942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#302 ez persze #300-re vonatkozik, bár másra nem is vonatkozhatna a kérdés... na mindegy fáradok... lekéne feküdnöm, pedig korán van még:)
-
#301 láttam a tv-ben, nem semmi.. De ha pl beteg a tanárod, és utolsó óra lenne vele akkor ott kell még dekkolni?? -
#300 vannak kártyaleolvasós kapuk amin le kell húzni a kártyát, hogy bemhess. ha meg elöbb akarsz elmenni, mint vége lenne az órádnak, nem enged ki a kapu... :( "lógásgátló" van a sulinkban... majd rakok be fényképet róla! :) -
#299 Kártyás beléptetö-rendszer? Az milyen? Belépés csak hitelkártyával :DDDDD
Most komolyan, az az, amikor köll valamilyen kártya (esetleg diák) hogy bemehes a suliba???? -
#298 nálunk még keményebb. suliban kártyás beléptetö-rendszer van (híradóban is benne volt, Nagykanizsa) és csak ellenörzöbe szülöi láírással fogadják el az igazolást... szal sux... :( -
#297 Mázlista vagy. Én meg holnap tépek vissza orvoshoz hogy na írjon má ki hétvégéig, mert még mindig taknyolok. -
#296 én megmondtam ofőnek annó hogy felejtse el, ha nem fogadja el papírra akkor nem viszek azt kész.... -
#295 :)))) -
#294 Já mi volt most itthon. Tesómék nyaliztak nekem (már megint :)). Elakadtak a Tom Raider 6ban. És ha elakadnak vajon kinek szólnak segítségért? Nekem, a kurva fajtájukat. Le akartak kenyerezni hogy a hátralévő 1,5 órájukat lejátszhatom én ha megcsinálom. De én nem vagyok hülye. Tudom ha elakadnak, hetekre, sőt hónapokra lekopnak a géptől, révén nincs játék amivel játszanának. A továbbjutást próbálni náluk luxus, szal még 1-2 nap és egész nap itt koptatom majd a szemem :)) -
#293 Dettó. Lopni köll egy pecsétet :)) -
#292 Szerencsés vagy. Nálunk nem fogadják el ezt a fajta igazolást, csak azt ami az ellenőrzőbe van... :( -
#291 Lógással semmi gáz, nekem van kitöltetlen igazolásom orvosi pecséttel meg mindennel, csak rá kell vésni a nevem meg hogy mikortól és meddig hiányoztam...
Ha nincs kedvem nem megyek be pár napig... -
peet69 #290 Mindenkinek vannak problémái a családjával ezek 1 időután megszünnek.
A tesókat meg megkell tanulni leugatni amióta szét oltom a nővéremet már nem is mer baszogatni mert tudja hogy 1 rossz szó és sírva futhat vissza debrecenbe ahova egyetemre jár. -
peet69 #289 Loál topig -
#288 Nekem is mondják este 10-11-kor hogy feküdjek le, de én úgyis fenn vagyok éjfélig. Szobámban van tv, oszt nézem, ha már tényleg elzavarnak. -
#287 engem az az 1 zavar hogy fater mindig mondja délután 22 00 kor hogy mennyek aludni .. de mi a f.. nak ? kérdem én ? ugyis mindig szarul ébredek akár 5 kor fexem és 7 kor kelek akár 22 kor és 7 kor kelek -
#286 vagy kapd a el a ruháját, mikor nincs otthon a fater, szorítsad a falhoz, majd "beszélgess el" vele üvöltözve... sztem meg fog rémülni, mert erröl az oldaladról még soha nem látott... :D én ezt 1szer 1 régi osztálytársammal játszottam el. többet nem szólt be utánna... :D -
#285 Egy próbát megér! -
#284 "hogy mer így beszélni veled"
Ezt kérdezem én is!!!
"felemelt hangon való beszédet ajánlom"
Nem vagyok egy ordíbálós típus, és sztem nem használna. Ha a saját hangjától nem fél, az enyémtől se fog :( -
#283 fú ez hülye, hogy mer így beszélni veled?:D
felemelt hangon való beszédet ajánlom -
#282 alap:D -
#281 hát 4.-ben többet voltam a sulin kívül mint bent az biztos -
#280 Wow. Rendszert csinátál a lógássból :DDDDDDD -
#279 nekem ilyen problémám nem volt tudták a suliban ha akarok viszek ha meg nem akkor nem viszek igazolást, így nem igazán jártam be... -
#278 Simán, de a pöcs doki asszonta ő úgy látja szerdáig meggyógyulok. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
#277 holnapig? az nem sok nem egészhétre kértél szabit? -
#276 És igazad is van. Holnapig kimaradok suliból, ami azt jelenti az egész délelőtt húgmentes időszak lesz :)) -
K.András #275 Otto,neked nem kell eljátszani a beteget mert te valoban az vagy :)))
-
#274 Na jóccakát. Megyek eljátszom a nagyonbeteget, reggel elhúzok az orvossiba, és kimaradok suliból. Hali. -
#273 Kössz -
Chaos Mad #272 király voltál! :D -
#271 A ház kellős közepén vazze. A szobám ajtaja előtt. Szal amikor ideülnek Tomb Raiderezni, és én már a falra mászom a BUMM-BUMM, OH-OH, JAJJ-JAJJ hangoktól. Szólok hogy halkabban, erre azzt mondják, de hallani akarjuk. De már megoldottam. Betettem a fejhallgatót, mostmár kussaban vannak.
De hogy milyen szöveget vágtak hozzá:
Kisebbik tesóm:MIÉRT TETTED ÁT A HANGOT FEJHALLGATÓRA?!
Én:Mert már unom a hülye fejeteket, hogy folyton basztattok a hülye hangokkal
Kisebbik tesóm:És ki jogosított fel rá? TEDD VISSZA!
Én:Én megtehet ezt, mert én tudom hogy hogy kell megtenni :)
Na erre elhallgatott, és visszameent :DDDDD -
#270 új alfórum. -
#269 Mi ez a:"Fiúk, lányok, kapcsolatok" he? :DDDD -
#268 mikor lány vagy? :DDDDD -
Chaos Mad #267 na végig olvastam a topicot! állatok vagytok bakker szerencsére nekem nincs hugom. nem lennék a helyedben Ottto!!! -
#266 flört a faszt:D továbbra is a csajok -
#265 minden csajnak így kell gondolkodnia:D -
#264 alaphülyeség a korral jár:D
hol van a gép amin mindig veszekedtek?
én kiplakátolnám hardcore képekkel a gép környezetét aztán be se jönnének:D -
#263 #28 oh...
enyém is 14, de én nevelem erővel és "szépszóval":D