942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Sadun Tryst
    #173-as komment!
    az idösebbiknél feltétlen próbáld meg! :DDDDDD
  • Sadun Tryst
    nem az a nehéz, hogy leszólítod, hanem, hogy megtartod a csajt... az igazi próbatétel az...
  • Ottto
    Szivacs.
    Én eleinte le sem mertem szólítani egy csajt, aztán egyszer megtettem, azóta bátrabban megy. Mndig az 1. lépés a nehéz.
  • Calver
    hidd el ismerem az érzést, csak én főleg azt szívom hogy egyszerűen még dumálni is imádtam a csajjal, mielött összejöttünk azelött is, most meg egyszerűen nem beszélünk! én jót eldumálnék vele ellenben sztem ő *félcsöppet* meg van rám sértődve... hogy miért, na azt max privibe...
  • Sadun Tryst
    én csak 1 napra akarnék nö lenni. de akkor is csak flörtölnék, szal semmi komoly, majd 1 akkorát beszélgetnék, mint állat a barátnökkel! és, hogy ennek mi az értelme? megtudnám, hogy miröl megy a duma a csajok között, és tudnám azt is, hogy hogyan gondolkodik 1 nö...

a haverod meg max lefeküdne a fiúkkal, elvégre akkor lány... öt fektetik... :)
  • Sadun Tryst
    hál isten nekem soha nem szüz, vagy lassú tempójú bnöim vannak! :) összejövök 1 csajjal (lehet a körülmények miatt is) már 2 nap után dugunk mint a nyulak! :D ez most jó így. ideig, hónapig... de már kurvára hiányzik az "igazi" ex... aki sajna moost már 100%, hogy örökre ex marad. pedig velem minden tökéeletes volt. jól néz ki, okos meg minden... kibaszott 1 mázlista VOLTAM... :(
  • Ottto
    Nők..... Haverom mondta, ha ő nő lennne, minden srácot megbaszna, kérés nélkül
  • Calver
    hasonló van velem, 5 hete szakítottam kurva fájdalmasan egy olyan nőszeméllyel akivel minden szinten együtt voltunk és megértettük egymást, azóta tengődök össze vissza bár most van új, csak még annyira összemelegedés nincs sajna majd eljön még annak is az ideje!
  • Sadun Tryst
    mindjárt 1 óra van... jóhogy... holnap majd folytatjuk úgyis! de amíg el nem megyünk aludni, dumáljunk! :)
  • Ottto
    Nem én vagyok. Döglődik a topicom
  • Sadun Tryst
    na mi van? csak nem elzavartak mindenkit aludni?
  • Sadun Tryst
    jelen esetben. szárazföldiként is alkalmazzásk. de ott csak 1 csöve van. szal ez jobb... :)
  • Ottto
    Á nem, ezt csak a húgok ellen vetik be :DDDDDDD
  • Calver
    az tuti hogy a villanyrendőrt is ledarálná!
  • hen-tes
  • zaki
    LOOOOOOOL
  • Sadun Tryst
    dettó! az "igazi" óta már van 3 bnö-m volt. pedig még csak máfél hónapja szakítottunk... :D
  • zaki
    mi ez bazzeg, egy légvédelmi ágyú? :)
  • Calver
    hozzászokni a hiányhoz nem lehet ha egyszer az ember rákezd a témára... legalábbis én nem birom ki 1-2 hónapnál tovább bnő nélkül, eddig nem sikerült soha, szerencsére!
  • Ottto
    Én már hozzá szoktam. 2 éve nincs csajom. Talán ezért kezdek bepöccenni :P
  • Sadun Tryst
    és készülök az érettségire, no és próbálom újra megállapítani magam 1 normális csaj mellett. az utolsó jó kapcsolatom óta csak úgy vagyok... :(
  • Sadun Tryst
    csak unottak... :D
  • Ottto
    Szivatás ezerrel, itthon. De nagyjából még ezzel is el vagyok látva.
    Veled mi van?
  • PResident Evil
    betegek :D
  • Sadun Tryst
    na, milyen tanácsra van akkor még szükséged?
  • Ottto
    1-ig 100%, aztán meglátjuk.
  • Sadun Tryst
    remélem Te még maradsz...
  • Sadun Tryst
    jóccakát! :)
  • Ottto
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sadun Tryst
    vagy állítsd a hugikat sorrendbe, és aki rossz...
  • Ottto
    Hali. Tesómentes álmokat
  • Ottto
    Hehehe...na jó. Poént félretéve, a legjobb megoldás az lesz, ha kivárom, míg ehúzok itthonról, és meg ssemm álok az ország másik feléig. Addig meg halálraszivatjuk egymást
  • Factor_007
    na mentem alukálni. bye all
    jó szórakozást
  • Factor_007
    na most míg alszanak! Mozgó célpontot nehezebb eltalálni
  • Sadun Tryst
    :DDD
    nem rossz!
  • Factor_007
    :D
  • Ottto
    Használjunk inkább egy XXL-es változatot :DDDD

• Sadun Tryst
    ráküldöm anyura! :DDDDDDDDDDDDD
  • Factor_007
    de itt nem csak a hugikkal van a gond, hanem a faterral is.
    Azzal mit csinálsz?
  • Sadun Tryst
    csak a fejüket le kell 1 picit fogni, majd a szemük közé tenni... :DDDDDDDDDD