942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Ottto
    Mint nálam. Hajh. Hát sose lesz vége
  • Ben C
    Egyetértek mindenkivel !!! A hugom...ÁÁÁ!!! ha kell valami nyalizik, ha éppen semmi nem kell..."hülye buzi,blabla"...

Kiakadok tőle wázer!!
  • Ottto
    Á nem megy. Nagyobbik húgom most az Amerivan MacGee's Alice-vel játszik.
    A tomb raidert meg végig akarom vinni. Nem baj, majd játszok vele most. Alszanak
  • Sadun Tryst
    Silent Hill 2 és 3, RE sorozat... vagy csak játszál a Serious Sam sorozattal :) abba nem lehet túl sok mindent beleszólni! :D
  • Factor_007
    horrort...:))
  • Sadun Tryst
    akkor ne Tomb Raiderezzé! :D
    játsz olyan játékot, amihez lövésünk sincs! :)
  • Ottto
    MEGÖLÖM A HÚGAIMAAAAAAAAAAAAAAAAT
    Leülök Tomb Raidereznt, erre körémgyűlnek, oszt megint elkezdenek okoskodni
  • Sadun Tryst
    én általános iskolában voltam a "Nevelö". mindig a mellé ültem, aki hülye volt. ha órán vagy úgy egyébként megint jött a hülyeségeivel, kiadta a paracsot a többi "Nevelö", vagy csak magamtól adtam neki 1 mellport, vagy valami jót, ami fáj neki... :) de hál isten nem kellett olyan sokat verekednem... :) 2 izomlazító után mindenki meggondolta magát, hogy csinál-e olyat legközelebb! :D
  • Lynx_TWL
    osztály társat naponta ütöm, kicsit kész már a gyerek:D
  • Sadun Tryst
    ejj, te még nálam is agresszívabb vagy! :D
  • Ottto
    Á nem csak eelém baszták oszt bűzlött mint a dögállat
  • Lynx_TWL
    hát ha szószerint az orrodba nyomtákk, akkor én ott helyben kevertem volna le nekik két pofont >))))
  • Sadun Tryst
    rafinált tesóid vannak... most már valami vegyszerrel próbálkoznak... holnap meg jön a szénmonoxid! színtelen, szagtalan! csak zat veszed észre, hogy szédülsz, aztán BAMM! elestél, elveszíted az eszméleted, és nem kelsz fel többet... :D
  • Ottto
    Á nem. Ez valami vegyszer. Jajj délután mi volt :P Az orromhoz nyomtak egy persilel hipózott plüssgrizlit. Majdnem megfulladtam vazze :O
  • Sadun Tryst
    körömlakklemosó?
    én attól tudok majdnem megfulladni...
  • Ottto
    Á TESÓM MEG AKAR ÖLNI EZZEL A BASZOM VEGYSZERREL. OLYAN BÜDÖS HOGY BELEDÖGLÖK
  • Sadun Tryst
    de hál isten mostanában abszolúte nem vagyok már ilyen... 2 év alatt 1 picit lenyugodtam már... hál isten már fel se veszem a baromságait! jee! :)
  • Ottto
    Az. De sajna mindig van aki ezt nem szeretné, jelen esetbe ez az apám
  • Lynx_TWL
    itt egy sima szar helyzet állt fel
    : ketten vannak egiyk hülyébb mint a másik, és ketten nem kétszer hanem legalább 10szer hülyébbek:D

szóval pontosabba. van egy kicsi, aki könnyen befolyásolható, egyedül nem csinál igazán semmit, a nővére az akire felnéz, és inkább hozzá tartozik, mint bátyóhoz, ezért követi őt, és csinálja a nővére hülyeségeit. a nővér meg szimplán hülye ami az ő korával jár, ezen nem lehet nagyon segíteni, majd kinövi, de amíg nem teszi addig csak idegesítő, az, ogy még ottvan egy kis hülye picsa:D akit tud végülis irányítani, az cska dob az ő egóján, és még hülyébb lesz tőle:)

ez a nagy helyzet, és ezeknek nem szeretet kell, hanem kurva erős szigor, és fenyítés:)
  • Ottto
    Én is ilyen vok. A dühömet mindig magamban folytom el. Barominagy akaraterőm van. Szal én kibaszottul sokat bírok, a balhét mindig megpróbálom elkerülni, még a saját káromra is. De ha egyszer bekeményítek, ott orr töretlen nem marad
  • Alien
  • Sadun Tryst
    persze utánna kaptam is 1 osztályfönökit, hogy mi az, hogy ledobom az osztálytársam 1 labdával... :D
  • Sadun Tryst
    nekem bátyám...
    de hál isten nem erösebb nálam... nem is 1 verekedös típus... ö a viselkedésével tudja az embert a végletekig elhajtani... volt már rá példa annyira felbaszta az agyam, hogy elkellett számolnom 10ig, hogy megnyugodjak... söt! 1szer be kellett ülön a WC-re és bezárkozni, hogy visszatartsam magam, hogy nehogy megüssem... pedig én nem vagyok 1 agresszív alkat... akkor képzelheted...
  • Alien
    ejj
  • Alien
    nekeded is van tesód ?
  • Alien

• Sadun Tryst
    sajna én túlságosan elfolytom az agresszióm ilyen téren... szal ha én bepöccenék, akkor ott magyon nagy véregzés lenne... volt már rá példa 1 srác annyira felhúzott, hogy a focipályán úgy orrba dobtam a kö kemény börlabdával, hogy majdnem eltört az orra... csak feldagadt... persze a dobást 1m közelröl végeztem
  • Sadun Tryst
    ehh... akkor meg csak szimplán hüje vagy, hogy ennyire elnézed neki...
  • Alien
    na de azért olyan érzés nem volt még bennem, hogy falhoz kéne vágni! Persze természetesen van, hogy mérges vagyok rá...
  • Alien
    kikérem magamnak, nem vagyok nyálgép:)))
    na jó.. Én sohasem állitottam, hogy nem szoktam összekapni a hugommal
  • Sadun Tryst
    pedig fiú vagy... nem értem... most vagy 1 nyálgép vagy, vagy én nem értem... még soha nem húzott fel annyira a húgod, hogy legszívesebben a falnak vágtad volna?
  • Alien
    persze, van egy hugom
  • Sadun Tryst
    van öcséd, húgod, bátyád, növéred?
  • Alien
    háát ha te így látod... nekem mindegy , te dolgod, de azért mégiscsak a tesóid, nem igaz, hogy soha nem tudtok megegyezni semmiben
  • Sadun Tryst
    500-as Magnum... :)
  • Ottto
    Nagyon állat :D Főleg a töltények. Na az már kaliber :))
  • Sadun Tryst
    de azér jó cuccokat nyomtam nem? :D
  • Ottto
    EGY NAGY F*SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sadun Tryst
    mi is :)
    bár máma kirúgtak 1 gyereket, mert úgy megcsapott egy gyereket, hogy az a lábával beszakított 1 gipszfalat... :D
  • Ottto
    Már itt vagyok, de most nyugi van itthon. Tesómék leszállltak a gépről. Nincs mivel játszaniuk