942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#342 kamera nálunk is van folyóson, de minket nem zavar, ugyanúgy ütjük egymást:) -
#341 kártyás belépés van nálunk is, és orvosi igazolás mellé kell ellenőrsőbe is szülőtől pfff(bp kisképző:)) -
#340 nem nem sokat nyomatékosan:) -
#339 :) -
#338 PEdig az én megoldásom egyszerünek tűnik, és gond sem lesz utána trust me:) -
#337 ehh, amatör... :DDDD
nincs itt Ottto, nem tud helyzeteket adni, amire lehetne megoldást adni... :( -
#336 Szeretni kell őket és foglalkozni velük néha-néha:) -
#335 de hagyjuk az OFF-ot, tippek öcsikék vagy hugik elhallgattatására? :D -
#334 basszus -
#333 eddigi legjobb lövésem! :DDDDD
-
#332 na igen, ez már tud valamit -
#331 itt a löszer hozzá:
és ezek mind PISZTOLYLÖSZEREK! -
#330 Én voltam már paintballozni, szerintem állati!! -
#329 ja, de azér a lovéér fogok dolgozni is egész nyáron!!! :( de valszeg "painball" helyett inkább gépet fogok újítani... -
#328 el is hiszem, nagyon brutális ez a pisztoly! -
[Walaki]D`Lair #327 akkó kabbe akkó...:DDDD -
#326 jee! keményebb vagyok, mint a rambo 3! :) -
#325 én csak nyáron fogok! de akkor egész végig!!!! :) -
[Walaki]D`Lair #324 FÚÚÚ!!! MINT CSÁK NORRISZ!!!!! -
[Walaki]D`Lair #323 Én meg 2 hét múlva megyek paintballozni...:P -
#322 ja! ha nagy leszek delta force-os leszek! szal ha akkor is baj van a hugikkal, nyomsz 1 mailt, oszt megy a kommandó... :DDDDDDDDDDDDDd -
#321 a pisztolyal egyébként minden ami él ezen a földön meg lehet ölni... tehát 1 elefánt, vagy akár 1 orrszarvú leterítése sem gond 1 ilyen pisztolynak!!!! a gépfecó viszont nagyon megküzdene már 1 elefánttal... -
#320 A katonai isskola ehez képest semmi :)) -
#319 brutál -
#318 csak a folyosón van kamera. ott is vannak holtpontok, ahol nem lát semmit a kamera... kontármunka az egész... és akkor csak pont bentvolt az igazgató a kameraszobában. egyébként csak akkor nézik vissza a felvételt ha rongálás volt... -
#317 áááá, dehogy...
nem ócska M16-ost használunk...
oldalfegyverünk:
ez pedig én vagyok a gépfecóval az iskola udvaron :DDDD
-
#316 pfffff -
#315 Bazzeg. Hogy lehet ott tanulni, mikor folyton fosol hogy az igazgató észreveszi a kammerából hogy puskázol, v. kajálsz a padod alatt :P -
#314 jee, de nagyon szarok... 1szer hülyültünk a folyosón, oszt 1szer csak jön az igazgató, hogy mi ez a verekedés itt... azt hitte az igazgató a kamerásszobából, hogy ütjük-verjük egymást teljes eröböl... :D LOÁL! -
#313 Ja. Kisgyerek rophangál egy M16-ossal.
"BAMM"-"mi volt ez?"-"Lellőtték a Gézát"-"Ja csak ennyi" -
#312 Kamerák???? nem semmi.... -
#311 azok mi vagyunk! :D -
#310 Ja. Meg a fegyveres biztonságőrök a folyosóról. Vagy az már van? -
#309 jee! kamerák is vannak! nem viccelek... :D már csak a rácsos ablak hiányzik! :D -
#308 Az -
#307 Ez börtön, nem suli. -
#306 Ha ez a jövő sulija, hát én nem kérek belőle -
#305 ja, de igen szar... sok cigány folyton rolakodik, oszt olyan lassú a sor, hogy 10 perc alatt lehet csak kijutni... nemhogy beállnának a sorba szabályosan, csak kiabálnak + hangoskodnak... durva annyuk... -
#304 ejj, értem. Szerencsére nálunk nincs ilyen.. -
#303 van kód amivel ki lehet menni a kapun, és a portás is kit ud engedni... de ahhoz igazgatói vagy az osztályfönököd telefonos engedély kell. azaz le kell telefonálnia a portára, hogy ez+ez a személy hazamehet...