942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Factor_007
    de halálbiztos :))
  • Roll
    Végső megoldás:
    Kicsit morbid. :D
  • Sadun Tryst
    ehh, pill. mondok 1 jobbat... csak keresnem kell 1 képet... :D
  • Ottto
    Hiába no. Ez a legjobb megooldás :DDDDDDDDD

• Sadun Tryst
    :DDD
  • Ottto
    Ingyen odaadnám őket :)
  • Sadun Tryst
    az apach se rossz... :D
    de én a kispárnára és a szamuráj kardra esküszök!
    ja és az RPG-7-re visszatérve: szép kis fejlövést lehetne ezzel leadni :DDDDD
  • Factor_007
    az RPG-7-essel szép fejlővés lenne :D
  • Roll
    Átveszem őket, egy hét után sírni fognak utánnad. :DD
  • Factor_007
    mér nem kéred meg haverjaidat hogy álljanak rá a két kis csajra, és akkor még azt sem mondhatják hogy te voltál.
  • Ottto
    De nem tudom, mert apám engem nevel meg utána :((
  • Sadun Tryst
    vagy kishugaid elhallgattatására nagyon alkalmas még ez :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ottto
    Mi? Ha egyszer bepöccenek, kihozom az Apachot a garázsból :DDDDD

Esetleg a megkéselés szóba jöhet :DDDD

Vagy esetleg szimpla fejlövés
    valamelyikkel :DDDD

• Roll
    Neveld meg őket. Nekem csak egy van, de az hallgat rám ha emelem a hangom. Be is baszna ha ezt művelné,mint a tieid.
  • Ottto
    (semi gond, én is így hívom őket)

A nagyobbik. A kisebbik, viszont mindenhova követi, és utánozza, helyenként segíti a nagyobbikat.
  • Factor_007
    most akkor melyik a nagyobb köcsög,(bocs) a kisebbik vagy a nagyobbik??
  • Sadun Tryst
    ha nagyon hangos a család, használd ezeket :DDDDD
  • Ottto
    Az a baj, hogy kisebbbig tesóm fosik mindentől, és anyám vele alszik. Ezért csak hétköznap akciózhatok, amikor tesóim alszanak, és apám+anyám....szal értitek, és van egy kis időm. Momentán nincs, talán vasárnap lesz.
  • Sadun Tryst
    légkörtöd = légkürtöd
  • Sadun Tryst
    ha lenne 1 légkörtöd használád most a fejük mellett? :D
    megtudnák mi az "ijedségben 2 méter magasra ugarni fekvö helyzetböl" c. részlet...
  • Ottto
    '=1
  • Ottto
    Naná. '-ig, egész biztos, 2-ig valószínűleg, 3-ig talán fenn leszek :)
  • Ottto
    Nem. Tesóim alszanak. Ó JEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • BADE
    Ottto használd ki az alkalmat holnap már nem tudsz gépezni:)
  • Sadun Tryst
    na mi van? túl este van már?
  • Sadun Tryst
    ehh, jó neked...
  • Sadun Tryst
    nem úgy értem! hanem, hogy csinálj magadnak szendvicset, vagy valamit! ismerek sok olyan családot, ahol haver kénytelen megcsinálni a vacsoráját, mert nem szolgálják ki... szívás... :DDD
  • Sadun Tryst
    ja meg a kotonnal szemben apám jóbban elnézö lenne ha kipakolnám... anyám csak örülne, hogy legalább védekezek... :P
  • Esrohnoil
    Az én édesanyám konyhán dolgozik.
    Azt hiszem nem kell folytatnom...
  • Ottto
    Ez természetes. Rám is az anyám főz. Nekem az nem tetszik hogy a tesóm ráparancsol anyámra hogy csináljon kaját, és még vissza is pofázik!
  • Sadun Tryst
    én 18 vagyok, de nekem is anyu csinálja a kajámat mindig. ez nálunk családi hagyomány, hogy a szülö kajával min. kiszolgálja a kölykét addig amíg ott lakik... :)
  • Sadun Tryst
    anyu is boltban dolgozik. nekem Playboy, FHM, CKM, Penthouse, GameStar, Pc Guru, Gamer, Spiderman, Star Wars, Kaliber, Tatoo és sok autós magazint hord haza... szal én is elvagyok... :)
  • Ottto
    Egyértelműen. A nagyobbik kaját se bír csinálni magának. Ott nyúzza szerencsétlen anyámat, ordít neki hogy "CSINÁLJ KAJÁT". És ha anyám rászól, tesóm még vissza is pofzik. Na ekkor vagyok azon a szinten, hogy ölni tudnék.
  • Esrohnoil
    Tipikus szülő...
    Gondolom a hugaid el lettek kényeztetve...
  • Ottto
    Apám talán igen, a húgaim biztos, de az anyám nem. Az annyám jófej. Boltban dolgozik, és havonta hozza nekem haza az FHM-et hogy kiolvassam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sadun Tryst
    csodálom... pedig barana hajuk van... :D
  • Sadun Tryst
    tedd Te is azt... lehet meglepödne a család... :P
  • Ottto
    Egy túrót. Azt se tudják mi az a fórum. Még regisztrálni se tudák magukat, azt is apám végzi el. Neeeem. Amihez ész kell, az nekik nem megy :D
  • Sadun Tryst
    gáz bemenni a barátnövel a korházba dugás után 1 tablettát kérni mert valami baj volt! nem kívánom senkinek...
  • Sadun Tryst
    télleg, és mit szóla a 2 hugi, ha megtudnák, hogy fent vannak a neten és mindenki ellenük esküszik? :D