942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#182 de halálbiztos :)) -
Roll #181 Végső megoldás:
Kicsit morbid. :D -
#180 ehh, pill. mondok 1 jobbat... csak keresnem kell 1 képet... :D -
#179 Hiába no. Ez a legjobb megooldás :DDDDDDDDD
-
#178 :DDD -
#177 Ingyen odaadnám őket :) -
#176 az apach se rossz... :D
de én a kispárnára és a szamuráj kardra esküszök!
ja és az RPG-7-re visszatérve: szép kis fejlövést lehetne ezzel leadni :DDDDD -
#175 az RPG-7-essel szép fejlővés lenne :D -
Roll #174 Átveszem őket, egy hét után sírni fognak utánnad. :DD -
#173 mér nem kéred meg haverjaidat hogy álljanak rá a két kis csajra, és akkor még azt sem mondhatják hogy te voltál. -
#172 De nem tudom, mert apám engem nevel meg utána :(( -
#171 vagy kishugaid elhallgattatására nagyon alkalmas még ez :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#170 Mi? Ha egyszer bepöccenek, kihozom az Apachot a garázsból :DDDDD
Esetleg a megkéselés szóba jöhet :DDDD
Vagy esetleg szimpla fejlövés
valamelyikkel :DDDD
-
Roll #169 Neveld meg őket. Nekem csak egy van, de az hallgat rám ha emelem a hangom. Be is baszna ha ezt művelné,mint a tieid. -
#168 (semi gond, én is így hívom őket)
A nagyobbik. A kisebbik, viszont mindenhova követi, és utánozza, helyenként segíti a nagyobbikat. -
#167 most akkor melyik a nagyobb köcsög,(bocs) a kisebbik vagy a nagyobbik?? -
#166 ha nagyon hangos a család, használd ezeket :DDDDD
-
#165 Az a baj, hogy kisebbbig tesóm fosik mindentől, és anyám vele alszik. Ezért csak hétköznap akciózhatok, amikor tesóim alszanak, és apám+anyám....szal értitek, és van egy kis időm. Momentán nincs, talán vasárnap lesz. -
#164 légkörtöd = légkürtöd -
#163 ha lenne 1 légkörtöd használád most a fejük mellett? :D
megtudnák mi az "ijedségben 2 méter magasra ugarni fekvö helyzetböl" c. részlet... -
#162 '=1 -
#161 Naná. '-ig, egész biztos, 2-ig valószínűleg, 3-ig talán fenn leszek :) -
#160 Nem. Tesóim alszanak. Ó JEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#159 Ottto használd ki az alkalmat holnap már nem tudsz gépezni:) -
#158 na mi van? túl este van már? -
#157 ehh, jó neked... -
#156 nem úgy értem! hanem, hogy csinálj magadnak szendvicset, vagy valamit! ismerek sok olyan családot, ahol haver kénytelen megcsinálni a vacsoráját, mert nem szolgálják ki... szívás... :DDD -
#155 ja meg a kotonnal szemben apám jóbban elnézö lenne ha kipakolnám... anyám csak örülne, hogy legalább védekezek... :P -
#154 Az én édesanyám konyhán dolgozik.
Azt hiszem nem kell folytatnom... -
#153 Ez természetes. Rám is az anyám főz. Nekem az nem tetszik hogy a tesóm ráparancsol anyámra hogy csináljon kaját, és még vissza is pofázik! -
#152 én 18 vagyok, de nekem is anyu csinálja a kajámat mindig. ez nálunk családi hagyomány, hogy a szülö kajával min. kiszolgálja a kölykét addig amíg ott lakik... :) -
#151 anyu is boltban dolgozik. nekem Playboy, FHM, CKM, Penthouse, GameStar, Pc Guru, Gamer, Spiderman, Star Wars, Kaliber, Tatoo és sok autós magazint hord haza... szal én is elvagyok... :) -
#150 Egyértelműen. A nagyobbik kaját se bír csinálni magának. Ott nyúzza szerencsétlen anyámat, ordít neki hogy "CSINÁLJ KAJÁT". És ha anyám rászól, tesóm még vissza is pofzik. Na ekkor vagyok azon a szinten, hogy ölni tudnék. -
#149 Tipikus szülő...
Gondolom a hugaid el lettek kényeztetve... -
#148 Apám talán igen, a húgaim biztos, de az anyám nem. Az annyám jófej. Boltban dolgozik, és havonta hozza nekem haza az FHM-et hogy kiolvassam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#147 csodálom... pedig barana hajuk van... :D -
#146 tedd Te is azt... lehet meglepödne a család... :P -
#145 Egy túrót. Azt se tudják mi az a fórum. Még regisztrálni se tudák magukat, azt is apám végzi el. Neeeem. Amihez ész kell, az nekik nem megy :D -
#144 gáz bemenni a barátnövel a korházba dugás után 1 tablettát kérni mert valami baj volt! nem kívánom senkinek... -
#143 télleg, és mit szóla a 2 hugi, ha megtudnák, hogy fent vannak a neten és mindenki ellenük esküszik? :D