Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
#111 ?
Az Ottto írta az óvszeres trükkrõl, amint látom...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Sadun Tryst
reggelt all! :)
#111 komment detto! :D

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Balo
Kigondoltam egy nagyon jót! De bátorság és elszántság kell hozzá (szerintem ez az olvasottak után megvan)!
Ha valami hülyeséget csinálnak jól felpofozod õket, hogy meg is bánják. Aztán természetesen beköpnek. Apád vagy csak leszid, vagy a nadrágszíjhoz fordul (sajnos nem ismerem a szokásait). Ez a legkellemetlenebb rész.
Ha túlélted, akkor már nyert ügyed van.
Amikor legközelebb belédkötnek, akkor mondj nekik valami hasonlót: "Már megint pofont akartok???" Erre õk: "Akkor szólunk apunak!" Erre te: "Szarok rá, megéri a pofozást!"

Le merném fogadni, hogy csöndbe maradnának, és nem szólnának senkinek sem.

Ennyi röviden.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Met
LOL ez a topic.
A címbõl ítélve valami bérgyilkos rt. keres ügyfeleket

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Blasta
Reggel anyám szó nélkül beállítótt szendvicsekkel (kaviáros, sonkás) teával.
Eddig asszem semmi bajom velük...
:-DDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Balo
Hello! Eddig jól, mert csak beültem a gép elé, tesóm alszik, szüleim meg a zárt szobaajtón túl... :DDDD
És te?

Ottto
Hali. JóReggelt. Hogy bírjátok a családotokat ma?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Al Bundy23
hehe meg is kurnám azt a kecskét aki hozzá merne nyulni a gépemhez :)
asszem a lentebbi képek közül gondolkodás nélkül rpg lenne a dologbol :)

IBANEZ UV777 Rulez

Davidka
Nálunk a 7-es pont fordítva van :)

PLaci
Ha szerencsém van, akkor csak indít egy szervert az xboxconnect-en, és megy a saját szobájába játszani....
Ha nem, akkor órákig szörfözik.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Szemét kis pszihopata....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

I.C.ram
LOL ilyen öcsed, van hogy formatálta a géped? :)) 21 évesen??? :DD
PLaci
Nekem csak 1 öcsém és 2 gépem van, de sajnos az egyik kölcsön lett adva... Ha én valamit kivennék a gépbõl, letiltanák valamit password-el, akkor format c: vagy a memória eldugása (egy idõben sorozatosan mûvelte) lenne a vége. 21 éves lesz márciusban.

PLaci
1.) Net-megosztás.
2.) Szoba ajtajának zárása.
3.) Mire van a 2. gép, ha sosem használjátok?
4.) Nem biztos, hogy a 200MHz és 233MHZ-es procik cserélhetõek, gondolom a 200MHz az Socket7 (P2), a 233MHz meg Slot1 (P2)...
5.) A 200MHz-es gépbe biztos (99% esélyel) nem tudja berakni az AGP-s videókarit...
6.) Gyûjts pénzt, és végy magadnak gépet, mint ahogy én tettem.
7.) Az apák álltalában leányaikat favorizálják, míg az anyák fiaikat... Ez tény.

hen-tes
émmeg csak 3,5 óraát aludtam :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Calver
jóccakát!

"The trees move. Do you not see it?"

Ottto
Hali

Sadun Tryst
na de asszem én mindjárt leesek innen a székröl, szal elmentem aludni. hosszú nap volt a mai nekem... 5 órát aludtam csak... szal fáradt vagyok... midn1, sokat beszélek...
JÓCCAKÁT! :)

Sadun Tryst
:D
én biztosan megpróbálnám... :)

Ottto
Meglátjuk mi lesz ;)

Sadun Tryst
#173-as komment!
az idösebbiknél feltétlen próbáld meg! :DDDDDD

Sadun Tryst
nem az a nehéz, hogy leszólítod, hanem, hogy megtartod a csajt... az igazi próbatétel az...

