942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#22 hány éves ??? -
#21 pszichopata:) -
#20 és öcséd/bátyád ? -
#19 Most írjam le? -> Pszihopata
Mind1. Tök állat a csaj. Ráadásul kétszínű. Ha valamit el akar érni nyalizik, kényeskedik, jópofizik, de h olyanja van, rögtön nekedmegy, oszt akkor csíp, harap.
Ráadásul mindent magának akar. Ha valami megtetszik neki, tök mind1 kié, elteszti, de nem is használja. Ráadásul elkényeztetett. 10 éves koráig a seggét nem bírta maga kitörölni.
Ráadásul azt hiszi csak az ő szava szent. Például ő akarta elnevezni a macskáinkat is. Szerencsére a többség döntött, de ő így is saját néven nevezte a cirmosokat. DE HOGY MILYEN HÜLYÉN! Figyu:
Tom (a macsaka neve)->Tericsiúbin(tesóm így hívta)
Szilveszter->Pite
Cirmi->Kuki-Luki
Lucifer->Feri (bár ez még el is megy)
Kicsit se kényes :P -
#18 nekemcsincs -
#17 :DDDDDDDDD
de gonosz vagy :) -
#16 nekem se hugom se nővérem :-| -
#15 Pár éve én húgom is basztatott, állandóan csetelni akart, aztán megoldottam:
- mikor kikapcsoltam a gépet; vagy a memóriát, vagy a vid.kártyát, vagy a vinyót kihúztam, oldallapot vissza.
Tesóm jött, gép bekapcs, aztán qrvanagy sípolás, vagy sekép-sehang. Berohanok, ordítom, hogy elrontottad, nyakonvág, kidob vagy 2X, aztán be se mert jönni.
Vagy 5 éve a város másik végén lakok, de hetente hív meggányolni amit Lqúrt -
#14 az télleg jó lenne :))
főleg hogy azok álltalába belezúgnak a bnő bátyába -
#13 "Az nagyobbik kész pychiopata (jól írtam?)"
Hát... Attól függ. Ezt hogy akarod kiejteni? -
#12 He He He -
#11 Rulez topik!
Kedvencekhez hozzáad -
#10 én a hugomat mindíg idegesítem amikor játszik...vagy amikor csetel oda megyek és beleírkálok minden állatságot,hogy leszoplak,nyalj ki,stb...meg amikor játszik direkt azt nyomom meg amitől baszhatja a pályát! :D -
#9 Nem de a tomb raidert igen. A legdühítőbb az, hogy akkor körémülnek mikor én játszok vele. Tudjátok ti milyen idegesítő amikor beordítja a kis seggfej hogy mit kell csinálni, és ha be is jön, úgy el van telve magával, hogy szinte lehülyéz. Végig ott nézik mit hogy csinálok, aztán jön az ő idejük, beülnek, végig tudják mit kell csinálni, és mintha ők lennének a nagy fejek, beszólnak nekem. Idegesítő. -
#8 Lányok? Pffff
Az nagyobbik kész pychiopata (jól írtam?), a másik meg mindenhova követi. Néha összeesküdnek ellenem, lassan már ott járunk hogy a halálukat kívánom! Vazze. Amit lehet elhúzok az ország másik felébe :P
De közeleg a bosszú :)))))))))))))))))))))))))) -
#7 Nyomatjék a barbie fashion designer-t? -
#6 Az a legroszabb, hogy meg sem ütheted őket, mert lányok!
Te nem, de ha szólsz, elveszem a kedvüket a gépezéstől! :DDD -
#5 Ne akard hidd el. Ma is beültek a gép elé, 4 órán át oda sem engedtek. És ki sem baszhatom őket onna, mert szólnak az apámnak, aki képes és letilt egész nyárig. grrrrrrrrrrr -
Cat #4 én örülnék ha lenne egy hugom
lenne csomo barátnője, akit meg lehet ... -
#3 Add meg a címed majd én elrendezem őket -
#2 Hali.
Itt beszélhettek a családotokról, hogy mégis mennyire akaszt ki ha éppen leszid az egyik ősöd (kivéve ha eltilt a géptől)
Ez a topic főleg azoknak szól akik együtt élnek a családjukkall, és minél hamarabb elhúznának otthonról, hogy a saját életüket élhessék.
Ezeknek megpróbálok/megpróbálunk segíteni. Én is a falra mászom a hugaimtól