már úgy unom, hogy a szüleimhez vagyok kötve anyagilag + mindehogyan... -
Borg #388 Pedig segít az embernek felnőni, ha lelép otthonról, saját háztartást vezetni... -
#387 hát, ez a dolgok pozitív oldala! :D a kishugik barátnöi mindig beleszertnek a barátnöjük (azaz a húgod) "idös" bátyjukba! :D -
#386 nekem bátyám van... és neki most mostanában van az ideje, hogy elhúzzon! valszeg felmegy Pestre! jee!
én meg ráérek egy 4 vagy 5 év múlva menni... elvégre még csak 18 éves vagyok! :D -
Borg #385 Persze, mert addigra elhúzol otthonról, mi?:) -
#384 fú nekem most jön majd a kánaán, hugom megy szakközépb,e és majd hozza fel az új bnőit:DDD ahogy telik az idő egyre jobb lesz:D -
#383 amíg nem lesznek 17 vagy 18 évesek, nem...