Ottto
Szivacs.
Én eleinte le sem mertem szólítani egy csajt, aztán egyszer megtettem, azóta bátrabban megy. Mndig az 1. lépés a nehéz.

Calver
hidd el ismerem az érzést, csak én fõleg azt szívom hogy egyszerûen még dumálni is imádtam a csajjal, mielött összejöttünk azelött is, most meg egyszerûen nem beszélünk! én jót eldumálnék vele ellenben sztem õ *félcsöppet* meg van rám sértõdve... hogy miért, na azt max privibe...

Sadun Tryst
én csak 1 napra akarnék nö lenni. de akkor is csak flörtölnék, szal semmi komoly, majd 1 akkorát beszélgetnék, mint állat a barátnökkel! és, hogy ennek mi az értelme? megtudnám, hogy miröl megy a duma a csajok között, és tudnám azt is, hogy hogyan gondolkodik 1 nö...

a haverod meg max lefeküdne a fiúkkal, elvégre akkor lány... öt fektetik... :)

Sadun Tryst
hál isten nekem soha nem szüz, vagy lassú tempójú bnöim vannak! :) összejövök 1 csajjal (lehet a körülmények miatt is) már 2 nap után dugunk mint a nyulak! :D ez most jó így. ideig, hónapig... de már kurvára hiányzik az "igazi" ex... aki sajna moost már 100%, hogy örökre ex marad. pedig velem minden tökéeletes volt. jól néz ki, okos meg minden... kibaszott 1 mázlista VOLTAM... :(

Ottto
Nõk..... Haverom mondta, ha õ nõ lennne, minden srácot megbaszna, kérés nélkül

Calver
hasonló van velem, 5 hete szakítottam kurva fájdalmasan egy olyan nõszeméllyel akivel minden szinten együtt voltunk és megértettük egymást, azóta tengõdök össze vissza bár most van új, csak még annyira összemelegedés nincs sajna majd eljön még annak is az ideje!

Sadun Tryst
mindjárt 1 óra van... jóhogy... holnap majd folytatjuk úgyis! de amíg el nem megyünk aludni, dumáljunk! :)

Ottto
Nem én vagyok. Döglõdik a topicom

Sadun Tryst
na mi van? csak nem elzavartak mindenkit aludni?

Sadun Tryst
jelen esetben. szárazföldiként is alkalmazzásk. de ott csak 1 csöve van. szal ez jobb... :)

Ottto
Á nem, ezt csak a húgok ellen vetik be :DDDDDDD

Calver
az tuti hogy a villanyrendõrt is ledarálná!

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
LOOOOOOOL

Sadun Tryst
dettó! az "igazi" óta már van 3 bnö-m volt. pedig még csak máfél hónapja szakítottunk... :D

zaki
mi ez bazzeg, egy légvédelmi ágyú? :)

Calver
hozzászokni a hiányhoz nem lehet ha egyszer az ember rákezd a témára... legalábbis én nem birom ki 1-2 hónapnál tovább bnõ nélkül, eddig nem sikerült soha, szerencsére!

Ottto
Én már hozzá szoktam. 2 éve nincs csajom. Talán ezért kezdek bepöccenni :P

Sadun Tryst
és készülök az érettségire, no és próbálom újra megállapítani magam 1 normális csaj mellett. az utolsó jó kapcsolatom óta csak úgy vagyok... :(

Sadun Tryst
csak unottak... :D

Ottto
Szivatás ezerrel, itthon. De nagyjából még ezzel is el vagyok látva.
Veled mi van?

PResident Evil
betegek :D

Sadun Tryst
na, milyen tanácsra van akkor még szükséged?

Ottto
1-ig 100%, aztán meglátjuk.

Sadun Tryst
remélem Te még maradsz...

Sadun Tryst
jóccakát! :)

Ottto
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sadun Tryst
vagy állítsd a hugikat sorrendbe, és aki rossz...