Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Szerencsés vagy. Nálunk nem fogadják el ezt a fajta igazolást, csak azt ami az ellenõrzõbe van... 😞

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Narancs
Lógással semmi gáz, nekem van kitöltetlen igazolásom orvosi pecséttel meg mindennel, csak rá kell vésni a nevem meg hogy mikortól és meddig hiányoztam...
Ha nincs kedvem nem megyek be pár napig...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mindenkinek vannak problémái a családjával ezek 1 idõután megszünnek.
A tesókat meg megkell tanulni leugatni amióta szét oltom a nõvéremet már nem is mer baszogatni mert tudja hogy 1 rossz szó és sírva futhat vissza debrecenbe ahova egyetemre jár.

Loál topig

Ottto
Nekem is mondják este 10-11-kor hogy feküdjek le, de én úgyis fenn vagyok éjfélig. Szobámban van tv, oszt nézem, ha már tényleg elzavarnak.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

[HUN]PAStheLoD
engem az az 1 zavar hogy fater mindig mondja délután 22 00 kor hogy mennyek aludni .. de mi a f.. nak ? kérdem én ? ugyis mindig szarul ébredek akár 5 kor fexem és 7 kor kelek akár 22 kor és 7 kor kelek

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sadun Tryst
vagy kapd a el a ruháját, mikor nincs otthon a fater, szorítsad a falhoz, majd "beszélgess el" vele üvöltözve... sztem meg fog rémülni, mert erröl az oldaladról még soha nem látott... 😄 én ezt 1szer 1 régi osztálytársammal játszottam el. többet nem szólt be utánna... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Balo
Egy próbát megér!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ottto
"hogy mer így beszélni veled"
Ezt kérdezem én is!!!

"felemelt hangon való beszédet ajánlom"
Nem vagyok egy ordíbálós típus, és sztem nem használna. Ha a saját hangjától nem fél, az enyémtõl se fog 😞

Lynx_TWL
fú ez hülye, hogy mer így beszélni veled?😄

felemelt hangon való beszédet ajánlom

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
alap😄

๏̯͡๏﴿

Punker
hát 4.-ben többet voltam a sulin kívül mint bent az biztos

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ottto
Wow. Rendszert csinátál a lógássból 😄DDDDDD

Punker
nekem ilyen problémám nem volt tudták a suliban ha akarok viszek ha meg nem akkor nem viszek igazolást, így nem igazán jártam be...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ottto
Simán, de a pöcs doki asszonta õ úgy látja szerdáig meggyógyulok. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Punker
holnapig? az nem sok nem egészhétre kértél szabit?

Ottto
És igazad is van. Holnapig kimaradok suliból, ami azt jelenti az egész délelõtt húgmentes idõszak lesz 😊)

K.András
Otto,neked nem kell eljátszani a beteget mert te valoban az vagy 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ottto
Na jóccakát. Megyek eljátszom a nagyonbeteget, reggel elhúzok az orvossiba, és kimaradok suliból. Hali.

Ottto
Kössz

király voltál! 😄

Ottto
A ház kellõs közepén vazze. A szobám ajtaja elõtt. Szal amikor ideülnek Tomb Raiderezni, és én már a falra mászom a BUMM-BUMM, OH-OH, JAJJ-JAJJ hangoktól. Szólok hogy halkabban, erre azzt mondják, de hallani akarjuk. De már megoldottam. Betettem a fejhallgatót, mostmár kussaban vannak.
De hogy milyen szöveget vágtak hozzá:
Kisebbik tesóm:MIÉRT TETTED ÁT A HANGOT FEJHALLGATÓRA?!
Én:Mert már unom a hülye fejeteket, hogy folyton basztattok a hülye hangokkal
Kisebbik tesóm:És ki jogosított fel rá? TEDD VISSZA!
Én:Én megtehet ezt, mert én tudom hogy hogy kell megtenni 😊
Na erre elhallgatott, és visszameent 😄DDDD

Punker
új alfórum.

Ottto
Mi ez a:"Fiúk, lányok, kapcsolatok" he? 😄DDD

Sadun Tryst
mikor lány vagy? 😄DDDD

na végig olvastam a topicot! állatok vagytok bakker szerencsére nekem nincs hugom. nem lennék a helyedben Ottto!!!

Lynx_TWL
flört a faszt😄 továbbra is a csajok

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
minden csajnak így kell gondolkodnia😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
alaphülyeség a korral jár😄

hol van a gép amin mindig veszekedtek?
én kiplakátolnám hardcore képekkel a gép környezetét aztán be se jönnének😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
#28 oh...
enyém is 14, de én nevelem erõvel és "szépszóval"😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
16 éves? úristen én rugnám fejbe, már meg kellett volna az eszének jönnie..

๏̯͡๏﴿

Sadun Tryst
winchesterröl linkelsz? mert ha igen, akkor azért... használd a linket, amit Ottto adott...

Sadun Tryst
lekéne kicsinyíteni és berakni bannernak... 😄

bogyoka
Igen! Ezaz! Végre egy kis segítség!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ottto
LOL

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ottto
LoL
ITT tölcsd fel

Met
Nem látszik amit beraktam? Nálam igen😊

bogyoka
Én már nehezen bírom itthon a gyûrödést, már várom a hétfõt, hogy dolgozni mehessek, ez kész õrület.

Met!
Én sem látok képet, de máshol sem, amikor beteszel egyet.
Miért?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ottto
Nincs kép 😛

Factor_007
na hi! megtanultam azt itt is vagyok😊 Látom születtek ötletek szép szerivel 😄

Met

Ottto
Ez inkább amolyan tanácsadás mint láthatod 😊

Ottto
A fosatás egy kicsit durva, mert tesómék lefoglalnák as Wc-t hetekre, de a hugyozás jó. Na persze neem fogok belehugyozni az ágyába, mert az egyik köcsög az emeletes ágyon alszik, a másik meg anyámmal, de a nagyobbik tesóm ágyába beleönthetek egy pohár vizet. Sztem bevenné, mert egyszer meesélte hogy azt álmodta ül a Wc-n, oszt behugyozott, és észre se vette 😄DDDD

Ottto
Jájjjjjj. Tesóm egész ebédidõ alatt (olyan 30 perc) Britneyt hallgatta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJ
Na nagyobbik tesóm felkelt, és az elsõ mondata hozzám:"mit ordibálsz seggfej". Flekeltettem. DE JÓ 😄DDDDDDDDDDD

Sadun Tryst
ejj vazze, 122 akartam írni...

Balo
Pedig ahogy Ottto leírta...

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Esrohnoil
Na de srácok... Azért nem hinném h. ennyire elfajult volna a helyzet a családban. V. mégis?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Narancs
Ja, télleg Otto, még azt is tudom ajánlani, hogy pl belevizelsz az ágyába (ez nagyon ütõs) ha meg beköpnek apunak nem hiszem hogy fater ilyesmit feltételezne rólad...
A lényeg hugi elõtt se ismerd be, inkább mondd azt hogy te benne vagy hogy nem mondod meg fateréknak hogy ágyba vizelt...
Másik a fosatás, mi a fél tanári kart megfosattuk már!
A legjobb az a gyümölcs ízû hashajtó, azt mondod édesség és zabálják!!! Rá sem jönnek soha mitõl fosták tele az ágyikót...😊))))))

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!